سلام عزیزم خوبی ؟نقل قول:
دوست ندارم زیاد بحث کنم
خلاصه ما در خدمتیم سوالی داری بفرما
Printable View
سلام عزیزم خوبی ؟نقل قول:
دوست ندارم زیاد بحث کنم
خلاصه ما در خدمتیم سوالی داری بفرما
جوابم رو گرفتم
عزیزم سریال رو از چپ به راست بنویس مثل خود گوشینقل قول:
اینطوری نمیشه
عالی بود دست همگی درد نکنه کل این 29 صفحه رو کامل خوندم
بازم مرسی خیلی به اطلاعاتم اضافه شد
سلام مي خواستم ببينم براي k310i راهي وجود دارد ممنون
اره دوست من هست همون کد رو وارد کن جواب میده یا توی یه صفحه که یادم نیست کجا بود یه لینک هست اونجا عدد پشت وشی رو وارد کن بهت کلی اطلاعات میدهنقل قول:
گوشي سوني اريكسون مدل z550 قبلا كار ميكرده و مشكل inactive sim كه مربوط به ريجستري كوشي است را نداشته حالا مي خوام در اين باره راه حلي پيش پام بگذاريد و طريقه ريجستري كردن رو به من ياد بديد
سلام
بچه ها کسی جايی رو برای رجيستر غير قانونی سراغ داره؟
من يه N73 آوردم واسه خودم بدون اطلاع از اين قضيه الان دارم از غصه دق ميکنم :41: :19:
غصه نداره...الان بيشتر موبايلي ها سريال چنج مي كنن واست...به همين راحتينقل قول:
نقل قول:
سر زدم ولی همه يه استغفرالّله ميگفتن و خلاصه....:13:
لینکش این بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :46: شماره سریالتو بزن همه مشخصات گوشیتو نشون می ده.نقل قول:
سلام به همه دوستان، چه تاپیک پرباری، من این سوال رو 1000 جا مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم حالا یه بارم اینجا مطرح میکنم ببینم فرجی میشه یا نه. گوشی من p1 هست. مشکل اساسی من باهاش اینه که فقط توی محدوده مخابراتی شهر اصفهان با کد 0311 آنتن میده و هر جا کدش غیر از این باشه اصلا آنتن نمیده یا موقع برقراری تماس هنگ میکنه و وصل نمیشه. حتی داخل خمینی شهر که چسبیده به اصفهان هم هست چون کدش فرق داره آنتن نمیده، جالب اینجاست که اگه آنتن نمیده اینترنتش کار میکنه!!! حتی بعضی وقتا آنتنش فوله فوله و شبکه مخابرات رو هم میشناسه اما اگه کسی بهم زنگ بزنه نمیتونم جواب بدم چون اگه دکمه پاسخ رو بزنم گوشیم هنگ میکنه!!! خودم هم که اصلا نمیتونم به کسی زنگ بزنم. گفتم فقط توی شهر اصفهان آنتن میده و مشکلی نداره، حالا این اشکال مربوط به رجیستری میشه یا اشکال از خود گوشیه؟ ممکنه با آپدیت درست بشه؟ خداوکیلی یه نفر یه جواب درست و حسابی به من بده