داداش من تا مرحله 4 قدم 4 میرم ولی مودم خودکار رستارت نمیشه و تو همون صفنه سفید میمونه مشکل از چیه؟ لطفا همینجا راهنمایی کنید یا ایدی بدید خواهش میکنم
Printable View
داداش من تا مرحله 4 قدم 4 میرم ولی مودم خودکار رستارت نمیشه و تو همون صفنه سفید میمونه مشکل از چیه؟ لطفا همینجا راهنمایی کنید یا ایدی بدید خواهش میکنم
از اول و دوباره مراحل رو برید طبق اموزش و باتری رو مودمتون نباشه و بعد اتمام مراحل فریمور زدن با اخطار ارور باتری مواجه خواهید شد و کار تمومه و باتری بیندازید و روشن کنید .نقل قول:
سلام ببخشید برای انلاک اون اتصال که گفتید فقط برای یک لحظه اتصال انجام بشه یا اتصال وصل باشه؟ نقطه دوم هر جای پلیت باشه مشکلی نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فقط یک لحظه تا پورت رو دیوایس منیجر شناسایی و نمایان بشه . بعد شناسایی میتونید اتصال رو بردارید
با سلام چرا رو خیلی از فریمورها و webui ها اپ huawei hilink این خطا رو میده و وصل نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت استادان محترم
مودم رو انلاک کردم وقتی قسمت اخر webui رو نصب کردم بعدش این E5785Lh-22c_Update_21.182.61.00.309.exe رو نصب کردم مودم وقتی روشن میکنم مارک هواوی میاد دیگه صفحه سیاه میشه؟مشکل از چیه
مراحل رو دوباره هم رفتم باز همینجوریه
پاسخ داده شدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون میشه درستش کرد؟
درست نشد ؟نقل قول:
آقا صابر با دستور at^sfm=1 و بعد دستور at^reset نمیشه مدار مستقیم کرد m60 رو که بدون باتری و برق مستقیم کار کنه؟
کلا واسه کار با بدون باتری و برق مستقیم این مودم راهی هست؟
اخرین قیمت؟
بعد بخوایم باتری رو کلا بذاریم کنار باتری رو بهتره کاملا دشارژ کنیم و شارژشو خالی کنیم یا درصدی شارژ داخلش باشه تا باتری آسیب نبینه؟
یه 30 درصد باتری باقی بمونه خوبه . این نوع باتری ها لیتیوم پلیمر هستند و خیلی عمر خوبی دارن و حتی نیاز به شارژ اولیه هم ندارن . با اون روش مودم با برق مستقیم کار میکنه و دیگه لازم نیست باتری رو مودم باشه ولی دیگه قابلیت شارژ مودم از کار می افته و برا شارژ باتری باید از یک شارژر یونیورسال که هر مدل باتری با هر امپری رو شارژ میکنه استفاده کنید . البته اگه نیازی به باتری داشتید . برا راه اندازی دوباره حالت شارژ . مودم رو باید دوباره فلش کنید و فریمور بزنید از طریق لودر .نقل قول:
سلام دوستان عزیز
من مودم fd-m60 ایرانسل دارم اون دوتا نقطه بهم وصل کرم که درایور مودم نصب شه و نصبم شد اما قبل اینکه فریمور فلش کنم،یهو خاموش شد و دیگه روشن نمیشه،با باتری بدون باتری با شارژر و حتی وقتی به کامپیوتر وصل میکنم صفحه ال سی دیش خاموشه و مودم روشن نمیشه،اما وقتی اون دوتا نقطه رو باز بهم وصل میکنم کامپیوتر مودمو میشناسه اما روشن نمیشه،بنظرتون سوخته؟آیا کسی میتونه کمک کنه چیکار کنم؟آیدی تلگراممkodee36
مودمم fd-m60خاموش شده بعد اتصال اون دو نقطه،چیکار کنم
[QUOTE=saber73;9091741][B]اسکریپ کار کردن بدون باتری و مستقیم با برق برای این مودم . فقط یک نکته داره اولا رو فریمور های مود شده جواب میده و دوما با انجام این کار مودم قابلیت شارژ باتری رو از دست میده و باید برای شارژ باتری از وسیله ای دیگه مثل شارژرهای یونیورسال استفاده کنید یا دوباره فریمور رو مودم بریزید و مودم رو فلش کنید تا برگرده سر حالت اول .
سلام خسته نباشید
ممنون بابت فایل من و همکارم از این فایل استفاده میکنیم و راضی هستیم فقط یه مشکل کوچیک داریم چکارکنیم که اخطار دمای پایین نده ؟ به غیر از اینکه باطری رو همیشه داخلش بذاریم. روش دیگه ای هست.
از همه دوستان تقاضا میشه اگه راه حلی بلدن ارائه بدن چون با این اخطار وقتی بدون باطری به کامپیوتر وصل میکنیم فقط ریستارت میشه.
ممنون ازهمه[emoji3590][emoji846]
Sent from my iPhone using Tapatalk
[QUOTE=saber73;9091741][B]اسکریپ کار کردن بدون باتری و مستقیم با برق برای این مودم . فقط یک نکته داره اولا رو فریمور های مود شده جواب میده و دوما با انجام این کار مودم قابلیت شارژ باتری رو از دست میده و باید برای شارژ باتری از وسیله ای دیگه مثل شارژرهای یونیورسال استفاده کنید یا دوباره فریمور رو مودم بریزید و مودم رو فلش کنید تا برگرده سر حالت اول .
سلام خسته نباشید
ممنون بابت فایل من و همکارم از این فایل استفاده میکنیم و راضی هستیم فقط یه مشکل کوچیک داریم چکارکنیم که اخطار دمای پایین نده ؟ به غیر از اینکه باطری رو همیشه داخلش بذاریم. روش دیگه ای هست.
از همه دوستان تقاضا میشه اگه راه حلی بلدن ارائه بدن چون با این اخطار وقتی بدون باطری به کامپیوتر وصل میکنیم فقط ریستارت میشه.
ممنون ازهمه[emoji3590][emoji846]
[QUOTE=abi_55514;9106575]از شارژر و کابل خود مودم استفاده میکنید ؟ تو مودم های سری 5577 هم اینطوری میشه و مودم ری استارت میشه بعضی مواقع و راهی پیدا نکردن تا به حال .نقل قول:
[QUOTE=saber73;9106578]سلام بله. اگه به شارژر با آمپر پایین بزنم فقط ریستارت میشه شارژر فندکی دیشب خریدم که تو ماشین هم مودم روشن باشه. البته شارژر قورباقه ای هم خریدم اول که زدم ۴۸ ساعت طول کشید تا شارژ شد بعد جهتش رو برگردوندم از باطریشو بعد زدم سه ساعته شارژ شد.یعنی مثبت سمت راست بشه منفی هم سمت چپ.نقل قول:
[QUOTE=saber73;9106578]سلام بله. اگه به شارژر با آمپر پایین بزنم فقط ریستارت میشه شارژر فندکی دیشب خریدم که تو ماشین هم مودم روشن باشه. البته شارژر قورباقه ای هم خریدم اول که زدم ۴۸ ساعت طول کشید تا شارژ شد بعد جهتش رو برگردوندم از باطریشو بعد زدم سه ساعته شارژ شد.یعنی مثبت سمت راست بشه منفی هم سمت چپ.نقل قول:
[QUOTE=abi_55514;9106928]از کابل فست شارژ مثل کابل شارژ انکر استفاده کن ببین نتیجه ای میده . خود شارژر هم 2 آمپر استفاده کن باز تونستی از فست شارژ استفاده کن .نقل قول:
[QUOTE=saber73;9106954]آره از شارژر دو آمپر استفاده میکنم بازم همون اخطار دمای پایین رو میده . از فست شارژ هم الان امتحان کردم بازم بدون باطری اخطار دمای پایین رو میدهنقل قول:
[QUOTE=saber73;9094627][B]WEBUI مود شده با قابیلت انتخاب باندها و فعال بودن و نشان دادن علامت + :
نصب بر روی فریمورهای مود شده بدون دردسر و راحت از طریق ADB
سلام فقط علامت پلاس نمیاد آنتن پلاس توی شهر ما هست ولی داخل مودم نیست.
[QUOTE=abi_55514;9107361]شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فریمور رو بزن رو مودم + این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما مودم رو ریست کن بعد پایان مراحل اپدیت . با این دو تا علامت + هم میاد و تجمیع هم میکنه و سرعت هم بالا میره . در ضمن شما باید به هر دو باند 1800 و 2600 دسترسی داشته باشید و انتن دهی این دو باند خوب باید باشه تا مودم بتونه تجمیع کنه . میتونید با نقشه پوشش ایرانسل بهترین منطقه رو پیدا کنید و برید اونجا تست کنید . همراه اول پوشش شهرها و نقشه درست نیست . برا شهر ما دو ساله زده 4G+ ولی اصلا باند 2600 در شهر ما راه اندازی نشده و عملا امکان تجمیع و ظاهر شدن علامت + وجود ندارد ولی در ایرانسل به علت وجود هر دو باند و پوشش عالی تجمیع انجام میشود .نقل قول:
[QUOTE=saber73;9107405]با این فریمور اصلا پلاس نمیشه من فریمور حسین رو زدم بدون وب ویو پلاس شدنقل قول:
[QUOTE=abi_55514;9107407]حتی ایرانسل هم پلاس نمیشدنقل قول:
[QUOTE=abi_55514;9107410]دقیقا با همون فریمور و وب یو ای که لینک دادم براتون من خودم راحت پلاس رو گرفتم .فقط با این لینک پایین وب یو ای پلاس در این مودم ظاهر نمیشه :نقل قول:
و از این استفاده نکنید.
با الباقی فریمورها و وب یو ای ها راحت پلاس میاد :
[QUOTE=saber73;9107411][QUOTE=abi_55514;9107410]
من الان این نسخه رو دارم چون نمیتونم عکس بذارم مجبورم فقط تایپ کنم
Software version: 21.187.63.00.143
Web UI version: 21.100.24.00.1133
[QUOTE=abi_55514;9107412][QUOTE=saber73;9107411]همراه اول رو هم الان تست میکنم و نتیجشو میگمنقل قول:
[QUOTE=abi_55514;9107412][QUOTE=saber73;9107411]اصل کاری در ظاهر شدن علامت + و رفتن روی تجمیع وب یو ای هست . با وب یو ای زین عربستان یا اپراتور فرانسه و همونی که رو مودم شما هست : 21.100.24.00.1133 و ماله ایرانسل میتونید به حالت تجمیع دست پیدا کنید .نقل قول:
[QUOTE=abi_55514;9107413][QUOTE=abi_55514;9107412]بهترین وب یو ای هم این نسخه هست برا مودم شما :نقل قول:
امکانات تکمیل و خوبی داره و علامت هم ظاهر میشه .
[QUOTE=saber73;9107415][QUOTE=abi_55514;9107413]ممنون اینم با نسخه قبلی امتحان کردم پلاس نمیشد. الان همراه اول رو هم امتحان کردم پلاس شدنقل قول:
بدی همه این وب ویوها یه چیزه ipv6 ثبت نمیشه براشون فقط نسخه ایرانسل میشه این کارو کرد.
نیاز به ویرایش در قسمت WEBUI دارن و با ویرایش میشه اضافه کرد و ثابت کرد .نقل قول:
سلام آقا صابر ببخشید دوباره مزاحم میشم.شما گفتید برای نصب دوباره رام های مود شده با تنظیم telnet دیگه نیاز به باز کردن مودم نیست. میشه توضیح بدید چطوری رمز رو ثبت کنم و با چه نرم افزاری فایلهای bin رو نصب کنم. ممنون.نقل قول:
سلام برای ثبت کد فلش چه دستوری رو داخل telnet وارد کنم؟ و برای نصب فایلهای bin بعد ثبت کد چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید؟
داخل آموزش آنلاک این مودم کامل توضیح داده شده .نقل قول:
مرسی. برای نصب فایلهای bin یا همون مود شده باچه نرم افزاری بزنم؟ که نیاز به باز کردن مودم نباشه؟نقل قول: