تو حالت فیلمبرداری 4 برابر زوم دارینقل قول:
چون کیفیت خیلی پائینه
اما تو عکس برداری و با کیفیت 2 و 1 مگاپیکسل زوم نداری
w550 منم همینطوری بود
یعنی سایز بزرگش که همون 1/3 مگاپیکسل بود زوم نداشتم
Printable View
تو حالت فیلمبرداری 4 برابر زوم دارینقل قول:
چون کیفیت خیلی پائینه
اما تو عکس برداری و با کیفیت 2 و 1 مگاپیکسل زوم نداری
w550 منم همینطوری بود
یعنی سایز بزرگش که همون 1/3 مگاپیکسل بود زوم نداشتم
نقل قول:
فكر نكنم پخش كنه ها
من Rm ريختم ولي پخش نكرد
نقل قول:
پخش می کنه .. شما برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چند تا آهنگ دانلود کن بریز پخش می کنه . من خودم ریختم دارم می گم . می خواهید عکسشم بگیرم بزارم ؟
شما اینو دانلود کن بریز تو گوشیت . حتما پخش می کنه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقا ما اول باور نکردیم و نرفتیم سراغش
الان آزمایش کردم دیدم پویا راس میگه
دمت گرم
چیز ردفی بود
مرسی از لطفت . دیدید راست می گم .نقل قول:
فکر کنم فرمت تصویری real رو هم پخش کنه . اجتمالش زیاده . از همون سایت مذبور !!!! همون بالایی امتحان می کنم بهتون می گم .
از مدیران محترم تقاضا دارم که این تاپیک را مهم کنند .
من یدونه تصویریشو ریختم تو گوشی اجرا نکرد
کلید PLAY هم حتی آورد
اما وقتی Play میکنم نمیتونه پخش کنه
بازم میگردم ببینم شاید چیزی پیدا کرد
راستی سایتی سراغ داری واسه دانلود آهنگهای rm ایرانی؟
مرسی
آره
آقایون مدیرا لطفا این تاپیک رو مهم کنید
ممنون
چشم می گردم اگه پیدا کردم حتما برات میزارم .نقل قول:
آرمین جان گشتم هیچ چیز بدرد بخوری پیدا نکردم ... مثل اینکه باید آلبوم های عربی . آمریکایی و ترکی رو از همون سایته که تو صفحه قبل گفته بودم دانلود کنی .
راستی با نرم افزار jet audio می تونی فایل های صوتیتو به rm تبدیل کنی
راستی مدیزان اینجارو هم مهم کنید زیرا دارای دویست و خورده ای پست هست و همه ی گوشی های دیگرو مهم کیردید غیر از این ... چرا ؟؟؟؟
مژده یک سایت خوب پیدا کردم به نام : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته این سایت آهنگاش قدیمیه ولی خیلی خوبه .. برای دانلود فایل rm از این سایت به دستورالعمل زیر توجه کنید .
در بعضي از سايت ها آهنگهاي ريال پلير فقط براي گوش دادن گذاشته ميشن و لينك دانلودشون رو مستقيما نميدن . سايت ترانه باران رو مثال زدن و گفتن چطور ميشه آهنگ ها رو از اين سايت دانلود كرد ؟
در اين گونه سايت ها از اين شيوه استفاده ميشه كه آدرس آهنگ اصلي رو با يه سري كد در يك فايل مجزا قرار ميدن و بعد به اين فايل لينك ميدن . كه با كليك بر روي اين لينك با توجه به كدهاي درون اون فايل آهنگي كه آدرسش تو اون فايل هست به جاي دانلود شدن فقط پخش ميشه .
شما براي دانلود آهنگ بايد ابتدا اين فايل رو ( كه حجمش معمولا بسيار كم هست ) دانلود كنيد . سپس با استفاده از يك ويرايشگر متني مثل NotePad اين فايل رو باز كنيد و آدرس آهنگ اصلي رو از توش در بياريد و با داشتن آدرس اصلي فايل ، اون رو دانلود كنيد .
بزاريد با مثال بگم :
مثلا در سايت ترانه باران به صفحه ي دريافت موزيك رفته و يكي از خواننده ها رو كه مي خوايد آهنگاشو دانلود كنيد انتخاب كنيد . بعد آهنگ مورد نظر رو براي گوش دادن انتخاب كنيد . مثلا اينجا من يكي از آهنگهاي سياوش قميشي با نام پرسه رو مثال ميزنم . براي اينكه آدرس فايل اين آهنگ رو داشته باشيد دكمه ي Shift رو پايين نگه داشته و روي لينك گوش دادن آهنگ مورد نظر كليك كنيد تا آدرس فايل اون آهنگ در آدرس بار صفحه ي جديدي كه باز ميشه ظاهر بشه . كه در مثال ما آدرس به شكل زيره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين فايل ها در واقع ميانبر هايي مانند شورتكات ها در ويندوز هستند كه شامل آدرس اصلي آهنگ هستن . اين فايل ها در سايت ترانه باران با فرمت smil. هست . ولي ممكنه در سايت هاي ديگه با فرمتهاي ديگه اي مثل ram و يا فرمت ديگه اي باشه . به هر حال شما اين فايل رو دانلود مي كنيد . بعد با ويرايشگري مثل NotePad كه در ويندوز موجود هست اين فايل رو باز كنيد . در ميان كدها به دنبال آدرس آهنگ بگرديد كه معمولا با فرمت rm. يا ra. هست .
مثلا من فايل ميانبر آهنگ پرسه ي سياوش قميشي رو دانلود كردم . با نوت پد اونو باز كردم و آدرس اصلي آهنگ رو پيدا كردم كه به شكل زير و قابل دانلود هست :
با اين ترفند مي تونيد آهنگ هايي رو كه فقط براي گوش دادن گذاشته شدن ، دانلود كرد .
اگه مشکلی داشتی بگو تا کمکت کنم . خودم هزارتا دانلود کردم . ..
مرسی پویا جان
منم گشتم ایرانی بدرد بخور نیافتم
همون آمریکایی و ترکی هم خوبه
مرسی از لطفت
پویا درست میگه
الان پست 296 هست
هنوز مهم نیست این موضوع بعد از این همه پست و 30 صفحه؟>
آره اینو امروز صبح دیدم
اما اینجاشو :
کدوم فایل؟نقل قول:
شما براي دانلود آهنگ بايد ابتدا اين فايل رو ( كه حجمش معمولا بسيار كم هست ) دانلود كنيد .
لینکش تو اون وبلاگی هم که دیدم نبود
ببین توضیحش سخته ولی من دانلود کردم ... اون فایل اولیرو دانلود کن و با نت پد بازش کن . بعد دنبال فایلی با فرمت rm بگرد تو اونا و بعد اونو تو دانلود منیجرت یا هر چیز دیگه کپی کن ..
اگه بازم نتونستی به من بگو فایل rm را واست از توش در بیارم .
آهان
حالا گرفتم چی شد
مرسی
خواهش می کنم .. خوشحالم کردی .. حالا من دنبال فرمت تصویری rm هم می گردم اگه تونستم ببینم تو گوشی حتما بهت خبر می دم .نقل قول:
من یدونه تو گوشی تصویری رو آزمایش کردم نشد
وقتی روش میام حتی play هم مینویسه اما وقتی میخوام اجراش کنم میگه نمیشه
آرمین جان من یه دونه ریختم پخش کرد . :20:نقل قول:
اگه می خوای فایل زیرو دانلود کن گرچه کیفیت خوبی نداره و کپی کن تو قسمت ویدیو گوشی .
اگه نشون داد حتما بهم خبر بده .
سلام مجدد
آره پویا جان
نشون داد
بازم ممنون
خواهش می کنم آرمین جان وظیفم بود .نقل قول:
راستی کتاب دوم هری پاتر هم برای گوشی های سونی اریکسون طراحی شده توسط سایت جادوگران اگر اونا رو هم خواستی بگو تا برات بزارم
سلام دوستان
یه سوال
من الان تو inbox مسیجم 129 تا مسیج دارم
تو Sent هم 344 تا
چرا ارور نمیده که بگه پر شده؟
w550م تو هر کدوم 100 تا بود ارور میداد که باید پاک کنی
تو این گوشی چند تا مسیج میشه ذخیره داشت؟
ممنون
نقل قول:
لابد گنجایشش خیلی زیاده آرمان جان .. شاید بسته به مموری داره .. کسی که اطلاع دقیقی داره لطفا بیادجواب بده
آره
اما آخه از مموری کارت استفاده نمیکنه
همش تو حافظه تلفن ذخیره میشه
فرمت real کیفیت رو میاره پائین ولی اگه با نرم افزار کانورت کنیم به real خیلی خوب میشه
mp3 بشه real با همون کیفیت حجم کمتر
مسیج این گوشی من یه جا خوندم 1000 تا جا میگیره
من الان خودم رو 630 هستم
منم 880 تو inbox دارمنقل قول:
پس 1000 به بالا رفت یه خبر بده ببینیم پیغام میده یا نه
سلام
من وقتي گوشيمو با كابل usb وصل ميكنم به كامپيوتر فقط مموري اكسترنال رو ميشناسه اون مموري خوده گوشي رو نميشناسه
ماله همه اينجوريه يا فقط ماله من اينجوريه ؟
چرا اين تايپيك جزو مهم ها نميشه؟
نقل قول:
مرسي كه جواب داديد !!
با برنامه My fhone explorer هر دو تا درایوتو میتونی ببینی
وقتي با كابل usb وصل ميكني كامپيوتر فقط مموري 1 گيگ رو ميشناسه ؟
بله
من ماله دوستم هم امتحان كردم يك درايو فقط ميشناخت ماله شما هر دو تا درايو رو ميشناسه ؟
بچه ها قسمتي هست تو تنظيمات واسه اينكه شمارت نيفته اون چجوري فعال ميشه؟
سلام ! من تا اونجایی که می دونم Bluetooth 2 داره این گوشی که حداکثر تا 10 متر و سرعتش 720 kb/s per channel هست ! ولی من چنین چیزی ندیدم ! می خواستم ببینم برای فعال کردن Bluetooth 2 باید کاری کرد ؟
کد:
Liberate yourself from cables and revel in unfettered freedom. Bluetooth™ wireless technology frees more than your hands – discover how easy it is to synchronise devices, share files and multitask when you’re not tripping over wires or constantly unplugging and reconnecting.
بدبختي اينجاست كه نميشه فعالش كردنقل قول:
الان مخابرات خيلي وقته كه غير فعالش كرده
نه خودش فعالهنقل قول:
Bluetooth 2 رو با يه گوشي Bluetooth 2 دار تست بكن سرعتش اونجا معلوم ميشه
اين مخابرات هم گندشو در اوردهنقل قول:
بدبختي اينجاست كه نميشه فعالش كرد
الان مخابرات خيلي وقته كه غير فعالش كرده
با یه آکو استیک 1.6 می تونیم 810 رو به قدرت 850 برسونیم حالا شاید یکم ضعیفتر اونوقت این اختلاف قیمت اصلا توجیهی نداره!