حالا خوبه واسه شما سایت داره اینجا سایتش ترکیده هیچی نمیاد و تو کانال تلگرامش دیدم:n02:نقل قول:
حالا خوبه واسه شما سایت داره اینجا سایتش ترکیده هیچی نمیاد و تو کانال تلگرامش دیدم:n02:نقل قول:
مخابرات قزوین لیست قیمت گذاشته ولی حرفی از تفکیک و این چیزا نزده
داخل پنل کاربری هم نوشته که ترافیک داخلی با ضریب نیم از کل ترافیک کم میشهکد:http://www.tcqnet.ir/ADSL/Tarrifs/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس های جدید به پنل مخابرات اضافه شده و قابل خریدن
بعضیا نمیدونم چرا اینقدر عجله دارن ! :n02:
طرف هنوز هیچی نشده تو 72 ساعت 2 جا ثبت نام کرد و شرکت عوض کرد ( اسم نمیبرم ولی هستن رفتن دیده بان صبح نشده رفتن فن آوا :n02: )
هنوز خیلی زوده واسه تست این سرویس ها
وزارت خونه یه تاریخی رو داد واسه ارائه سرویس های جدید و شرکت ها هم طبق قیمت پیشنهادی رو سرعت مورد نظر حجم مطابق رو ارائه دادن
اکثرا هم لیست مشابه دارن بجز چنتا شرکت
و هر روز هم میبینید دارن تغییرات میدن چون واقعا نمیدونن دارن چیکار میکنن
حداقل باید 1 ماه صبر کرد تا از این طرح ها استفاده بشه و شرکت ها قیمت های متنوع تری بدن ( سرعت بالا ترافیک کم )
و احتمال هم داره واسه پر مصرف ها باز هم ترافیک بهتری ارائه بشه ( شاید :n13: )
خیلی زوده واسه ثبت نام و تغییر شرکت
حتی وزارت خونه هم از 10 آذر زمان اجرایی رو برد 12 آذر واسه تغییرات نهایی
باید صبر کرد تا شرکت ها حساب و کتاب دستشون بیاد و با توجه به سود و ضررشون طرح های تشویقی و .... هم اضافه کنن
فعلا طبق دستور فقط اجرایی کردن تا عقب نمونن
خیلی زوده واسه تغییر شرکت و قضاوت
اگرچه همین هم مذخرفه ولی خب باید صبر کرد تا شاید شرکت ها پلن های متنوع تری بدن واسه مشترکین مختلف
من که فعلا در حاله تحقیقم ببینم کدوم بهتره ....نه دیگه سرویسی تغییر نمی کنه چون همون موقع هم که تغییر کردن بخاطر اخطار وزیر بود . الانم که دیگه وارد پنل شده یعنی وزیر تایید کرده و طرح ها اکی شده حالا ملت هم هر چی می خوان اعتراض کنن دیگه تموم شد .نقل قول:
من مشکلم فعلا با پینگه . این حل بشه شرکت عوض می کنم ولی خوب فعلا به نتیجه ای نرسیدم .
خوش به حال شما دوستان.. تهران مخابرات لطیفی یکی از داغونترین مراکز ایرانه. Attainable rate 5200kb/s !!!! ما حالا حالا ها گیر مبین نت هستیم.
