خیر متاسفانهنقل قول:
خیر متاسفانهنقل قول:
هیچ جوره نمیشه ؟ دانگریدی چیزینقل قول:
من دوتا دارم که انلاک کردم الان ١٩۵ هست یهو نره خودشو اپدیت کنه و لاک بشه ؟
یه سوال دیگه این ١٩۶ رو من باز کردم بعد دیدم اپدیت نمیشه اون پلمپش پاره شد دیگه نمیشه از مبین نت طرح ٣۶٠ رو بگیرم ؟ من میخوام از ۴ g استفاده کنم اونجایی که هستم مبین نت انتن نداره
متاسفانه نمیشه و راهی نداره . اون 195 برا های وب باشه مشکلی نیست و اپدیت نمیشه اتوماتیک . اگر پلمپ رو مخدوش کردید فکر نکنم بشه میتونید تماس بگیرید و بگید مشترک مبین نت هستم و میخوام طرح 360 بخرم یا راه اندازی کنم و الان مودم b612 و سیم کارت tdd هم دارم و اونها خودشون راهنمایی میکنن باید چیکار کنید . اگر هم میتونید و اشنا دارید سیم کارت 360 مبین نت جدا تهیه کنید و بیندازید رو همون مودم b612 و گزینه رومینگ رو روشن کنید راحت جواب میده . حتی سیم کارتهای شرکت ماهان نت طرح رومینگ روی همراه اول هم بر روی مودم b612 مبین نت لاک شده دقیقا همینی که شما دارید هم جواب میده و ما خودمون تست کردیم علت هم اینه ماهان نت سیم کارتهاشو از مبین نت تهیه میکنه و از شبکه رومینگ 360 مبین نت بر روی همراه اول استفاده میکنه .نقل قول:
من زنگ زدم مبین نت گفت تعویض سیم کارت نداریم و باید مودم جدید بخری برای 360نقل قول:
زنگ زدم ماهان نت میگه مودم رو باید بیاری ما سویچش کنیم روی نت خودمون و ذیگه نمیشه از مبینم استفاده کنی شایدم بشه انلاکش کرد که البته من بهش گفتم فریمورش 196 هست و نمیشه گفت حالا شاید بشه شاید نشه فک کنم نمیدونست خودشم
به نظرت یه سیم بخرم خودم انتحان کنم ؟باید بذارمش روی fdd و رومینگ رو فعال کنم دیگه ؟
آنلاک نمیشه اون ماهان نت هم اصلا نفهمیده چی گفته :دی شما یک سیم کارت 360 مبین نت که در کل کشور انتن میده و رومینگ هم میکنه رو همراه اول و در بعضی مراکز استانی اتوماتیک میره رو خود TDD مبین نت با مودم های فقط TDD مبین نت یا مودم های B612 ازاد با بسته 3 ماهه بخر و رومینگ رو هم روشن کن و بینداز رو مودمت و استفاده کن تعرفه های مبین نت از ماهان نت خیلی بهتر هست در ضمن سیم کارت 360 مبین نت رو میتونی رو هر مودمی حتی E3372 هم استفاده کنی راحت . بیا پی وی ID یک نمایندگی در مشهد رو میدم برا من که راحت بدون شناخت قبلی سیم کارت بدون مودم صدور کرد و پولشو گرفت و بعد 5 روز هم با پست اومد جلو در و الانم از اون دارم استفاده میکنم . تو خود تهران هم اطراف جمهوری یا ولیعصر یا کارگر شمالی میتونید سیم مبین نت 360 تکی تهیه کنید قبلا میفروختن بدون مودم با بسته سه ماهه .نقل قول:
360 مبین نت الان رو مودم قطری انداختم راحت کار میکنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چند تا سوال داشتم؟
1. سلام 196 فیسش مال ایرانسل هست! عادی نداره؟
2. از 196 بهتر هم هست؟
3.VoLTE چیه در تنظیمات مودم آیا باید Off باشه؟
4.فرق مود CA با mimo4*4 چیه؟ کدوم باید باشه؟
5. مشکلات ورژن 195 در 196 حل شده اما حس میکنم پعد از آپدیت سرعت کم شده ! کسی این مشکل را داشته یا من اشتباه میکنم؟
تشکر فراوان
نقل قول:
فکر کنم داخل انجمن باشه من یه زمانی درست کرده بودم البته زیاد مهم نیست این رنگ زرد یا ارم های ایرانسل مهم درست کارکردن فریمور و وب یو ای هست
196 همه چی درست و عالی هست فقط چون مخصوص اپراتور ایرانسل هست و برا همین قابلیت پوشش دو باند 3 و 7 رو در شبکه fdd فقط داره یعنی خبری از پوشش باند 20 یعنی های وب در اون نیست البته های وب هم برا کاربران روستایی لازمه و در داخل شهرها پوشش خوبی نداره و سرعت هم اصلا جالب نیست
تماس بر روی شبکه lte که قاعدتا با وصل یک تلفن خانگی به پورت rj11 و قرار دادن سیم کارت 4G ایرانسل و روشن بودن این قابلیت در مودم و قفل بر روی شبکه 4G باید بتونید با کیفیت بالا و بر بستر LTE تماس دریافت و تماس هم بگیرید .
