آقا صابر 195های وب تایید می کنید یا196ایرانسل
Printable View
آقا صابر 195های وب تایید می کنید یا196ایرانسل
نقل قول:
195 های وب
علتش چیست؟
ـ آخه درvoipلگ داره
مگه cd یا dvd هست یا احیانا iptv تماشا میکنید ؟ :n02: باگ داره نه لگ :n10: خب voip استفاده نکنید هر چند میدونم کسی از این تکنولوژی زیاد استفاده نمیکنه و رایگان هم نیست و جدای اینترنت هزینه خاص خودش رو داره و به صرفه نیست :n39:نقل قول:
مگه آقا صابر چرا 196 را تایید نمی کنید؟
میشه تغییر رنگ 195 را آموزش بدین متشکر
تفاوت در پوشش باندها و فرکانس های fdd هست و برا همین 195 خیلی بهتر از 196 و 192 ایرانسل هست حتی 197 ایرانسل هم بیاد باز 195 از نظر پوشش و پشتیبانی باندها و فرکانس ها بهتر هست . ایرانسل به جر باندها و فرکانس های تحت پوشش خودش الباقی رو کلا از لیستش پاک کرده و غیر قابل استفاده و بهره برداری هستند .نقل قول:
بخواهید این بفش رنگ رو تغییر بدید خیلی زمان و زحمت میبره و بعضی جاها هم به مشکل برخورد میکنید شما باید از فریمور 195 اصلی خود های وب استفاده کنید و امکانات فریمور بفش رنگ رو روی اون قرار بدید تا تکمیل بشه . قسمت voip فریمور 195 مشکل اساسی داره و به بخش app فریمور مربوط میشه و من نتونستم راه اندازی کنم مگر نه با تغییر کامل وب یو ای و استفاده از وب یو ای ایرانسل بر روی های وب هیچ تغییری حاصل نشد و باز باگ داشت .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم از این استفاده می کنم
ولی چگونه فریمور را ویرایش کنیم :n02::n02::n02:
سلام آقا صابر پیش نیازqhuawel flasher
qt5را می خواهم اگه لینکی وجود داره ارسال کنید
ویک مشکل که وقتی sudoرا در ترمینال رمز میخواد
آقا صابر رمز تایپ نمیشه وsshهم ip سرور می خواد
راهنمایی کنین
مرسی
رمز تایپ میشه فقط قابل مشاهده نیست مشکل دوم هم برا من پیش نیومده و با همون اموزش بالا راحت دسترسی روت لینوکس رو فعال میکنمنقل قول:
آقا فعال شد فقط وقتی که این را وارد می کنیم sudo apt install qt5-default
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارورمیده:n12::n12::n12:
میشه راهمنمایی کنید
ترمینال رو به صورت روت باز کننقل قول:
فرمان رو به صورت آنلاین دانلود و نصب کنید
سلام حل اولدی
فقط آقا صابر چگونه در کجا نام تلگرامت رو نوشتی
کمک کن پیدا کنم مرسی
جان سان صابر:n12::n12::n12::V20:
آقا صابر اشتباه متوجه شدی
چگونه در ویرایش بنویسم در برنامهubuntu
در کجا تلگرامت را در ویرایش فریمور نوشتی
این جز اصرار کار هست و جنبه تبلیغاتی داره و باید خودتون بتونید پیدا کنید تا ارزش اینو داشته باشه تا اسمتون در داخل فریمور نشون داده بشه نه اینکه از رو یکی دیگه جاشو پیدا کنید و کپی کنید بنده هیچ جا رو هم خودم پیدا نکرده باشم این قسمت رو خودم پیدا کردم و از کسی کمک نگرفتم و اسم و تلگرام خودم رو اضافه کردم و اینطوری کارم برا خودم ارزش پیدا کرد و اگر این قسمت رو از رو کسی کپی میکردم اصلا هیچ وقت اسم و تلگرام خودم رو اونجا وارد نمیکردم . و وجدانم در این مورد حداقل راحت هست :n02: شما هم سعی کنید انشاالله موفق میشید و اینطوری ارزشش زیاد هست تا اینکه کپی و پیست کنید .نقل قول:
