مسخره نکنید اما این dpi به چه درد میخوره
Printable View
مسخره نکنید اما این dpi به چه درد میخوره
تعداد پیکسلها در واحد سطح ... یا بهتر بگم چگالی پیکسل... ممکنه یه دوربین مثلا 10 مگاپیکسل باشه اما dpi پایین باشه ... در این صورت عکس بزرگ و بی کیفیت میشه ... یه مثال ریاضی :نقل قول:
یه دوربین دو مگاپیکسلی یعنی 2000000 پیکسل داره عکسی که میندازه... حالا اگر عکسش با dpi مثلا 200 پیکسل در سانتی متر مربع باشه ... این دو تارو تقسیم برهم کنی میشه ....
10000 یعنی سایز عکسش ده هزار سانتی متر مربعه یعنی 100 سانتی متر در 100 سانتی متر یا یک متر مربع ...
البته اینهایی گفتم در صورتیه که عکس مربع باشه یعنی طول و عرضش یکی باشه ...
چرا الکیه؟ چون اسم گوشی نوکیا. گناهش اینهنقل قول:
oooooooooooonly 810
دلیلش اینه که شما خودت این گوشی رو داری درسته؟نقل قول:
dpi یعنی تفکیک پذیری
مثلا من خودم 810 دارم عکسهای بسیار عالی میندازه ولی برای کار من که با فتوشاب کار می کنم و میخوام عکسها رو سلکت کنم چون dpi پایین هست وقتی رو عکس zoom میکنم مرز بین اجسام تار هست و معلوم نیست :cool:
ما هم فیض بردیم پس dpi به بهتر شدن کیفیت عکس کمک میکنه ولی نمیتونه برای یک دوربین خوب کافی باشه
نه ببخشیدنقل قول:
چرا الکیه؟ چون اسم گوشی نوکیا. گناهش اینه
اشتباه کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به بهتر شدن کیفیت عکس کمک میکنه ؟نقل قول:
dpi خودش یعنی کیفیت... وقتی dpi بالا باشه کوچکترین جزئیات تو عکس میفته... اتفاقا یکی از راههای تشخیص یک دوربین خوب اینه که ببینیم dpi چنده ...
دوست من یکم فکر کن (من که نمیدونستم فهمیدم) v3x و n70 رو در نظر بگیر به احتمال زیاد دوتاشون dpi بالا ترینقل قول:
نسبت به w810 دارن ولی کیفیت عکسشون به مراتب (زیاد) از w810 پایین تره n70 که دیگه همه قبول دارن که
پایین تره اما v3x رو که شما میگی بهتره یه سری به تاپیک "قرار دادن عکس هایی که با موبایل گرفته اید" بزن
یه شخصی که خودش v3x داره چند تا عکس گذاشته (در شرایط مختلف) انصافا خودت مقایسه کن پس
dpi بالا نمیتونه باعث بشه کیفیت عکس خیلی بالا بره
چه تایپیکی شد؟
عکس با ان90 از یه گربه گرفتم. البته نمیتونه ارزشهای ان90 رو ثابت کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد دوستان فرق دوربين 750-800-810 SE چيه؟
من كه تو سايت GSMARENA تو يكي از مقايسه هايي كه بين w800 با n90 شده بود خوندم هيچ فرقي بين W800 با K750 نيست
اينم لينكش
دوست عزیز یه نگا به امضای من بکن برو تولینکش (k750 هم یه چیزایی تو مایه های w700 است فقط دوربینش بهتره)نقل قول:
نمیدون چرا تو اون مقیسه ان90 اونجوری عکس انداخته.عجیبه. انصافا خیلی بهتر میگیره.
من متاسفانه به دلائل زیادی نمیتونم از خونه بیرون بزنم این عکس هایی رو که گذاشتم وقتی داشتم از مدرسه میومدم
گرفتم (ساعت 12:30) از هر منظره ای که میخواستم عکس بگیرم خورشید بالاش بود نمیذاشت عکس خوب بیفته
از یه مرغابی عکس گرفتم و یک گل (از سایه ی مرغابی میتونید بفهمید خورشید چطور بوده) یه عکس هم
وقتی با اتوبوس واحد داشتیم میرفتیم بازار (برای خرید عید) از پشت پنجره گرفتم (کیفیتش چنگی به دل نمیزنه ولی
برای اون سرعت واقعا خوبه یه ذره هم تصویر کش نیومده) البته عکس های بالا نمیتونه ارزش های w810 رو ثابت
کنه :biggrin: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز مقايسه جالبي كردي.دمت گرمنقل قول:
ولي منظور من از اون سوال اين بود كه چرا تو نظر سنجي هر سه تا گوشي رو گذاشتن در حالي كه دوربين هرسه عين همه.اگه بجاي سه تا گوشي مثلا K750 يا w810 رو ميزاشتند و از هر برند هم يه گوشي كه 2مگاپيكسليش بهترينه ميزاشتند فكر كنم عادلانه تر بود.مثلا جاي v3x خيلي خاليه
در ضمن در اين صورت ديگه كساني كه طرفداري بي جهت براي نوكيا ميكنند فكر نكنم روي اومدن تو اين تاپيك رو داشتند.
اون مقايسه سايت gsmarena كه فكر كنم معتبرترينن سايت در ضمينه موبايل هستش ديگه بيانگر همه چيزه.
موفق باشيد...
با حرفت صد در صد موافقم به جز یه مورد : دوربین k750 و w800وw810 اصلا یکی نیست من خودم شخصا مقایسه کردم من هم تا وقتینقل قول:
مقایسه نکرده بودم فکر میکردم یکین
راست میگی اصلا 3250 حتی لیاقت نامزد شدن برای بهترین دوربین رو نداره یا n70 و n72 دقیقا مثل هم و هر دو مذخرفن
کا 750 بدترین 2 مگاپیکسلی . شانس اوردم که دبلیو 810 رای اورده وگرنه اگه کا 750 رای اورده بود خود کشی میکردم
دوست من نمیخام الکی باهات مخالفت کنم ولی k750 به هیچ عنوان بد ترین نیست اگر شخصا (با فریمور جدید)نقل قول:
مقایسه کرده باشید از n70 که خیلی بهتر میندازه در هر شرایتی در ضمن تا زمانی که 3250 هست هیچ دوربینی
نمیتونه بد ترین باشه
دوست عزيز برات متاسفم كه d600 تو نظر سنجي شركت نكرده!نقل قول:
ولي اين باعث نميشه K750 رو بدترين گوشي اعلام كني.چون اگه يه بار عكسهاي 3250 رو ميديدي مي گفتي خاك بر سر نوكيا!!!
اينم يادت باشه ايندفعه خاستي k750 رو خراب كني بهت پيشنهاد ميكنم در مورد دوربينش اصلا نظر نده چون خيلي زود كم مياري.
موفق باشيد...
من اصلا d600 یادم نبود که تو نظر سنجی شرکتش بدم. این به معنی بدیش نیست .من یادم نبود. کا750 هم که دیگه خز شده وهمه هم هرچی دارن بهترینه. به همین دلیل عشق کا750 هستن. ولی دوربین بدی نداره
ببین اتفاقا من خیلی خوشحال شدم که دی 600 توی نظر سنجی نیست .:tongue: . چون اون وقت نمیتونستم ببینم که کا 750 با تعصب تونسته بهتر از دی 600 باشه . خوب یه چیز طبیعیه همه کا 750 دارن و بدون نگاه کردن به عنوان تاپیک میان کا 750 رو انتخاب مبکنن . عکسهای 3250 هم خیلی بده خودم میدونم ولی ان 90 عالیه . دبلیو 810 عالیه دبیلو 700 مثل کا 750 مضخرفه :sad:نقل قول:
دوست عزیز شما حق داری ولی کمی تند رفتی اگه همین جوری پیش بره تاپیک منحرف میشه از شما ونقل قول:
samsung d600 میخام کمی رعایت کنید .
راه بهتری هم است : با گوشی هاتون عکس بگیرید و این جا بذارید ما که بی طرفیم قضاوت میکنیم
بابا برا چي دي 600 رو نذاشتيد اگه دي 600 بود به اون راي مي دادم
البته يه عده بدون اطلاعات الكي ميان به كا 750 راي ميدن
ولي w810 بد نيست
والا K750 بد نیست درسته بخاطر این که زیاده خیلی رای اورده و اکثرا از روی تعصب رای دادن ولی دوربینش خیلی
خوبه تو کل نوکیا فقط N90 ازش بهتره البته (شنیدم N71 هم بهتره که چون خودم ندیدم باور ندارم)
تو سامسونگ هم راستش با هیچ گوشی کار نکردم ولی آقای Samsung_d600 میگن گوشیشون کمی از N70 ضعیف تره K750 هم که دوربینش خیلی از N70 بهتره (اینو مطمئنم چون خودم شخصا مقایسشون کردم)
کا 750 اصلا بهتر از ان 70 نیست . ان 70 عکسهای صاف و شفافی میگیره ولی کا 750 سر تا پا نویر و رنگ زرد در عکس داره
کا 750 زرد عکی میکیره تایید میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ابعادشون رو کوچک کردم تا حجمشون کم بشه همشون ذو هم 800 کیلو بایت هستند)
یعنی حجمش با این که کم شده. شده 800 کیلوبایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! !!!!
نه بابا چه خبره 5.4 عکسه اول دانلود میکردید خیلی قشنگننقل قول:
خوب بود ممنوننقل قول:
یعنی در این تاپیک میشه عکس گذاشت ؟؟
اگه عکس نذاریم پس به چه حسابی قضاوت کنیم باید بر اساس حقایق قضاوت بشه نه بر اساس شنیده هانقل قول:
چرا نشه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خوب . حالا میدونم چیکار کنم . بعد عید میبینمتون توی همین تاپیک .
نظرتون راجع به دوربین 2 مگاپیکسل گوشی SAMSUNG i750 چیه؟
به نظرم که ترکونده. دوربین 2 مگ و این عکسا؟؟؟!!!
شهاب عكسا كار خودتن يا نه!!
عکس ها کار دوست خوبم، محمد هست که بحرین زندگی می کنن.
این گوشی هم ایران نیومده.
اون گوشی که گفتی samsung i750 خوب عکس انداخته خداییش