قطعا باید همچین امکانی رو داشته باشه. ولی سرعت ۳۰۰ رو در اینده ای نزدیک روش میگیرید، نه الان. الان مثل مودم های دیگه عمل میکنه.نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
قطعا باید همچین امکانی رو داشته باشه. ولی سرعت ۳۰۰ رو در اینده ای نزدیک روش میگیرید، نه الان. الان مثل مودم های دیگه عمل میکنه.نقل قول:
دوستان یه پرسشی که برام به وجود اومده به طور مثال گوشی من از وایفا acپشتیبانی نمیکنه با این وجود یعنی اگه من B525بگیرم که تجمیع داره برام تو دریافت سرعت فرقی نمیکنه یعنی حتما باید acداشته باشی تا سرعتای بالا بگیری مگه نه اینکه تو همون Nهم تا ۱۵۰میشه گرفت مگه نهایت سرعتی که حتی با تجمیع تو ایران بشه بهش دست یافت بیشتر از ۱۵۰مگ میشه ؟
در کل واسه کسایی که گوشیشون از ac پشتیبانی نمیکنه وفقط هم از وایفا میخوان استفاده کنن خرید B525 توصیه میشه یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
بله توصیه میشه، سرعت ۳۰۰ در واقع حداکثر به ۸۰ یا ۱۰۰ میرسه معمولا و سرعت وایفای هم همینطور،نقل قول:
ولی برای این میگن cat6 باید وایفای ac داشته باشه، چون کاهش سرعت وایفای ۳۰۰ خیلی بیشتر از lte 300 هست.
و ممکنه lte 300 تا ۲۵۰ هم بره، ولی امکان نداره وایفای ۳۰۰ هیچوقت تا اینجاها برسه.
به توضیحات بالای دوست گرامی اضافه کنم که مودم b525 از سیم کارت TD-LTE ثابت هم پشتیبانی می کنه، این سیم کارت روش تست کردم.
بله ولی نه از tdd ایرانسل.نقل قول:
فرکانس ۳۵۰۰ رو پشتیبانی نمیکنه
ولی میتونید برای tdd شاتل موبایل ازش استفاه کنید.
هنوز نیومده که چیرو تست کردین
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
امید وارم که هیچ وقت هم نیاد :n29:نقل قول:
این مودم سیم کارتی که روش هست برای FDD , TDD هست؟ برای هر دوش کار می کنه؟
نقل قول:این FD-M60 رو هم تست کنید لطفا
من که ایرانسل انداختم جواب ندادنقل قول:
- - - Updated - - -
دوستان خواهشمندم راهنماییم کنید
مودم tf-i60 رو امروز خریدم 360
منطقه ما فقط 4G و 4.5G رو ساپورت میکنه. و اصلا پوشش اینترنت ثابت(TD) رو نداره.
سوالم اینه که طرح 100 گیگ اینترنت ثابت که 50 هزار تومنه رو فعال میکردم میتونستم با سیمکارت هدیه معمولیش استفاده کنم؟ یا اصلا با سیمکارت ثابتش؟ یعنی برای بنده که پوشش اینترنت ثابت ندارم این امکان برام بی فایدست؟
حذف شود ...
اگر سیم کارت تی دی و بسته 100 گیگ رو فعال کنید ، میتونید به شبکه 4 و 4.5 fdd هم وصل بشید ! سیم دوم هم یه سیم اعتباری معمولیه که بسته ای هم روش نمیدننقل قول:
اگر خواستید فعال سازی رایگان براتون انجام میدم 09375935252
با اینکه تحت پوشش ثابت نیست بازم میتونه از سیم ثابت استفاده کنهنقل قول:
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
بله با سیم ثابت TDD به شبکه FDD وصل میشه و سرعت FDD میگیره .نقل قول:
سلام. داداش اونجا که خریدم گفتند فقط باید تو منطقه تحت پوشش TDD باشه که بتونید از اون سیم TDD و طرحش استفاده کنید
الان شما که گفتی میشه استفاده کرد منم تست کردم سیم TDD رو گذاشتم دیدم سرویس نمیده. اصلا انتن نداره
پس یعنی نمیتونم از طرح 100 گیگ 6ماه استفاده کنم?
