سلام
چه طوری برنامه یا بازی وارد موبایل کنم بدون سیم و دستگاه اضافی و از طریق کامپیوتر
راستی برنامه های داخل موبایل را چگونه پاک کنم
مدل گوشیم نوکیا 7610 است
Printable View
سلام
چه طوری برنامه یا بازی وارد موبایل کنم بدون سیم و دستگاه اضافی و از طریق کامپیوتر
راستی برنامه های داخل موبایل را چگونه پاک کنم
مدل گوشیم نوکیا 7610 است
End_girl گوشیتون چیه؟
کدوم لینک کار نکرد؟
همه تست شدن هیچکدوم مشکل ندارن!
سلام مهيار جان
اگه اون eti camcorder كه معرفي كردي كرك شده توسط binpda هست بايد بگم كه كار نميكنه چون من خودم روي دو تا گوشي تست كردم!
اگرنه بگو بدونيم ممنون!
محمد جان اتفاقا همونه!
واستا تا اونی که smpda کرک کرده آپ کنم ;)
سلام
End_girl چیه من تازه این گوشی رو گرفتم
ETI Camcorder v2.02 Cracked by SMPDA
FOR 6630,6680,6681,6682 Only
این یکی توسط SMPDA کرک شده ;)
اما محمد جان اون bindpa هم که خوب کرک می کنه!
اینو هم فکر کنم از دستش در رفته :biggrin:
پچ رو نصب کردی؟
اون کارایی که گفتم کردی؟
یا نه سر کاریه :laughing:
دانلود:
بابا این دو روزه چقدر کم کوردر آپلود کردیما!!!کد:http://mahyar-p30.persiangig.com/Mobile%20SoftWare/ETI_Camcorder2_v2.02_Cracked_OS8_SMPDA_By_Mahyar_p30.sis
محمد علی جان من جواب شما رو ندادم که!
من با End_girl بودم (صفحه ی قبل)
در ضمن End_girl شما باید بسته به مدل گوشیت فایلهارو دانلود کنی!
اگر هم اسم گوشیت نیست باید بگم که گوشیت این برنامه رو ساپورت نمی کنه!
این کم کردر واسه گوشیهای سری 60 OS7 و OS 8 ه!
ممنون.
محمد علی جان واسه پاک کردن برنامه ها به قسمت Tools>Manager برو فایلی که می خوای پاک کنی رو روش Scrooll key سمت چپ رو بزن و Remove رو انتخاب کن.
من خوب متوجه نشدم یعنی شما می خوای از برنامه ی Screen FTP استفاده کنی؟
این برنامه تو چند صفحه قبل معرفی شده!
موفق باشی.
سلام مهيار جاننقل قول:
نوشته شده توسط Mahyar_p30
من كه گفتم قبلا اون رو تست كرده بودم اشكالش اينه كه وقتي كه دكمه ضبط يعني فشار به داخل كليد scroll رو ميزني يهو از برنامه خارج ميشه :blink:
در ضمن داداش مهيار كي شده ما شما رو سر كار بذاريم كه اين دوميش باشه؟(شوخي) ;)
حالا برم اين يكي رو تست كنم شايد درست كار كنه :rolleye:
سلام
اشتباه لپی شده
حالا اگه با استفاده از دستگاه بخوام فایل وارد موبایل کنم چه دستگاهی را باید تهیه کنم
سلام
ایا میشود فایلها را از داخل کامپیوتر به داخل موبایل انتقال داد بدون دستگاه جانبی
در ضمن چراغ صفحه موبایلم چند وقت پیش خاموش نمیشد بردم درستش کردن
شما میدونید این حالت چه طوری درست میشه و علتش چیه نوکیا 7610
راستی میگن این گوشی 6 ماهه اومده
نه محمد علی جان نمیشه!
با 6600 میشه با نرم افزار ScreenFTP این کارو کرد ولی با 7610 نه نمیشه و یه همچین امکانی وجود نداره!
