البته این گوشی یه تاخیر کوتاهی در عکس برداری داره که طبیعیه ، اما اگه خیلی زیاده یا اونی که DJ.Mamal گفت درسته یا اینکه سرعت گوشیت خیلی اومده پائین ...نقل قول:
Printable View
البته این گوشی یه تاخیر کوتاهی در عکس برداری داره که طبیعیه ، اما اگه خیلی زیاده یا اونی که DJ.Mamal گفت درسته یا اینکه سرعت گوشیت خیلی اومده پائین ...نقل قول:
نه سرعتش پایین نیست تازه هم آپدیت کردمنقل قول:
با چند ثانیه تاخیر می ندازه و چون طرف حرکت می کنه عکس خراب می شه
اگه می شه در مورد Night Mode هم توضیح بدین
دوستان یه سوالی هم دارم
به نظر شما صلاحه که گوشی مو (6630) که حدود 6 ماه کار کرده رو با یه سونی اریکسون مدل W700 عوض کنم؟؟
صداش هم برام مهم نیست
پسر اگه گوشیتو با W700 عوض کنی اشتباه محض کردی....دلیلشم نمیگم برو پیدا کن...در مورد نایت مود ...تو میگی عکسو دیر میندازه...موقع عکس انداختن دکمه 1 رو بزن ببین اگه درست شد که هیچ اگه نه ببر تعمیرش کن...نایت مود یه نوع قابلیت عکس برداری در شبه...زیاد بدرد نمیخورهنقل قول:
منم اول همین احساس داشتم اما اگه عوض کنی اشتباه بزرگی انجام دادینقل قول:
نقل قول:
تایید میشه
پسر خوب 6630 رو میخوای با w700 عوض کنی؟؟؟؟؟ تازه 6630 رو که تازه اپدیت کردی و سرحاله .!!!! اصلا همچین کاری نکن ....نقل قول:
هرگز این کار رو نکن !!!نقل قول:
در مورد عکس ، اول هم گفتم عکس برداری خودش یه تاخیری در حدود یک ثانیه داره ، نباید فکر کنی که این تاخیر یه مشکله بلکه یه فرایند طبیعیه ... اما اگه تاخیر بیش از یک ثانیه هست دیگه راهی بجز تعمییر نداره ؟!؟! اغلبته پیش یه تعمییر کار خوب ببر ...
با تشکر ..
مثل عوض کردن یه کیپس با یه موتور گازی میمونه!نقل قول:
اخر مثال بودا.....:31:نقل قول:
با توجه به نوشته های شما دوستان عزیز
از تعویض گوشی منصرف شدم
همین یک ثانیه می شه نه بیشترنقل قول:
داداش من شما گوشی خریدی نه دوربین چند مگا پیکسلی...انتظار عکس برداری حرفه ای نداشته باش.این تاخیر طبیعیهنقل قول:
بی خیال بابا چرا ناراحت می شی حالانقل قول:
یه کم آروم تر
خوب ، اگه همین یک ثانیه هست باید بگم طبیعیه ...نقل قول:
دوستان کسی نمی دونه چطور میشه آیکن یک پوشه ای که خودمون تو گوشی می سازیم رو چطور میشه تغییر داد ؟
نقل قول:
فکرکنم فقط با تم میشه تغییر داد
دوستان اگه گوشی رو اپگرید کنیم چی میشه؟
شنیدم تمام منوها و ..... عوض میشه درسته
نه امین جان اینطور نیست .. وقتی شما گوشیتو اپدیت میکنی ورژن گوشیت بالاتر میره ممکنه با این تغییر ورژن یه ایکون به قسمت منو اضافه بشه ( که بیشتر هم Search هست ) ولی این که همه منو و ایکونها عوض بشه نه اینظور نیست .... از نظر ظاهری با عوض کردن تم شکل ایکون ها هم عوض میشه ولی اسم ها و تعداد اونا عوض نمیشه ...
اگه از نظر ظاهر بخوای با تغییر تم شکل ایکون هم عوض میشه ولی اگه از نظر Rename کردن و یا تغییرات اون پوشه بخوای باید از فایل منیجر File Manager استفاده کنی ...نقل قول:
با سلام ........
می خواستم ببینم که ایا میشه یه کاری کرد که 6630 از کارت حافظه به عنوان رم استفاده کنه به جای رم خودش که 10 مگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر ..........
نه باید بگم شما تغییر بصری مشاهده نمی کنی اما از نظر هسته فرق کی کنه و مچنین از نظر نصب برنامه هانقل قول:
تو رو خدا یکی اموزش کامل فلش زدن به گوشی رو بذاره به صورت کامل لطفا
من برنامه اپگرید کردن گوشی رو از سایت نوکیا گرفتم حالا باید چه کنم
حالا روی سیستمت نصبش کن و بعد از نصب کابل اتصال رو بین گوشیت و کامپیوترت برقرار کن و بعد ادامه قضیه ... فقط یادت باشه موقع اپدیت شارژ باتری گوشیت باید پر باشه و اتصال کابل با گوشیتو تا اتمام اپدیت قطع نکنی ....
و یه چیز دیگه که هنگام آپدیت خودش می گه و نباید یادت بره اینه که پروفایل رو در حالت جنرال بذارینقل قول:
نقل قول:نقل قول:
اگر وسط کار اینترنت قطع بشه(ایرانه دیگه)چی میشه؟
چقدر طول میکشه؟
اگه وسط کار اینترنتت قطع بشه گوشیت صدمه جدی میخوره و باید بری فلش کنی .... با اینترنت دایال اپ سعی نکن اپدیت کنی چون امکان قطع شدنش هست اگه کسی Adsl داره برو اونجا اپدیت کن
یه جمعه صبح زود برو یه کافی نت و اونجا آپدیت کن
حالا آپدیت کردن چند دقیقه طول میکشه؟
سلام.
دوستان لاستیک محافظی که دور دوربین قرار داره قابل تعویض هست ؟
لطفا" راهنماییم کنید.
با سلامنقل قول:
لازمه در مورد sms توضیح مختصر بدم:
وقتی شما یک sms رو میفرستید 2 مرحله رو طی میکنه تا به مقصد برسه.
1-ارسال از گوشی شما به مخابرات: تا وقتی که این عمل انجام نشه یک علامت مربوط به outbox در بالای گوشی دیده میشه و اگر بعد از 10 ثانیه اون علامت نرفت در پوشه outbox شما sms تون رو میبینید که زیرش نوشته resend at و یعنی اینکه محلی که شما ایستادین آنتن نمیده و حدود 2 دقیقه دیگه دوباره سعی میکنه و اگر بعد از 3 بار ارسال نشد زیرش می نویسه defer یعنی به تعویق افتاده تا بعدا خودتان دوباره آنرا ارسال کنید. اگر که faild بنویسه یعنی اینکه شماره ای که شما بعنوان گیرنده مشخص کردین شماره موبایل نیست مثلا شماره تلفن ثابت رو بهش دادین . وقتی هم که ارسال میشه sms شما به پوشه sent فرستاده میشه
2-ارسال از مخابرات به گوشی مقصد: این مرحله رو شما باید از قسمت report دنبال کنید که اگر در اون قسمت جلوی sms شما نوشته شده pending یعنی اینکه هنوز به دست گیرنده نرسیده که ممکنه گیرنده در دسترس نباشه و به محض اینکه در دسترس باشه sms شما به اون میرسه و در قسمت report کلمه deliverd رو مینویسه. البته برای دنبال کردن قسمت دوم شما باید delivered report رو از setting فعال کرده باشید.
یکی از دوستان میگفت روی 6630 میشه لنز دوربین نصب کرد . آیا درسته یا نه؟
اگه بگم با Diall Up نمی شه دروغ نگفتم 46 مگابایت دانلود می شه حساب کن با ثانیه ای 4 کیلوبایت چقدر می شه ؟؟؟نقل قول:
سلام.
دوستان لاستیک محافظی که دور دوربین قرار داره قابل تعویض هست ؟
لطفا" راهنماییم کنید.
کسی از مدیران اطلاع نداره ؟
قیمت قاب فابریک 6630 رو میدونید؟
فکر نکنم بتونی اونو پیدا کنی بهتره یه قاب فابریک براش بگیری ماشالا قاب فابریک کمتر از 20 تومن پیدا نمیکنی
باید بری نمایندگی با قیمت 30000 تومن باید بخرینقل قول:
نیازی یه انجام این کار نبود.
از یه قاب معمولی 3000 تومنی برداشتم و جاش گذاشتم.
البته نه فقط لاستیک رو بلکه لاستیک + کل محافط دوربین که مگاپیکسل و بقیه چیزها رو روش نوشته
سلام.
اساتید محترم گوشی من چند وقتیه که صدای کیبوردش بعد از گرفتن Missed Call دوستانم از کار میافته !!!
و تا وقتی که خاموش و روشنش نکنم درست نمیشه!
اشکال از کجا میتونه باشه و چقدری خرج داره ؟
همچنین دو بار بعد از زنگ زدن همینطور روی ویبره موند و باز هم مجبور شدم خاموش و روشنش کنم.
اشکالاتی که گفتم از کجاست و برطرف کردنشون چقدری خرج داره ؟
ممنون.
سلام دوست عزیزنقل قول:
احتمال 90 درصد ویروس باشه
اولین و راحت ترین کاری که میتونی انجام بدی ریست کردن نرم افزاریه...
کد #7370#* رو روی گوشیت بزن
البته بگم که تمام اطلاعات روی حافظه گوشی (کانتکت ها - مسیج ها - نرم افزارها و ...) پاک میشن.
و اگر نشد ریست سخت افزاری یا همون فلش که باید ببری یک خدمات موبایل.
انشاالله که درست میشه.
سلام برنامه ای می خوام ضبط صدا بدون محدودیت زمانی مرسی