۹۹ درصد نماینده های محترم سواد هیچی رو ندارند!!!نقل قول:
شما مگه سیم تی دی رو فعال کردی که میفرمایید کار نمیکنه؟ تا فعال نشه به جایی وصل نمیشه حتی به همون شبکه تی دی هم وصل نمیشه
بسته ۱۰۰ گیگ برای یک بار اونهم موقع فعال سازی سیم کارت تی دی نماینده ایرانسل باید براتون بخره ، شما که نمیتونید بخرید
اگه میتونم استفاده کنم، آیا زمانش گذشته؟ چون گفتند فقط هنگام ثبت نام میشه فعال کرد طرح رو
من خیلی اصرار داشتم و اونها هم دانا بودن انگارنقل قول:
گفتش سیمکارت رو فعال کردم. گفتش اگه فعال نکنی ضمانت مودم رو نمیشه فعال کرد
یه همچین چیزایی . خلاصه اینکه من یادم رفت شمارشون رو بگیرم. الان شما چکار میتونی بکنی برامون
فورجی پلاس td فعلا نداریم تو ایراننقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
.نقل قول:
داریم، ایرانسل ۲ کریر داره، فقط مودم هاش نیست.نقل قول:
.نقل قول:
من اینترنتی خریدم انوخت برم فعال کنم بسته رو هم فعال می کنن چون 50 تومن اضافه شد.توی سیستم دارن؟نقل قول:
راس میگی یا ماس میگی؟
بله میتونید ببرید نمایندگی با بسته 100 گیگ فعال کنیدنقل قول:
من با tdd وصل شدم و سیگنال هم 5 تا پره ولی با 4 جی معمولی وصل نمیشه! روی 3 جی میره ولی 4 جی نه.مشکل از کجاست؟
تشکر.من سیم tdd رو وقتی گذاشتم میشد روی fdd هم برم و 100 گیگ رو استفاده کنم.منتها اون سیم کارت همراهش فقط 3 جی وصل میشه و 4 جی وصل نمیشه نمی دونم چرا.راهی هست این بسته های 4جی رو بخرم بعد با سیم tdd برم ولی از همون fdd استفاده کنم؟نقل قول:
سلام خدمت دوستان.سوالی داشتم.اگه بنده مودم اینترنت ثابت i60 رو نخرم و به جاش مودم 4G قابل حمل هوآوي مدل E5785 یا مدل مشابه که اینترنت ثابت lte td بگیره،میتونم از اینترنت ثابت ایرانسل استفاده کنم؟یا فقط با قرار دادن سیمکارت میشه اینترنت ۴جی معمولی دریافت کرد؟
معمولینقل قول:
شما با سیم تی دی هم می تونی به باند سه و 7 وصل بشینقل قول:
سلام . فک نمیکنم بشه به باند 7 یا 3 وصل بشه . فقط به باند 42 وصل میشهنقل قول:
بعضی شهرا باز شده ظاهرانقل قول:
بحث باز شدن یا نشدن نیست . باند 3 روی 1800 مگاهرتز کار میکنه و باند 7 روی 2600 مگاهرتز و باند 42 روی 3500 مگاهرتز کار میکنه که ایرانسل مجوز ارائه TD-LTE روی فرکانس 3500 رو داره فقط !!!نقل قول:
ایرانسل عمدا این فرکانس رو انتخاب کرده که بتونه مودم هاشو بفروشه . چون این فرکانس رو هیچ گوشی ساپورت نمیکنه و مودم های بسیار اندکی هستن که اینو ساپورتش میکنن
الانم اگه دقت کنی ، توی ایران ، همه ی اونایی که دارن از TD ایرانسل استفاده میکنن ، فقط مودم های خود ایرانسل رو خریدن !!!
در مورد سیمکارت پرسیدن. وگرنه در مورد مودم حق با شماست.نقل قول:
من مشکلم حل شد فقط نتونستم تنظیمات وای فای رو پیدا کنم تا خاموش بشه.کسی می دونه؟
نقل قول:
(در مورد مودم جدید 4.5G ایرانسل- FD-M60 یا همون Huawei E5785)
بعد از چند بار تست توی باند های 3و7و+4G ، مشکوکم به اینکه واقعا تجمیع میکنه یا نع !!!!
اگه بتونم یه جایی برم که سرعت بالا باشه و لپتاپم هم همراهم باشه ، دقیق تست میکنم و عکس میذارم ...
ولی فعلا به تجمیع کردنش مشکوکم(چون سرعت منطقه ما کمه ، گفتنش سخته)
یه جای دیگه هم تست کردم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهران - نزدیک میدان هفت حوض
فک کنم این مودم با اینکه میزنه +4G ، ولی نمیتونه تجمیع(+4G) کنه. اینم نتایج بدست اومده :
نقل قول:
دوست عزیز ایا این مودم تون انلاک میشه ؟ وایا قصد انلاک کردنش رو دارید یا نه ؟ اگر یک وقت انلاکش کردید هم لطفا همین جا خبر بدید و تجربیاتون رو به ما هم بگید
و اینکه ایا با توجه به هزینه ای که کردید ایا ارزش خرید داره یا نه ؟
سلام.دوست عزیز ایرانسل کلا توی تجمیع مشکل داره .شما برای اطمینان از از این موضوع با یک گوشی cat6 تست کنید متوجه میشید.توی تجمیع همون پهنای باند 7 رو بهتون میدهنقل قول: