من که آقا پاکش کردم انقدر درد سر داشت Kazza نصب کردم
شکنجه بود !!!
من که آقا پاکش کردم انقدر درد سر داشت Kazza نصب کردم
شکنجه بود !!!
سلامنقل قول:
ممنون که جواب دادی.
لینک رو گم کردم.بیخیال از راپید گرفتم.
تورنت خیلی بدبختی داره.:13:
اقا من با تورنت 2 فایل دانلود کردم که یکیش 99.9% داره یکیشم 97 %
سید هم ندارم چی کار کنم؟
فقط صبرنقل قول:
هيچ كاره ديگهاي نميشه كرد
روي لينك tracker كليك كنيد
عضو بشيد و تقاضاي reseed كنيد
در ادامه ای اون چیزهایی که امین گفت شما می تونید دنبال ترکر دیگه ای از این تورنت بگردین گه سیدر داشته باشه و اون رو به لیست ترکر ها اضافه کنین در این صورت دانلود دوباره شروع میشهنقل قول:
نوشته شده توسط Speedi
اقا من با تورنت 2 فایل دانلود کردم که یکیش 99.9% داره یکیشم 97 %
سید هم ندارم چی کار کنم؟
--------
فک کنم بد نباشه اگه یه تایپیک واسه در خواست تورنت داشته باشیم و اونجا تورنت هایی که از نظر سالم بودن و سرعت مطمئن هستن رو به دوستان مرفعی کنیم تا این مشکلات پیش نیاد
مرسی!
بچه ها میشه بگید لینک ترکر کجاست که روش کلیک کنم؟
اگر صبر کنم ممکنه که سید پیدا بشه و این 1% تموم بشه؟
بعضی وقتا هم از % دانلودم کم میشه !
بعدش میگی تورنت رو دوباره بگیر حجمش خیلی زیاده 2 روز طول کشیده تا شده 99%
دوباره بخام دانلود کنم که زیاد هست از اون فایل(فیلم spider man 3)
?!
سلام
این Spider-Man 3 که لینک مستقیم برای داونلود داره!
خودم تا الان یک سی دی اش را داونلود کردم
چرا انقدر با توررنت به خودت فشار میاری؟
تیکه تیکه که دانلود نمیشه کرد یک سره خیلی راحت تره..
بعدشم چون ایم dvd rip بود گرفتم
اینم لینک original webpage که تورنت ازش گرفته !!
فیلتره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولندش که اگر فکر میکنی داری DVD-Rip میگیری بدون سره کاری!
دومندش که بیشتر از این کیفیت الان پیدا نمیشه
که دو تا سی دی است و 1.41 گیگابایت!
تا DVD ایش نیاد بیشتر از این کیفیت هم نمیاد!کد:http://www.raslafor.com/entensity/six/Spiderman.3.TS.XViD-mVs/Sample/mvs-sp3-sample.avi
اگر به یک نفر که توی این کار نیست نشون بدی فکر میکنه DVD ایه!
اگر لینک مستقیم خواستی بگو همین جا بزارم!
کیفیت تصویر و صدا هم که خداست
Video: XVID 640x272 25.00fps 1670Kbps [Video 0]
Audio: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 124Kbps [Audio 1]
همین ورژنی که بالا گذاشته شده تو سایت demonoid ریپش کردن و شده یک سی دی کیفیتش هم خوبه ( خودم دانلودش کردم و دیدم )
حجمش تقریبا 700 مگ هست گه میشه نصف ورژن ااصلی اگه خواستی بگین کلینکش رو بزارم
جواب سوال های منو در صفحه قبل ندادید؟!
بلخره چی کار کنم اون 99% رو ؟
یعنی باید کنسلش کنم ؟
سلام.
من رضا هستم.ممنونم که با راهنماییهای خوبتون به همه کمک می کنین تا بتونن دانلود راحت وخوب داشته باشن.من برنامه utorent را نصب کردم وباهاش دانلود میکنم طی 2 روز 4 تا فیلم گرفتم با adsl 512 kb .البته راضیم چون خیلی راحت تر از rapidshare و megauploade .
یک سئوال داشتم اینکه الان با این وضعیتی که من دانلود می کنم برنامه دیگه ای هست که از این راحت تر وپرسرعت ترباشه ؟؟ اگه هست لطفا به من بگید.
باتشکر
صفحه ی قبل گفتم که باید یه ترکر براش پیدا کنی که سیدر داشته باشه و به لیست ترکر ها اضافه کنی یا اینکه بری تو سایت ترکر و درخواست reseed بدینقل قول:
جواب سوال های منو در صفحه قبل ندادید؟!
بلخره چی کار کنم اون 99% رو ؟
یعنی باید کنسلش کنم ؟
اگه نتونستی ترکر پیدا کنی لینک تورنتی که دانلود می کنی رو بزار ما هم یه سرچ براش بزنیم شاید پیدا بشه
سرعت تورنت به برنامه زیاد ربط نداره من خودم هم از utorrent استفاده می کنم و سرعتی که با این برنامه دانلود می کنم همون سرعتی هست که با دانلود منیجر از http دانلود می کنمنقل قول:
.
من رضا هستم.ممنونم که با راهنماییهای خوبتون به همه کمک می کنین تا بتونن دانلود راحت وخوب داشته باشن.من برنامه utorent را نصب کردم وباهاش دانلود میکنم طی 2 روز 4 تا فیلم گرفتم با adsl 512 kb .البته راضیم چون خیلی راحت تر از rapidshare و megauploade .
یک سئوال داشتم اینکه الان با این وضعیتی که من دانلود می کنم برنامه دیگه ای هست که از این راحت تر وپرسرعت ترباشه ؟؟ اگه هست لطفا به من بگید.
باتش
برای اینکه سرعت خوبی داشته باشین باید موقع دنلود فایل تورنت, تورنتی رو دانلود کنین که seeder/peers زیاد داشته باشه و سرعت اپلودتون هم خوب باشه ( حد اقل 1/3 سرعت دانلود ) اکه سرعت اپلود رو بین 25 تا 30 بزارین و تورنتی که دانلود می کنین هم به اندازه کافی seeder/peers داشته باشه اونوقت می تونی با سرعت 65/ 70 دانلود کنی
پیشنهاد می کنم یه اموزش از تنظیمات utorrent پیدا کنی و بخونی یه چیزایی هست که اگه تو utorrent تغییر بدی می تونه برای داشتن حد اکثر سرعت کمکت کنه
پیمان جان مرسی از محبتت.نقل قول:
میخواستم اگه برات ممکنه یک سری تنظیم که باعث می شه سرعت azureus بالا بره بهم بده.درضمن این حرف شما که باید آپلود بالا باشه کاملا درسته ومن امتحان کردم.
باتشکر رضا
سلام بر دوستان
من دو سه روز است که هرچه سعی میکنم یه طوری با این سیستم بیت تورنت فایلی را بگیرم موفق نمیشم و به نظر خودم اصلا فکر کنم که به اینتر نت کانکت نمیشم - اینترنت من از طریق اتصال به لن شرکت می باشد و ای پی کامپیوتر من با DHCPسرور تعیین میشه و خود سرور به اینترنت ADSL پارس آن لاین متصله و من فکر کنم که IP سرور از نوع VALID باشه . و در واقع اینترنت من از طریق ------ سرور با تنظیمات آن از CONTROL PANEL=> INTERNET OPTION => CONNECTIONS => LAN SETTING => USE PROXY SERVER با آدرس آی پی سرور و پورت 3128 بر قرار می باشد. در هر صورت من با اکثر نرم افزار های مربوطه امتحان کردم و حتی آن مثال را هم خواستم دانلود کنم(SUSE-Linux-10.1-GM-DVD-i386.torre ) ولی اصلا هیچ علامتی مبنی بر ارتباط با شبکه و یا تعداد پیر و سیت و SEND & RECIVE 0 می باشد و وقتی با نرم افزار BitTornado می خواهم کار کنم پیغام ارور زیر را میده
:ERROR (05/07/07 11:54:47)- PROBLEM CONNECTING TO TRACKER ( 10065, NO ROUTE TO HOST) -1
که به نظرم یه مشکلی هست .
ممنون میشم از هر کسی که منو راهنمایی کنه
من 20 صفحه از تاژیکها رو خواندم ولی کسی مثل من مشکل نداشت ؟
مرسی و خداحافظ
دوستان من با نرم افزار فلش گت هم سعی کردم و این بار هم نتوانستم ولی در قسمت های مختلف اطلاعات ذیل را داد که امیدوارم برای راهنمایی من مفید باشه :
SUMMARY:
Torrent d:\Program Files\FlashGet\Torrent\non-oss-dvd-iso.torrent
Directory d:\Downloads\non-oss-dvd-iso
Comment
HashString 0b1f4aac91866176d36253972b7afcee338c4ef9
Tracker [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Piece 256 KB / 14305
Total Size 3.49 GB
Finished 0 B
Status Available Peers: 0 Connected Peers: 0 Connected Seeds: 0 Connecting Peers: 0 Health: 0%
Average Download Speed 0.00 KB/s
Average Upload Speed 0.00 KB/s
Total Downloaded 0 B
Total Uploaded 0 B
TRACKERS:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2007-05-07 13:12:13 error reading response.
DHT
FILES:
SUSE-Linux-10.1-GM-DVD-i386.iso 3.49 GB
PEERS:
خالی
امیدوارم که اساتید بتوانند راهنمایی ام کنند
یعنی چی برم تو سایت ترکر؟نقل قول:
صفحه ی قبل گفتم که باید یه ترکر براش پیدا کنی که سیدر داشته باشه و به لیست ترکر ها اضافه کنی یا اینکه بری تو سایت ترکر و درخواست reseed بدی
اگه نتونستی ترکر پیدا کنی لینک تورنتی که دانلود می کنی رو بزار ما هم یه سرچ براش بزنیم شاید پیدا بشه
ببنین ایناست مشخصاتش
Torrent from original webpage: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
download torent
Spider.Man.3.English.DVDRip.XviD-Afa.avi
من همیشه azureus یا دانلود منیجر های دیگه طبق اموزش زیر تغییر میدم که در افزایش سرعت هم کمک زیادی میکنه ( البته برای کانکشن های 256 به بالا و برای کسایی که حد اکثر سرعت رو نمیگیرن خوبه )نقل قول:
میخواستم اگه برات ممکنه یک سری تنظیم که باعث می شه سرعت azureus بالا بره بهم بده.درضمن این حرف شما که باید آپلود بالا باشه کاملا درسته ومن امتحان کردم.
مشکل شما یه ذره پیچیده هستش اگه از روتر استفاده می کنین شاید با استفاده از prot forwarding مشکل حل بشه البته این کار هم مراحل خودش رو داره اگه تونستن لینک اموزشش رو پیدا کنم میزارمنقل قول:
سلام بر دوستان
من دو سه روز است که هرچه سعی میکنم یه طوری با این سیستم بیت تورنت فایلی را بگیرم موفق نمیشم و به نظر خودم اصلا فکر کنم که به اینتر نت کانکت نمیشم - اینترنت من از طریق اتصال به لن شرکت می باشد و ای پی کامپیوتر من با DHCPسرور تعیین میشه و خود سرور به اینترنت ADSL پارس آن لاین متصله و من فکر کنم که IP سرور از نوع VALID باشه . و در واقع اینترنت من از طریق ------ سرور با تنظیمات آن از CONTROL PANEL=> INTERNET OPTION => CONNECTIONS => LAN SETTING => USE PROXY SERVER با آدرس آی پی سرور و پورت 3128 بر قرار می باشد. در هر صورت من با اکثر نرم افزار های مربوطه امتحان کردم و حتی آن مثال را هم خواستم دانلود کنم(SUSE-Linux-10.1-GM-DVD-i386.torre ) ولی اصلا هیچ علامتی مبنی بر ارتباط با شبکه و یا تعداد پیر و سیت و SEND & RECIVE 0 می باشد و وقتی با نرم افزار BitTornado می خواهم کار کنم پیغام ارور زیر را میده
:ERROR (05/07/07 11:54:47)- PROBLEM CONNECTING TO TRACKER ( 10065, NO ROUTE TO HOST) -1
تورنتی که شما دانلود کردی فیک بودهنقل قول:
یعنی چی برم تو سایت ترکر؟
ببنین ایناست مشخصاتش
Torrent from original webpage: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
download torent
Spider.Man.3.English.DVDRip.XviD-Afa.av
معمولا فورمت های صوتی تصویری تا 80% که دانلود بشن میشه دیدشون با vlc media player سعی کن فیلم رو باز کنی اگه فایل فیک نباشه 100% می تونی ببینی و نیازی نیست فایل رو 100% کامل دانلود کنی
نه نمیتونم !
99%9 یعنی فقط یک دونه !!
دیگه راهی نیست؟
نقل قول:
سلام بر دوستان
مشکل شما یه ذره پیچیده هستش اگه از روتر استفاده می کنین شاید با استفاده از prot forwarding مشکل حل بشه البته این کار هم مراحل خودش رو داره اگه تونستن لینک اموزشش رو پیدا کنم میزارم
با سلام خدمت آقا پیمان
مرسی و ممنون از اینکه به فروم من پاسخ دادی .
من فقط عضو یک شبکه lan هستم و اینترنتم را با واسطه یک سرور از adslپارس آن لاین میگیرم و در ضمن در شبکه بصورت ادمینیستریتور می باشم و در حقیقت این سرور هست که به اینتر نت وصل بوده و من با اتصال به سرور محلی شرکت خودمان از طریق ------ پورت که در بالا قبلا توضیح داده شده به اینتر نت دسترسی دارم و لازم به توضیح است که در نرم افزار گت رایت هم قسمتی برای تنظیمات ------ دارد که با تنظیم کردن آن فقط دانلود منیجر من کار میکند و قضیه کمتا فی سابق باقیست . در ضمن من فکر نکنم که در این شرکت از روتر استفاد شده باشد مگر اینکه شرکت پارس آن لاین استفاده کرده باشه . در ضمن از بقیه دوستان هم تقاضای کمک دارم .
مرسی
سلامنقل قول:
مشکل شما همون غیر مستقیم بودن دسترسی شما به اینترنت هست تو اکثر ها گفتن از روتر و port forwarding استفاده بشه تا مشکل حل شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صورت مرحله به مرحله هستش
اما قبلا این یه روش دیگه رو هم امتحان کنین شاید مشکلتون رو حل کنه : به سایت زیر برین و مطالبش رو بخونین و ثبت نام کنین بعد نرم افزار مخصوص سایت رو دانلود کنین بعد از نصب نرم افزار انجام تنظیماتش ( چیز خواصی نداره و راحته ) در مرحله ی اخر نصب به شما proxy server و socks میده به ( به پورت ها توجه کنین ) بعد برنامه رو کانکت کنین اگه همه ی تنظیمات رو درست انجام داده باشین برنامه کانکت میشه بعد تو برنامه ی utorrent یا azureus در قسمت کانکشن socks رو انتخاب کنین و ای پی و پورتی که برنامه ی freedom.net (همون برنامه ای که نصبش کردین ) برای socks به شما داده رو وارد کنین بعد تنظیمات رو سیو کنین و سعی کنین شروع به دانلود تورنت سالم کنین امیدوارم مشکلتون حل بشه
اگه مشکل شما حل شد بگین چون خیلی های دیگه هم این مشکل رو دارن و می تونه به اونا هم کمک کنه
اگ
بزار لینکشو چون اینکه رو همون 99 منوده..نقل قول:
نوشته شده توسط Alireza_Shafaei_PCworld [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیمان جان سلام و دستت درد نکنهنقل قول:
من هردو روش را امتحان کردم سایت فری دام نت که باز نشد و سایت اولی هم که هماش انگلیسی بود من یک فایل pfc setup به ظرفیت 2.82 مگ را دانلود کردم و نصب کردم البته بدون رجیستر و بعد نصب هم یک سری اپلیکشن نیم می خواد که نمیدونم چیه و یکسری اسم انواع روتر که یکی را شانسی زده و رفتم داخل و آی پی آدرس سرورمان را دادم ولی کلا توفیقی حاصل نشد .
مرسی از راهنامییتان و ممنون میشم اگه در این مورد یک فایل کمکی help فارسی هم برام بذارین .
:11:
الان این سایت درست شده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو ثبت نام کن و یوزر پسورد بگیر بعد برنامه ی مخصوصش رو دانلود و نصب کن هنگام نصب توضیحات رو بخونی متوجه میشی
بعد از نصب هم همون طور که تو پست قبلی گفتم برنامه تورنتت رو تنظیم کن تا از socks استفاده کنه
به احتمال 90% مشکلت حل میشه البته اگه برنامه ی your freedom رو درست نصب کنی و بتونه به سرورش کانکت بشه
این برنامه طبق توضیحاتش برای حل مشکلاتی شبه مشکلات شما ساخته شده
موفق باشی
برای کسایی که تو کار دانلود موزیک های خارجی هستن برین تو سایت زیر ثبت نام کنین جدید ترین البوم ها رو می تونین دانلود کنین
این سایت یه ترکر خصوصی هست و فرقش با سایت های غیر خصوصی اینه که تعداد سیدر هاش حد اقل 20 برار تعداد دانلودر ها هستن و این یعنی اینکه سرعت دانلود شما با http فرقی نمی کنه
در کل واسه کسایی که با دانلود تورنت مشکلی ندارن و تنها مشکلشون سریع نبودن هست پیشنهاد می کنم برن تو سایت های خصوصی عضو شن البته سایت های خوبش invitation لازم دارن ولی اگه بتونین عضو شین خیالتون از بابت سرعت راحت میشه و همین طور تورنت هایی رو می تونین پیدا کنین که هیجای دیگه پیدا نمی شن
یه نگا میندازم ..نقل قول:
برای کسایی که تو کار دانلود موزیک های خارجی هستن برین تو سایت زیر ثبت نام کنین جدید ترین البوم ها رو می تونین دانلود کنین
این سایت یه ترکر خصوصی هست و فرقش با سایت های غیر خصوصی اینه که تعداد سیدر هاش حد اقل 20 برار تعداد دانلودر ها هستن و این یعنی اینکه سرعت دانلود شما با http فرقی نمی کنه
در کل واسه کسایی که با دانلود تورنت مشکلی ندارن و تنها مشکلشون سریع نبودن هست پیشنهاد می کنم برن تو سایت های خصوصی عضو شن البته سایت های خوبش invitation لازم دارن ولی اگه بتونین عضو شین خیالتون از بابت سرعت راحت میشه و همین طور تورنت هایی رو می تونین پیدا کنین که هیجای دیگه پیدا نمی شن
لینک دانلود مستقیم اسپایدر من 3 رو اگه میشه بدید؟
سایت جالبیه. 1 گیگا بایت آپلود بهتون اشانتیون میده بعدش باید سعی کنید ratio رو بالا نگه دارید.
اقا پیمان عزیز
شما نمیتونی کل مطالبت رو به در مورد تورنت بهصورت یک فایل Pdf در بیاری
تا همه بتونند بهتر و جامع تر استفاده کنند ؟
من که کل این تاپیک رو خوندم چیزی دستگیرم نشد !
فقط فهمیدم باید یک فایل تورنت با سید و پیر مناسب رو دنلود میکنم . میزارم رو دنلود
بقیه داستان با خودش
سرعت دانلود فوق العاده پايينه در صورتي كه من از adsl 256 استفاده مي كنم مثلا براي دانلود يك فيلم حدود 15 روز طول مي كشه من بايد چه كار كنم لطفا به من ميل بزنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فداي خوبيات
نقل قول:
با سلام خدمت آقا پيمان عزيز
از راهنمائيهات ممنون من ديگه مطمعن هستم كه ايراد كار من همون پورت فوروارد هستش و هنگاميكه از داخل تورنت ctrl+G را مي زنم و تست پورت را ميزنم پيغام زير را به من ميده كه صحت حرفهاي شما را ثابت ميكنه ولي متاسفانه با همان اشتراك اينترنتي كه شركت داره من نمي توانم به آدرس
[FONT='Tahoma','sans-serif'] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برم چون ----- شده و نمي دانم چيكار كنم و از ----- شكن هم استفاده ميكنم پيغام ميده كه صفحه html را نمي تونم باز كنم . پيمان عزيز آيا به نظر شما هيچ راه ديگه اي نيست و آيا پارس آن لاين همه پورت هاي تور نت را بسته و هيچ كاري نميشه كرد . من از همه راهنماييهات ممنونم .[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']ومنتظر راهنمايي شما هستم .[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']مر30[/FONT]
Welcome to the µTorrent Port Checker.
A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened.
Checking port 28752 on 91.98.19.213...
Error! Port 28752 does not appear to be open.
Please see [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for more information about how to map a port.
Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list does not include the website's IP. After making sure of this, re-run this test by refreshing the page (F5).
FLATRON-XP جان من هر جا پرسیدم جواب دادن باید port fordward کنی و همون ادرسس رو دادن شما شما اگه روتر داشته باشین میرین اون سایت و مدل روترت رو انتخاب میکنین و باقی مراحل بر اساس نوع مدل متفاوت هست ولی خیلی ساده و به صورت تصویری توضیح داده شده و می تونی متوجه شی ولی حتما باید روتر داشته باشی و مدلش رو بدونی
afaz جان یه نیگا به تایپیک بنداز جوابت رو پیدا میکنینقل قول:
سرعت دانلود فوق العاده پايينه در صورتي كه من از adsl 256 استفاده مي كنم مثلا براي دانلود يك فيلم حدود 15 روز طول مي كشه من بايد چه كار كنم لطفا به من ميل بزنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فداي خوبيات
دوست عزيز اين مورد خوب طبيعي است البته اگر احساس ميكنيد واقعا سرعت اينترنت شما پايين استنقل قول:
حتما با بخش پشتيباني آن شركتي كه سرويس ميگيريد تماس بگيريد و مشكلتان را بازگو كنيد
زیاد هم طبیعی نیست من با انترنت 256 در ساعت 100 مگ دانلود میکنم یه فیلم اگه 700 مگ باشه حد اکثر 8 یا 9 ساعت با تورنت طول میکشه تا دانلود بشه نه 15 روز!!!!نقل قول:
دوست عزيز اين مورد خوب طبيعي است البته اگر احساس ميكنيد واقعا سرعت اينترنت شما پايين است
حتما با بخش پشتيباني آن شركتي كه سرويس ميگيريد تماس بگيريد و مشكلتان را بازگو كنيد
همون طور که گفتم باید این تایپیک رو بخونه و با تورنت اشنا باشه سرعت در تورنت به خیلی چیزا بستگی داره
سلام
دوستان این تاپیک خیلی بهم ریخته شد کاشکی یکی از دوستان یک برنامه رو مرجع قرار بده و تمام تنظیمات برنامه و اینترنت و غیره رو بصورت یه فایل آموزشی در بیاره
من الان از 3 برنامه استفاده میکنم یکی آزورو بیت، ترنادو ،وبیت زیپ اما وقتی میخوام یک فیلم رو دانلود کنم مثلا نوربیت ادی مورفی با سیدر 250 وپییر 154 برنامه با دانلود 1 الی 3 دانلود داره و با 5 الی 7 آپلود داره و در بسیاری از موارد اصلا دانلود متوقف میشه و تایم برنامه 185 ساعت و این حدود رو نشان میده من از ای دی اس ال 128 استفاده مینک لطفا بفرمایید از چه برنامه بهتره استفاده کنم و تنضیمات آن برنامه چی هست و اگر من دارم از Adsl استفاده مینک آیا باید تنظیمات خاصی رو انجام بدم و به چه شکل
من فکر میکنم اگر یه کی از شما عزیزان که وارد هستید تمام این سوالات رو جواب بدهید مشکل همه بچه ها رو حل کردید ممنون
[quote=j0l6;1085457]FLATRON-XP جان من هر جا پرسیدم جواب دادن باید port fordward کنی و همون ادرسس رو دادن شما شما اگه روتر داشته باشین میرین اون سایت و مدل روترت رو انتخاب میکنین و باقی مراحل بر اساس نوع مدل متفاوت هست ولی خیلی ساده و به صورت تصویری توضیح داده شده و می تونی متوجه شی ولی حتما باید روتر داشته باشی و مدلش رو بدونی
با سلام
پیمان جان من از کجا میتونم بفهمم که سر مسیر اینترنت من روتر هست و کلا منظورت از اینکه روتر داشته باشی چیست یعنی خود کامپیوتر من باید روتر داشته باشه و یا در شبکه لن داخلی و یا در خارج از شبکه داخلی در isp : و میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی - آیادر روش دومتون روتر واجب هستش و روش اولتون روتر نمی خواد ؟ . یعنی من اگه روتر داشته باشم میتونم پورت فوروارد کنم ؟
قیمت یه روتر معمولی چنده ؟
مرسی از راهنماییتان .؟
حمید-:46:
آقا سلام.می خواستم بدونم سایتی هست که فیلمهای بدنسازی با فرمت تورنت داشته باشه ؟ اگه کسی داره زحمت بکشه وبزاره تو سایت.
ممنونم
[quote=j0l6;1085457]FLATRON-XP جان من هر جا پرسیدم جواب دادن باید port fordward کنی و همون ادرسس رو دادن شما شما اگه روتر داشته باشین میرین اون سایت و مدل روترت رو انتخاب میکنین و باقی مراحل بر اساس نوع مدل متفاوت هست ولی خیلی ساده و به صورت تصویری توضیح داده شده و می تونی متوجه شی ولی حتما باید روتر داشته باشی و مدلش رو بدونی
با سلام
پیمان جان من از کجا میتونم بفهمم که سر مسیر اینترنت من روتر هست و کلا منظورت از اینکه روتر داشته باشی چیست یعنی خود کامپیوتر من باید روتر داشته باشه و یا در شبکه لن داخلی و یا در خارج از شبکه داخلی در isp : و میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی - آیادر روش دومتون روتر واجب هستش و روش اولتون روتر نمی خواد ؟ . یعنی من اگه روتر داشته باشم میتونم پورت فوروارد کنم ؟
مرسی از راهنماییتان .؟
حمید- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی کسی برنامه ای خاص برای پورت فورواردینگ نداره :
یکی کمک کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمید جان اینکه روتر دارین یا نه رو باید از مدیر شبکه یا کسی که شبکه رو برای شما راه انداخته بپرسین اطلاعات لازم رو به شما میده (تازگی ها اکثر مودم ها به صورت روتر هم عمل میکنن ) فک نکنم به isp ربطی داشته باشه مشکل شما اینه که به کمپوتر سرور متصل هستین و کامپوتر سرور به انترنت وصل میشه یعنی انترنت شما به صورت شبکه و غیر مستقیم هست حالا شما باید از کسایی که تو کار شبکه وارد هستن بپرسین چطور می تونین یه ارتباط مستقیم با اینترنت داشته باشین متاسفانه من تا حالا با شبکه های کامپیوتری سروکار نداشتم و اطلاع زیادی ندارم تنها چیزی که برای رفع این مشکل دیده بودم اون نرم افزار و استفاده از port forward بود که البته بازم چون تا حالا تو کار شبکه نبودم هیچ کدوم از اونها رو امتحان نکردم , پیشنهاد میکنم بری به قسمت اینترنت و شبکه در همین انجمن یا مشکلت رو با کسی که شبکه رو برای شما راه اندازی کرده مطرح کنی شاید راهی باشه که بتونی کامپیوتر سرور رو دور بزنی و مستقیم به اینترنت وصل بشینقل قول:
مرسی از راهنماییتان .؟
ولی بازم پیشنهاد میکنم اون نرم افزار your freedom که لینکش رو گذاشتم رو دانلود کنی و یه تست بزنی شاید مشکلت حل بشه از نرم افزاری gpass واسه ورود به سایتش استفاده کن
سلام
دوستان این تاپیک خیلی بهم ریخته شد کاشکی یکی از دوستان یک برنامه رو مرجع قرار بده و تمام تنظیمات برنامه و اینترنت و غیره رو بصورت یه فایل آموزشی در بیاره
من الان از 3 برنامه استفاده میکنم یکی آزورو بیت، ترنادو ،وبیت زیپ اما وقتی میخوام یک فیلم رو دانلود کنم مثلا نوربیت ادی مورفی با سیدر 250 وپییر 154 برنامه با دانلود 1 الی 3 دانلود داره و با 5 الی 7 آپلود داره و در بسیاری از موارد اصلا دانلود متوقف میشه و تایم برنامه 185 ساعت و این حدود رو نشان میده من از ای دی اس ال 128 استفاده مینک لطفا بفرمایید از چه برنامه بهتره استفاده کنم و تنضیمات آن برنامه چی هست و اگر من دارم از Adsl استفاده مینک آیا باید تنظیمات خاصی رو انجام بدم و به چه شکل
من فکر میکنم اگر یه کی از شما عزیزان که وارد هستید تمام این سوالات رو جواب بدهید مشکل همه بچه ها رو حل کردید ممنون