علت اون مشکل هم می تونه فعال نبودن standby باشه! یا اینکه مشکل سخت افزاری!
سلام
مرسی حالا با چه دستگاهی میشه این کار را کرد
چیا باید تهیه کنم
مشکل سخت افزاری نبود حالا این stand by را چه طوری فعال یا غیر فعال کنم ایا با کد هم میشود این مشکل را برطرف کرد
البته الان مشکل stand by ندارم فقط برای محض اطلاع پرسیدم
(نوکیا 7610)
کمک در مورد sms فارسي كردن ( فوري ... فوري )
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
من ميخواستم sms گوشيمو كه 6600 است فارسي كنم (فقط sms و منو همون انگليسي باشه)
ميخواستم بدونم چه برنامه اي ميخواد و راهنمايي كنيد
ممنون
سلام كسي اينجا نرم افزار camcorder هموني كه شكلش handy kam است و ويدو آلبوم جدا گانه دارد اگر كسي داره خاهش مي كنم برام بزاره ممنون
آيا واقعا راهي براي استفاده از اين همه برنامه هست يا فقط 2 - 3 روز . خواهشن يكي بياد كركي پسوردي چيزي واسه اينا بده
signal جان بیشتر برنامه هایی که واسه دانلود گذاشته میشه کرک شده ست
ولي هنوز يه برنامه واسه فيلم برداري پيدا نكردم كه سالم باشه. چاكرتم يه برنامه هم واسه پسورد گذاشتن روي فايلها يا فولدرها بزار
ببخشید یک برنامه منشی تلفن برای جاوا میخواستم که فایل جار هم توش داشته باشه
آيا گوشيها هم مثل ويندوز برنامه CleanUp دارند؟
آيا موبايل هم مثل ويندوز برنامه ی واسه پاک کردن فايل های اضافی يا فايل هايی که حجم گوشی رو
الکی اشغال ميکن دارد؟
چون من يک بار چند تا Theme رو گوشيم اجرا کردم ولی با اينکه Install نميکردم و گزينه No ميزدم ، ولی
حجمی از گوشی اشغال ميشد، حالا چطوری ميشه اين حجم اضافی رو که اشغال ميشه پاک کرد؟
مارکوس جان مگه حالا شما چقدر فایل بیهوده رو موبایل دارید که یه همچین نرم افزاری نیاز باشه؟
اون تم هایی که شما نصب کردید به طور کامل نصب نشدن یعنی طوری نصب نشدن که اجرا بشن و اون تم ها توی installer , save شدن!
شما می تونید به قسمت Tools>manager رفته و اونا رو پاک کنید!
موفق باشید
MumCode MumSMS Cracked
برنامه ای کارآمد برای پنهان کردن مسیجهای شما!
این برنامه می تونه هر مسیجی که تو اینباکستون هست رو پنهان کنه!
این برنامه به هیچ وجه با ای میل این کارو نمی کنه!
Nokia series 60
کد:http://www.mahyar-p30.persiangig.com/Mobile%20SoftWare/Mumcode_MumSMS_By_Mahyar_p30.sis
System Tools FULL
این برنامه برای کار کردن با موبایل بدون سیم کارته!
یعنی بدون سیم کارت می تونید با موبایل کار کنید:
Nokia Series 60
کد:http://www.mahyar-p30.persiangig.com/Mobile%20SoftWare/system_toolsFULL_By_Mahyar_p30.sis
سلام بيايد برنامه هاي سري Uiq رو کامل کنید
خواهشن بيايد و تاپيكه منم كامل كنيد :sad:
ببخشيد ميشه بگينMobiluck چه كارهاي انجام ميده؟اگر ممكن است نسخه كرك اونو بزارين!
در ضمن گوسی من 6600 است ولی اون کم کوردری که چند صفحه پیش گزاشتین رو دنلود کردم.
ریختم در گوشی ولی ارور میداد.یکی هم فکر میکنم لینکش کار نمیکرد :sad:
ماشین حساب با داشتن عملیات مهندسی کسی داره !!!
sin,cos,...
از این چیزا داشته باشه؟
XpenseTravel Series 60
برنامه ای برای مدیریت خرج کردن توی مسافرت و خیلی کارای دیگه ... (جامع و کامل)
مخصوص اونایی که زیاد مسافرت میرن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.mahyar-p30.persiangig.com/Mobile%20SoftWare/XpenseTravel_By_Mahyar_p30.rar
Quick Office v2.0 Cracked
اینم که دیگه حتما می دونیین چیه!
برنامه ای برای باز کردن فایلهای Quick Office تو گوشیتون!
کد:http://www.mahyar-p30.persiangig.com/Mobile%20SoftWare/QuickOffice_2.0_Cracked_By_Mahyar_p30.rar
Hot SMS
یه برنامه واسه فرستادن مسیجهای Love :happy:
123 تمپلیت باحال ادبی عشقی
کد:http://www.mahyar-p30.persiangig.com/Mobile%20SoftWare/Hot_sms_By_Mahyar_p30.sis
خواهشن برنامه هاي سري uiq هم بزارید ماشین حساب مهندسی p910i
اين برنامه خودش والپيپر را اتوماتيك عوض ميكند
Link:
سلام دوستان
يه خواهش داشتم اگه برنامه اي معرفي ميكنيد دقيقا مشخص كنيد مخصوص چه گوشيهايي هست چون همه برنامه ها (چه سيمبين يا غير سيمبين) روي همه گوشيها نصب نميشه يا اگر هم نصب بشه درست كار نميكنه. مهيار جان اگه خودت اين كار رو شروع بكني و اين كار به صورت يك قانون در بياد هم بچه ها راحت تر هستن و هم اينكه مشكلات بعدي كمتر ميشه. مثلا بعضي مواقع يه نرم افزاري فقط روي يه سري گوشيهاي خاص سيمبين اجرا ميشه و فقط هم توسط سازنده روي همين گوشيها تست شده. حالا يه نفر مياد اين نرم افزار رو معرفي ميكنه ولي نميگه كه اين برنامه روي همه گوشيهاي سيمبين اجرا نميشه و با همه سازگاري نداره. بعد يه بنده خدايي مياد ميبينه فايل sis هست و ميره دانلود ميكنه و نصب ميكنه و بعد كه براي گوشيش مشكل پيش اومد يا اينكه حتي وقت و اعصابش تلف شد مياد يه بحث اينجا راه ميندازه و پونصد تا پست ميده و اكثرا هم آخرش به جايي نميرسه. البته براي خود من اين موضوع كمتر پيش اومده ولي براي انسجام بهتر اين تاپيك اين پيشنهاد رو دادم.
ممنون از همه دوستاني كه زحمت ميكشن.
من که شروع کردم تو معرفی بازی!
ولی باید بگم که با این کار سرعت آپ کردنم یه کمی میاد پایین!
ممنون
آيا ميتوان برنامه هاي نوكيا را روي موبايل سامسونگ اجرا كرد اگر ميشود برنامه هاي سامسونگ را بيشتر كنيد با تشكر از مافيا جان جيگر
سلام!
علی جان شما واسه سامسونگ برنامه های جاوا فقط میتونی بریزی البته اگه جاوا رو ساپورت کنه!(مدل گوشی؟)
در خصوص برنامه های جاوا یه تاپیک هست،جست و جو بکن و تاپیکش رو پیدا کن.
موفق باشی.
سلام مهيار جان
ببين يه برنامه اي بود كه ميشد باهاش فايلهاي sis رو از طريق bluetooth بفرستي. داري برام بذاري يا اينكه اسمشو بگي ؟
ممنون
برنامه های جاوا که به درد دی500 میخوره رو مشخص کنید تا ما داونلود کنیم مرسی دوست عزیز
سلام محمد جان ایناهاش:
ProfiExplorer v1.05
یه نرم افزار مجانی از محصولات Lonely Cat Games که حتما همگی برنامه ی معروفش یعنی SmartMovie رو میشناسید!
البته این نرم افزار همچین مجانی هم نیست شما باید برنامه ی ProfiMail شو بخرین تا بتونین به این برنامه ی محبوب دست پیدا کنین! قیمتش هم 24.99 دلاره!
با این گوشیها سازگاری کامل داره:
Series 60: Nokia 3230/3600/3620/3650/3660/6260/6600/6620/6630/6670/6680/6681/7610/7710/N-Gage,
Siemens SX1, Panasonic X700/X800
UIQ: Sony Ericsson P800/P900/P910, Motorola A920/A925/A1000, BenQ P30
Series 80: Nokia 9300/9500
Nokia 7710
در ضمن این برنامه جایگزین مناسبی برای برنامه های دیگر جست و جو گر گوشیه!
از ویژگی های این برنامه می توان به نشان دادن فایلهای مخفی و ساخت Dir اشاره کرد.
یکی دیگه از ویژگی های این برنامه که باعث شده محبوب بشه اینه که:
همونطور که می دونید نوکیا دارای ویژگی امنیتی بلاک کردن فرستادن فایلهای اجراییه و نمی زاره شما فایلهای با پسوند sis و jar رو از طریق بلوتوس بفرستید،برنامه های دیگه از جمله seleq,fexplorer & ... هم جز در موارد معدودی قادر به انجام این کار نیستند اما این برنامه این کار رو برای شما انجام میده!
این ویژگی نوکیا که مانع از فرستادن فایلهای اجرایی میشه به ویژگی BB5 معروفه!
دریافت ProfiExplorer با حجم 332 کیلو بایت:
در ضمن در صورت نصب این برنامه،Profimail،هم برای شما نصب میشه که به دلیل کاربرد نداشتن برای ما از معرفیش خودداری می کنم!کد:http://www.mahyar-p30.persiangig.com/Mobile%20SoftWare/ProfileExplorer_By_Mahyar_p30.SIS
موفق باشید!
(FILES) : (در بخش FIND)مي توانيد فايل مورد نظرتان را پيدا كنيد
PROPERTIES : مشخصات درايو و مشخصات هر فايل را در آورد
ATTRIBUTES : مي توان فايل را بصورت مخفي در آورد
(TOOLS) : مي توان از صفحه ي تلفن همراه خود عكس بگيريد اول بايد فعالش كرد بعد از هر جايي كه خواستيم با زدن.ABC+ از اسكرين خود عكس بگيريد
TUM LIGHT ON : صفحه ي نمايش خود را براي مدت دلخواه روشن نگه داريد
COMPRESS MEMORY : مي توانيد كارت حافظه خود را فشرده سازيد
INSTALLED APPLICATIONS : كه بر روي درايو مئكور چه نصب شده است
(PHONE) : >INFO>در اين بخش مي توان اطلاعاتي در مورد نگارش برنامه و حتي ميزان مانده ي باطري را مشاهده كرد
RESTART : مي توان گوشي همراه را ريستارد نمود
NETWORK : در اين قسمت مي توان مشخصات سيمكارت خود را مشاهده كنيد
(SETTINGS) : ////DISPLAY MODE : در اين قسمت مي توان محيط برنامه را بصورت فول اسكرين در بياوريد
COLOR IN LIST : مي توان رنگ هاي درايو را تغيير داد
SCREENSHOT MEDIA : مي توان عكس هايي كه از اسكرين خود گرفته اي را مشخص كني كجا برود در مموري يا حافظه ي خود گوشي.
:blink: :blush: :ohno: :laughing:
سلام
ممنون مهيار جان
ali sezar عزيز اگه منبعت رو هم ميگفتي بد نبود: ضميمه كليك روزنامه جام جم شماره 65
درود