به نظر من CA رو برا شبکه TDD گذاشتن در این مودم یعنی تجمیع دو فرکانس 3500 و 3600
اینم توضیحات MIMO :
سرعت در شبکه FDD در تمامی فریمورهای 195 یا 196 یا 197 یا 198 یا 199 برابر هست ولی در شبکه TDD سرعت در فریمورهای دارای CA و انتخاب این حالت بهتر هست .
البته تمامی این مطالب با آزمون صحت و خطا و تجربه کاربران و خودم جمع آوری شده و ممکن هست در منطقه ای با توجه به نوع شبکه و تکنولوژی آن منطقه فرق کند .
سلام و دروووود
مهندس من همه مراحل رو پیش رفتم اما کد آنلاک 15 تا صفر و a را قبول نمیکنه!!!
کد آنلاک این ورژن چند میشه؟!؟!
دوستان کد آنلاک 15 تا صفر و حرف a را برای ورژن B612_UPDATE_11.195.03.00.00+adb.bin قبول نمیکنه!!
کد انلاک نداره با اسکریپت انلاک میشه فایل راهنمای همراه فریمور انلاک رو به دقت مطالعه فرمایید .نقل قول:
ممنونم از راهنماییتون مهندس ...
مشکلم حل شد
من الان ورژن 197 نصب کردم ، آخرین ورژن موجود کدوم نسخه هست؟؟؟
نسخه پایدار با باگ خیلی کم همون 197 هست . جدیدترین نسخه هم 199 میباشد که در قسمت بک اپ و قسمت voip باگ دارد .نقل قول:
سلام
من سیم کارت های وب بخرم تهران میتونم استفاده کنم مودمم b612 انلاک ورژن ١٩۵ هست
بله فقط قبل خرید برید سایت های وب و ببنید در پوشش هستید یا نه چون داخل بافت شهری پوشش درستی نداره و سرعت هم در کل جالب نیست .نقل قول:
سلام کسی فریمور مودمB612-25D نسخه انلاک رو داره ؟
سلام
فریمور بنفش رنگه رو فایلشو کسی داره ؟
سلام دوستان روزتون بخیر.
من مودمم رو از مبین نت همراه با بسته سه ماهش خریدم، تو خود تهران استفاده کردم و مشکلی نداشتم، به دلیل مسائل اخیر مجبور شدم خوابگاه دانشجویی رو ول کنم و برگردم خونه، و اینجا خود مبین نت پشتیبانی نمیشه. زنگ زدم به خود مبین نت، بهم گفتن که باید کل مودم و سیمکارتشو عودت بدم، و از اول مودم و سیمکارت 360 بخرم، به این بهانه که مودم فعلی حالت FDD رو ساپورت نمیکنه. در حالی که خودم الان توی مودم میرم، تو صفحه اول میتونم هر دو حالت TDD و FDD رو مشاهده کنم و بینشون انتخاب کنم. متاسفانه نسخه فیرمور مودمم 197 هست و طبق چیزی که توی این تاپیک خوندم، نمیشه آنلاکش کرد.
الان دو سوال دارم از عزیزان:
اول اینکه دیدم تو بسیاری از سایت های خارجی کد آنلاک 16 رقمی فروخته میشه، میخوام بدونم آیا اون کد ها روی این مودم جوابگو هست؟
دوم اینکه از دوستان جایی رو میشناسید که بتونم سیمکارت 360 تکی خریداری کنم؟
سلام و خسته نباشید خدمت تمام عزیزانی که همراهی میکنن
دوستان بنده یک مودم مبین نت b612s-25d خریده بودم و الان سیم کارت ایرانسل td lte گرفتم گزاشتم روش متاسفانه کار نکرد و لاک هست و کد انلاک هم نمیخوره نوشته 0 remaining attemps یعنی 10 بار کد اشتباه زده شده و دیگه نمیشه کد زد
ورژن فریمور 11.196.01.02.1472 هستش ایا این فریمور رو میشه انلاک کنم که سیم کارت ایرانسل استفاده کنم؟
و به نظر خودتون ارزشش رو داره یعنی سرعتش پایین تر نمیاد یا اگه یک مودم ایرانسل مدل پایینتر بخرم بهتره ؟
مودم مبین نت ورژن 196 آنلاک نمیشود.نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان
مودم tfi60 ایرانسل دارم که آنلاک شده و فریمورش 11.192.05.00.00 هست . جایی که هستیم 3 تا آنتن بیشتر نمیده و سرعت روی 3 مگ هستش . برای این که سرعتش بیشتر بشه آپدیت کردن فریمور کارساز میتونه باشه ؟ اگر آره راهی هست بدون درد و خونریزی و لحیم کاری بتونم فریمور بریزم ؟ کدوم ورژنش رو بریزم ؟
سلام اپدیت این نسخه از فریمور کمکی در آنتن دهی بهتون نمیکنه چون من ازش استفاده میکردم و مشکلی در آنتن دهی با ورژن های بالاتر نداشته و یا تفاوت قابل مشاهده ای نبودهنقل قول:
شما فقط برای امکانات بیشتر میتونید آپدیت کنید اونم با همون درد وخونریزی و لحیم کاری تنها راهشه
شما باید آنتن خارجی نصب کنید یه سر به این تاپیک بزنید
استفاده از آنتن در این مودم در مکان هایی که سیگنال ضعیفه قطعاً تاثیر بهتری داره و جواب هم داده
ممنونم از شما، فکر میکردم تاثیر داره آپدیت فریمور، توی مودم که چک کردم sinr خیلی خیلی پایینی دارم حدود 1 و 2 بقیه پارامتر هاش قابل قبول و خوب بود و سه تا چراغ مودم روشن میشه معمولا ولی سرعت از سه و چهار مگا بیت بالاتر نمیره، توی 3 تا مکان مختلف در مشهد تست کردم همین بود، ممکنه خود مودم مشکل داشته باشه؟نقل قول:
tdd استفاده میکنید یا fdd ؟نقل قول:
آشنایی ندارم با tdd و fdd . در تنظیمات مودم هم گشتم همچین تنظیماتی پیدا نکردم . راهنمایی میفرمایید لطفا ؟ سیم کارت tdlte دارمنقل قول:
وضعیت شبکه tdd بیشتر جاها اینطوری هست خودم تهران بغل فرودگاه مهرآباد در بهترین و فول ترین پوشش 3 یا 4 تا خط انتنم پر میشه و سرعت و وضعیت شبکه هم افتضاح هست و علامت + هم برام ظاهر میشه ولی اصلا راضی کننده نیست . شما با fdd سیم کارت معمولی ایرانسل هم یه تست بزن شاید شبکه fdd اونجا خوب باشه .نقل قول:
سلام کنسول وب کدوم قسمت میشه؟
- - - Updated - - -
سلام کنسول وب کدوم قسمت میشه؟
192.168.1.1نقل قول:
192.168.8.1
192.168.0.1
سلام دوستان خوبین ببخشید اساتید میخواستم بدونم میشه مودم tf i60 رو کانفیگ و از اینترنت مخابرات استفاده کرد؟؟اگر میشه راهنمایی کنین واگر نمیشه سوکت تلفن روی بدنه مودم برای چی هست باتشکر❤
سلام دوستان خوبین ببخشید اساتید میخواستم بدونم میشه مودم tf i60 رو کانفیگ و از اینترنت مخابرات استفاده کرد؟؟اگر میشه راهنمایی کنین واگر نمیشه سوکت تلفن روی بدنه مودم برای چی هست باتشکر❤
سلام خییررررنقل قول:
دوست گرامی اون سوکت تلفن برای مکالمه با سیم کارت روی مودم هست یا اکانت های sip,voip یاهمون تلفن بر بستر اینترنتی که مثلا های وب یا آسیاتک میفروشه!
مچکر داش❤❤
بعد ببخشید ی سوال دیگه.این مودم وای فایش ۲.۴ و ۵ گیگاهرتزه یا فقط ۲.۴؟؟
اره فقط 2.4 گیگاهرتز هستنقل قول:
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم ساید مودم من تی اف ای 60 انلاک کردم و خیلی وقته هم ازش استفاده میکردم الان انتن قطع شده نسخه مودم 11.192.05.00.00
- - - Updated - - -
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم ساید مودم من تی اف ای 60 انلاک کردم و خیلی وقته هم ازش استفاده میکردم الان انتن قطع شده نسخه مودم 11.192.05.00.00
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
چرا انتن قطع شده بازش کردید دستکاری کردید ؟ ریست کارخانه انجام دهید و با یک سیم کارت دیگه هم تست کنید و imei مودم رو هم در سامانه همتا چک بفرمایید و در نهایت یک بار مودم رو با فریمور جدید فلش کنید کلا جواب نگرفتید بفرستید برا تعمیر به سایت یلو دات ای ارنقل قول:
سیم کارت دیگه گذاشتم آنتن داد ؟ مشکل از کجاس
بیا تلگرام qaderi65@نقل قول:
سلام به اساتید محترم
سوالی داشتم مبنی بر اینکه بنده جدیدا یک مودم TF-i60 H1 خریداری کردم لاک ایرانسل هست با این ورژن : 11.196.01.01.234
آیا امکان آنلاک وجود داره یا خیر ؟
سلام به اساتید محترم
سوالی داشتم مبنی بر اینکه بنده جدیدا یک مودم TF-i60 H1 خریداری کردم لاک ایرانسل هست با این ورژن : 11.196.01.01.234
آیا امکان آنلاک وجود داره یا خیر ؟