همین یکی دو هفته پیش طرح خریدم از مخابرات 100 گیگ 70هزار تومن یک ساله با سرعت 8 مگ با شبانه رایگان.حساب کنی گیگی 700 تومن شده حالا زمان یک سالش و شبانش به کنار.بعد الان بعضیاتون چطور میگید این طرحها ارزون شده؟ الان با این بسته های جدید ایا بازم یکساله 100گیگ حجم با سرعت 8 مگ با شبانه رایگان و میدن 70 تومن واقعا؟نخیر. با این کار فقط میخوان بحث اینترانت رو جلو ببرن.رقابت وقتی ایجاد میشه ک هم قیمت ارزون بشه هم کیفیت بالا ولی اگه توجه کنید میبینید ک قیمتها همه یکی هست فقط حجمها و سرعتها متغیر.مثل این میمونه بری خرید بری دوتا فروشگاه کنار هم بخوای لباس بخری اولی بگه من این لباسو 12500 بهت میدم فروشگاه دومی بگه من دوتاشو 12500 میدم حالا بیا و بهش بگو اقا من یکی لازم دارم ولی درجواب بگه پس برو از همون فروشگاه اولی یکی بخر ما اینجا دوتا دوتا میفروشیم.توجه کنید این یعنی خالی کردن جیب مشتری
از مخابرات کجا ؟نقل قول:
این طرحاشون فقط خالی کردن جیب مشتری هست و5برابر کردن هزینه اینترنت کاربرنقل قول:
کجاش ارزونه تعرفه سال94-95 روببین10برابر ارزونتر نسبت به طرحهای الانه
تو روستاها وشهرهای کوچیک که کلا باید درشو گل بگیرن این شرکتا چون پولی نیست که ملت خرج نت بکنن
همین الان من واسه نزدیک به100نفر شارژ حجمی وزمانی میکردم اونم نهایت50تومن واسه یکسال میدادن
الان همه میگن ما نمیخوایم ماهی 12تومن از کجا بیاریم
طرح2ساله109تومن با شبانه رایگان هر شب3گیگ کجا اونم سرعت تا16مگابیت بازه
این طرحهای 512 کیلو بیت کجا
100برابر گرون کردن وسرعت هم همون مقدار اوردن پایین
دیدن ملت مجبورن بگیرن
داداش شماها از اینترنت نخودی استفاده میکنی واسه 2 سال یهو میگیری ما که 24 پای اینترنتیم این طرحا خیلی به صرفه تره با توجه به این تعرفه هانقل قول:
دقیقا، واسه کسایی که مصرف بالا دارن خیلی مناسب شده
قبلا با 50 تومن هیچ شرکتی حجم (متوسط) 70 گیگابایت نمیداد واسه 1 ماه
خراسان رضوینقل قول:
شما وضعتون بهتره. پنل مخابرات تهران فاجعه است. هنوز سرویس های جدید رو هم اضافه نکردهنقل قول:
داداش بهتره تاریخ عضویت منو فقط تو همین سایت ببینی بعد بگی کی اینترنت نخودی استفاده میکنه.من میگم واسه صد گیگابایت 70 تومن دادم با سرعت 16 مگابیت همینو الان بخوای بخری چند واست در میاد؟.اگه از سرعت 16 مگابیت استفاده کرده باشی نمیگی اینترنت نخودی.نخودیا رو شماها از این به بعد استفاده خواهید کرد.16 مگابیت سرعت اینترنت میخرم یکساله اصلا به 100 گیگ حجمش کاری ندارم چون تو این یه سال اگه حجم صد گیگ تو یه ماه هم تموم شه باز صد گیگ حجم میخریدم 100 هزار تومن .هرکی بسته به مصرفش استفاده میکرد کسی که کم استفاده میکرد خوب 100 گیگش بود براش کسی هم که صد گیگو زودتر از یه سال تموم میکرد گیگی هزار تومن میتونیست بخره .هرکی هرجور دوست داشت میخرید.الان شما بهم بگو چطوری حساب کردید که این طرحهای جدید به صرفه هست براتوننقل قول:
واقعا تعرفه ها خیلی خوب شده باید از وزیر عزیز تشکر کرد دوران باند حجم بازی تموم شده و اینترنت ارزونه :n16: البته من از اینترنت تلفنی استفاده نمیکنم و سرعت برام ارجعیت داره.
نقل قول:
خودت داری میگی 100 گیگ 70 تومن داداش این طرحای جدید 300 گیگ دارن میدن 80 تومن + شبانه رایگان و نامحدود
نمیدونم حالا کاری ندارم شما چقدر تو این اینترنت بودی من والا از زمانه کارتی بودنو دیال آپ بودن تو این اینترنت بودم ولی کاری به سابقه ندارم منی که ماهی 600 گیگ الان ماهی دانلودمه
16 مگ 40 تومن دارم میدم واسه 4 گیگ اونم محدود فقط واسه شبانه رایگانش...حالا بزار مقایسه کنم برات...
اینترنت فعلی=
16 مگ ، 40 ت ، 4 گیگ ، شبانه رایگان ، محدود بعد از پایانه حجم اینترنت قطع میشه
طرح های جدید=
16مگ ، 80 ت ، 300 گیگ (150 گیگ بین الملی که البته بیشتر دانلودرها از سایتای ایرانی دانلود میکنن) ، شبانه رایگان ، نامحدود بعد از پایان حجم سرعت فقط میاد پایین
حالا خودت مقایسه کن
از نظر من رو برگه که میبینم بهتره حالا کیفیتو پینگو قطحی ثبات سرعت دانلود و ایناشو باید ببینیم
----
یه سوال یه جا شنیدم اشتراکای 1/8 رو میخوان 1/4 بعضیا هم 1/1 کنن درسته؟ فکر کنم چرت گفتن همم...
این طرح هایی که گفتی پس چرا زمانشو مشخص نکردی؟لطفا زمانشم مشخص کننقل قول:
نقل قول:
طرح خوبیه باعث رقابت توی کشور میشه...
اینم در نظر بگیریم هیچ جای دنیا یه شبه از اینترنت حجمی به اینترنت نامحدود گذر نکردن !
اینکه این طرح زمینه ساز ایننترنت نامحدود آینده بشه خودش به اندازه کافی خوب هست.
زمانش 1 ماهه پست قبلیمو بخون ، مهم حجم و امکاناته چه فایده من 1 ساله 70 تومن 100 گیگ بگیرم 1 ماهمم کفاف نمیده وقتی 300 گیگ 1 ماهه میتونم بگیرم البته گفتم برای اونایی که نوخودی از اینترنت استفاده میکنن فکر کنم بد شده باشهنقل قول:
در ضمن آسیاتک دارم
نقل قول:
منم برام جای تعجبه اینا همه دزدن یهو بیان این کارارو واسه ملت بکنن! لول! البته شایدم یه تکونایی دارن میدن به خودشون که بعید میدونم...
حالا باید ببینیم چطوری پیادش کنن شاید یهو بعد از چند ماه کلا اینترنتو اینجوری کردن اینترانت... هیچی دیگه بدبخت میشیم فیلتر شکنا هم از کار میوفتن
این طرح زمینه ساز نامحدوده ؟؟؟ شوخی میکنی دیگه ؟؟؟ :n02:نقل قول:
تو این طرح چیزی جز اینا نبود !
جمع آوری نامحدود های سابق
مجبور کردن کاربر برای استفاده از محتوای داخلی
محدود شدن نت ترافیک خارجی
شاید نامحدود بشه ولی ترافیک داخلی یعنی همون چیزی که آقایون میخوان و شما فکر میکنی زمینه سازیش داره جور میشه ! :n09:
ترافیک خارجی چیزی جز محدودیت نداشت
و شاید در آینده طرح بدن 2 گیگ نت خارجی با 2 ترا حجم داخلی ! :n09: (خیلی نامحدوده :n09: )
داداش شما الان با 64 کیلوبایت دانلود 512 80 تا 100 تومن کجارو میتونی بگیری... حالا بگیم اینترنتت ازادم باشه کله سایتای خارجی خوباش فیلتره :n03: حجم منصفانه هم اگه بدن مطمعنم بیشتر از 30 گیگ نمیدن بعدش میشه 64 کیلو سرعتت...نقل قول:
با ناحدود 64 کیلوبایت چقدر میتونی دانلود کنی؟در ماه :n02:(pc نسوره خوبه 24 روشن باشه تهه تهش 40 گیگ بتونی)
خوب همین دیگه.شاید یکی نداشته باشه واسه سرعت 16 ماهی 80 تومن بده اون باید به خاطر اینکه نداره سرعت کم استفاده کنه ؟طوری که قبلا همه میتونستن از سرعت 16 استفاده کنن حالا شما زیاد استفاده میکنی خوب حجم زیادتر بخر گفتم که 100 گیگ رو میدادن 100 هزار تومن به نظرت گیگی هزار تومن زیاد بود؟فک نکنم واس شما زیاد باشه ماهی هشتاد تومن پول میدی به اینترنت.اره واسه نخودیا بد شده نخودیا از اینترنت برای دانلود استفاده نمیکنن.شاید یه نخودی اینترنت و واسه کارش میخواد با سرعت بالا نه واسه دانلود و سرگرمینقل قول:
مجبور کردن کی ؟نقل قول:
کاربری که دانلودر نیست اصلا درکی از ترافیک داخلی و خارجی نداره ...
غالب ملت اصلا درکی از اینترنت داخل و خارج ندارن...
فکر میکنم اینم دیگه بین همه ثابت شده که اگه سرویس دهنده ای / اپلیکشنی نتونه حریم خصوصی کاربرا شو حفظ کنه، ملت عمرا ازش استفاده کنند.
داداش زیاد بود دیگه تو نگا کن من میتونم تا 100 تومن به نت بدم بیشتر از این از توانم خارجه حالا 16 مگ 4 گیگ 40 تومن میدم مجبورم واسه وبگردیهای روزانه و ویدیو دیدن نزدیکه 60 توم گیگ بخرم ماهی...که میشه 30 گیگنقل قول:
80 تومن ماهی میدم 300 گیگ میگیرم خوب چه کاریه :n02:
بعد کجای ایران داره 1 گیگ هزارتومن میده؟ الان همه جا 1 گیگو دارن 3 تومن میدن کمه کمش اگرم 1گیگو هزارتومن میدادن بازم گرون بود...wtf
اگه گیگی 200 تا 400 تومن بود اره حق میدادم به حرف شما
الان موافق من بودی ؟؟ مخالف من بودی ؟؟ :n02:نقل قول:
نقد کردی منو ؟؟ جواب دادی ؟؟ :n02:
متوجه نشدم:n02:
مخابرات 100 گیگ 98 هزار تومن برو تو تایپک مخابرات میبینی.در ضمن شما معلوم نیس از کجا میخریدی که بهت چهار گیگو میدادن 40 تومن .من تا گیگی 150 تا تک تومنی با بسته های قبلی میخریدم.با سرعت طرحم که 16 مگ بود اینم عکس خواستی بگو ادرس سایتشم بدم نگی فتوشاپهنقل قول:
جرف من اینه همه چی سیاه و سفید نیست.نقل قول:
به نظر من این طرح خاکستری روشنه...
این دو مورد رو میشه توضیح بدین؟نقل قول:
دقیقا، واسه کسایی که کم مصرف می کردن بد شدهنقل قول:
مثلا قبلا واسه خونواده اینترنت یک ساله ( با حجم کم ولی سرعت بالا ) میگرفتم و واسشون کافی بود
ولی واسه خودم که حداقل ماهیانه 40 گیگ مصرف می کنم (که خیلی هم مصرف بالایی نبود) طرح با قیمت مناسبی وجود نداشت ولی الان با 40 تومن همچین طرحی رو میتونم بگیرم
در کل نه بهشت شده نه اینترنت مفت
ولی به سمت خوبی داریم پیش میریم
اینا که بسته های جدیده دیگه خوب ارزون شده دیگه همم...نمیگیرم چیرو میخوای ثابت کنینقل قول:
در ضمت اینا همه زماندارن
اسیاتک 1 ماهه 4 گیگ 16 مگ 40 تومن داره و 1 ماهه 10 گیگ 55 تومن بعد یه چیزیی مثه اینم داره با زمان محدود 10 روزه 15 گیگ 14 تومن اصن هرجوری حساب کنی به 300 گیگ نمیرسه خودتم بکشی بعد نامحدود باشه...
کلا برای من که دانلود میکنم به صرفه ترمیشه حالا شماهارو نمیدونم
نه اتفاقا من مصرفم زیاده .ولی از مخابرات دارم مخابرات هم فکر اینجا رو کرده بود واسه پر مصرفها حجم زماندار میداد مثلا ده گیگ دو روزه 1500 تومن یعنی گیگی 150 تا تک تومنی.اونم با سرعت 16 مگ.در کل طرحهای قبلی حق انتخاب بیشتری داشتی با هزینه کمتر.البته بعضیا مثل اینکه تا الان از این بسته ها خبر نداشتن و گیگی 3600 تومن پول میدادن:n08:واس همین این طرحهای جدید به نفعشون شدهنقل قول:
نخیر عزیز. من خیلی وقته از این بسته ها با طرحهای قبلی استفاده میکردم.پس حدسم درست بود شما اصلا از اینا خبر نداشتی هی بهت گیگی 3600 میفروختن:n08: خوب منم جای تو بودم این جدیدا به نفعم بود.بهت حق میدمنقل قول:
چون پستتم ویرایش زدی منم میزنم
در مورد زماندار اره بعضیاشون زماندار هستن واسه کاربران پر مصرف خوب شما هم که پر مصرفی.چه کاریه یک سال با طرحهای قبلی بخر با 100 گیگ حجم با سرعت 16 با شبی سه گیگ رایگان بعد حجمت تموم شد و میخواستی دانلود کنی زماندار بخر گیگی 150 تا تک تومنی .نمیخوای بدون زماندارشم هست 300 هزار تومن سیصد گیگ یعنی گیگی 1000 تومن که شما پست قبلیت گفتی هیچ جای ایران گیگی هزار تومن نمیدن.در ضمن شیش ماهه هم مخابرات داشت با سرعت 16 مگ شش گیگ فقط 10 هزار تومن یعنی واسه شیش ماه سرعت 16 مگ با 6 گیگ حجم فقط ده هزار تومن حالا شما حجم زیاد استفاده میکنی این همه بسته های ارزون قیمت یکی بخر (عکس و میگم)
داداش گفتم که تو پستم من اسیاتک دارم بدون محدودیت زمان حجم 3 تومنه همه جا با محدودیت هم گیگباکس داره 15 گیگ 10 روزه 14 تومن بازم به صرفه نیست برای من داداش دانلود های من حجیمهنقل قول:
300 گیگ طرحای جدید خیلی به صرفه تره بابا خودت مقایسه کن دیگه
300 گیگ + نامحدود کجا
اینی که تو گفتی کجا
نقل قول:والا من هم پارس دارم هم آسیاتکنقل قول:
آسیاتک بسته اضافی زمان دار داشت، یا پارس آنلاین بسته های انرژی
که البته قرار نیست حذق شن
در ضمن الان حجم اضاقی گیگی 2 تومن شده (از 3600!) که میتونن تخفیف هم بدن
اگه قرار باشه آزادی وجود داشته باشه و به قول دوستان به سمت جلو حرکت کنیم باید طبق اینترنت جهانی باشه نه چیزی که خودشون اسمشو گذاشتن اینترنتنقل قول:
وقتی کاربر در زمان خرید اینترنت علاوه بر خرید حجم خارجی باید پول ترافیک داخلی هم بده یعنی اجبار به استفااده
البته شاید بگید میشه نصفش رو خارجی مصرف کرد ولی اصلا من میگم واسه چی باید واسه من تعیین و تکلیف کنن که از چی استفاده کنم ؟؟
خودشون رو محتوای داخلی کار کنن اگه خوب بود ما هم استفاده میکنیم
ولی وقتی به اجبار کاربر هول داده میشه به سمت ترافیک داخلی یعنی محدودیت ...
یادمون نره تا چند سال پیش چقدر این طرح های اینترانت رو تست کردن تا اجرایی بشه ولی عملا هیچ استقبالی نشد
حتی با تفکیک 500 سایت داخلی و ترافیک های نماوا و .... سعی شد کاربران به سمت اینترانت سوق داده بشن ولی بازهم اتفاق خاصی نیفتاد
تا اینکه این طرح اجرایی شد و برای اولین بار کاربر ناخواسته طرح ترافیک داخلی رو میخره
سوال اینجاست اینا اگه به فکر کم کردن سود شرکت ها به نفع مردم بودن
خب می اومدن طرح های جدید رو با ترافیک مختلف یا با همون تک نرخی که الان هست میدادن
چرا ترافیک داخلی داخلش نمایان هست ؟؟
چیزی جز اینکه این طرح چیزی نبود بجز اجبار کاربر به استفاده از نت داخلی ؟؟؟
در چند سال گذشته هیچ استقبالی از نت داخلی نشد بر خلاف میل آقایون که خیلی دوست داشتن ملت ترافیک ملی استفاده کنن
ولی به هر دری زدن نشد
تا اینکه با همین طرح جلو اومدن
و مطمعا باشید اولین گام در زمینه محدود سازی خواهد بود - چیزی که چندین و چند ساله دلشون میخواد ولی نمیتونستن !
در آخر
اگه هدفشون رضایت مشتری هست چرا طرح نامحدود خارجی رو حدف کردن ؟ و شرکت هایی مثل شاتل طرح نامحدود داخلی میدن ؟؟ (( البته همون حجم های 200 300 400 گیگ هم دست کمی از نامحدود نداره !! )) تقریبا میشه روزانه بالای 20 تا 30 گیگ !
یعنی کلیه تشویق ها و تعرفه ها به سمت نت داخلی باید باشه تا مشترک سود کنه ؟؟؟
شعارشون این بود به نفع مشتری !! با هدف کم کردن نرخ اینترنت - قرار بود ارزون بشه نه ترافیک تفکیک بشه !!
یه ذره چشممون رو باز کنیم و به تغییرات نت در 6 8 ساله نگاه کنیم میبینیم اون شعارهایی که در مورد اینترانت میدادن داره عملی میشه ( خواهشا در مورد سرعت حرف نزنید چون اصلا مورد بحث نیست ))
ولی پله پله
نامحدود های واقعی که ارائه میشد و بعدها شد نامحدود منصفانه و الانم حذفش کردن !!
پله پله ! :n01:
300 گیگ 300 هزارتومن کجای این خوبه اخه... wtfنقل قول:
تو میتونی 300 گیگو بدون محدودیت زمان 80 تومن بگیری...
گیگی هزار تومن!!!!نقل قول:
امروز که از پارس انلاین تخلیه کردم .متوجه شدم خیلیا تخلیه کردن .اتاق ام دی اف هم هر یک ساعت داشت در خواست تخلیه و وصل انجام می داد .
خیلیه دیگه داداش با این بسته های جدید میشه گیگی 370 تا 400 تومننقل قول:
نقل قول:اون ایموجی رو اول پست من چی بود، اشتباه شده بود :n02:نقل قول:
الیتته نه اجباری به مصرف داخلی هست نه تفکیکی، فقط مصرف داخلی نصف مصرف بین الملل هست ( بیشتر ترغیب هست)
و این مشخصه چون سایت های داخلی مال آقایون هست و استفاده بشه درآمد داره واشون
وای من به شخصه اجباری حس نمی کنم.
اینترنت نامحدودی که قبلا وجود داشت قیمتاش واقعلا بالا بود ( حتی سرعت های پایین)
و اینکه بعد از اتمام حجم نت قطع نشه ( البته با سرعت حداقل ) باز هم به نظر من یک قدم به جلو هست
و ممکنه برای سرویس های سرعت بالاتر اون کاهش حجم به سرعت بالاتر از 128 برسه
اگه منظورت اینه که 300 گیگ جز زماندار ها هست نخیر نیست تا وقتی طرحت زمان داشته باشه این 300 گیگ هست حتی زمان طرحتم تموم بشه و طرح جدید بخری هر چی از این 300 گیگ مونده باشه اعمال میشه رو طرح بعدی.ولی اگه منظورت اینه که این بسته های جدید محدودیت زمان نداره پس معنی اینکه میگن یه ماهه 80 تومن چیه؟.اگه جوری که شما میگی 300 گیگ بدون محدودیت زمان میدن 80 هزار تومن من میخوام لطفا بگو کجاست بخرمنقل قول: