فقط یه Ps3 هستش دیگه ! باقش که کپی میشه !نقل قول:
Printable View
فقط یه Ps3 هستش دیگه ! باقش که کپی میشه !نقل قول:
حُب مسلما 50$ براي اونا به اندازه 50000 تومن براي ما نيست ! بازي هاي اوريج هم با توجه به شرايط اين مملكت و ارزش پولش بايد قيمت گذاري بشن كه فعلا ميسر نيست !
نه بابا 50 دلار چیه ؟! من میرم گیم استاپ همه چیز رو دست دو میخرم :31: ماکس 15 یورو :31: تازه با اینکه دست دو هست یه دونه خش هم نداره یک سال هم گارانتی داره ، بازی های جدید هم معمولا یک ماه بعد از رلیز شدن توی گیم استاپ هستش :31:نقل قول:
بابا خوشبحالت اینجا گارنتی و این جور چیزا معنی نداره اما یه چیز خوب داره که نمیدنم اونجا داره یا نه:شما بازی رو به مغازه دار پس میدی با 10 تومن یه بازی نو میخری:13:نقل قول:
Viel Gluck:31:(درسته؟)
اینجا بازی رو میبری میدی به Game Stop پولشو میگیری :31:نقل قول:
آره درسته .
:18::18::blink::blink::wac:نقل قول:
البته میتونی یک مقداری تفاوت قیمت رو بدی و بازی جدید بگیری ، اینطوری هم نیست که همون پولی که روز اول دادی رو بهت بدن که :31: دست 2 هست به هر حال .نقل قول:
اینجا بازار دست چند تا آدم هست که هر جور دلشون بخواد قیمت می گذارند .نقل قول:
PS3 SLIM رو اوایل 150 هزار تومن گرون تر از PS3 می فروختند .چرا؟ چون نوبر بود.
در ضمن اینجا گارانتی برای بازی و کنسول معنی نداره.
اگه من از همین حالا بخوام پس انداز کنم سال بعد همین موقع یه PS3 دارم با یه بازی.
بازار ایران کلآ از بازار دنیا جداست.70 درصد موضوع هم به قانون کپی رایت ربط داره
ولی سونی یه تعمیرگاه مجاز توی جمهوری داره هااا !نقل قول:
من فکر میکنم با این اوصافی که پلی 3 -- شده؛خرید پلی 3 بهتر باشه چون مولتی پلیر پلی 3 آزاد است و بر خلاف ایکس باکس سیستم بن کنی نداره
البته باز ایکس باکس هم جای خودشو دارد ولی پلی 3 بهترینه البته بعد از -- و اومدن فریمورش:5:
منم با کنسول XBOX بیشتر موافقم دوستان!:31::31::5::5::18::18::11::11::40::40 ::2:
من هم همین نظر رو دارم بهتره از مبدل استفاده کنید چون برای تمام کنسول هاهستش حتی برای PS3 اوکی!!!
سونی هم بن میکنهنقل قول:
psp هایی که کپی خور شدن توی psn بن میشن و نمیشه باهاشون آنلاین بازی کرد
خود کنسول بن نمیشه ! بلکه یه پیغام براتون میاد که اگر میخوای بازی کنی اینجا فرمور اوریج بریز !نقل قول:
سلام
ميدونم سوالم تكراري ولي مي خوام تا اخر هفته يك كنسول بگيرم.حالا موندم چي بگيرم (x360 يا ps3)؟
لطفا دليلتون رو هم بگيد.
شما اگه میخواین بازیهای مولتی پلتفرم را بازی کنید x360 بخرید ولی اگه از بازیهای انحصاری ps3 خوشتون میاد ps3 بخرید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- از نظر گرافیک از حس3 بهتر است. میتو نید بهاین لینک بر ید.
توجه کنید که ان نظر من است وبیشتر تحقیق کنید.کد:http://dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=3663
حداقل یه نظر سنجی میذاشتین.....
من هم به Xbox رای میدم،چون تنوع بالایی داره
من خودم بینشون مونده بودم ولی رفتم یه xbox خریدم خداییش توپه ببینید هر کدوم دنیای خودشو داره ولی من شخصا می گم xbox بهتره چون قدیمی تره.
آقا شهاب ... من میخوام یه Xbox بگیرم..فقط از 3چراغه شدنش میترسم:19:...خیلی هم به بازی های انحصاری اهمیت منیدم... به نظرت Xbox بگیرم؟:worried:خیلی ممنون.نقل قول:
سه چراغ شدن رو دیگه باید در این کنسول کم کم به فراموشی سپرد چون مادربوردهای Jasper واقعا فوق العاده هستن و بیشتر از اون چیزی که تصور میشد گرما رو کاهش داده!نقل قول:
شما اگه واقعا از بازیهاش و خودش خوشتون میاد شک نکنید و بخرید و نگران سه چراغ و این حرفها نباشید.
از لحاظ سخت افزاری وکاربردو خصوصا بازیهای انحصاریps3 خیلی بهتره xbox360 فقط قیمت بازیهاش خوبه و این خودش مهمترین دلیله برای انتخاب xbox360 البته نظرمن اینه
هر دوش رو با هم بگير !ميشه 700 تومن !مي ارزه !!!
شاید از لحاظ بازیهای انحصاری ps3 بهتر باشه ولی از لحاظ سخت افزاری XBOX 360 بهتر و قویتر هست.نقل قول:
نقل قول:
پهنای باندی که در حافظهیxbox360 وجود دارد، حدود ۲۵۶ گیگابایت در ثانیه است :8:که ارتباط سریع میان واحدها را با کمترین تاخیر مهیا میکند. از طرفی، واحد پردازش گرافیکی با پهنای باند ۳۲ گیگابایت در ثانیه با واحد Logic در ارتباط است. ضمنا، واحد پردازش گرافیکی و پردازندهی مرکزی در این کنسول، با پهنای باند ۲۱٫۶ گیگابایت در ثانیه، با یکدیگر ارتباط دارند
در حال که پهنای باند حافظه در ps3 چیزی حدود 48گیگابایت در ثانیه است.
قضاوت با شماست:11:
اگه سخت افزار X360 قوی تره چرا شرکت کرایتک می گه قراره گرافیک بازیش توی نسخه ی PS3 فوق العاده باشه .
در حالی که X360 سخت افزارش قوی تره .
اگه گرافیک X360 بالا هست چرا Uncharted 2 و God of war III و ... گرافیکشون از انحصاری های X360 بالاتره ؟
شما عجله نكن اول بزار Alan Wake و Halo Reach منتشر بشن بعد ازين صحبتا بكننقل قول:
اگه گرافیک X360 بالا هست چرا Uncharted 2 و God of war III و ... گرافیکشون از انحصاری های X360 بالاتره ؟
کرایتک حرف زیادی میزنه ....نقل قول:
هر وقت بازی Crysis2 روی جفت کنسول ها بازی کردید بعد قضاوت کنید... مگه شما تریلر های بازی برای کنسول Xbox360 رو ندیدی؟
در ضمن بهتره از این بحث خارج شیم چون دوست ندارم اینجا بسته بشه:11:
اگه یک نگاه کوچک به سایتهای معتبر انگلیسی زبان بندازی خیلی راحت میفهمی xbox360 خیلی عقبه از ps3 از لحاظ سخت افزار و کاربرد بقوله معروف ps3 شهر الکترونیکه از روی تعصب نظر ندهنقل قول:
نقل قول:
شما چنتا منبع به من معرفی کن که گفته باشن سخت افزار ps3 از X360 قویتره!!
حتما GPU و RAM ش (ps3) ارتقا پیدا کرده و ما بی خبریم!!
متاسفانه این جا جای این بحث ها نیست اما شما اگه یه مقدار از Graphic Engine بازیها اطلاع داشتین این حرف رو نمیزدید.
من فقط این مورد را که چندین بار گفته شده رو میگم و اون اینکه : تنها برتری ps3 نسبت به X360 در Cell Processor هست که اونم به درده بازیها نمیخوره و مزیتش در فیلمهای BLU-RAY هست.
من کلی گفتم شمافقط از نظر گرافیک بازی میگی که اونم هزار بار ثابت شده 2تادستگاه فرقی باهم نداره.حالا بحث کاربرد:فایلهایی که ps3 پشتیبانی میکنه خیلی بیشتره از x360,درps3حتی برای رنگ بازی یا فیلم میتونی رنگ کلی را فیلتر کنی بصورت limited یا full,لنزps3 خراب بشو نیست مگه فقط آب بهش بخوره من خودم همه سریالهای امریکایی اونم کپی رو سی دی 300تومنی رو همشو باps3 دیدم آخ نگفت عمرا اگه x360 بتونه,تو بحث اینترنت هم که psn ازxbox live خیلی بهتره وجلوتره و خیلی چیزای دیگه که اینجا نمیشه توضیح داد.بنظر منم تو ایران x360 خیلی به صرفه تره ولی از نظر تکنولوژی و کیفیت ps3 خیلی بهتره.البته من خودم هر دو تاشو دارم هم ps3 هم x360.:11:نقل قول:
این حرفتون بدون سند و مدرک و البته 100% اشتباه هست ! دلیل نمیشه چون چشم شما توانایی تشخیص بیشتر از 256 کیلوبیت رو نداره (مثل همه آدمهای سالم) گرافیک دو تا دستگاه با هم برابر باشه !نقل قول:
من کلی گفتم شمافقط از نظر گرافیک بازی میگی که اونم هزار بار ثابت شده 2تادستگاه فرقی باهم نداره.
CD کپی اون هم از نوع VCD شما روی Ps3 دیدی :18: :31:نقل قول:
حالا بحث کاربرد:فایلهایی که ps3 پشتیبانی میکنه خیلی بیشتره از x360,درps3حتی برای رنگ بازی یا فیلم میتونی رنگ کلی را فیلتر کنی بصورت limited یا full,لنزps3 خراب بشو نیست مگه فقط آب بهش بخوره من خودم همه سریالهای امریکایی اونم کپی رو سی دی 300تومنی رو همشو باps3 دیدم آخ نگفت عمرا اگه x360 بتونه
اگر هم که DivX بوده 360 ساپورت میکنه .
این هم یادمون باشه به جای جوک سال بگیم بزنند سر در 3jokes.com :27:نقل قول:
,تو بحث اینترنت هم که psn ازxbox live خیلی بهتره وجلوتره
مثلا چی ؟نقل قول:
و خیلی چیزای دیگه که اینجا نمیشه توضیح داد.
از نظر کیفیت تولید حق با شماست محصولات سونی خیلی خوب هستند به خصوص Ps3 ولی از نظر تکنولوژی Ps3 یه 10 سالی عقب تشریف دارند در برخی موارد نسبت به حتی Wii مثل اون بستنی مسخره ای که درست کرده !!!!!نقل قول:
بنظر منم تو ایران x360 خیلی به صرفه تره ولی از نظر تکنولوژی و کیفیت ps3 خیلی بهتره.
PS3 طبق گفته خود سونی پاسخگوی نیاز های مردم نیست تا سال 2012 و قراره نسخه بعدیش سال 2013 بیاد به بازار ! در صورتی که مایکروسافت اعلام کرده 360 حتی به نیمه راه هم نرسیده با اینکه از Ps3 زود تر رلیز شده و حالا حالا ها جا داره و تازه سال 2014 میخوان فکر کنند که کنسول بعدی چیچی هست !
PS3 اگر همون 4 تا بازی انحصاری درست و حسابی رو هم نداشت تا حالا هزار بار ورشکست شده بود رفته بود پی کارش ! شما خودت عمق فاجعه رو حساب کن که طراح اصلی سری پلی استیشن به خاطر اینکه Ps3 نتونسته پاسخگوی انتظاراتش باشه استعفا داد رفت پی کارش !
پروژه Ps3 یه چیزیه مثل ویندوز ویستا ! که شکست خورده محسوب میشه برای همینه که سونی به فکر شماره 4 افتاده .
یعنی اگر Ps3 بازی MGS4 و ریمیک های اویل 2 و 3 رو نداشت من هرگز به فکر خریدنش نمیوفتادم !
تا جایی که ما خوندیم 10بار خودjack tretton گفته فعلا نیازی به ps4 نیست شاید شما جاسوس داری تو سونی یک آمار بگبر ببین فیمتش چنده؟:27:نقل قول:
اگر سایر تاپیک ها رو درست مطالعه میفرمودید که این کار رو نکردید !!! متوجه میشدید که بنده یک خبری در مورد ساخت Ps4 از خود سایت سونی قرار دادم ! که مشخصه شما نخوندید .نقل قول:
پس تا جایی که مشخص شد خوانده های شما اشتباه هست !
اگر PSP دارید به اینترنت وصل بشید برید روی اینفورمیشن بورد اخبار مربوط به Ps4 و نصف شدن قیمت PSP رو میتونید پیدا کنید .
برای اطلاع درست پیدا کردن از اخبار نیازی به جاسوس نیست ! یه سر بری PSN خودش همه چیز رو نوشته ! :46:
یادمه توی بازی سنتر هم یه بنده خدایی نوشته بود سازندگان ویی تا حالا 100 بار اعلام کردند که ویی قابلیت اجرای بازی های گیم کیوب رو نداره ! (یعنی حرف از روی هوا) شما هنوز 90 تا دیگه جا داری :27:
مثل همیشه microsoft تا 1 مدت پا به پای sony اومده ولی دوئل اخر رو sony با اقتدار برده .تاریخ این رو ثابت کرده ولی این حرفا هیچی از ارزش های xbox کم نمیکنه انصافا کنسوله خوبی هست ولی وقتی ps با اون پردازنده 7 هسته و blueray و... میاد دیگه xbox ..........خودتون قضاوت کنین. بازی های 3d هم که بیاد که تازه طوفان sony شروع میشه اون وقته که دیگه ...:31::11:
مطمعا باشید مایکروسافت عقب نمیمونه . با عرضه ی پروژه ناتال بازار کنسول ها رو قبضه میکنه...نقل قول:
تویه ایران از همه چی با صرفه تر PC هست
.
اشتاه مطلقنقل قول:
یکی رو میشناسم دوتومن چند وقت پیش سیستم بسته . الان به قدری پشیمونه که نگو
بازی مولتی اگه بیاد با چندین ماه تاخیر اونم یه پورت ناقص و برو دنبال پچ رسمی و غیر رسمی و کرک
نصف بازی ها سوم شخص و فایتینگ (به جز یه عنوان SF IV که اونهم با کیبورد مگه میشه؟؟) هم که به کل تعطیل
الان با این سیستمش صبح تا شب یا مین روب و ورق بازی میکنه یا یه دونه کرایسیس
میگه اینهمه سیستم بستم که آخرش چی مثلا اوجش سایه ها عمق بیشتری پیدا کنن تو COD !!!!
الان هم میخواد سیستمشو رد کنه یه کنسول بگیره
یه pc معمولی که بازی های استراتژیک و SIMS و از این دست بازی ها رو اجرا کنه کفایت میکنه ولی لذت از بازی یعنی کنسول
--------------------
پ.ن:
یه کار دیگه هم میکنه با سیستمش امولاتور ps2 نصب کرده بازی ps2 بازی میکنه
نقل قول:
دوست گرامی سونی ps3 move controller رو برا همین داره میزنه .وقتی سونامیه 3d بیاد کسی دنبال ناتال نمیره...:5::27:
خوب این دیگه ازون حرفا بودا !!نقل قول:
ما که چیزی به نام اقتدار نمبینیم!
من باز هم میگم متاسفانه شما فکر میکنید چون گرافیک چنتا از بازیهای ps3 بالاست سخت افزار این کنسول قویتر از X360 هست در صورتی که این گونه نیست و چیزی که قدرتمند هست Graphic Engine این بازیهاست که خیلی خوب طراحی و ساخته شدن و ربطی به سخت افزار ندارن.
برای مثال در بازی Crysis 2 گرافیک بیشتر از Crysis 1 هست اما به گفته مسئولین کمپانی Crytek سیستم مورد نیاز برای اجرای Crysis 2 پایین تر از Crysis 1 هست!
شما یه بازی رو برای من نام ببر که Cell Processor بهتر از CPU ایکس باکس عمل کرده باشه!!نقل قول:
وقتی ps با اون پردازنده 7 هسته و blueray و... میاد دیگه xbox ..........خودتون قضاوت کنی
دوست عزیز اگه یه کنسول CPUش 100 هسته ای هم باشه ولی GPUش ضعیف باشه به هیچ دردی نمیخوره چون خروجی نهایی تصویر به قدرت GPU بستگی داره و این همون مشکلی هست که در ps3 وجود داره.
من به شما و امثال شما حق میدم که چنین حرفهایی را بزنید چون دلیلش واضح هست و اون اینه که شما این کنسولرا خریداری کردید و تعصب خاصی روی اون دارید و بدون داشتن اطلاعات کافی این بحث ها را در تاپیک های مختلف بخش کنسول ها به راه میندازید!!
دوست عزیز لطفا در مورد چیزی که اطلاع ندارید صحبت نکنید!!!نقل قول:
3D GAMES که فقط مختص PS3 نیست که شما این حرف رو میزنید!!
NATAL بدون شک یکی از بزرگترین اختراعات دنیای Entertainment هست و قدرت و امکانات این وسیله واقعا جالب هست!
Move هم یک تقلید بارز از کنترل Wii هست و چیز جدیدی نیست اما NATAL بدون شک بی نظیر هست.