قسمت voip همانطوری که خود های وب در نسخه اورجینال خودش تهیه و تدوین کرده ما هم همونطوری گذاشتیم بمونه و دست نزدیم . توضیحات کامل هست و نوشتیم میتونید با نصب این فریمور از امکانات کامل همه فریمورها در یک نسخه واحد استفاده نمایید .نقل قول:
Printable View
قسمت voip همانطوری که خود های وب در نسخه اورجینال خودش تهیه و تدوین کرده ما هم همونطوری گذاشتیم بمونه و دست نزدیم . توضیحات کامل هست و نوشتیم میتونید با نصب این فریمور از امکانات کامل همه فریمورها در یک نسخه واحد استفاده نمایید .نقل قول:
پس میشه گفت الان کاملترین نسخه این ورژن هست؟
بله همینطوره . خصوصا از نظر شبکه LTEنقل قول:
لینک حذف شده است
اقا صابر عزیز خدا قوت جا داره یه بار دیگه هم تشکر کنم بابت تمام زحماتت برای فریمورها بی نهایت سپاس
صابر جان دقیقا یادم نیست ولی تو یکی از فریمورها قسمت فرکانس ها رو میشد دونه دونه کنارشون تیک زد وانتخابشون کرد ولی در این نسخه های وب دیگه اون گزینه تیک وجود نداره ایا امکانش هست بشه اون حالت در این نسخه فعال بشه
چه فرقی داره تیک بزنی یا از لیست کشویی انتخاب کنی ؟ مهم اینه انتخاب کنی و استفاده کنی و تمام .نقل قول:
صابر جان اونجوری میشد چند تا رو همزمان با هم انتخاب کرد ولی اینجا فقط باند 1800 و 2600 رو میشه با هم انتخاب کرد که اونم تو یک گزینه است مثلا الان های وب رو باند (800) و (1800) داره دیتا میده و این رو نمیشه تجمیع کرد به این دلیل گفتم ولی اگر به صورت تیک بود راحت میشد انتخاب کرد درسته اکثر اپراتورها رو باند 1800 و 2600 دیتا میدن برای 4g ولی الان که های وب داره رو 1800 و 800 دیتا میده دیگه عملا اون تجمیع 1800 و 2600 به درد سیم کارت های وب نمیخوره اینجاست که باید دست کاربر تو انتخاب باند باز باشهنقل قول:
برادر عزیزم این مودم ca نداره و تجمیع نمیکنه اون 1800+2600 رو هم فقط برا دلخوشی و اصرار دوستان گذاشتیم ( این دو باهم در مودم b612 یعنی حالت fdd only ) . مگر نه میخوای 1800+2600+800 رو برات درست کنم بشه مثل ساندویچ مخلوط :n02: اون وب یو ای تو توضیحات گفتم برا مودم b618 بود یک مودم کامل و دارای ca+mimo4 و سرور تمامی مودم ها و برا همین قابلیت انتخاب و میکس چند تا باند رو داشت و رو مودم b612 اصلا کارایی نداره و نمایشی هست . کلا گزینه تجمیع و میکس رو در این مودم بی خیال بشید و اگر هم خیلی دنبال این مسئله هستید یک عدد b618 خریداری کنید و حالشو ببرید .نقل قول:
یک نکته هم در مورد های وب بگم الان بیشتر مناطق ایران دیگه نمیشه با سیم کارت ایرانسل یا همراه اول یا رایتل رومینگ کرد و از شبکه های وب رو اونها استفاده کرد و جلوی اونم بستن . و ریجیستر نمیکنه .
ممنون از راهنمایی صابر جان این رنگ بنفش رو نمیشه عوض کنی و همون تم اصلی هواوی روش باشهنقل قول:
بله میشه . متاسفانه مودم رو فروختم و دسترسی به مودم دیگه ای هم ندارم . اگر به دستم برسه از این مودم سعی میکنم فریمور رو ویرایش و رنگ بنفش رو حذف کنم .نقل قول:
با سلام
بنده مبین نت آنلاک دارم البته ورژنش 192 هستش
گویا نمیشه بدون خسارت رفت ورژن های بالاتر و همچنان انلاک موند
الان این ورژن 11.195.03.00.1445 برای مودم من قابل استفاده هست؟
و اصولا چه تاثیری و بهبود وضعیتی ایجاد میکنه؟
متاسفانه با ورژن فعلی که 192 هستش گزینه های مربوط به انتخاب حالت شبکه lte رو ندارم
منظورم گزینه fdd و tdd ( این دو گزینه رو تو پنل کاربری ندارم )
فقط یک قسمت هست که زده 2g 3g 4g
اگر از دوستان کسی تهران هست که میتونه ورژن جدیدتر رو برام بزنه بنده هزینه اشو هم تقدیم خواهم کرد
الان مودم شما بر روی همون 192 انلاک هست برا تغییر فریمور دوباره مودم قفل میشه و باز باید انلاک بشه و نیاز به لحیم کاری و usb هست . بله با تغییر ورژن سرعت مودم شما خیلی فرق خواهد کرد و متحول خواهد شد . الان فریموری که روی اون هستید با شبکه ایران کارایی خوبی نداره و سرعت کمی میده . فریمورهای اپراتوری دارای mimo و ca سرعت بالاتری دارند .
صابر جان آخه شنیدم با ورژن جدید لاک دائم میشهنقل قول:
و من دیگه نمیتونم از سیم ایرانسل رو مبین نت استفاده کنم
این درسته؟
فدایی داری داداش
دمتم گرم وقت میذاری برای پاسخ
الان مودم شما مگر ورژن 192 و انلاک نیست ؟ اونم ورژن جنرال ؟ اخرش 00 هست . و با هر سیمی کار میکنه درسته ؟ خب الان ما دوباره مودم شما رو با ورژن 195 های وب انلاک میکنیم و بعد ورژن جدید 195 های وب یا 196 ایرانسل ویرایش شده با امکانات کامل رو میزنیم و تموم و دیگه مودم قفل هم نمیشه .نقل قول:
آقا صابر لطفا رنگ بنفش رارفع کنید ممنون:n12::n12::n12:
مودم ندارم برا تست بعد ویرایش .نقل قول:
صابر جان یکی از بچه های تهران زحمت کشید این ورژنو زد به مودمنقل قول:
11.195.03.00.1445
الان لازمه کار دیگه ای کنم یا رو همین بمونم؟
آنتن دهی مودم بهتر شده به صورت محسوس
ثبات دانلود و آپلود هم نسبتا بهتر شد
جالبه قبلا آنتن اکسترنال وصل که میشد تاثیرشو رو آنتن نشون میداد
الان رو این ورژن کاملا بی تاثیر شده
تمامه دیگه دست نزن بهش .نقل قول:
سلام نسخه 11.196.01.01.234 فریمور اصلی ایرانسل رو میتونید از لینک زیر بگیرین
بدیهی است اگر روی نسخه آنلاک و یا کاستوم این رو بزنین مودم به تنظیمات اپراتور برمیگردد. به نظر من از نظر سرعت و پایداری از سایر رام ها بهتر و از نظر امکانات ضعیف تر است.
کد:s8.picofile.com/file/8349390692/B612_UPDATE_11_196_01_01_234.rar.html
با سلامنقل قول:
بنده که با ورژن 11.195.03.00.1445 سرعتم دو برابر بهتر شد
آیا این ورژن تاثیر مثبت تری خواهد داشت؟
خیر فرقی باهم ندارن حتی 195 از نظر پوشش باندها و شبکه های tdd-fdd تکمیل تر هست . رو همین ورژن بمونید و نرید رو ایرانسل . ایرانسل رو هم مود کردم و ویرایش کردم و همه امکانات همین 195 رو بهش اضافه و برا دانلود خیلی وقته گذاشتم ولی توصیه نمیکنم استفاده کنید . فقط ایرانسل یک برتری دارد اونم فعال بودن کامل بخش voip میباشد و تمام .نقل قول:
سلام اقا صابر با تشکر از زحمات شما من ورژن شما رو روی مودم ریختم به همه سیم کارتها خوب کار می کنه فقط با سیم اسیا تک درست کار نمیکنه سیم اسیا تک با فریم ور ایرانسل به خوبی کار میکنه گفتم بگم که اگه تونستی این مشکل هم بر طرف کنی ایده ال میشه
سلام خسته نباشید اخر ندونستم بهترین و کاملترین فریمییر برای مودم tf_i60 کدومه ممنون میشم بگید و لینک دانلودش هم قرار بدین:n35:
صابر عزیز خدا پدر و مادرتو بیامرزهنقل قول:
بزرگواری شما با تشکر جبران نخواهد شد
انشالله به حق همین سفره ماه رمضون عاقبت به خیر بشی :n16:
اسیا تک بر روی چه باندی از tdd یا fdd اینترنت میده ؟نقل قول:
این کامل و بهترین هست :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیم اسیا تک رویtd ایرانسل هستش جالب اینه که فریم ور شما به خوبی با tdd ایرانسل کار میکنه ,ولی با اسیا تک چند لحظه کانکت میشه بعد دیسی میشه و تا خاموش رو شن نکنی درست کار نمیکنه
پس شما رو tdd اسیا تک که از شبکه ایرانسل استفاده میکنه مشکل داری درسته ؟ همون فرکانس ۳۵۰۰ ایرانسل دیگه ؟ یه بار رو این باند قفل کن و تست بگیر یه بار هم بزار رو auto و تست کن نشد .یه بار هم دستی یه apn بساز برا اسیا تک و ببین فرقی داره . نشد مجبوری از ۱۹۶ ایرانسل که مود شده و دارای امکانات کامل هست رو مودم استفاده کنی .نقل قول:
سلام آقا ضابر من این ورژنی که دادین رو نضب کردم موقع روشن کردم فیلترشکن رو لپ تاپ وای فای قطع میشه و هرازگاهی خود به خود ورژن ویرایش شده 196 همچین مشکلی نداش میشه بررسی کنید؟ و جواب بدین ممنون میشم
سلام به نظر من که هر دو رو تست کردم، پایدار تر و سریع تر هست ولی فراموش نکنین آنلاک نیست.
ندیدم چنین مشکلی رو خیلی مودم ها زدم و همه هم تست کردن مشکل چنینی گزارش نشده ! الانم خودم دارم با همین ورزن 195 کار میکنم و وای فای اون . روی مودم در قسمت apn نوع ipv رو بزارید ipv4 نشد یه کانکشن بسازید و نوع ipv رو ipv4 انتخاب و ذخیره کنید و بعد تست کنید .نقل قول:
- - - Updated - - -
چی انلاک نیست ؟نقل قول:
سلام من تازه این مودم رو خریداری کردم. ممنون میشم اگه اخرین و بهترین فریمور اصلاح شده رو لطف کنید و لینکشو برام تلگرام کنید. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hell
سلام. اقا صابر چندروزی هست که TDLTE ایرانسلم مشکل داره و پیگیری کردم بیفایدس... قبلا انلاک کردم اما الان که سیم میندازم میگه
Insert a SIM card and restart your device.
ورژن:
Hardware version: WL1B612M01
Software version: 11.195.01.00.842
Web UI version: 21.100.41.00.03
توی اپ رسمی هواوی لینک میگه که انلاک هست!
اگه بنظرتون لاک شدم، آنلاک دائمی میشه؟
فقط tdd مشکل داری ؟ با سیم کارتها و اپراتورهای دیگه چطور ؟ مودم رو ریست کردید؟ این نسخه رو چرا رو مودم نصب کردید ؟ مودم های ایرانسل فعلا لاک نمیشن و نشدن . فقط مبین نت اینطوری هست .نقل قول:
نسخه فریمور مودم شما :
842 Telefonica O2 Slovakia
فریمور رو میتونید عوض کنید و برید رو 195 های وب یا 196 ایرانسل
فعلا هیچ سیمکارت دیگه که نمیخورهنقل قول:
بله. No Simنقل قول:
بلهنقل قول:
دائما پیام اپدیت میومد تو کنسول وب و اپ مودم که کلافم کرده بود. جالبه روی 196 بودم اما میگفت فریمور 195 جدیدتره!نقل قول:
میشه برای همیشه مانعشون شد؟نقل قول:
حتما و فقط با لحیمکاری؟ پیشنهادتون های وب هست؟نقل قول:
نسخه فریمور را از کجا متوجه میشید؟
سپاس فراوان
بله با لحیم کاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزن رو مودم . در ضمن روی 196 کدام اپراتور بودی اپدیت برات اومد ؟ باز همون 842 ! اپدیت رو قبول کردید و انلاین اپدیت شد و بعدش اینطوری شد ؟ قبلش رو 196 اینطوری نبود ؟ اخطار مودم قفل شده است دریافت نمیکنید و صفحه وارد کردن کد انلاک براتون نمیاد؟نقل قول:
ایرانسل و روی 196 بودم که فایلشو خودم گذاشتم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه چندروزی هست وضعش خراب شده. ربطی به اپدیت نداره. در واقع فقط نگران لاک شدن خودبخود بودم. البته همین الان هم دست کمی از لاک ندارهنقل قول:
نه. همونطور که گفتم بنظر انلاک میاد اما سیم غیر ایرانسل tdlte انتن نمیدهنقل قول:
برای سهولت اپدیت میشه پورت مادگی usb به برد اصلی زد؟ دیدین؟ عکس؟
شما چرا از این نسخه یعنی :نقل قول:
11.196.01.00.842 استفاده میکنی ؟ یا 195 این اپراتور ؟ 842 نوشتم برا اسلواکی هست شما از این فریمورها چرا استفاده میکنی ؟ بله میشه یو اس بی مادگی هم لحیم کرد و چیز جدیدی نیست و در ضمن با این کار برای یو اس بی مادگی باید بدنه مودم رو هم یا با حرارت یا با فرز مینیاتوری و یا بریدن با یک جسم تیز . ببرید.
هیچ دلیل خاصی نداره؛نقل قول:
چندین ماه پیش که دنبال آنلاک افتادم و آنلاک کردم، گفتم که آپدیت هم کنم. با اون نسخهی ۱۹۶ که پیدا کردم تو اینترنت (و اینجا به اشتراک گذاشتم) از طریق کنسول وب (بدون لحیم) براحتی آپدیت کردم.
مودم i60 تازه اومده بود این کاستم ها و... نبودند. این فریمور ۱۹۶ که پیدا کردم بهش خورد! اصلا هم نمیدونستم مال کجای دنیا هست، برام هم مهم نبود چون آنلاک بودم. حالا چرا گیر داد و آپدیت شد به ۱۹۵ خدا میدونه! شاید ایرانسل داره زور میزنه که لاکش کنه!
نه ایرانسل اصلا 195 نداره . 192 و 196 و اصلا هم مثل مبین نت نیست و فعلا با کسی کاری نداره تا اپدیت 197 بیاد ببینیم چی میشه .نقل قول: