با سلام
اگه ممکنه قالب و تمام پلاگین های قدیمی پی سی ولد رو لطف کنید (سال 2004-5)
ممنون
Printable View
با سلام
اگه ممکنه قالب و تمام پلاگین های قدیمی پی سی ولد رو لطف کنید (سال 2004-5)
ممنون
چطوری میشه جواب سریع رو اضافه کرد
نقل قول:کد:www.phpbbhacks.com
ممنون محسن خان
چند تا هک از اون سایت گرفتم ولی هیچ کدوم کار نکرد(5-6 تا)
اگه شما زحمت یک Quick Reply واسه phpbb2 که کار میکنه رو بکشی ممنون میشم
بسم الله الرحمن ارحیمنقل قول:
سلام
این هم یک پاسخ سریع برای phpbb2
اما بهتر است روی نسخه سه phpbb کار بکنید هم امکاناتش نسبت به نسخه 2 بهتر است و هم قدرتش.کد:http://www.iranphpbb.com/downloads.php?view=detail&df_id=2
سلام
من يه مشكل خيلي عجيب دارم ، هر مد يا هكي كه توش آژاكس كار شده ، از جمله همين پاسخ سريع وقتي نصبش مي كنم رو لوكال درست كار مي كنه ولي رو سرور كار نمي كنه !؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميشه يكي آموزش نصب ورژن 3 رو برام بذاره ...ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید ]kn سوال داشتم که کمی مسخره است ولی خوب من وارد نیستم:
----------------------------------------------------------------
1-
این هک ها و ... که قرار داده شد مثل این پست :
و یا در سایت :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1009063&postcount=173
برای همه ی نسخه های پی اچ پی 2 کار می کند؟منظورم اینه که هم برایکد:www.phpbbhacks.com
phpBB 2.0.23
و هم برای
phpbb 2.15
کار می کند؟یا هک های این دو فرق دارد؟هک نسخه 2 با 3 چطور؟
-------------------------------------------------
2-
از هک هایی که در این پست:
قرار داده شده چگونه می توان استفاده کرد؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1009063&postcount=173
--------------------------------------------------
3- از هک های سایت :
چگونه می توان استفاده کرد؟کد:www.phpbbhacks.com
---------------------------------------------------
4- پی اچ پی 2 بهتر است یا 3؟
-----------------------------------------------------
5- سیستم رایگان ساخت انجمن بهتر از پی اچ پی چیست؟
--------------------------------------------------------
6- میشه از هک های فارسی نشده برای سیستم فارسی استفاده کرد؟
---------------------------------------------------------
ممنون.
1. در مورد هك در فايل readme نوشته كه كدام را ساپورت مي كند
2. و 3 نحوه نصب هر كدام متفاوت است و در readme نوشته شده است
4 . مسلما 3
5. خودش نسخه خوبيه
6.معمولا مي شه
البته قبلا روي لوكال هاست تست كنيد
موفق باشي
محسن
ممنون.نقل قول:
1. در مورد هك در فايل readme نوشته كه كدام را ساپورت مي كند
2. و 3 نحوه نصب هر كدام متفاوت است و در readme نوشته شده است
4 . مسلما 3
6.معمولا مي شه
البته قبلا روي لوكال هاست تست كنيد
جوملا بهتره یا پی اچ پی یا مای بی بی؟تو این تایپیک نظر سنجی گذاشتم:نقل قول:
5. خودش نسخه خوبيه
ممنون.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=220919
سلام
هنوز تاپیک مشاهده کننده دار تا من سوالم رو بگم.............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Somebody help
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
سوالتان را بپرسید اگر بتوانم کمکتان می کنم.
سلام دوست عزیز.نقل قول:
چطوری باید تو تنظیمات سایتی که ساختم , عکسها به صورت اوتوماتیک به اون اندازه ای که تنظیم شده (ابعاد) دربیاد ....نه اینکه اون اندازه عکس رو پیدا و آواتور کنم.
مثلا در تنظیمات آواتور نوشتم که ابعاد 200.170 باشه ولی منظور از این عمل این بود که عکس ها در نهایت بعد از اینکه توسط شخص مورد نظر آپلود شد اینگونه باشه. نه اینکه عکس در ابتدا همین اندازه باشه.
مثلا همین فروم : هر عکسی رو که میخوایم بهش میدیم و سپس به این اندازه تبدیل میشه.(فکر کنم باید تو تنظیمات رباتهای سایت باشه) ولی نمیدونم چه جوری یا چطور؟؟؟
این منویی که در مدیریت سایت استفاده شده!
باید تو یکی از این قسمت ها باشه که بشه همچین کاری رو کرد....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو قسمت تنظیمات آواتور فقط مربوط به سایز و ابعاد عکس میشه که در کامنت اولم توصیح دادم.....این فعالیت صورت نمیگیره!
لازم به ذکر است که سایت از نوع Phpbb
مرسی:11:
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
منظور شما این است که وقتی شخصی عکسی به انجمن ارسال می کند اگر اندازه اش بیش از آن مقداری بود که شما تعیین کرده اید، به همان اندازه ا که شما تنظیم کرده اید تبدیل شود؟ و وقتی روی عکس کلیک می کنیم عکس را در اندازه بزرگترش ببینیم.
شما از چه ورژنی از phpbb استفاده می کنید؟
قسمت اول حرفتون که زیرش خط کشیدم رو تایید میکنم . ولی نیازی نیست که وقتی سر عکس کلیک میکنیم عکس رو بزرگ نشون بده.نقل قول:
درست مثله همین سایت همون اندازه ای که تو ابعاد آواتور پیشبینی شده همون باشه. ولی مهم اینکه هر عکسی رو که بهش میدیم قبول کنه ولی بعدا به اون سایز و ابعاد که از قبل تنظیم شده دربیاد
اگه همین منویی باشه که در صفحه اصلی مدیریت سایت است ......
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
به لینک زیر مراجعه کنید:
در این لینک یک کدی قرار داده ام که فکر می کنم به دردتان بخورد.کد:http://www.iranphpbb.com/topic-t181.html
سلام دوست عزیزنقل قول:
من این لینک رو دیدم ولی حقیتش چیزی سرم نشد!!!
میشه خودتون توضیح بدید.....
شما یه جا کدیی رو برایه اینکار نوشتید ولی اونو هم متوجه نشدم و همینطور در پایین صفحه گفتید که شاید همچین مدی هنوز تهیه نشده باشه!!!!
ممنون میشم خودتون راه حل رو بهم بگید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
توضیح واضح است.
شما در پست دومی از "برای انجام این کار: " کارهایی که گفته شده را انجام دهید، و با مابقی پست ها کاری نداشته باشید / در اینصورت آن چیزی که می خواهید بدست خواهید آورد.
البته باید فایل ها را از داخل فایل های انجمن پسدا کنید و آنها را ویرایش کنید.
منظور از اینکه در آنجا نوشته ام "شاید همچین مدی هنوز نوشته نشده است." این است که دقیقا دوست عزیزمان آن چیزی را که می خواستند نبود و یک کد سادتری بود که کارمان را راه می اندازد و مشکلی به وجود نمی آورد.
سلامنقل قول:
الان من تو مدیریت سایت هستم ولی همچین چیزی رو پیدا نمیکنم (منظورم اون کد اولی هستش)؟؟؟
این منو که توش همچین کدی رو نوشته تو کدوم قسمت هستش !!!
عکسش در کامنت میتونید ببنید293
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
شما باید خود فایل های phpbb را ویرایش کنید و در قسمت مدیریت همچین چیز هایی وجود ندارد.
سلام.نقل قول:
چطوری؟؟؟؟بلاخره یه جا باید برایه انجام این عمل طراحی شده باشه؟
کسی از دوستان نمیدونه چه جوری باید این مشکل رو حل کنم!نقل قول:
سلام دوستان ...
فرض کنید من هاست و دومین رو خریدم .... باید از همین طریق و با برنامه Easy php فروم خودم رو بسازم ؟ چرا وقتی من ایزی پی اچ پی رو اجرا می کنم ایرور می دهد که برنامه دیگری اجرا است در صورتی که چک کردم در Administrative Tools چک کردم گزینه ای به نام internet information services نیست که بخام ببندم .. ایا در ویندوز های اکس پی جدید برنامه بغیر از این است که باید ببندیم ؟ اکثر گزینه های اصلی در منوی ایزی پی اچ پی غیر فعالند .... چه باید کنم ؟
Easy php برای اجرای فایل های PHP بر روی سیستم عامل ویندوز هستش ، اصطلاحاً localhostنقل قول:
در صورتی که IIS قبلا راه اندازی شده ، میبایست آنرا از این مسیر غیر فعال کنید
Control panel / Administrative Tools / Internet Information Services در شاخه Local Computer ( سمت چپ ) گزینه Web Sites را یافته و سپس در سمت راست بروی Default Web Site کلیک کنید
اگر توجه کنید در ستون State کلمه Running را می بینید با فشردن کلید Stop ( در بالا ) IIS را از کار بیاندازید
بعد از آن کلمه Stopped را در جلوی آن مشاهده خواهید کرد
آموزش اجراي فايل هاي PHP بر روي Localhost با استفاده از EasyPHP
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=132113
دوستان سلام...
من نتونستم phpBB رو نصبش کنم ! نمیدونم مشکل از کجاست ! اصلا نمیدونم دیتابیسی که ساختم درسته یا نه ! من دیتابیس رو به اسم local ساختم و فولدرش توی قسمت C:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\mysql\data\ موجود هستش ! ولی وقتی میرم برای نصب مدام پیغام:
رو میده ! اگه از دوستان میتونند راهنمایی کنن ممنون میشم کمکم کنند... تصویر رو هم میذارم !کد:Could not connect to the database, see error message below.
Lost connection to MySQL server during query
موفق و پیروز باشید...:40:
چرا لینکه اول خراب شده. نمیشه دوباره آپلودش کنید
سلامنقل قول:
من هم با همین ارور موجه شدم لطفا راهنمایی نمائید
با تشکر:11:
ویرایش : حل شد جای dns server و port رو خالی گزاشتم درست شد
حالا بگید چطوری اینو منتقل کنم به هاست؟
می خوام بقیه کارا رو آنلاین انجامم بدم
ویرایش : بازم حل شد:31: