خواهش ميكنم دوست عزيز من كه نگفتم شما جسارت كردي عزيز من :oops:
Printable View
خواهش ميكنم دوست عزيز من كه نگفتم شما جسارت كردي عزيز من :oops:
مهدي جان معمولا آنتي ويروس ها با يكديگر تداخل پيدا مي كنند. اين مساله در مورد فايروالها هم صادقه. اگه مي خواي از بيشتر از يكي استفاده كني بهتره كه فقط يكيش فعال باشه و بقيه رو فقط براي اسكن هاي دستي استفاده كني. در ضمن بحث جسارت و ... نيست. هر كسي نظر خودش رو مي ده كه خيلي هم اتفاقا خوبه. ممكنه شما يك نظري داشته باشي كه من و بقيه استفاده كنيم.
من برنامه ی
bit defender v8.0.200
دانلود کردم با حجم 13.9 ولی سایت خودش داره همین ورژن با حجم 15.6میده چرا؟
bitdefender
وقتی ویروس میبینه اونو بیخبر پاک میکنه در حالی که توی تنظیم هاش هست که وقتی ویروس دید بگه چیکار کنم که بگه
Kaspersky Anti-Virus Personal Pro
هم دانلود کردم با حجم حدود 12 ولی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داره با حجم 33 میده :shock: :(
مهدي جان درسته عزيز ولي يك بحث ديگه باقي مي مونه در استفاده از 2 يا 3 ويروس كش روي يك سيستم به طور همزمان و اون هم حفره هاي امنيتي هستش كه در برخي از ويروس كش ها پيدا ميشه بطور فرض اگه ويروسي جديد و ناشناخته بتونه از فايروال رد بشه و ويروس كش در حالت disableباشه تا زمان اسكن دستگاه پر از ويروس ميشه با حرف هاي شما هم موافقم كه شايد زماني تداخل در اجراي 2يا 3 ويروس كش به صورت همزمان پيش بياد شايد همديگر رو هم به عنوان ويروس شناسايي كنند
mrhamzeh جان نسخه هاي آنتي ويروس ها در چندين نوع عرضه ميشه پرو و يا پرسونال و .... كلا دسته بندي داره خل بعضي از نسخه ها هم كامل نيست و يا بعضي از نسخه ها هم شمال پك هايي ميشه
تفاوت حجم بستگي به اين نكات و يا ... داره
دوست عزيز سلام. مافيا جان توضيحات بسيار خوبي ارائه كردند. در تكميل صحبت هاي ايشون بايد بگم كه بيت دفندر نسخه پروفشنالش همون 15.6 مگابايتي است. احتمالا نسخه 13.9 مگاباتي نسخه استاندارد بيت دفندر بوده.نقل قول:
نوشته شده توسط mrhamzeh
در مورد كاسپرسكي هم بايد بگم كه من هيچ نسخه اي از كاسپرسكي نديدم كه 33 مگابايت حجمش باشه. اگه مي شه لينك اون نسخه 33 مگابايتي رو بده من ببينم چيه.
CA eTrust EZ Antivirus 2005 7.0.7.7
اينم توضيح خارجيش:
Download:کد:Computer Associates’ eTrust™ EZ Antivirus 2005 (r7) is the latest version of the award winning antivirus protection software for your home and home office PC. Developed by a world leader in internet security software, so you can take comfort in the complete virus protection. eTrust™ EZ Antivirus provides complete protection, detection and elimination of thousands of computer viruses, worms, and Trojan Horse programs.
Features in eTrust™ EZ Antivirus 2005 (r7):
-NEW! Improved User Interface - The new look and feel offers simplicity and superior ease-of-use.
-NEW! File Quarantine guards against automatically deleting necessary system files that have been detected as malware, and provides detailed information about the malware that was once running on your system.
-NEW! Advanced Help System makes your eTrust EZ Antivirus experience seamless.
-NEW! Enhanced Flashing System-Tray Icon alerts you to critical errors or important information.
-Automatic Email Scanning
-Interactive Virus Detection Messages
-Automatically removes or "cures" viruses, worms, and Trojan horses
-Detects and blocks viruses in instant message attachments with Realtime Scanning
-Advanced Heuristic Scanning can detect new threats even before virus protection updates are created for them
-AutoDownload automatically downloads new virus protection updates daily to protect against the latest threats
-ICSA Certified
4.32 mbکد:ftp://ftpez.ca.com/pub/myeTrust/apps/EZAntivirus.exe
Fix:
کد:http://www.megaupload.com/?d=23S0XXPF
با سلام.
اين هم نسخه جديد اما بتاي nod32 كه چند روزي هست كه اومده.تاپيكهاي قبل رو نديدم اما اگر تكراري بود به بزرگي خودتون ببخشيد:
NOD32 for Windows 2000/2003/XP 2.51.3 Beta
عزیزان سلام ممنونم از توجه تون
هر چند من مثل شما حداقل توی کار انتی ویروس حرفه ای نیستم ولی تفاوت نسخه حرفه ای و استانداردو میدونم برای اینکه مطمئن بشید از خود بیتدفندر کپی و پیست میکنم :BitDefender 8 Professional Plus Build 8.0.200 با حجم 13.9
در ضمن تا جایی که من میدونم اگر شرکتی انتی ویروسی با حجم و اپدیت مختلف بده حتما بیلد اونا فرق میکنه
اقا مهدی در مورد کاسپر هم باید بگم این حجم 33 خودم دانلود نکردم ولی اینجا اینتوری نوشته همین تور نوشته 1 ماه مجانی هست اینم صفحه اون: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام.
از همه دوستاني كه انتي ويروس kaspersky را معرفي كردند واقعا ممنونم.بسيار عاليست.علاوه بر قدرت بالاي شناسايي ويروسها امروز در حين كار در اينترنت اين پيغام را داد:
attention!your computer has been attacked from the internet.
network attack HELKERN from address 59.40.35.138 has been successfully repelled.
دوست عزيزم سلام. ما خداي ناكرده قصد جسارت نداشتيم و منظورمون اين نبود كه شما اطلاع نداري فقط خواستيم در مورد پست قبليتون نظر خود رو داده باشيم.نقل قول:
نوشته شده توسط mrhamzeh
در مورد بيت دفندر بايد بگم كه من آخرين ورژنش رو كه دانلود كردم 13.9 نبود و بين 15 و 16 مگ بود. نمي دونم ديگه اون 13.9 مگي كدومه. يا ورژنش فرق داره يا نسخه متفاوتيه.
در مورد لينكي كه دادي هم من نديده بودم اين لينك رو. چون در خود سايت كاسپرسكي هم كه نسخه تريال رو گذاشته هم براي پرسونال و هم پرسونال پرو هيچ كدوم 33 مگ نيست. خودم هم تعجب مي كنم كه اين چيه پس.
من هم با اینکه فایر وال zonealarm دارم ولی این پیام را دریافت میکنم.....نقل قول:
نوشته شده توسط hamilton
سوال من این است که قاعدتا فایر وال باید بتونه جلوی حملات اینترنتی را بگیرد....پس چطور این اتفاق افتاده ؟
احتمالا دوست خوبمون نسخه اينترنت سكوريتي رو نصب كرده اند؟ يا شايد هم نسخه جديد كاسپرسكي اين امكان رو داشته باشه؟
مثل بيت دفندر كه خودش فايروال هم هست.
مهدی جان دوست عزیز..من ورژن 5.0.372 استفاده می کنم..ولی این پیام را دریافت می کنم..آیا فایر وال zonealarm اینقدر ضعیف است که یک attack بتونه از آن رد بشه و آنتی ویروس بتونه جلوی آن را بگیرد.نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_best
لطفا راهنمائی بفرمائید.
اينجا 2 مساله وجود داره.
يكي اينكه شما در پست قبليت اشتباها نوشته اي كه زون آلارم اون پيام رو مي ده! در حالي كه الان مي گي نمي ده
در ضمن من بايد خدمتتون عرض كنم كه همونطور كه قبلا هم بحث شده در اين مورد ، زون آلارم فقط معروفه ولي اصلا خوب نيست و بيشترين باگها رو داره و هكرها هم همگي راههاي نفوذ به اون رو مي دونند. شايد الان بعضي از دوستان بگن نه اينطور نيست. من هم ديگه اينقدر اينجا بحث كرديم در اين موارد كه ديگه خسته شدم از بحث. هر كي مي خواد قبول كنه و هر كي هم نمي خواد قبول نكنه. فقط براي خودت دارم مي گم كه بدوني كه زون آلارم اصلا خوب نيست. از kerio استفاده كن. بهترين فايروال در دنيا است. حرفه اي ها و حتي فوق حرفه اي ها هم از كريو استفاده مي كنند.
درضمن به نظر من كاسپرسكي خيلي بهتر از زون آلارم عمل مي كنه. به قول يكي از بچه ها ! شك نكن!!!
مهدي جان
می شه لطفا کار کردن با مریو را آموزش دهی؟
در ضمن zone alarm 6 آمده...من تست کردم....خیلی بهتر جواب می دهد.
نظر شما چی است ؟
زون آلارم كلا مشكل داره. ورژن جديدش هم خيلي تغيير نكرده. از نظر نفوذ هنوز مشكل داره. اما كريو يه چيزه ديگه است. كار كردن باهاش هم راحته. بعدا برات توضيح مي دم. چون الان دارم آفلاين مي شم.
سلام
ببخشید میشه چند سایت برای رنکینگ فایر والا معرفی کنید .
سلام اقا مهدي عزيز.
من خودم طبق راهنمايي شما از فايروال kerio استفاده ميكنم و از انتي ويروس kaspersky personal 5.0.372 كه فقط هم انتي ويروسه ولي ديدن اين پيغام در نوع خودش جالب بود.نميدونم ايا اين انتي ويروس در نقش فايروال هم ظاهر ميشه؟
يه سري به اينجا بزن ولي فكر نكنم اين سايت ملاك باشهنقل قول:
ببخشید میشه چند سایت برای رنکینگ فایر والا معرفی کنید .
کد:http://personal-firewall-software-review.toptenreviews.com/
Ali_K جان همونطور که خودت هم گفتی این سایت ملاک نیست چونکه این سایت برنامه هاش رو از لحاظ قابلیتهایی که داره بررسی میکنه نه از لحاظ کیفیت و طرز کار.
فایروال رو مثل آنتی ویروس باید تست کرد . برای اینکه آنتی ویروس ها رو تست کنیم ویروسها و تروجانها رو میندازیم به جونشون و حالا برای اینکه فایروالها رو بشه آزمایش کرد باید حمله هایی رو که یک فایروال موظفه که جلوشون رو بگیره بر روشون امتحان کنیم.
که این کار شاید از عهده خیلی ها خارج باشه و هیچ اشکالی هم نداره ولی سایتهایی وجود دارند که از طرف شرکتهای معتبر تحقیقاتی ساخته شده اند و آنها انواع حملات رو بر روی فایروالها انجام داده اند که من برای نمونه یکی از جواب این تحقیقات و آزمایشات رو در پایین عکسش رو میزارم که شما با رفتن به سایت بیشتر میتونید اطلاعات کسب کنید.
در پایین نشان داده شده که کدام فایروال بیشترین حملات رو تونسته جواب بده و به جوابش میرسید.
در ضمن به این نتیجه هم پی خواهید برد که هیچ فایروالی به طور 100 درصد نمیتونه که جلوی حمله ها رو بگیره
برای کسب اطلاعات بیشتر میتونید به این سایت پایین مراجعه کنید.
کد:http://www.firewallleaktester.com/tests.htm
Cracki, جان الان به نظر شما بهترين فايروال چيه؟(البته ببخشيد اين تاپيك آنتي ويروساس) :wink:
علی جان اگر من فقط نظر شخصیم رو گفتم زیاد رو حرفم حساب نکن ولی اگر برای شما دلیل و مدرک از سایتهایی آوردم که جلوی بحث های اضافی رو هم میگیره.اونوقت میتونی به مدرکها و دلایل فکر کنی.نقل قول:
نوشته شده توسط Ali_k
البته اینو گفتم به خاطر اینکه بعضی از دوستان میان میگن من با رئیس فلان شرکت صحبت کردم و اون گفته که این خوبه و یا به صورت گنگ و نا مفهوم میگن که فلان کس گفته که این خوبه و یا این خوب نیست و حالا اگر همین کسی رو که این دوستمون فلان کس نامیده ازش بپرسی که کجاست ... اصلا رشته تحصیلیش چیه .... معلوم نمیشه که این شخص از کدام فلان شخص صحبت میکنند.
حالا با توجه به گفته های بالا من با رئیس شرکت مایکروسافت صحبت کردم اون به من گفت که از فایروال windows XP استفاده کنم.و گفت که چون همیشه آپدیت میشه فایروال خوبیه. :D
شوخی بود دوست من.... جدی نگیر.
حالا به نظر من اگر از Network و طرز کارش سر در میاری از Outpost Firewall Pro 2.7 استفاده کن. و اگر هم به عنوان یک کاربر خانگی میخای که فقط سیستمت رو از شر حملات راحت کنی LooK"N"Stop Firewall بهترین انتخاب خواهد بود.
البته از بحث آنتی ویروسها هم بهتر که خارج نشیم . :)
Cracki جان مرسي از راهنماييتون .اگه دوستان ديگم قبول دارن بياين تا اون فايروال دومي را استفاده كنيم ببينيم چه جريه؟
آقاي كركي جان البته ميدونم كه داريم كم كم از بحث آنتي ويروسها خارج ميشيم ولي خوب آنتي ويروس و فاير وال همچين بي ربط هم بهمديگه نيستن گرفتي كه چي ميگمنقل قول:
نوشته شده توسط Cracki
بهدش اينكه دو تا سوال دارم
1- شما اگه مطالب سايتي كه معرفي نمي كردي رو نمي دونستي چه فايروالي رو نام ميبردي
و آيا اگه چند تا سايت مثل اين پيدا بشه كه نتايج تست هاشون با اين سايت كمي تا قسمتي متفاوت باشه چي ميگفتي
2- اين حرفت كه گفتي اگه از شبكه سر در مي آري از اوت پوست استفاده كن رو ميشه بيشتر باز كني لطفا تا متوجه بشيم منظورت چي بوده
1 >> من شخصا اگر از چیزی سر در نیارم اصلا نظر نمیدم و بهتره که شما همه انساها رو مثل هم تصور نکنید که حتی اگر سر در نیارن بازم برای اینکه حرفی زده باشند چیزی میپرونند.
در مورد سایتها که گفتی اگر چند تا مثل همون بالایی پیدا بشه نظرم چی خواهد بود .... باید بگم که منظور شما کدوم یک از سایتهایی است که فایروالها رو تست کرده باشه مثلا این سایت پایین رو میگید.
و یا این یکی ...کد:http://www.pcflank.com/art41c.htm
و یا این یکی ...کد:http://www.agnitum.com/php_scripts/compare2.php
یا حتما منظورتون این یکی بوده که در پایینه :?:کد:http://forums.anandtech.com/messageview.cfm?catid=33&threadid=1375461&highlight_key=y&keyword1=antivirus
باید بگم که اگر به همه این سایتها نگاه بکنی و دقیق بخونی پی خواهی برد که همه تقریبا جوابشون یکی است. و من نیومدم که فقط جواب یک سایت تحقیقاتی رو برای دوستمون بزارم.کد:http://www.wilders.org/firewalls.htm
اما در مورد سوال دومتون >>> که چرا به نظر شخصی من برای استفاده از Outpost pro یکم باید از کار NetWork سر در بیاری... اگر دقت کنی به حرفام که بعدا لازم نباشه که حرفامو برای شما ترجمه کنم که متوجه بشید... پی خواهید برد که در اول جمله گفتم به نظر شخصی من و بعدشم اگر وقعا مشتاقی که بدونی چرا خودت اینستالش نمی کنی که بفهمی . جونکه اگر من الان بخوام در مورد طرز کار فایروال Outpost Pro برای شما توضیح بدم نه حوصله اش رو دارم نه وقتشو. .لی اگر کسی خواست که از این فایروال استفاده کنه میتونه این فایل رو دانلود کرده و با همه تنظیمات این فایروال آشنا بشه.
یک نکته دیگه که باید به شما تذکر بدم اینه که شما بحث در مورد فایروال را لطفا شخصی نکنید چون سابقه خوبی ندارید... با توجه به 18/ 19 صفحه این تایپک.کد:http://www.agnitum.com/download/User_Guide.pdf
متشكرم آقاي كركي كه اينقدر مهربانانه جواب مارو داديد
از شما انتظار بيشتري ميرفت
من كه سوالات بدي نپرسيدم
مثل اينكه شما هم اخلاقيات ما روتون اثر كرده ها
كركي جان ممنون از اطلاعاتت فقط اگه لطف كني بگي اين آماري كه اعلام كردي براي چه موقعي است ممنونت ميشم
اين فاير وال look'n''stop را ميشه بزاريد من داونلودش كنم؟
تازه كركي جان عزيز كه تو پست قبليت حسابي جوش آوردي در حالي كه من دو تا سوال معمولي پرسيدم
اين سايت ها كه معرفي كردي خيلي نسخه هاي قديمي فايروالها رو تست ميكنن مثلا kerio نسخه دو كه خيلي قديمي هستش اگه سايتهاي آپديت تري داري لطفا معرفي كن
سلامnimo جان.اين لينک دانلود Look 'n' Stop 2.05 يك فايل 609 كيلو بايتي. برو حال کن.
CA eTrust EZ Antivirus 2005 7.0.7.7
دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی که نسخه هاش زیاد قدیمی نیست...نقل قول:
نوشته شده توسط soda
من فقط خواستم که جهت اطلاع دوستان این سایتها رو معرفی کنم و مثل بعضی ها تعصبات بی جا نسبت به برنامه ها رو ندارم...
اگر سایتهای جدید تری پیدا کردم حتما معرفی خواهم کرد ولی خود شرکت فایروالها هم برای اینکه حرفی زده باشند میگند که فایروال ما توسط شرکت Firewallleaktest آزمایش شده ...یعنی خودشون اینو قبول دارند ... حالا شما قبول نداری مسئله جداست و شخصیه :wink:
شما هم اگر فکر میکنی که این تست ها همه شون اشتباهن خب اشکالی نداره ... اما در عوض با مدرک بیا بگو به این دلیل این فایروال نمیتونه خوب باشه...مثلا من که از خودم حرفی نزدم فقط یکم تحقیقات و Copy&Paste
کد:http://www.firewallleaktester.com/tests.htm
دوست عزیز کاملا درست میگی .دیگه اینکه زون آلارم واقعا عالیه.من هر موقع رو سیستمم نصب میکنم ورپنهای جدید رو واقعا مشکلاتم بر طرف میشه.مخصوصا تازگیا یه سایتی اومده.میاد الکی میگه ما رو سیستمتون فلان فیل جاسوسی یا ویروس رو پیدا کردیم سری به این سایت فلان بزنید مشکلتون حل.در حالی که همه الکیه.
Zonealearm جلو اینا رو راحت میگیره.نظر شخصیه من اینه که با یه برا استفاده کاراییش متوجه میشین.
آقا اين تاپيك داره فايروال ميشه ميخواين به هيرياند بگيم يه تاپيكم برا فايروال بزنه . نظرتون چيه؟
سلام دوستان عزیز
شرمنده که نمیتونم در جمعتون باشم چونکه کمی گرفتارم ولی تا شما ها در اینجا هستید من خوشحالم.
از بوجود اومدن همچین تایپکی هم خوشحالم و امیدوارم که من هم در آینده ای نه چندان دور به جمعتون بپیوندم و در کنار شما ها باشم.
البته از دوستان قدیمی مثل مافیا . نوید کاشانی . مهدی جان و بقیه هم تشکر میکنم که این تایپک رو گرم نگه داشتند.
به امید موفقیت برای همه تون
مهران
بابا خيلي عجيبهنقل قول:
نوشته شده توسط Cracki
كسي تو حرفاي من اعتراض يا چيز ديگه مثل بي حرمتي ميبينه
آقاي كركي شما مثل اينكه قاطي كردي ها
من كه چيزي نگفتم شما چته؟
حالت خوب نيستا
به يه روانپزشك مراجعه كني بد نيست
من ميگم سايت يه كم قديميه حرف بدي نزدم كه من نگفتم فلان سايتو قبول دارم فلان رو قبول ندارم
تازه مهدي بست هم كه ميگفت با خود شركتها كه تماس گرفته گفتن فلان سايت رو برين شما بهش خرده گرفتي اما خودتون عرض كردين كه خود فاير والها ميگن فلان سايت و براتون دليل موجه هم ميباشد
بعدشم ميشه يه لطفي بكني و بفرمايي گزينه stealth mode نداره اين فايروال لوك اند استاپ يا
اگه معادلي داره بگي كجاش هست؟
سلام
ببخشید پس اینکه میگن فوق حرفه ی ها از کریو استفاده میکنن چیه ؟
شما مثل اينكه تا اين تاپيكو قفلش نكنين دست بردار نيستين .
هيشكي طاقت از گل نازكتر نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان عزيز. من الان فرصت ندارم كه بيشتر بنويسم. فقط خواستم يك نكته كوچك رو بگم اما فردا حتما بيشتر مي نويسم.
اول از همه اينكه جناب كركي عزيز بايد توجه كنند كه لحن صحبت شما خيلي حرفه اي است البته نه از نظر علمي بلكه از نظر غلط اندازي! يعني شما اول مي آي يه چيزي مي پروني به سودا و مي گي كه شما بد صحبت مي كني و قبل از اينكه اصلا سودا چيزي بگه شما ايشون رو در بين بقيه خراب مي كني. در حالي كه همه مي دونن كه اگه يك نفر باشه كه در اين انجمن از همه بيشتر بدونه در مورد مسائل مختلف كامپيوتر همين سودا است. شما خودت در تاپيك هاي ديگه به كسي كمكي كرده اي؟ فقط دنبال اين هستي كه بيايي و بحث هاي تند راه بيندازي و بعد هم بگي من جواب نمي دم. البته وقتي مي گي جواب نمي دم كه حرفي براي گفتن و جوابي براي سؤالات منتقدين نداري!
اما همين سودا در تاپيك هاي ديگه به سؤالهايي جواب داده كه يا هيچكس جوابي نداده يا هر كسي يك چيزي از خودش گفته اما مشكل طرف حل نشده. من خودم چند جا ديدم كه دوستان گفتند فقط سودا مي تونه مشكل ما رو حل بكنه.
بعد هم شما هر چي دلت مي خواد مي گي و بعد هم توقع داري سودا يا ديگران چيزي نگويند.
جالب اينجاست كه تعصب رو شما داري نه ما! ما كه بارها گفتيم اگه در مورد مثلا آنتي ويروس دليل محكمي ببينيم كه مثلا فلان آنتي ويروس بهتره سريعا به سمت اون خواهيم رفت. همونطور كه مثلا از كاسپرسكي به nod32 روي آورديم. اما شما از وقتي با ما مشكل پيدا كردي كه ما گفتيم nod32 خوبه. انگار كه كارمند كاسپرسكي هستي و حقوق بگير اونجا. من خودم تا وقتي كه از كاسپرسكي حمايت مي كردم كوچكترين مشكلي با من نداشتي و هميشه حمايت مي كردي اما تا نظرم برگشت ، من شدم بد و شما شدي منجي سيستم هاي دوستان!!!
واقعا براي شما متاسفم كه اينقدر شهامت نداري كه مستقيم اسم بياري و در پستهات دائما با گوشه و كنايه صحبت مي كني. جالب اينجاست كه وقتي من مي گفتم خود شركت ها و سازنده هاي آنتي ويروس مي گويند به سايت virusbtn مراجعه كنيد شما مي گفتي بيخود مي گن و اصلا اينطور نيست اما در مورد فايروال خودت مي گي همه شركت ها مي گن به فلان سايت مراجعه كنيد!!! واقعا كه جالبه.
در ضمن سودا اگه در مورد فايروال حرفي مي زنه خودش يك كركر هست و دوستان هكر زيادي هم داره و كاملا از هك سر در مي آره و مسايلي از فايروال مي دونه كه باعث مي شه روي يك فايروال نظر مثبت بده. اما شما خودت حتي از كوچكترين سؤال ايشون عاجز بودي و چون جوابي براي ارائه نداشتي گفتي من جواب ايشون رو نميدم. شما اگه واقعا نمي خواستي با ايشون بحث كني بايد از اول اين كار رو مي كردي نه اينكه وقتي در جواب دادن عاجز شدي اين حرف رو بزني. من ديگه بيشتر از اين فرصت ندارم براي الان. اما حتما بعدا بيشتر صحبت خواهم كرد.
در آخر يك نكته رو بگم كه وقتي من يا شما يا سودا يا ديگر دوستان روي يك آنتي ويروس يا فايروال نظر مي دهيم و تعريف مي كنيم خيلي از دوستان كه كمتر آشنايي دارند به اين مسايل به ما اعتماد كرده و از اون استفاده خواهند كرد. پس بهتره چيزي رو معرفي كنيم كه اطلاعات كافي در موردش داشته باشيم و خيالمون راحت باشه كه براي دوستان مشكلي پيش نخواهد آمد.