برا استفاده بهينه بايد يكي باشننقل قول:
اينو بفروش يه پك 2 گيگ بخر از اين 2*1 منظورمه
در غير اينصورت بايد باسشون و تايمينگشون يكي باشه تا بتوني به صورت دوال استفاده كني
Printable View
برا استفاده بهينه بايد يكي باشننقل قول:
اينو بفروش يه پك 2 گيگ بخر از اين 2*1 منظورمه
در غير اينصورت بايد باسشون و تايمينگشون يكي باشه تا بتوني به صورت دوال استفاده كني
در خواست
لیست انواع Ram های در بازار ایران همراه با قیمت
من هنوز منتظر راهنمایی شما دوستان هستم --هنوز نمیدونم چه رمی و با چه گارانتی بخرم بهتره...
رم 1 گیگ---باس 400---بودجه 40000 تومان
آقا سوال دوستمون دقيقا سوال من هم هست اگه ممكنه راهنمايي كنيد دقيقا چي بگيريم بهتر باشه؟؟؟؟
دقيقا با مشخصات بالا . ممنون
patriot بگير همون قيمت هست از نظر كيفيت هم در حد متوسط هستش از برند هاي ديگه زياد اطلاعي ندارمنقل قول:
رمهای CorsAir Terminator از نظر پرفورمنس چه جور هستند؟
ارزش خرید دارند؟
توی بازار شهر ما این مارکی که گفتین وجود نداره---حالا چکار کنم؟:20:نقل قول:
آقا سوپر تلنت همون مشخصات بالا كه دوستمون هم ميخواد تا 40 تومن گير نمياد؟؟؟
چه مدلي وجود داره تو شهر شما اسم به همراه مشخصاتشو بگونقل قول:
یه رمه خوب معرفی میکنیم تا خرید این اشغال های بازار خودداری کنید .
Gskill سری PI .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.--------------
دوست عزيز اين gskill رمهاي ddr _ 400 داره تو بازار ؟؟؟ قيمتش چنده ؟؟
قبلا وارد میشد ولی الان فکر کنم دیگه وارد نمیشه .نقل قول:
مارکهای زیادی وجود نداره(Kingstone--Umax--Litex--giel--ocz). حالا به غیر از patriot دیگه چه مارکی بهتره؟!!!نقل قول:
به نظر من برو سراغ OCZ يا GEIL اين 2 تا بهترندنقل قول:
آقا بودجه من 40000 تومان بیشتر نیست. مگه ا.سی.زد یا جیل 1 گیگ-باس 400 با این بودجه گیر میاد تازه اگه گیر بیاد هم نمیشه بهش اعتماد کردنقل قول:
شما Ddr مي خواي ببين چه مدلي شهرتون داره بعد اينجا قرار بده تا بشه راهنمايي كردنقل قول:
مارکهایی که برای DDR وجود داره رو بالاتر گفتم کینگستون--لایتکس--یومکس..بیشترشون همین مارکها رو دارن حالا شاید بین این همه مغازه یکیشون مارک متفاوتی مثل پاتریوت داشته باشه.نقل قول:
پاتريوت رم بدي نيست ولي از تو اون 3 تا كينگ به نظر من بهتره اون 2 رم ديگه رو واقعا نميشناسمنقل قول:
كينگ هم سعي كن گارانتي معتبر باشه مثلا سرير
یعنی اگر من کینگستون با گارانتی سریر بگیرم دیگه شکی توی کیفیتش نیست؟گارانتی انفورماتیک گستر چی؟نقل قول:
آیا رمهای دیگه ای به غیر از پاتریوت هست که از کینگستون بهتر باشن و در ضمن بابودجه و مشخصات درخواستی من جور در بیاد؟اگه هست لطفا اسمشون و اینکه با چه گارانتی باشن بهتره رو برام بنویسین؟(شاید بتونم اینجا گیر بیارم)
چقدر برای خرید یه قطعه کوچولو سوال پرسیدم.شرمنده:31:
انفورماتيك گستر هم خوبه گارانتيشنقل قول:
سرير تا الان كه محصولاتشو استفاده كردم جنس بد وارد نكرده
آیا رمهای دیگه ای هم به غیر از پاتریوت هست که از کینگستون بهتر باشه؟
رم كينگ استون رم خوبيه اگه ريمارك نباشه رم هاي ديگه هم هستن مارك هاي معتبر تر ولي قيمت براي شما مهم هست كه دستتو بستهنقل قول:
درسته که دیر رسیدم،اما فکر میکنم که لازم هست که این مطلب رو به عرض اساتید فن برسونم تا اگر اشتباه میکنم شماها منو راهنمایی کنید...:20:
به نظر من آقا میلاد و همینطور امثال ایشون که سیستم تقریبا قدیمی دارن، بهتره که دیگه براش خرج نکنن تا بتونن در فرصت مناسب کل سیستم رو آبگرید کنن.:13:
شما چی فکر میکنید!؟
بعدشم فکر کنم آقا میلاد اگر دنبال رم کارکرده باشن بهتره تا اینکه بخوان نو بخرن. آخه الآن نو رم ddr1 از نو ddr2 800 بعضی مدلهای معمول و یا بعضا خوب هم گرونتره. مثل رمهای بسیار خوب و با پرفورمنس بالای ترنسد که هم قیمت مناسبی دارن و هم قابل اعتماد هستن و خیلی کم ارور صفحه آبی میدن و دامپ کمتری دارن نسبت به رمهای -- گرون قیمت با دی رمهایی که حتی تولید خودشون هم نیست.
ddr1=1Gb ~40toman ddr2=2Gb ~ 40toman
مثلا همین ترنسد دی رمهاشو خودش تولید میکنه. ولی او سی زی چی؟ ژل چی؟ من که اگر اینطور باشه رم کینگ مکس و کینگستون رو ترجیح میدم و البته بهتر از همه هاینیکس رو...
ببخشید که پراکنده صحبت کردم ان شالله که راهنمایی کنید
دوستاني كه ميخوان رم كينگستون بخرن دقت كنن :
فقط و فقط و فقط با گارانتي سرير يا انفورماتيك گستر بخرن .
به غير از اين 2 تا گارانتي ها رمهاي كينگستون متفرقه هستن . اين رو شك ندارم . گفتم دوستان حتما بدونن .
سلام
دوستان و اساتید عزیز لطفا منا راهنمایی کنید .
من روی سیستمم 2 عدد رم PNY bus 800mh 1GB با سینک دارم حالا میخوام 2 گیگ دیگه رم اضافه کنم به سیستم یعنی 2 تا
1 گیگ دیگه ، و شدید هم احتیاج به اور کلاک دارم میخواستم ببینم مشکلی نداره 2 رم دیگما پاریوت بگیرم یا باید حتما از همین
مارک بگیرم تا خوب مچ بشند (تو دوال چنل که تاثیری ندار ؟) اگه میشه از هر 2 بگیرم لطفا بگید از کدوم بگیرم بهتره ؟ اصلا اگه لازمه بگید تا کلا رمهای سیستم را پاتریوت بگیرم منظورم هر 4 تاست (اگه خیلی تاثیر داره)
اینم مشخصات سیستم
MB: giga m57 SLI s4
+CPU :athlon 64 X2 6000
VGA:geforce 9600gt
ram 2*1GB PNY 800
من هم رمهاي ترنسند رو تو يه فروشگاه كه نمايندگي فروش ترنسند بود ديدم . انواع و اقسام رمي بود كه چيپ سامسونگ داشت !!! يا رمي كه روش زده Made In TAIWAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظرتون اگه 1 گيگ DDR1 داشت حدود 40 تومن بگيرم ؟؟؟؟؟ حتما راهنمايي كنيد ممنون ميشم .
ميگم DDR1 چون مادر بردم فقط DDR1 ساپورت ميكنه .
كسي نيست يه نظر بده ؟؟؟؟؟!!!!!
من هم کاملا موافقم!نقل قول:
خرج برای این سیستمها میشه آفتابه و لحیم!
حتما بگیر!نقل قول:
OCZ DDR2 چجور رمیه .
الان می خوام رم بخرم.
سیستم:
ausus p5q-e
cpu : e8500
8600gt
چه رمی با 80 تومن می تونم بگیرم
OCZ 2GB (2x1GB) DDR2-1066MHz Platinum SLI-Ready Edition Dual Channel
یا
OCZ 2GB(2x1GB) DDR2-1066MHz SLI-Ready Edition Dual Channel
یا
OCZ 2GB(2x1GB) DDR2-1150MHz FlexXLC Edition Dual Channel
درود
رمهای TwinMOS هم بد نیستن.
با چیپهای M.tec و TwinMOS و خیلی کم با چیپ Hynix در بازار موجود هست.
قیمت 1GB 1066 حدود 24 هست.
بهترین مارک رم 2 گیگ چیه و قیمتش چنده
بهترین واژه درستی نیست ولی مارک های خوب زیاد هستنقل قول:
OCZ.Crusial,Corsair,G.skill,...
OCZ Gold 800 2GB 2*1 Dual قیمتش حدود 55
یک انتخاب عالی با قیمت خیلی خوب :
پک 4 گیگ Gskill Pi Black 6400 با تاخیر 4-4-4-12
قیمت دوروبر 100 تومن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Review :
کد:http://www.bit-tech.net/hardware/2008/10/27/low-latency-ddr2-800mhz-versus-1066mhz/3
دوست عزیز
مارک خوب رم 4گیگ چیه و قیمتش چنده
پست بالا ییت .نقل قول:
من در حدود 50 يا 60 بودجه دارم بيشتر برام سرعت سيستم و كاراييش مهمه به نظرتون از براند هاي موجود بازار كدوم مناسبه برام. خودم بيشتر Ocz 2g dual يا ْGeil مد نظرم بود. ولي مي خوام بدونم Dual بودن رم و ظرفيتش در چه حد اهميت دارن. يعني اگه مثلا همين هزينه رو صرف خريد رم kingstone 4gb بكنم بهتره؟؟؟ در مورد تفاوت باس 800و 1066 چه طور؟؟
می گم دوستان چند تا سوال !
1.اگه یه رم 256 و یه رم 512 رو روی سیستم ببندیم آیا کار می ده ؟؟
2.قیمت رم Ddr Sd یا همون وان 1 گیگ چند قیمته ؟ دو گیگش هست ؟؟؟
3.قیمت رم دو گیگ Ddr 2 چند قیمته ؟
ممنون میشم !
40 تومن ؟؟؟؟؟؟ 1 گیگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مطمئنی برادر ؟؟؟؟؟؟؟ من قیمت گرفتم گفت 24 تومن تازه فکر می کنم گرون هم بهم گفته به خاطر همین تو پست قبلی پرسیدم تا مطمئن بشم بعد برم برای خریدش !نقل قول:
کسی نبود به سوالات قبل من جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
عزیز رم DDR1 به علت تولید نشدن قیمت بالایی رو دارهنقل قول:
فکر نمیکنم 24 تومان باشه کم کم باید 35 باشه