سلام استادنقل قول:
وقت بخیر
آقا صابر آخرین ویرایشی که برای ورژن ۱۹۶ قراردادید آپدیت آنلاینش از طرف اپراتور بسته هستش دیگه ؟
میخوام سیم کارت مبین نت روش بزارم گفتم یه تایید نهایی از حضورتون بگیرم
بله هیچ مشکلی نداره برا اطمینان تیک گزینه های اپدیت همشو بردارین و بعد سیم کارت مبین نت بیندازین رو مودم البته اگر مودم مبین نت هست و انلاک شده و الان اخرین ورژن 195 رو مودم هست در غیر اینصورت و ایرانسلی بودن مودم اصلا لازم به این کارها هم نیست و اصلا مودم ایرانسل با سیم کارت مبین نت و فریمور 195 های وب اخرین ورژن ویرایش شده هیچ اپدیتی دریافت نخواهد کرد از سوی اپراتور مبین نت و نگران نباشید .نقل قول:
بنفش رو برداشتم
فقط در کجا نوشتی کمک کن نمی خوام نامم رو بنویسم
نهایت سرعت و کیفیت بر روی فریمور 198 مود شده ( حتی بالاتر و بهتر از نسخه های 195 و 196 اپراتورهای داخلی ) و فعال سازی 98 درصد امکانات کاربردی و لازم در این فریمور
----------------------------------------------------------
فیلم تست سرعت در بهترین شرایط ممکن بر روی سرورهای داخلی و خارجی کشور با سیم کارت رایتل و باند 3 فرکانس 1800 شبکه 4G به صورت رومینگ
=======================================
نمونه ای از امکانات اضافه شده در این فریمور
قابلیت انتخاب باندها و قابلیت VOIP به صورت دقیق و کامل کار میکند و این فریمور همانند فریمور 195 های وب و تمامی فریمورهای جنرال طیف وسیعی از باندهای شبکه 4G رو پشتیبانی میکند زبان فارسی کامل و بدون درهم ریختگی و وجود زبان های دیگر کشورها و میشه گفت تمامی امکانات فریمور 195 های وب و 196 ایرانسل بدون باگ در یک جا جمع شده
از مهمترین ویژه گی این ورژن قابلیت MIMO4*4 فعال و نهایت سرعت دریافتی و ارسالی است .
امکان منتشر کردن فریمور فعلا وجود ندارد و لطفا درخواست نکنید
فریمور 195 های وب
با تشکرات فراوان صابر خان و آقای بلوچی در این فریمور
لینک زود تر منتشر خواهد شد
با باند 3 همراه اول 15mb/s
باند 3 رایتل رومینگ 14mb/s
باند3 ایرانسل 11mb/s
رفع مشکل رنگ بنفش
رفع باند های فورجی وتیدی
رفع مشکل سیم آسیاتک
لوگوی رسمی هواوی
"لینک فردا راس ساعت 22 در انجمن خواهد گذاشت"
نقل قول:رفع باند های فورجی وتیدی
این قسمت رو میتونید بگید منظورتون چی هست ؟
تغییر نام و اضافه کردن 2 باند متفاوت
بله متوجه شدم :n02: موفق باشید . :n40:نقل قول:
آقا مایمو رو چگونه فعال کردی
آقا صابر ترکی درست
بیر دانا مثل وار کی تک الدن سس چخار؟؟؟
مسلم دی کی یخ
لطف راهنمایی کن
جان:n40::n40::n40:
سس چوخدان چیخیبدی فقط احتمالا سن اشیت میبسن :n02: ؟؟؟؟ فکر المیسین داها بیرشی قالمیبدی :n13: !!! گینه ده سن نا امید اولما دوام ات :n16:نقل قول:
سلام
ورژن ۱۹۸ قسمت های adb.telnetوtr069 اضافه شده ؟
