آقا هم IGN و هم Gamespot این خبر رو تایید کرده بودن پس مطمئن باشید که شایعه نیست تو Gamespot هم از واژه ی TBD اسنفاده کرده بود برا انتشارش هیشکی می دونه یعنی چی ؟
Printable View
آقا هم IGN و هم Gamespot این خبر رو تایید کرده بودن پس مطمئن باشید که شایعه نیست تو Gamespot هم از واژه ی TBD اسنفاده کرده بود برا انتشارش هیشکی می دونه یعنی چی ؟
بخوره تو سرشون این همه ملت رو سرکار گذاشتن بعد هم میگن به ms بستگی داره!
واقعا خوب چیزی رو گفتی ولی رمیدی از اون شرکت هایی بوده که همیشه هوای پی سی رو داشته الن ویک هم داشته اما الان نمیدونم چی شده من با این حال میگم باز نسخه پی سی مییاد !!!
در ضمن در اواسط مرداد کنفرانسی رمیدی داره که پروژه جدیدش رو معرفی میکنه ....
جدیدترین ویدیو بازی .................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.gametrailers.com/game/alan-wake/1608
کاش واسه پی سی هم بیاد
اما هنوز نا امید نیستیم!!!!!!!!!!!!!
این بحث پی سی رو ولش کنین همون طور که سر RE5 هم شرط بستم گفتم برای پی سی میاد تو تاپیکش اینجا هم میگم ! بازی قطعا برای پی سی میاد ، با تاخیر چند ماهه
داشتم تاپیک GeOw 2 رو میدیدم شما اونجا هم گفته بودی که GeOw 2 برای Pc میاد ولی حالا.......
محتوای مخفی: حالا اين نظر منو نخونده بگيريد همينطوري اومدم به ذهنم
كسي اين تريلر جديده رو ديده ؟ چيز خاصي از گيم پلي نشون داده ميشه ؟
راستش بنده هنوزم معتقدم این بازی خواهد آمد برای پی سی ! یادتون باشه هنوز 1 سال از اومدن بازی نگذشته !!نقل قول:
داشتم تاپیک GeOw 2 رو میدیدم شما اونجا هم گفته بودی که GeOw 2 برای Pc میاد ولی حالا.......
وقتی MS بفهمه بازی فروش کامل خودش رو روی 360 کرده دیگه چه دلیلی داره انحصاری نگهش داره ؟
این بازی رو هم خودمم یکم شک دارم ولی حداقل از اونجایی که Remedy قطعا برای ساخت نسخه ی پی سی پافشاری خواهد کرد بعید نیست که MS اجازه بده
این بحث تموم شه لطفا
قبلا هم صحبت کرده بودم که در مورد بدی و خوبی کنسول و پی سی صحبت دارین تو تاپیک بازی عنوان نکنین.
یک گروه اجتماعی برای این کار موجوده و بایستی حرفاتون در این مورد رو اونجا بزنین. حتی یه نفر هم نگفت که جای این صحبت اینجا نیست و فقط تشدید شد! همه اینجا مقصر بودن به نوعی... در نتیجه به خاطر یه پست کلی پست هم پشت سرش ردیف شد و به ناچار پاک شد. البته خودم صحبتهای کسی که بدی کنسول رو برشمرد اصلا قبول ندارم. باید سعی کنین خودتون رو کنترل کنین. هیچ دوست نداشتم این حرف رو بگم ولی در صورت تکرار این جور مطالب, بر خلاف میلم, با شروع کننده کار برخورد میشه.
موفق باشین! :46:
خدا رحم كرد من نبودم وگرنه ... :31:
بابا گروه من خوابيده ... بياين اونجا كل كل كنيد ... تاپيك هارو از بين نبريد
ممنون :11:
ببینم مگه اینجا جای بحث و به اشتراک گذاشتن اطلاعات نیست !!!!؟؟؟؟نقل قول:
اگه اینجوره که شما میگی پس بهتره همه ID همدیگرو بگیرن و بعدشم بگن گور بابای هر چی فروم و پست که بخوایم توش وقت بزاریم و پست بدیم و بعدش یکی مثل جناب عالی بیاد پاکش کنه !!!!
کجای P30world درسته که این یه کارش درست باشه !!!! تمام انجمن رو مطالب Spam گرفته !!!! شما که مدیریت رو قبول کردی به جای نشستن و گیر دادن به بچه ها یکم به اوضای کل فروم برسید خواهشا !!!!
اين بحث رو من امروز شروع کردم ، چيزی هم که نوشته بودم هم در مورد
xbox بود و هم در مورد alan wake ,,, همون طوری هم که گفتم توی خود فروم alan wake هم يه همچين بحثی به راه افتاده ،حتی نظر سنجی هم گذاشتن ، ولی با هيچ کس برخورد نميشه ،،، البته اينجا ايرانه و همه چيمون بهم مياد ،,,,, بگذريم ،،، delete شد ديگه !!! فقط يه سوال دارم؟ چه طوری ميتونم بفهمم ساير دوستان در جواب پست من چی نوشتن؟ هر چند که اينجور که پيداست همه طرفدار xbox هستن،،، در هر صورت نظر همه برای من محترمه و دوست دارم بدونم چی جواب دادن ؟ انصافا کسی فحش نداد که ؟!؟!!!!!! :31: :41:
alan wake هم بسيار بازيه توپيه ،،، ايشالا فقط برای xbox ميآد ، اينقدر بازی کنيد تا 3 چراغه بشيد ، بترکيد!!!! :31: :10:
در پايان از دوستانی که در جواب من چيزی نوشتن و پستشونdelete شده عذرخواهی ميکنم، چه اونهايی که با من موافق بودن و چه اونهايی که با من مخالف بودن و چه اونهايی که احيانا بد و بيراه گفتن ...
ايشاالله برای PC هم بياد ... اگر بياد چيزی از ما كنسول دار ها كم نميشه فقط تعداد بيشتری از اين بازی لذت ميبرننقل قول:
چرا یک چیز کم میشه ........ اینکه دوباره از SONY عقب میمونیم :دینقل قول:
از چیه سونی عقب میفتیم؟مگه سونی چی داره .یدونه متال داشت اونم از دستش رفت.در ضمن اگه واسه ویندوز بده ضرر نمی کنه که.ویندوز هم ماله خودشه.نقل قول:
عزیز حرف شما درسته ولی تو چنتا پست توهین به یکدیگر بود که این قابل قبول نیست.نقل قول:
این هم 1 لیست خوشکل از لیست بازی های اختصاصی ps3 و دلیل عقب افتادن xboxنقل قول:
که البته یکی از دوستان گفت چون من نمیدونستم.
Uncharted
Uncharted 2
Metal Gear solid 4
kill zone 2
infamous
heavenly sword
ninja gaiden sigma
ninja gaiden sigma 2
heavy rain
god of war 3
resistance fall of man
resistance 2
motor storm
full auto 2
این لیست آپدیت خواهد شد. :دي
نگا کن کار من pc gamer به کجا کشیده :دي
البته تا 2 ثانیه دیگه پاک میشه.
بحض رو هم ادامه ندیم بهتره.
تاپیک نابود شد.
درسته مجید جان.من عصبانی بودم یه چیزی گفتم شما جدی نگیر.نقل قول:
نقل قول:
اين كه دليل نمبشه از اين طولانيترش براي xb360 هم هست
اجازه بده ناتال بياد اونوق 5 برابر اين ليست هم ياراي مقابله باهاش رو نداره
ببینین دوستان بنده از روی محبت و برای اینکه خیر شما رو می خوام این حرفو می زنم ! :31:
فن بوی بودن برای ما ایرانی ها (حداقل ) هیچ فایده ای جز وقت تلف کردن نداره ... با اینکه من اکثرا MS رو به سونی ترجیح می دم ولی برام این چیزا مهم نیست
اگه می بینین یه آمریکایی فن بوی بازی واسه MS در میاره چون MS هم کلی بهشون حال میده ولی به ما چی می رسه ؟
با اینکه الان پلتفرم اصلی من پی سیه ولی واقعا دنبال موقعیت می گردم که بتونم بازیهای انحصاری کنسول ها رو هم بازی کنم
برای من حداقل مهم گیمش هست بازی ای که خوب باشه باید بازی کرد چه مال سونی باشه چه MS
این یه نصیحتیه که بالاخره بخاطر تجربم بدست آوردم !
مراد گفتم ادامه ندین دیگههههههههههههههه.نقل قول:
حالا اون لیست طولانی رو رو کن ببینم کلک :دي
تازه ائن لیستی که من گذاشتم کامل نبود
اینقدر ناتال ناتال نکنین.
دیگه همتون میدونید ناتال برای pc هم میاد.
البته تاکید نشده که حتما برای بازی باشه و نگفتن هم نیست باید ببینیم چی پیش میاد.
دیگه بحث رو تموم کنین که آقا مدیر جدید گفته اخطار میدم :دي
البته فکر کنم من دیگه اخطار رو شاخمه. :دي
من این رو کاملا قبول دارم.نقل قول:
ببینین دوستان بنده از روی محبت و برای اینکه خیر شما رو می خوام این حرفو می زنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فن بوی بودن برای ما ایرانی ها (حداقل ) هیچ فایده ای جز وقت تلف کردن نداره ... با اینکه من اکثرا MS رو به سونی ترجیح می دم ولی برام این چیزا مهم نیست
اگه می بینین یه آمریکایی فن بوی بازی واسه MS در میاره چون MS هم کلی بهشون حال میده ولی به ما چی می رسه ؟
با اینکه الان پلتفرم اصلی من پی سیه ولی واقعا دنبال موقعیت می گردم که بتونم بازیهای انحصاری کنسول ها رو هم بازی کنم
برای من حداقل مهم گیمش هست بازی ای که خوب باشه باید بازی کرد چه مال سونی باشه چه MS
این یه نصیحتیه که بالاخره بخاطر تجربم بدست آوردم !
اون لیست هم فقط دادم تا حقیقت مشخص بشه نه اینکه من فن ps3 یا sony یا MS یا Xbox باشم.
وگرنه تقریبا فکر کنم همه بدونن که من pc gammer هستم و قبولش هم دارم. همین.
پس دیگه بیخیال شین.
هدف من کل کل نبود.
فقط میخواستم واقعیت رو نشون بدم.
موفق باشید.
پست بعد از خودم رو اینجا ویرایش میکنم که پست ندم الکی.
بازی اختصاصی بازیی هست که فقط مثلا برای xbox اومده باشه.نقل قول:
يه ليست ديگه هم از بازيهايي هس كه واسه xbox360 و pc اومده ولي واسه ps3 نيومده :
نه اینکه برای pc و xbox اومده باشه.
این از این.
alan wake رو هم جدا کن قربون دستت.
کل کل ها که یادت نرفته. وقتی 100% شد بیاین همچین چیزی بگین.
من بازی های درجه 1 رو گقتم.اگه قرار بود بزنيم تو کار بازي هايي مثل benjo
پس نگا کن:
FLOW
F1 CHAMPIONSHIP
SHIROKISHI MONOGATARI
CODED ARMS : ASSAULT
UNKNOW REALMS
PROJECT SYLPHEED
GUNDAM MOUSO
راستی GRAN TURISMO 5 رو هم یادم رفت تو اون پست بذارم.
حالا اينم بگم بعد تموم:نقل قول:
اين تعداد كمي هستش كه من ميدونم و خاطرم هست تازه اونهايي هستن كه واسه pc هم فعلا نيومدن :
gears of war2
fable2
forza3
alan awake
halo3
halo odst
halo reach
halo wars
ninja gaiden2
ninja gaiden3
banjo
.
.
. .يه ليست ديگه هم از بازيهايي هس كه واسه xbox360 و pc اومده ولي واسه ps3 نيومده :
gears1
fable1
forza2
c&c
halo2
mass effect
و ..
در كل ms تو اين وقت كمش تونسته تو محصولاي انحصاري موفق باشه .
خوب ديگه همين جا تمومش كنيم كافيه
finish
AW برای PC میاد و 100% هم میاد .نقل قول:
اين تعداد كمي هستش كه من ميدونم و خاطرم هست تازه اونهايي هستن كه واسه pc هم فعلا نيومدن :
gears of war2
fable2
forza3
alan awake
halo3
halo odst
halo reach
halo wars
ninja gaiden2
ninja gaiden3
banjo
.
جالبه هرکی نظرشو میده بعد میگه دیگه تمومش کنیم ! بابا یکی مردونگی کنه بیخیال شه ! بزرگ شدید دیگه !
آره راست میگه ولی خدا کنه آلن ویک برا پی سی بیاد :31:(مزاح)
من حرف اول و آخرم کلی بود !!!نقل قول:
کاری به بحث های بچه گانه ی بعضی از دوستان ندارم.(البته دور از جونه شما)
نقل قول:
سلام دوست عزیز این بازی قرار هسته که برای pc بیاد اما بعد از نسخه کنسولی طبق گفته خود ناشر بازی
این خبر هم کاملا صحت داره :10:
نظر قاطع Remedy در مورد Alan Wake( نسخه PC)
اخیرا از گوشه و کنار صحبتهایی در مورد سونوشت نامعلوم Alan Wake برای PC شنیده میشد. امروز Remedy لب به سخن گشود و تایید کرد که Alan Wake اکنون انحصاراً برای X360 در دست ساخت میباشد و هر گونه تصمیمی برای نسخه PC، بر عهده ناشر آنها یعنی مایکروسافت میباشد.
Remedy گفت:" از علاقه و حمایت پیاپی شما از Alan Wake قدردانی میکنیم. ما هماکنون منحصرا بر روی نسخه X360 این بازی کار میکنیم. نسخه PC هنوز جای بحث دارد و بنابراین میتوانید مطمئن باشید که انتشار نسخه PC همزمان با X360 اتفاق نخواهد افتاد. بازیهای PC مانند میراث Remedy هستند و ما دوست داریم که یک نسخه PC از این بازی داشته باشیم ولی تصمیم آن کاملا تحت اختیار ناشرمان میباشد".
این خبر هم مربوط به 5 ماه پیش میباشد قبل از این که تصمیمشون عوض بشه
در طی تماسی با Remedy سوالاتی در مورد سیستم مورد نیاز برای اجرای AW از مسئولین پرسیده شد که بدین گونه جواب دادند:
آیا Alan Wake فقط بر روی ویندوز ویستا اجرا میشود؟ اگر اینگونه است، چرا؟
مسئولین Remedy بدین گونه جواب دادند:" ما تایید میکنیم که Alan Wake بازی انحصاری Vista و X360 میباشد. ما میدانیم که برخی از افراد واکنشهای تندی نسبت به این موضوع انجام خواهند داد اما این یک تصمیم کلیدی برای ما بود که به ما کمک میکند بهترین بازی ممکن را بسازیم.
تمرکز بر روی پاتفرمهای کمتر بدین معنیاست که بازی بهتری عرضه خواهد شد. با رفتن به سمت ویستا ما دیگر مجبور نیستیم که بازی را برای هر PC با مشخصات پایین نیز سازگار و هماهنگ کنیم. این تمرکز، تکنولوژی و کیفیت طراحی بازی را بالاتر میبرد".
چه سیستمی برای اجرای بازی Alan Wake نیاز است؟
" فعلا مشخصات دقیقی وجود ندارد ولی شما به یک PC قدرتمند و البته ویندوز ویستا نیاز دارید. Remedy گفت که یک سیستم با CPU Intel Core 2 که تا 3.73Ghz اورکلاک شده باشد، در کنار یک GeForce 7900GTX میتوانند بازی را با تنظیمات نسبتا معمولی اجرا کند.
Remedy گفت:" قطعا Alan Wake بر روی هیچ پردازنده تک هستهای اجرا نخواهد شد. پایین آوردن تنظیمات تا درجه آخر و اورکلاک کردن CPU نیز نه تنها کمکی نخواهد کرد بلکه بسیار خطرناک بوده و تجربه زیبای بازی را نیز حرام میکند.
این بازی محاسبات فیزیکی بسیار بالایی دارد. از انجایی که از موتور فیزیک Havok استفاده کرده است، این بازی از کارت فیزیک جداگانه استفاده نخواهد کرد و همه پردازشها بر عهده CPU میباشد. مارکوس گفت حتی در یک CPU دوهستهای، تقریبا بیش از 80 درصد یکی از هستهها برای پردازش فیزیک بازی استفاده میشود.
ما قویا پردازشگرهای 4 هستهای را برای اجرای این بازی پیشنهاد میکنیم. بسته به موقعیت بازیباز در Brightfalls، گرافیک در برخی از مراحل به شدت سنگین میشود. بهرحال تا انتشار سیستم قطعی باید صبر کنید."
از كاربران محترم ميخوام يه بار ديگه عنوان تاپيك رو بخونن !!
نقل قول:
چرا دوست عزیز :10:
اينجا بحث Alan Wake هست نه مقايسه ی بازی های انحصاری كنسول ها !!نقل قول:
راست میگه دیگه.خستمون کردید از بس گفتید نمیاد.این چندمین بار شما اون مطلبرو گذاشتی.دیگه همه میدونن واسه pc نمیاد.نقل قول:
نقل قول:
اینجا مگر قسمت اخبار بازیها نیست اگه هست پس چی میگید منم خارج از بحث چیزی نگفتم ای بابا :19:
مگه شما اخطار هوس خان رو نخوندی؟گفت دیگه بحث کنسول pc xbox نکنید.نقل قول:
دوستمون گفت معلوم نیست. نگفت نمیادنقل قول:
سعید دوستمون بحث نکرد که.نقل قول:
اينجا بحث Alan Wake هست نه مقايسه ی بازی های انحصاری كنسول ها !!
فقط گفت نگین بازی برای pc نمیاد. همین.
این کجاش کل کله؟؟؟
احتمالا شما اخطار هومان رو نخوندی یا بد برداشت کردی.نقل قول:
مگه شما اخطار هوس خان رو نخوندی؟گفت دیگه بحث کنسول pc xbox نکنید.
هومان گفت سر این که کدوم پلتفورم بهتره و مزایا و معایبشون رو شمردن بحث نکنین.نقل قول:
در مورد بدی و خوبی کنسول و پی سی صحبت دارین تو تاپیک بازی عنوان نکنین.
نه اینکه حتی نیایم در مقابل کسانی که میگن بازی برای pc صد درصد نمیاد هیچی نگیم.
خوب شاید هم نیاد. ولی هر وقت قطعی شد بیاین بگین.
این هم لینکش توی Game spot لطفا به تاریخ توجه کنید که TBA هست.
پس دیگه نیاین بگین که نمیاد.کد:http://www.gamespot.com/pc/action/alanwake/index.html?tag=result;title;1
مجید جان من که خودم pc باز هستم.اما به نظرم ms برای رقابت با سونی اینو هرگز واسه pc نمیده اگه بده هم 1 2 سالی طول میکشه.
اخه رمیدی کی گفته نمیاد ؟ اصلا کسی همچین حرفی زده ؟ .... که دوستان میادن با قاطعیت میان میگن نمیاد .......
میدونم سینا جان.نقل قول:
ولی از روی حدس و گمان که نمیشه بیای اینجا بگی نمیاد.
آره خب. خیلیا میگن نمیاد برای پی سی. منم خودم شک دارم که بیاد.
ولی بذار 100% بشه. اون وقت بیاین هرچی خواستین بگین.
اگه من چیزی گفتم بیاین هرچی عشقتون میکشه به من بگین.
من به شما بودم آقا مجيد ... عنوان تاپيك رو بخون ...نقل قول:
سعید دوستمون بحث نکرد که.
فقط گفت نگین بازی برای pc نمیاد. همین.
این کجاش کل کله؟؟؟
حرفت رو 2 تا نکن.نقل قول:
اگه میخوای چیزی بگی نقل قول کن که راحت حرفت رو عوض نکنی.
در ضمن 1 بار دیگه پست ها رو بخونی میبینی کی بحث رو شروع کرد.
من فقط اسم بازی اختصاصی رو در جواب نوشتم که دیگه شماها طاقت نیاوردین.