شما همه چی به شخمته غمت نیست ولی خیلیا تنها دلخوشیشون تو این وضع مملکت همین فوتباله که میتونن یکم شادی کنن . حالا یکی مثل شما میاد هی تضعیف میکنه تیم ملی رو . ما هم میدونیم فوتبالمون کجای دنیاست .نقل قول:
Printable View
شما همه چی به شخمته غمت نیست ولی خیلیا تنها دلخوشیشون تو این وضع مملکت همین فوتباله که میتونن یکم شادی کنن . حالا یکی مثل شما میاد هی تضعیف میکنه تیم ملی رو . ما هم میدونیم فوتبالمون کجای دنیاست .نقل قول:
پاسخ تند کی روش به انتقادات کارواخال
کارلوس کی روش، سرمربی تیم ملی ایران، پاسخ تندی به انتقادات دنی کارواخال، مدافع تیم ملی اسپانیا داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب گذشته دو تیم ایران و اسپانیا در ورزشگاه کازان آره نا مقابل یکدیگر صف آرایی کردند و ایران با ارائه یک بازی دفاعی و منظم، کار اسپانیا برای رسیدن به گل را بسیار دشوار کرد. با این حال اسپانیا با تک گل کاستا، به سختی توانست تیم ملی کشورمان را شکست دهد و پس از بازی، بازیکنان این تیم از جمله کارواخال، به انتقاد از رویکرد ایران در این بازی پرداختند و انتقاداتی مطرح کردند. کارواخال معتقد بود که بازیکنان ایران در این دیدار وقت کشی میکردند و فوتبال تمیزی ارائه نکردند که صحبت های او با پاسخ تند کارلوس کی روش همراه شد.
سرمربی ایران در این رابطه گفت:"به نظرم کارواخال نباید انقدر از بازیکنان ایران انتقاد کند و حواسش به هم تیمی هایش در فینال چمپیونز لیگ و بلایی که سر بازیکن مصری آوردند باشد."
اشاره کی روش به برخورد سرخیو راموس و محمد صلاح است که باعث مصدومیت ستاره مصری لیورپول شد. راموس دست صلاح را قفل کرد و او را به زمین زد که این موضوع باعث شد صلاح دیگر قادر به همراهی تیمش در فینال چمپیونز لیگ نباشد و پس از تعویض او، لیورپول افت کرد و نتوانست به روند خوبش در ابتدای بازی ادامه دهد و در نهایت 3-1 شکست خورد.
نظر کارشناس itv در مورد بازی ایران و مراکش چی بوده؟اونجا هم دفاعی بودیم.بعید می دونم اونجا از تیم ایران دفاع کرده باشه.فکر کنم 64 به 37 درصد برای مراکش بود.جلوی اسپانیا نمی تونستیم درصد حتی 60 به 40( 60 برای اسپانیا)رو بگیریم و موقعیت زیادی خلق کنیم اما جلو مراکش که اصلاً خوب نبودیم.شاید یکی از دلایلش کمبود بازی های تدارکاتی با تیم های قدر بود.اگه دو یا سه تا بازی با تیم هایی تقریباً هم رده اسپانیا داشتیم ترسمون می ریختنقل قول:
من میگم بازی با پرتغال و بازی های آسیایی آینده حلال خیلی از این ابهامات هست
شما کلا قضیه رو نگرفتید ، چیزی که نوشتم جنبه طنز داشته و اشاره به یک ترول فوتبالی فوق معروف داره :نقل قول:
4 سال پیش ایران جلوی آرژانتین خفن ترین اتوبوس تاریخ رو جلوی دروازه پارک کرد وآخرش گل و خورد و باخت ، ولی هر عکس و تصویری که دیدم ناراحتی بقیه به خاطر باخت ایران بود !!
این جام هم ایسلند جلوی تیم مورد علاقه بنده یعنی آرژانتین اتوبوس پارک کرد و مساوی گرفت ، ولی تو همین سایت هم کسی نگفت ایسلند کثیف بازی کرد و فلان و ... ! چون همه می دونن تفاوت بین 2 تیم چقدره و ایسلند راه دیگری نداشت !
شما مدام تکرار می کنید که فوتبالی نیستید و ... ، به نظرتون مشکل اصلی همین نیست ؟ اینکه دارید در مورد چیزی صحبت می کنید که اطلاعی در موردش ندارید ؟
نقل قول:
من مطلقا نظر شخصی ندادم که مطلع بودن یا نبودن تاثیری داشته باشه. من فقط نظرات دیگرانی در جاهای مختلف رو انعکاس دادم و با نقل قول اولیه که از یه بنده خدای دیگه بود در رابطه با انگ خوردن و تاثیر بد اون بر روی افکار عمومی موافقت کردم. که شاید چون موج این هیجان زیاد طیفی از علاقه مندان به فوتبال در برابر رضایت ارومتر دسته دیگه خیلی عجیب تر از شرایط تجربه شده دیگه بود.
در اون بحثی که شنیدم و باهاش موافق بودم منطقاً هم برچسب "اتوبوس چیدن" رو خودم الان بخوبی دیدم که در بین بیننده و خواننده تاثیر منفی داره. شما الان دفاع کارشناسانه میکنی که دلایل فنی و فلان در حالیکه خیلی ها هدفشون از دیدن فوتبال غرور ملی یکی از طرفین نیست و یک ورزش رو با قواعدی که باعث جذابیت میشه میپسندن!
مقالات نیویورک تایمز صدها میلیون خواننده داره (تعجب نکنید) و وقتی این روزنامه میاد برچسب میزنه کسی که حتی بازی رو ندیده باشه اولین چیزی که به ذهنش میاد اینه "فوتبال ایران=اتوبوس چیدن!!" اگه این بدنامی نیست و افتخاره و راهی دیگه نداره جز اینکه 10 نفر در کنار محوطه پنالتی باشن (نوشته مقاله یکی از همین سایتا که نقل کردم) و تیم های دیگه هم بگفته شما اینجورند و ملتشون سر افراز و دنیا تحسینشون میکنه و سطح حرفه ایشون بالاتر رفته در اون زمینه خاص ؛ خب پس حتما همینه.
بهرحال انعکاس حوادث و رویدادها در جامعه خودمون و خارج از ایران منحصر به قشر متخصص یا خیلی عاشق پیشه در اون مورد نمیشه... شما وقتی کارت درسته که هیجان و شادیت به من غیر فوتبالی هم تسری پیدا کنه و منم قلبا حس کنم باید افتخار کنم و شادی کنم (هرچند خیلی متخصص نباشم)
اینترنت، فوتبال، سیاست، ... کلا یه حس خوب واقعیه که فقط میتونه گسترش پیدا کنه در یک جامعه. مثلا الان پیام رسان داخلی بهترین مورد هم ساخته بشه کسی نه افتخار میکنه و نه خوشحال میشه . باید به افکار عمومی و خواست و احساس جامعه احترام گذاشت و با گفتن اینکه چون تخصص ندارید ساکت گوشه ای بشینید و هر وقت هورا گفتیم هورا بگید همون ذره اطمینان رو هم در لایه های مختلف جامعه به بدبینی تبدیل نکرد.
نقل قول:
الان جریان چه ربطی به رونالدو و مسی داره
قضیه فوتبال ملی هیچ اهمیتی هم نداره بازیکن رئال بد بوده یا بازیکن بارسا خوب بوده یا بالعکس. مهم این بود که تیم ملی ما خوب بازی کرد و غیر از آین هیچی مهم نیست
و چیزی که در مورد شما بارز هست آینه که بدون علاقه به فوتبال چطور این همه مشتاقید نظر کسایی که قلم منفی داشتند و بنویسید شاید بهتر باشه اولا تعادل و رعایت کنیم و بعد دقت کنیم که مقابل چه تیمی بازی می کردیم و نفراتشون چه اسم و رسم و لیگشون چه کلاس فوتبال باشگاهی تو جهان داره. یکم منطق چیز خوبی هست به خدا ،
+
در مورد صحبت راموس هم که گفته خیلی خیلی دفاعی بود ، باید گفت برادر ارزشی تیمت اگع میتونست و جنمش و داشت با همون دفاع اتوبوسی ایران ،ایران گلباران می کرد میشدیم مثلعربستان ۵ تایی
والا :n09:
اولش نظر شخصی ندادید ولی وقتی به صحبت هایی که گذاشتید ایراد گرفته میشه و در صدد دفاع از اون ها بر میایید و میرید نظرات دیگرانی هم که با نقل قول اولیه شما هم راستا بوده رو میارید ، یعنی بنا بر نظر شخصی تصمیم گرفتید از چیزی دفاع کنید و این میشه متناقض با چیزی که ادعاش رو داریدنقل قول:
من مطلقا نظر شخصی ندادم که مطلع بودن یا نبودن تاثیری داشته باشه. من فقط نظرات دیگرانی در جاهای مختلف رو انعکاس دادم و با نقل قول اولیه که از یه بنده خدای دیگه بود در رابطه با انگ خوردن و تاثیر بد اون بر روی افکار عمومی موافقت کردم. که شاید چون موج این هیجان زیاد طیفی از علاقه مندان به فوتبال در برابر رضایت ارومتر دسته دیگه خیلی عجیب تر از شرایط تجربه شده دیگه بود.
سلام بر شما
برای من اصلا مهم نیست ایران اتوبوسی کار کرده یا نه برای من این مهمه که ایران آبروی خودش رو حفظ کرده (اونم در برابر تیم به این قدرتمندی) و واقعا از کارشون خوشم اومد از جونشون مایه گذاشتن بقیه چیزهاش بسیار بی اهمیت هستن و به چشمم نمیان میدونین من نتیجه رو حداقل 3 گل برای اسپانیا میدونستم و وقتی دیدم چقدر ایران از جونش مایه گذاشت کلا نظرم تغییر کرد...، اینی هم که میگین مردم میرن نیویورک تایمز اینا میبینن که مثلا ایران اتوبوسی کار کردن فقط اینطور نیست خیلی جاها از ایران تعریف شده داخل توییتر پره میتونین نگاه کنین.
عالی بودنقل قول:
یازی بی کیفیت ایران را خوب توضیح دادند که سبب بی کیفیتی مسابقات شده
سلام دوبارهنقل قول:
اگر بازی ایران بی کیفیت بود مطمئن باشید الان بالای 2 الی 3 گل به راحتی میخوردیم خوب خودتون بگین
این نتیجه بهتره یا اون ؟! تعجب میکنم از اینکه بعضیا بازی ایرانو در این مسابقه بی کیفیت دونستن ... شگفتا! هیچ تعصبی هم ندارم منم اسپانیا رو برنده میدونستم اونم با چند گل !
من اشتیاقی نداشتم برای بحث در باره چیزی که علاقه ندارم (الانم ندارم) اما بخاطر بعضی از پستها و گفته ها ادامه دادم و فعلا هم دارم ادامه میدم.نقل قول:
اصولا برداشت قلم منفی بخاطر کانالیزه بودن افکار شما در این زمینست (بخاطر علاقه) وگرنه برای من مثبت و منفی نداره و تنها این گزاره بیان شد که دنیا به طور عام تحسین نمیکنه روشی که قاعده ای خلاف خواست عام باشه. (عام یعنی مردم جهان با تخصص و بی تخصص) ولی حتی نه نگاه عام بلکه مطالبی از خواص فوتبال (سایتها و مقاله نویسها) و نوع نگاهشون رو انعکاس دادم. (مرم عادی نه تحسین میکنند و نه تقبیح و فقط بی محلی می کنند به چیزی که از نظرشون خوب نباشه. توضیح هم به کسی لازم نیست بدن)
پی نوشت: کانالیزه بودن نه فحشه نه توهین یک اصطلاحه. وقتی مسیر انتقال اطلاعات به ذهن خودتون رو منحصر میکنید به یک ارزش یا باور یا علاقه؛ و تمام گفته های دیگران رو به داخل کانال مطلوب یا خارج تقسیم میکنید.
خوب بازی میکردیم و 3 تا میخوردیم خیلی بهتره بود تا کثیف بازی بکنیم چون شرف داشت.نقل قول:
اشتباه شما اینه که فکر میکنید دارم در باره "نظر درباره بازی ایران" مباحثه میکنم و از بد بودن دفاع یا رد میکنم.نقل قول:
نه اونی که من مورد نظرم بود در بحث "موافقت یا رد کردن نظرات درباره خوب بودن یا بد بودن این سبک بازی و اثرات بد احتمالی" (اصطلاح اتوبوس یا ضد فوتبال) و اثار اون در افکار مردم دنیاست. من اینو دارم بحث میکنم و در باره خود فوتبال که اتوبوس اصلا چی هست از نظر فنی کاری ندارم. یعنی درباره ماندگار شدن یک برداشت بد در ذهن مردم در باره ایران (فوتبال ایران) بواسطه اجرای یک سبک بازیه.
پستهای من هم در رد این نظر مکرر توسط بیش از یک کاربر بود که "تمام دنیا دارن تیم ایران و کشورمون رو تحسین میکنند" ... این چیزیه که من دارم رد میکنم و روشش هم مراجعه به بخشی از نظرات همون جهانه!! همچنان نظر کارشناسی نمیدم در مورد خود فوتبال و فقط منعکس کنننده این بودم که ایران الان از نظر تمام دنیا خوشنامه یا نه . اینکه به وطر کلی اسا برچسب بدی به ایران زده شده یا نه.
افرین گفتن ها هم کم نیست و خیلی ها بازی شجاعانه رو مبینم تحسین کردند ولی امان از اون برچسب نامناسب اتوبوس پارک شده و یا دفاع سنگین که در ادامه افرین گفتنها میاد! کار رو در ذهن خواننده بی طرف خراب میکنه!
الان تیم ملی بی شرفه چون کم گل خورده؟:n08:نقل قول:
جمله رو درست بخون بی شرف هر تیمی هست که کثیف بازی بکنه میخواد ایران باشه یا عراق یا هر کینقل قول:
عزیز دل تو فوتبال امروز کسی نمیره دنبال شرف. جمله تون مضحک ترین حرفیه که میشه در مورد فوتبال زد.نقل قول:
برای فوتبال ما نتیجه از هر چیزی مهم تره.
شما مطمئن باش اگر کیفیت بازیکنان مارو اسپانیا داشت و کیفیت بازیکنان اونارو ما داشتیم اونا میپیچیدن تو دفاع.
تاکتیک و برنامه بازی رو بر اساس مهره ها میچینن و چیزی که میتونه یه گروهی از بازیکن اجرا کنه.
دیگه حرف شرف و آبرو و این حرفا در فوتبال جایی نداره و باید تو دعواهای بین چند تا لات تو چاله میدون دنبالش بگردی نه زمین فوتبال
با این حرفها سبب عدم پیشرفت فوتبال ایران و ذهنیت اشتباه سبک بازی غیر حرفه ای شدید. فوتبال ایران در این جام دقیقا مانند جام پیشین هست و 1% هم تغییر نکرده و چهان هم هیچ وقت فوتبال بی کیفیت ایران را بخاطر نمی سپاره.نقل قول:
فوتبال ایران همون جام 20 سال پیش خوب بود که 2 بر صفر به المان باخت ولی زیبایی و خاطره یک بازی با کیفیت رو برامون و تو ذهنمون گذاشته
بازی زیبا مقابل امریکا که خاطره اش تو تک تک ذهن بچه های قدیم و حتی جدید مونده
ولی این بازی و کیفیت هیچی ازش نمیمونه
اتفاقا اون باخت 2 بر 0 جلو المان هم تو ذهن هیچکس غیر از ایرانیا باقی نمونده و اتفاقا این بازی با اسپانیا رو من میدونم خودم هیچوقت فراموش نمیکنم.نقل قول:
بحث فوتبال زیبا رو جلو یکی مثه مورینیو بکنی فقط میخنده....از مورینیو که شاخص تر نداریم.
اتفاقا فوتبال کثیف فوتبال دفاعی ای هست که یکی یکی خطا کنن و کارت زرد بگیرن و مصدوم کنن...یعنی فوتبالی که اتلتیکو بازی میکنه... اما ایران دیشب اصلا هچین چیزی رو اجرا نکرد.......و اتفاقا موقعیت های خطرناک ما فوق العاده بهتر بود.
من نمیدونم چطوری بگم فوتبال دفاعی ضد فوتبال نیست. شاید یه سری بگن هست......ولی هستن بزرگای فوتبال که این نوع تاکتیک رو اجرا میکنن که همه جا قابل دفاع هست.
مطمئن باشید این فوتبال بیشتر به فوتبال ایران امکان پیشرفت میده....دو تا وینگر سرعتی تو فوتبال ایران ظهور کنه با همین فوتبال میتونیم حرف واسه گفتن داشته باشیم.
نقل قول:
شما طرفدار فوتبال نبودید درسته ؟
باید بگم من هم طرفدار فوتبال نیستم زیاد و از همه این بازی های که برگزار شده یکی رو هم ندیدم ! من از روی تعصب هیچوقت حرف نمیزنم ولی انصافا قشنگ کار کرد ایران در این مسابقه ، شما درست میفرمایید ایران نباید فقط اتوبوسی کار کنه در برابر پرتغال درسته از این موضوع صحبت شده ولی جنبه منفی نداره والا اگر 2 الی 3 گل میخوردیم اونوقت از حیث آبروی ایران و رفتن آبروش کلا ناامدید می شدیم در ضمن "" به نظرتون سردار آزمون خوب کار میکنه ؟ نظر من به این سوال خیر هست ""
اتوبوسی بازی کردن و صرفا رفتن برای حداقل گل خورده این چه جور بازی هست؟ کدام افتخار و پیشرفت؟
به جز گل به خودی مراکش چند تا گل زدیم در دو بازی؟ مالکیت توپ چند درصد بود ؟
این چیزی بود که اتفاق افتاد ولی لزوما برنامه بازی نبود.نقل قول:
نیمه اول ایران دنبال تساوی بدون گل بود و نیمه دوم ایران بیشتر به جلو اومد و رفت دنبال گل و اتفاقا موفق هم بودیم و فقط رو اتفاق گل خوردیم پس حرف شما اصلا قابل دفاع نیست.
مالکیت توپ هم بدون نتیجه به هیچ درد هیچ تیمی از جهان نمیخوره.
میتونید برید از دوستان بارسایی بپرسید که بارها با مالکیت توپ بالای 70 درصد جلو اتلتیکو و رئال بازی رو واگذار کردن. دیگه اون که بارساست.
گل زده هم از روی بد شانسی و بی دقتی بوده وگرنه موقعیت گل کم نداشتیم.....حالا اگه مثلا توپ رو دروازه هاشون نداشتیم حرفتون درست.
نقل قول:
چرا جای طارمی علیپور را نیاوردند؟ اگر سید جلال آمده بود درصد موفقیت بیشتر بود.
خوب ما الان نه مالکیت توپ داریم نه نتیجه ..کل دستآورد یک گل به خودی مراکش بود!
نقل قول:
لطفا مغلطه نفرمایید که بنده کاربر علوم انسانی بودم و با این تیپیک رفتارها ، آشنا
اولین پست هام هم ذکر کردم بازی رو با تلویزیون ایران تماشا نکردم حتی پخش مجددش رو هم با یک کشور دیگه نگاه کردم پس چیزی به نام کانالیزه کردن وجود نداره که شما بخواهید به بنده معنیش و یاد بدید
و اصولا عادت دارم حرف و یک بار بزنیم ، پس وقت من و نگیرید !
اومدم تو این تاپیک تا از لذت تماشای یک بازی صحبت کنم نه اینکه بشینم پست های پر از عناد شما رو بخونم
.و مجددا
اصولا اگه از یک موضوعی لذت ببریم اون موضوع جز وقت های تلف شده ما محسوب نمیشه و اگرنه وقت تلف شدس
موفق باشید .
اخه متوجه نیستید......بحث اینه که ایران مهره های لازم رو برای اجرای بازی مالکیتی نداره.نقل قول:
مثه اینه که تو دنیای امروز با شمشیر بری جنگ با امریکا. خب نرسیده بهشون همه شهید میشن که:n02:
حالا ما نمیتونیم فوتبال مالکیتی اجرا کنیم بعد اداشو در بیارم؟
باهمون سید جلال ۳تا از بوسنی خوردیم پرسپولیس هم تو اسیا گل بارون شد کجا بودی؟نقل قول:
علی پور بدرد تیم ملی نمیخورد ....رحمتی هم بدرد درواره نمیخورد گفتی باید دروازه باشه کلی هم انتقاد کردی ...
مایلی کهنی؟ ۵تا میخوردیم میگفتی ابروریزی بود ۵تا میزدیم هم میگفتین اسپانیا تیم نبود یعنی هرجور شده تیم ملی رو بکوبین .....برزیل ومکزیک بهتر از اسپانیا وپرتغال بود که شکست نمیخورن
نقل قول:
خاک بر سر من اگر بخواهم حق و نا حق کنم برای طرفداری از فردی میخواد مایلی کهن باشه یا کیروش یا هرکسی دیگه...اونا پول و امکانات میگیرند و کیف میکنند ، بعد من جانب داری کنم ازشون؟
من صرفا نظرات خودم میگم و سعی میکنم منطقی و بدون تعصب باشد.
نظرات باهم فرق دارد و این طبیعی هست :n16:
نقل قول:
کاری به نتایج فوتبال ایران ندارم و انتقادی هم برا بازنده بودن وبرنده بودنش نداشته و ندارم. اینم بازیه بالاخره یکی میبره یکی میبازه :n05: حالا خیلیها طرفدار این بازین و چند برابر ناراحت یا خوشحال میشن.
فضای هیجانی ناپایداره اما نظرات و برچسب هایی که به کشور ما زده میشه پایدار! اینکه برای نشریات ورزشی و سایتهای تابعشون در سطح دنیا فرصت جا انداختن عبارت parked bus برای ایران در ذهن مخاطب بدست بیاد چیزیه که سالهای سال باقی خواهد بود!
با گفتن این 2 تا جمله دیگه مشخص شد هدف از شما از کوبیدن تیم ملی چیه !نقل قول:
نقل قول:
جای طارمی علیپور را نیاوردند
یعنی واقعا رنگ و تعصب به تیم باشگاهی واسه شما از تیم ملی بیشتره ؟؟نقل قول:
سید جلال آمده بود
افرادی مثل مایلی کهن و قلعه نوعی و ..... که وقتی اهدافشون به نتیجه نرسید شروع به کوبیدن تیم ملی کردن
خیلی از این افراد هم هوادارا رو بازیچه دستشون کردن تا علیه تیم ملی حرف بزنن
و متاسفانه یکسری از افراد هم با کوبیدن تیم ملی سعی در پیش بردن اهداف خودشون داشتن و دارن !
پست های شما تا قبل از این پست رو خوندم و فکر کردم هدف انتقادی دارید
ولی بعد گفتن این 2 جمله مشخص شد انتقادی در کار نیست و مشکل جای دیگست ! ( وقتی بازیکنای پرسپولیس دعوت نمیشن )
دیگه فکر کنم بقیه دوستانم جوابشون رو در مورد بحث با شما گرفتن و بحث کردن بی فایدست !
:n01:
چرا باید من از حسینی و علیپور دفاع کنم؟ طارمی هم مدت هاست که پرسپولیسی بوده . اما طارمی توپ خراب کن هست...نقل قول:
حسینی و علیپور و طارمی میلیاردی قرارداد میبندند و ماشین میلیاردی سوار میشن بعد من طرفداری بکنم بی جانب؟ افسوس از اینکه سریع قضاوت کردید
به خودت چرا توهین میکنی مایلی کهنی؟نقل قول:
انتقاد به جا ...بدترین گروه تاریخ برا ایران خورده کاشکی فرانسه یا برزیل تو گروهمون بودن ....
از پرتغال هم میبازیم ...اسپانیا وپرتغال تو گروه ایران خیانت بود
کلا به نظرم حرف مسخره ایه اگر از تیم ایران انتقاد بشه که چرا خوب دفاع میکنه؟ باید کلی هم خوشحال باشید که تیم کشورتون حد اقل دفاعش قویه یکی از مشکلاتی که در دوره های مختلف راجع به تیمی مثل برزیل میشنویم اینه که جلوش خوبه اما عقبش بده:n02: خب حالا تیم ما هم عقبش خوبه اما جلوش بده!:n02: حدود 10 سال پیش و پیش از اون اتفاقا تیم ایران هم خیلی بازیا همونجوری میشد و خوب گل میزد اما بهتر گل میخورد... همه کارشناسا هم اون موقع میکوبیدن تیمو که چرا اینقدر دفاعش ضعیف... چرا دفاع بلد نیستند... حالا از زمانی که کیروش اومده خب روی دفاع خیلی کار کرده و الان ایران یک تیم منسجم و سازمان یافته حداقل به لحاظ دفاعیه بدشانسی و ناکامی بزرگی سالهای اخیر فوتبال ایران اینه که هافبک های خوب و سازنده تولید نشدند توی باشگاه ها ... بازیکنانی همچون کریمی و نویدکیا و جباری و مهدوی کیا. علاوه بر پست هافبک. یک مهاجم نوک شش دانگ چهارچوب شناس که در حدود بیست سالگی ظهور کنه و تا سی سالگی هم در اوج و یکه تاز باشه و تا 10 سال فیکس تیم ملی باشه هم در ایران پرورش پیدا نکرده... قوچان نژاد متوسط به بالا بود اما دیر پیداش شد الانم دیگه داره سنش زیاد میشه. علیپور و سردار آزمون و طارمی و اینها (با احترامی که بهشون دارم) اما استایلشون بیشتر به بچه سوسولا میخوره و کاریزمای لازم رو ندارند با این حال امیدوارم سردار دوباره به روزهای اوجش برگرده و اوضاع فوتبال ایرانو بهتر کنه... ما برای این تیم ملی که توانایی حفظ نتیجه و خلق تک موقعیتهای جدی داره مهاجمی چالاک و وحشی میخوایم یکی مثل همین دیگو کاستا/ لواندوسکی/لوکاکو/ ابراهیمویچ / رونالدو و ... (حالا نمیگم در اون سطح بلکه فقط یک نمونه و مدل شبیه سازی شده از همانها)
ه گزارش خبرورزشی و به نقل از خبرگزاری تاس روسیه، لیلیا گالیمووا، نماینده دولت جمهوری تاتارستان از قدردانی جانی اینفانتینو از این نهاد به خاطر آمادهسازی و میزبانی مطلوب جهت دیدارهای جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه خبر داد.
شب گذشته (چهارشنبه) دیدار تیمهای ملی فوتبال ایران و اسپانیا از گروه B جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه با حضور رئیس فیفا و رئیس جمهوری تاتارستان در ورزشگاه شهر کازان برگزار و رکورد حضور تماشاگر نیز در این ورزشگاه شکسته شد.
نماینده دولت جمهوری تاتارستان در این رابطه گفت: جانی اینفانتینو بارها از شهر کازان در مسیر آمادهسازی جام جهانی ۲۰۱۸ فوتبال دیدن کرد. او دیشب اتسمفر ایجاد شده در ورزشگاه کازان را مورد ستایش قرار داد و در پیامش آورده است: از کارهای انجام شده در شهر کازان برای میزبانی از بازیهای جام جهانی ۲۰۱۸ فوتبال قدردانی میکنم و بازگشتم به این شهر جهت تماشای بازی مرحله یک هشتم نهایی را رد نخواهم کرد.
دستیار سفیر اسپانیا در روسیه نیز در دیدارش با رئیس جمهوری تاتارستان پس از بازی شب گذشته تیمهای ملی فوتبال ایران و اسپانیا از او به خاطر آمادهسازی مطلوب کازان قدردانی و اعلام کرد که اسپانیاییها از بازی در این شهر خوشحال هستند.
نبرد تیمهای ملی فوتبال ایران و اسپانیا با شکست یک بر صفر شاگردان کارلوس کیروش پایان یافت
این ویدیو کارتون هم خیلی جالبه بهخصوص که ایران مضحکه جهان خنده شده حتما پرش پرتاب اوت ایران را ببینید :n08:
:n31:
امیدوارم فارغ از هر نتیجه ای قرارداد کیروش حداقل واسه جام ملت ها تمدید بشه !
قطعا موندنش تا جام جهانی بعدی سخته ( با توجه به این همه کارشناس ملی که داریم و خودشون رو برترین میدونن )
هیچ مربی ملی فکر نکنم عرضه قهرمان کردن این تیم تو جام ملت ها رو داشته باشه
تنها افتخاری که میتونیم بعد سال ها به دست بیاریم و یه افتخاری باشه
نقل قول:
شما هرچی میخواید بگید کوچکترین اهمیتی نداره یا بقیه هیچ فرقی نداره ، اتفاقا باید بگم آفرین ایران که 2-3 تا نخورد! همین معجزه ای است (حتی با اون اتوبوسی بازی کردن به عبارتی)
خسته نباشی ایران واقعا زحمت کشیدی و به وضوح دیده میشد یکم هم کار کنن رو سیستم گل زنیشون حله ...
امروز تو خبرورزشی خوندم قراردادش تمدید شدهنقل قول:
دوستان ایران چند تا بازی دیگه میتونه داشته باشه با وجود باخت دیشب
و اینکه اگر بازی پرتقال رو ببره چگونه میشه
و امار دقیق بازی ها و ساعتشون رو به وقت ایران از کجا ببینم
و خبر بعدی اینکه ایران تا اینجا بهترین دفاع رو تو جام جهانی داشته