تشکر از همه کسانی که در این انجمن زحمت میکشن
نه ایشی:n02::n02: سریب سن منی
جانیوی ییم
mimoکمک ال
#فریمور_195های وب full
سلام دوستان من زیاد وارد نیستم برای مودم داخلی GP2101 Plus ایرانسل هم فریمور موجود هست؟ امکاناتش چی هست؟ ارزش اپدیت داره؟
والا بنده به شخصه هیچ چیزی جدیدی به غیر اون 4G+ که از کارهای اقا جواد بود :n02: و هیچ کاربردی هم نداره و صرفا یک تغییر نام هست ندیدم :n13: من اول کار بهت گفتم به جای کپی کاری خودت برو یه فریمور رو ویراش کن و گزینه ها رو هم اضافه کن تا هم یادبگیری و هم ارزش داشته باشه نه اینکه بری همونی که من همه چی رو فعال کردم و دیگه چیزی نمونده شما فعال کنی رو برداری و ناقص و نیمه تموم با رنگ دلخواه خودت که اصلا هم زیبا نیست و عینه پرچم افریقای جنوبی چند رنگ شده :n10: با اسم خودت منتشر کنی . حالا خودت فهمیدی چرا اول کار نگفتم محل وارد کردن اسم کجاست ؟ :n19: درسته پیدا کردی و نوشتی ولی کار خودت رو بی ارزش کردی لااقل خودت نسخه اصلی های وب رو برمیداشتی و دونه دونه گزینه ها رو فعال میکردی و تجربه کسب میکردی و ارزش کار هم بالا میرفت و اگه چیزی هم جدید بلد بودی و به درد بخور بود اضافه میکردی منم خودم به شخصه خیلی خوشحال میشدم :n40:نقل قول:
اینها رو دیدم واقعا دیگه ازت نا امید شدم و فهمیدم کپی کار خوبی ازت درمیاد :n31:
شوخی کردم ها به دلت نگیر من شما رو خیلی دوست دارم و خواستم راهنمایی کنم :n16:
راستی برو این دو تا قسمت خودت رو لو دادی بالا عکس ها زود رنگهاشو درست کن الانه همه بفهمن :n28:
فکر نکنم باشه اصلا به درد نمیخوره اگر باشه چون به کاری نمیاد این مودم یک مودم TDD معمولی هست و خوبم کار میکنهنقل قول:
مودم خوب که تجمیع باند هم داشته باشه چی پیشنهاد میدید؟نقل قول:
اشتباه نکنم الان مدل های تجمیع 4 باند هم اومدن
تجمیع در TDD من ندیدم ولی در FDD بله وجود داره و مودمی که تهیه میکنید باید CAT6 باشه CA داشته باشه و از همه مهمتر بتونه با شبکه ایران و باندهای ایران این کار رو انجام بده . من خودم مودم B525 رو برای این کار و شبکه FDD پیشنهاد میکنم ولی خیلی قیمت بالایی داره و اصلا با عقل جور درنمیاد هی هم بالا میره تا اینکه پایین بیاد :n04:نقل قول:
آقا من نمیدونم شما اکانت دوم اقا جوادی یا بهزاد یا اینکه کلا یه نفر دیگه ای ولی به هر حال از نظر من کارت خیلی خوب بود بالاخره از یه جایی باید شروع کرد و بهت تبریک میگم بابت کاری که انجام دادی کم کم تجربت بیشتر میشه کارای بهتری انجام میدینقل قول:
چی بگم من مشکلات سیم کارت که 2G-3G-4G
رو رفع کردم
اونا هم پیدا نکردم رنگشون
و مشکل اصلی نشناختن سیم اسیاتک بود اونم درست کردم
فقط وفقط پرسرعت کردن ودستکاری دیتا و رومینگ بوده کار اصلی من تمام
ممنون آقای موسوی
ممنون صابر جان
و فکرمی کنم سریع تر از198 کی صابرجان منتشر کنه بهتره
آقا صابر اون ها رم گذاشتم که کار توهم دیده بشه همین
دارم روی 198 کار می کنمنقل قول: