ممنون از همگی اره خودمم فکر کردم دیدم گرافیک هایی که الان تو بازار هستند Direx 10 رو ساپورت نمیکنند پس باید صبر کنیم تا یه گرافیک خفن بیاد
Printable View
ممنون از همگی اره خودمم فکر کردم دیدم گرافیک هایی که الان تو بازار هستند Direx 10 رو ساپورت نمیکنند پس باید صبر کنیم تا یه گرافیک خفن بیاد
با سلام خدمت اساتید
یک سئوال دارم
پوشه آپدیت ویندوز ویستا کجا قرار دارد ؟
ضمن تشکر از شما دوست عزیز:) ، به Control panel قسمت Personalization رفتم ولی Windows Coler and Appearnace نیست که Aero را انتخاب کنم. مشخصات کامپیوتر را هم از داخل ویندوز کپی کردم.نقل قول:
آره دوست عزیز از داخل ویستا کپی کردمنقل قول:
هست یعنی محاله نباشه اما با این وضعیت گرافیکی سیستمت بعید میدونم Aero رو ساپورت کنه .بیخیال شو برا Aero باید سییتم خفن داشته باشید...نقل قول:
بچه ها من از یکی شنیدم که میگفت ویستا 1gb رم میخاد اما اگه بخاید ویندوز پرواز کنه باید 2gb رم داشته باشید.؟
حالا میخام ببینم شما ها که رم 1gb دارید ویندوز کاملا رونه یا یه کم گیر داره ؟
من یه بازی دیدم نوشته بود رم 1024 میخاد ؟ خوب پس اگه این بازی رو روی ویستا اجرا کنیم بازی رم کم میاره یا ویندوز ؟ اخه هردوشون 1gb رم میخاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا اين Aeroكجا بود؟
right click on desktop / Personalization / Windows color and ... / open classic appearanc ... / color scheme / windows aeroنقل قول:
تو 1 گیگ رم برای خود ویندوز مشکل ندارینقل قول:
ولی خب مثلا کمپانی رو بخوای اجرا کنی باید کم کم 2 گیگ رم داشته باشی
سلام
جون من به تمام سوالاتم جواب بديد چون يك ساعت تايپ كردم مرسي
من ويندوز ويستا ultimate رونصب كردم ورجيستر هم كردم
ايا كسي تونسته با گرافيك fx 5200 128mb حالت aero رو فعال كنه اگه تونسته چه جوري اين كارو كرده چون براي فعال شدنش نمره ي گرافيك حداقل بايد 2.6 باشه كه از من 2.4 هستش البته فكر كنم درايور گرافيك هم تاثير زيادي داشته باشه چون با درايوري كه خود ويندوز نصب كرده نمره ي 2.4 رو ميده اما وقتي كه به هر كلكي كه بود درايور هاي اكس پي رونصب كردم نمره ي 1 رو داد من به سايت nvidia رفتم وخواستم درايور ويستا رو دانلود كنم ورژن 97.46 بود و دو حالت x64 و x86 روداشت و 32 رو نداشت من همون 64 رو دانلود كردم اما چون سي پي يو د ويندوزم 32 هستش نصب نشد ايا x86 همون 32 بيت هستش اگه نه پس كينك دانلودشو براي 32 بيتي بزار البته اگر اين كار aero رو فعال ميكنه من دانلود كنم راستي من تو يكي از تاپيك ها خوندم با تعغييرات در رجيستري ميشه كنترل سخت افزاري رو براي aero غير فعال كرد و به اين صورت ميشه روي هر سيستمي aero رو فعال كرد البته من اين كار رو كردم اما هيچي نشد و گزينه يaero نيامد اگه كسي اين كار رو بلده بگه
اين مشخصات سيستن منه
cpu :2.0
ram:512
vga:5200
اين هم نمره ايي كه به من ويستا داده
processor 2.9
ram 2.9
graphics 2.6
gaming graphics 2.4
hard 4.3
سمت راست هم نوشته determined by lowest subscore
2.4
راستي جه جوري ميشه گزينه هاي file و view و... رو به بالاي پنجره ها اضافه كرد
همچنين ويستام اصلا سرعت خوبي نداره وهر وقت كه يك پنجره رو وا مي كنم يك لحظه بايد صبر كنم هر چند كه سيستمم قوي نيست ولي اونقدر هم پايين نيست كه در حالت عادي سرعت پايين باشه باتوجه به سيستمم كه در بالا گفتم مشكل از چيه ايا با اپديت درايور گرافيك اين مشكل حل ميشه
لطفا در تمام موارد به من كمك كنيد مخصوصا aero مرسي
ببینید بچه ها این وضعیت گرافیک من تو ویستاست
Display adapter type NVIDIA GeForce FX 5200
Total available graphics memory Not detected
Dedicated graphics memory 0 MB
Dedicated system memory 0 MB
Shared system memory 0 MB
Display adapter driver version 7.14.10.9677
Primary monitor resolution 1024x768
DirectX version DirectX 9.0 or better
اینا که با قرمزه ویستا نشناخته ! چیکارش کنم که بشناسه ؟
مشخصات سیستمت تقریبا مثل منه با این تفاوت که CPU من 2800 Full Cash هستشنقل قول:
باید بگم که حالت Aero روی گرافیک 256 اجرا میشه و با آپدیتش هم درست نمیشه من امتحان کردم..
حداقل گرافیک برای این حالت Geforce 6600 هست.
نه كي گفته تو خود Help ويستا نوشته 128
برای 128 مدلهای جدید که پشتیبانش Direx 9 به بالا یاشه نه 5200 که Direx 8.1 رو ساپورت میکنه البته نوشته version 9 به بالا اما بیخوده...
نه دوست عزیزنقل قول:
اینطور نیست
ربطی به رم کارت گرافیک نداره اصلا
مسلما با خیلی از 128 مگی ها هم مشکلی نداره
باید صبر کرد تا درایور های ویستا بیاد شاید مشکل ما هم حل شد
کاش خلاصه تر مینوشتی ...نقل قول:
اوناییش که یادمه و جوابشو میدونم...
اولا X86 همون 32 بیتی هستش;)
رم شما که خیلی کمه و با این مقدار رم نمیتونین حالت AERO رو فعال کنید
رم و کارت گرافیک و cpu شما هم برای اجرای روان ویستا خیلی ضعیفه
حداقل 1 گیگ رم و یه کارت گرافیک خیلی بهتر نیاز دارید تا به سرعت عالیه ویستا دست پیدا کنید
بچه ها گرافیک GeForce 8800 GTX و GeForce 8800 GTS برای Direx 10 اومده یعنی امکان استفاده از %100 گرافیک ویستا !!
اما قیمتش خیلی بالاست با قیمتهای 685 و 500 هزار تومن اما اینم بگم که این گرافیکها 640MB هستند ...
مرس دستت درد نكنهنقل قول:
كسي تونسته با گرافيك fx 5200 128mb حالت aero رو فعال كنه اگه تونسته چه جوري اين كارو كرده
کسی نمی دونه که چه جوری میشه منوی بوت رو ویرایش کرد ؟
همون منویی که باید ویندوز رو انتخاب کنی ( ویستا و مثلا Xp )
سلام
من ویستا رو نصب کردم ولی مشکل با درایور مودم ADSL دارم. مودم من ASUS: AAM6000UG هست. تو خود سایت ASUS درایوری برای ویستا نیستش.
کسی میتونه کمکم کنه؟ :sad: :blush:
ایا راسته که میگن نرم افزار دایرکت ایکس10 هم اومد. در یک دیویدی و با حجم 3 گیگ!!!!
سلام
مشکل من اینه که دی وی دی را ندارم و مال دوستم را قرض گرفتم و از دی وی دی نهایی ویستا به هاردم کپی کردم و بعد خواستم با آن کپی که در هتردم است در روی ویندوز ایکس پی به نصب ویندوز ویستا بکنم تمام مراحلش را درست رفتم و زمانی که شروع به نصب می کنه و می نویسه
copy files ...
و تا 40 درصد میره و لی بعد از اون ارور میده که فایل ها مشکل داره و در واقع
file corrupt
میگه و دیگه نصب نمیشه و به دسکتاپ ایکس پی برمیگرده و توجه کنید که در کلیه مراحل فوق هنوز در ایکس پی است ها
من فکر کردم که مشکل از کپی کردن اطلاعات به هارد باشه و یک بار دیگه این بار با استفاده از دی وی دی این کار را در روی وینوز ایکس پی کردم و باز هم با همان مشکل روبرو شدم
فکر کردم که دی وی دی مشکل داره و یا سیستم من و این بار از طریق بوت شدن با دی وی دی اقدام به نصب مستقیم ویستا کردم که بدون هیچ مشکلی تا آخرش نصب شد و همین الان دارم و ازش راضی هستم
خوب حالا من فهمیدم که اگر از روی ویندوز ایکس پی نصب نکنم و از طریق بوت شدن با دی وی دی نصب کنم نصب میشه ولی من دی وی دی رام ندارم و می خواهم از کپی که از ان به هاردم زدم ویستا را نصب کنم
من سعی کردم با دیسکت بوت کنم و با داس اقدام به نصب کپی ویستا از هاردم بکنم ولی نتونستم
حالا راهی است که بدون استفاده از ویندوز اکس پی به نصب ویستایی که در هاردم کپی کردم بکنم و یا میشه جیزی مثل سیدی از ان تهیه کرد که با اون بوت بشه و نصب بشه؟
و یا ایا راه حلی هست که من با ان کپی از روی ویندوز ایکس پی به نصب وینوز ویستا بپردازم؟
مثلا میشه یه کاری کرد که اول با سی دی یا دیسکتی بوت بشه و بعد با فایل های موجود در هاردم به نصب ویستا بپردازه؟
لطفا کمک کنید
آقا من با يك گيگ رم وگرافيك Fx5500 128mb 128bit حالت Aero را فعال كردم مي خواستم ببينم آيا راهي براي
اكتيو كردن ويستا وجود دارد .
یه نگاهی بندازنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نه نمیشه
برای نصب ویستا حتما حتما باید dvd ایش رو داشته باشی (یا cd)
از روی هارد نمیتونی نصب کنی
برای نصبش هم به یه dvd احتیاج داری که بوت باشه
البته اگه بوت هم نباشه میشه از طریق xp نصبش کرد. اما از روی هارد نمیشه;)
منم اول ایمیجش رو داشتم، موقع کپی کردن دقیقا همون مشکل برام پیش اومد
یه بار دیگه DVD رو قرض بگیر اینبار با Alcohol یک ایمیج ازش بگیر بعد ایمجو تو درایور مجازی alcohol Mout کن بعد از داخل همون ویندوز آیکس پی شروع بع نصبش کن ! من اینطوری نصب کردم هیچ مشکلی نداشت !نقل قول:
my computer/right click/properties/Advanced/ Start up and recovery/Setting/Editنقل قول:
من با CloneCD ایمیج گرفتم ولی باز هم همون مشکل را میده و حتی با خود دیوی دی هم در روی ویندوز ایکس پی همان مشکل را میده و در ضمن الان فقط همان ایمیج کلون را دارم و دی وی دی رام را هم پس دادمنقل قول:
مشکلی هم که میده در 48 درصد کپی کردن فایل ها
این مشکل :
آقا من فايل راگرفتم ولي نمي توانم داخل آن لينك ثبت نام كنم .
مشکلتون چیه؟نقل قول:
چرا نمیتونین؟
بابا این که یه ثبت نام سادس!!!
من نمیدونم دوستان چرا با این کار مشکل دارن!!!!:blink:
3 تا فرم رو باید پر کنید و 2 بار واستون میل فرستاده میشه! شما در کدوم مرحله گیر کردی؟
آقایون یه مشکل جدید تازگیا که میرم تو ویستا یه هو یه صفحه آبی میاد بعدم ریست مبشه مشکل چیه نکنه ویروسی شده ؟
به نام خدا
من یک مشکلی دارم
کارت tv بنده pinnacle pctv mediacenter 100i است
از وقتی که ویستا را نصب کردم دیگه کارت tv بنده را نمیشناسد
ایا لینک دانلودی هست که من بتونم کارت tv ام را در ویستا نصب کنم
یعنی ورژن جدید کارت tv ام از شرکت pinnacle که مخصوص ویستا باشد را به من بدید
هارد ساتای من رو ویستا نمیشناسه رفتم از یکی از دوستان هارد ideگرفتم میشناخت وبدون مشکل نصب میشد
حالا کسی میدونه راه حل چیه.........؟ ضمنا مشکل ربطی به fat وntfsنداره
منتظرررررررررررم
مادر بوردت چیه ؟نقل قول:
PCI یا AGP ؟
من که با مین گیگا و هارد ساتا بدون هیچ مشکلی نصب کردم یکم بیشتر توضیح بده تا بتونیم کمکت کنیم...
چقدر مشكل !
اسكنر و كارت كپچر و كه اصلا نميشناسه وقتي ام نصب مي كني صفحه آبي مياد
منم همين مشكل رو دارم :sad:نقل قول:
سلام،
من تازگی بسته نرم افزاری windows Vista 2007 final & full رو که شامل یه دی وی دی و یک سی دی بود خریدم.
اونو نصب کردم ولی بعدش که میخواستم نرم افزار ها و سیار برنامه های ویندوز رو نصب کنم ، سر کارت صدا که رسید سیستم ریستارت کرد که چند بار دوباره ویندوز رو بالا آموردم ( حتی دوباره ویندوز رو نصب کردم) ولی دوباره هین شکلی شد.
اما وقتی روی Safe Mode ویندوز رو اجرا کردم و کارت صدا رو از سرویس اجرایی ویندوز برداشتم ویندوز بالا اومد ولی الان صدا ندارم.
میتونه مشکل از ویندوز باشه؟
چیکار کنم؟
سلامنقل قول:
مرسی از توجه شما...
میتونه مشکل از درایور کارت صدا باشه.
مدل کارت صداتون چیه؟از چه کارخانه ای؟
مخلصیم
ببین الفین جان بزار یه خورده بیشتر توضیح بدم.
من وقتی کارت صدا رو که همیشه رو ویندوز xp نصب میکردم اینجا نصب کردم ، بعد از اینکه نصب شد ویندوز ریستارت شد بدون اینکه پیغامی به من بده.
ویندوز که بالا اومد اهنگ شروع ویندوز اومد و تا دوباره ویندوز داشت کامل بالا میومد که یه صفحه ابی اومد و یه چیزی تند از 0 تا 100 شمرد بعد ریستارت شد.
حالا وقتی رو Safe mode بالا میام توی msconfig تیک این دوگزینه رو از سرویس های شروع ویندوز برمیدارم ویندوز بدون صدا بالا میاد.
به یه نتیجه دیگه هم رسیدم.این صدایه من با این گزینه توی همون سرویس ها بی ربط نیست. چون وقتی اون دو گزینه رو تیک میزنم و این زیری هرو تیکشو برمیدارم بازم ویندوز بالا میاد ولی بی صدا.
حالا این چیه من نمیدونم.
ولی توروخدا یه راه حل پیدا کن.
بدون صدا هم نمیتونم کار کنم. حوصله ویندوز xp رو هم ندارم.
ممنون.
در ضمن مشخصات کارت صدا فکر کنم این باشه.
Realtek AC"97 Audio
من با کارت صدا و اینا زیاد کار ندارم نمیدونم.
بازم ممنون.