77.77.79.6:27015 اين اضافه شد ولي كسي تو بازي نيست
Printable View
77.77.79.6:27015 اين اضافه شد ولي كسي تو بازي نيست
مسابقه فردا معلوم نشد پس
اه یعنی بین شما ها یکی نیست بلد باشه سرور بسازه
بیای انجا فقط یک نفر بیاد چون سرعت پایین هست
91.184.88.178:27015
خوب منم همینطوری ساختم
پس چرا ظاهر نمیشه؟
یه بار دیگه امتحان کنید
192.168.238.238:27015
نقل قول:
هر كس اين سرور رو ساخته بود خارجش كرد
77.77.79.6:27015 اين ip رو بزنين وارد بازي ميشين من وارد شدم
خوب این ip رو من ساختمنقل قول:
توی تنظیمات هم نوشته که یک نفر داخل بازی هست (که شما هستین maryampaezi202000 )
دوستان برین بازی کنین دیگه
_________ ویرایش _______
(شد 2 نفر)
پینگش خیلی بالاست
من 256 دارم
من بسازم بهتره
تا بتونیم هممون باشیم
یکی به من بگه چرا سروری که میسازم کسی نمیبینش
بچها بيايين پس با اين ip 77.77.79.6:27015 من وارد شدم شما هم بيايين
من میدونم مشکل از چیه بگم ؟؟
راستی ramyar جان یهو کامپوتر خاموش شد
اره بگونقل قول:
از چیه؟
تنظیمات سرور شما ها روی CPU است یعنی می توانید فقط خودتون با CPU می تونید بازی کنید
برای این که سروری بسازید و بتوانید با دیگران بازی کنید باید به قسمت statistice بروید vertical units را از CPU به player تغییر دهید و سپس در همان قسمت پایین total players تیک CPU را ور داشته و تیک players را روشن کنید
اینم Ip من
91.184.88.178:27015
یکی بگه network روی lan باشه یا روی internet چه فرقی داره؟
اااااااانقل قول:
ای ول
پس بیاین تو این
فکر کنم پینگش خوب باشه
192.168.238.238:27015
ولی برای من هر دو روی cpu بود و با marmolak kocholo و ramyar.v بازی کردیمنقل قول:
فقط مشکل این بود که دوستان میگفتن گیر میکنه
بعد از اینکه شما گفتین من گذاشتم روی playerنقل قول:
ولی این ip که شما گفتین اصلا در سرور add نمیشه
بچها ادرس ip رو بدين منم بيام
الان داشتيم بازي ميكرديم من و ramyar.v va only ولي گير ميكرد
شما چه کار میکنی که میتونی سرور بسازی؟:31:نقل قول:
این Ip که من ساختم خیلی خوبه ولی فقط چون Adsl من الان از طرف مخابرات ایراد داره (به گفته ی شرکت) برای چند روز سرعتم کمه. وگرنه این Ip خیلی خوب کار میکنه فقط یکم گیر میکنه 77.77.79.6:27015
فعلا همین IP کار میکنه
من خودم از بازی میام بیرون تا شاید شما راحتتر بازی کنین
IP Server: 77.77.79.6:27015
كسي ديگه نيست مسابقه چي شد پس
فكر كنم كسايي كه مي خوان در مسابقه بازي كنن با پيغام خصوصي قرارشونو ميزارن
مارمولک کوچولو جان عالی بود.البته امتحان نکردم چون سرعتم پایینه ولی یاد گرفتم برای آینده.خیلیییییی خیلییییی
ممنووووووون.
سلام آقایون...من Dial Up دارم...خیلی هم شاخم...میشه با Dial Up بازی کرد؟
اره میشه :46:نقل قول:
دوستان من الان با اين اي پي با دو تا از دوستان بازي كردم.خوبه ولي خواهشن اسم توي بازي رو اسم كاربري توي فروم بزنيد.
IP Server: 77.77.79.6:27015
دوستان خدا رو شکر مشکل سرور حل شد . یه سرور خالی گیر آوردم که بیشتر مواقع خالی هست .
Cyb3r_Gam3r مشترک با Tgame ! نه پسوردی ، نه Invalid CD key و بدون هیچ مشکلی با سرعت خیلی بالا ( فکر کنم 2MB باشه !!! )
این هم IP :
80.253.145.242:27016
پس همگی توجه داشته باشید :
فردا ساعت 5:45 دقیقه همه با ID هاشون آنلاین باشید . بعد من یه کنفرانس تشکیل میدم تا ساعت 6 میچتیم و تیم تشکیل میدیم و ساعت 6 میریم صفا میکینم ! من دیگه نیمدونستم چطوری به اعضای کل سایت اطلاع بدم ولی باز هم خوبه زیاد شدیم . پس دوستان فراموش نشه . فردا می بینمتون . قربون همگی ، شب بخیر ......
دوستان خدا رو شکر مشکل سرور حل شد . یه سرور خالی گیر آوردم که بیشتر مواقع خالی هست .
Cyb3r_Gam3r مشترک با Tgame ! نه پسوردی ، نه Invalid CD key و بدون هیچ مشکلی با سرعت خیلی بالا ( فکر کنم 2MB باشه !!! )
این هم IP :
80.253.145.242:27016پس همگی توجه داشته باشید :
فردا ساعت 5:45 دقیقه همه با ID هاشون آنلاین باشید . بعد من یه کنفرانس تشکیل میدم هر کی نتونست بیاد داخل کنفرانس به این آی دی PM بده تا دعوتش کنم : Oracle_Eldorado .تا ساعت 6 میچتیم و تیم تشکیل میدیم و ساعت 6 میریم صفا میکینم ! من دیگه نیمدونستم چطوری به اعضای کل سایت اطلاع بدم ولی باز هم خوبه زیاد شدیم . پس دوستان فراموش نشه . فردا می بینمتون . قربون همگی ، شب بخیر ......:11:
البته اين سرور به انتي چيت نياز داره.دوستاني كه ندارن تا فردا دانلود كنند حتما.
ولي سروش جان اين سرور كه Invalid CD Key ميده؟نقل قول:
چيكار كنيم؟
همین از همه بهتره: 77.77.79.6:27015
فعلا که کسی مشکل خاصی نداشته
نقل قول:
من كه با اين مشكلي ندارم..خيلي خوبه:27:
کسی نیست لن بازی کنه کانتر ؟؟ هرکی بود بیاد تو وبلاگ نظر بده با هاش هماهنگ میکنیم !!
سلام من انتي چيت 3.9 دانلود كردم و باز گزاشتم ولي وقتي رفتم گيم زون بازي كنم انتي چيت كار نكرد و گيم زون از من انتي چيت خواست و از سرور خارج شدم
سلامنقل قول:
اين سرور invalid cd key ميده.چكار كنيم
77.77.79.6:27015 با اين ip الان هم ميشه بازي كرد
نقل قول:نقل قول:دوستانی که مشکل Invalid CD Key دارند میتونند کارهای زیر رو انجام بدهند :نقل قول:
اول این برنامه رو از لینک زیر بگیرید :
بعد از دانلود اول فایل ها رو از حالت فشرده خارج کنید و محتویات برنامه رو کپی کنید محلی که کانتر رو نصب کردید .کد:http://www.4shared.com/file/22739690/76a25638/Fix_invalid_Cd-key.html
بعد اجرا کنید و Yes بزنید و بعد OK بزنید . دیگه مشکل حل میشه .
بعدشم اون دوست عزیزی که سرور ساخته میشه بگه چه اینترنتی داره ؟ چون اگه کم باشه وسط بازی گیر میکنه و باعث دردسر میشه .
پس دوستان امروز همون Cyb3r بازی میکنیم .:10:
دوستان یادتون نره ! ساعت 5:45 دقیقه همگی آماده باش باشید !
راستی من خیلی خوشحالم که این کار بالاخره گرفت ! تاریخ این تاپیک رو ببنید ! مال پارسال هست . ولی متاسفانه اون موقع کسی نبود .