[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
پیام کارلوس پویول: تبریک به هواداران مادرید. ۴ قهرمانی در ۵ سال آن هم در حضور یکی از بهترین تیمهای تاریخ بارسلونا... باید در مورد اولویتها بازنگری کنیم.
Printable View
.
پیام کارلوس پویول: تبریک به هواداران مادرید. ۴ قهرمانی در ۵ سال آن هم در حضور یکی از بهترین تیمهای تاریخ بارسلونا... باید در مورد اولویتها بازنگری کنیم.
طعنه سنگین رئالی ها به اتلتیکو در جشن قهرمانی
سرخیو راموس و تئو هرناندس در جریان جشن قهرمانی رئال در میدان سیبلس، طعنه های سنگینی را نثار اتلتیکو مادرید کردند.
دو هفته پیش بود که اتلتیکو مادرید در لیگ اروپا عنوان قهرمانی را کسب کرد و بازیکنان این تیم در کنار هواداران به رسم دیرینه در میدان نپتونوی مادرید جشن قهرمانی گرفتند.
در جریان آن جشن، خوان فران، دفاع راست اتلتیکو خطاب به هواداران گفت:« بهتر است رئالی ها ببینند که چه تیمی در پایتخت حکمرانی می کند.» شاید فران پیش بینی نمی کرد که رئال بتواند در فینال لیگ قهرمانان بر لیورپول غلبه کرده و بار دیگر قهرمان اروپا شود.
سرانجام راموس و تئو هرناندس روز گذشته در جشن قهرمانی رئال پاسخ خوان فران را دادند. روز گذشته هزاران هوادار رئال در میدان سیبلس گرد هم آمده بودند تا سیزدهمین قهرمانی تیم محبوب شان را جشن بگیرند.
در میانه های جشن بود که تئو میکروفن را در دست گرفت و گفت:« از میدان نپتونو گذشتیم و هیچ کس آنجا نبود. در مقایسه با اینجا، جشن قهرمانی اتلتیکو جمعیتی نداشت.»
راموس نیز در جشن قهرمانی رئال در سانتیاگو برنابئو به خوان فران اشاره کرد و گفت:« بهتر است حالا اتلتیکویی ها ببینند که چه تیمی در پایتخت حمکرانی می کند.»
فوری؛ در صورت عدم توافق با رئال مادرید، مندس رونالدو را به پاری سن ژرمن پیشنهاد خواهد داد
طرفداری- پس از صحبت های جنجالی کریستیانو رونالدو بعد از قهرمانی رئال مادرید در اروپا، این بازیکن حرف هایش را پس گرفت. با این حال، مسئله تمدید قرارداد رونالدو و رئال مادرید مهم است.
به گزارش پاریس یونایتد، منبع موثقی که برای اولین بار از داستان جدایی نیمار رونمایی کرد، ژرژ مندس در حال حاضر در شهر مادرید حضور دارد و با سران این باشگاه در مورد آینده موکلش در حال گفت و گو است. به گفته پاریس یونایتد، همه چیز ۵۰-۵۰ به نظر می رسد و در صورت عدم توافق، مندس ستاره پرتغالی را به پاری سن ژرمن پیشنهاد خواهد داد.
پاریس یونایتد همچنین ادعای چند ماه قبل جانلوکا دی مارتزیو در مورد علاقه رئال مادرید به محمد صلاح را تایید کرد.
اونقدر جام بردیم که موزهی باشگاه واسه سیزدهمی جا نداره :دی قرار هست تغییرات لازم رو بدن تا فضا زیاد بشه
.
کی فکرشو می کرد والورده کوچک کسی باشه که زیدان رو فراری میده!
17 امتیاز اختلاف
برد 3-0 ال کلاسیکو در مادرید
چیز کمی نیست ولی زیدان اگه دوران گواردیولا بود احتمالا فوتبال رو کنار میزاشت :n02:
سه گانه
دبل ال کلاسیکو
شش تایی کردن رئال در مادرید
طعم اون دورانو یه رئالی که بعد هفت سال هنوز کابوس پپ میبینه خوب چشیده
والورده؟ ایشون که فعلا داره کابوس مانولاس رو میبینه و خودش و باشگاه رو مضحکه عام و خاص کرد!نقل قول:
گواردیولا؟ همون نیست که چند روز پیش گفت به احترام دستاوردهای رئال و زیدان کلاه از سر برمیدام؟ اصلا مثال خوبی برای تخریب رئال انتخاب نکردید...
اگه قرار بر نوشتن مطالب طنز باشه بهتره که حداقل ریشه در واقعیت داشته باشه نه صرفا تخریب یه اسطوره
من پیج های طرفداری رو کم و بیش دنبال میکنم ولی موقعی که اینیستا برای پول به لیگ ژاپن رفت ندیدم پیج های رئال توهینی بهش بکنن و خیلی هاشونم حتی پیام تقدیر براش نوشتن ولی پیج های شما چی؟ نمونه اش همین عکسه که مطمئننا اگه محدودیت های فروم نبود اینجا هم به وفور شاهد این سبک ادبیات بودیم:
نقل قول:
عزیز من یک دفعه قبلا هم گفتم ، کلا انتظار داشتن منطق ، فهم ، احترام و .... از یک سری از طرفدارهای بارسا مثل این می مونه که انتظار داشته باشی از زمین به آسمون بباره!!
نمونش همینی که گذاشتی
+
در خصوص پست بالاتر که در مورد ترس زیدان و فرارش بود:n08:
این توهمات فقط و فقط می تونه از استفاده ی سنتی و صنعتی باهم نشات بگیرد:n02:
پس متاسفانه باید ایگنور کنیم...نقل قول:
چهاربازی جلو زیدان بکنی فقط یکیش رو ببری، تو زمان مشابه زیدان سوپرکاپ اروپا، سوپرکاپ اسپانیا، جام باشگاههای جهان و سومین لیگ قهرمانان پیاپی خودش رو برده، بعد تو فقط کوپا رمضون و لالیگا رو بردی...
لوو: قطعا مربی رئال نخواهم شد
واکنش لوو، سرمربی تیم ملی آلمان به جانشینی زیدان در رئال مادرید منفی بود.
زیدان روز گذشته از هدایت رئال مادرید کناره گیری کرد تا فوتبال دنیا را در بهت فرو ببرد. اکنون مسئولان رئال به دنبال یافتن جانشینی مناسب برای وی هستند.
از یوآخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان به عنوان یکی از گزینه های رئال یاد می شد، اما او امروز به خبرنگاران گفت:« مربی رئال؟ قطعا این پیشنهاد را رد خواهم کرد. من الان تمام تمرکزم روی جام جهانی و موفقیت با آلمان است. با این حال تردیدی ندارم که رئال جانشین خوبی برای زیدان پیدا خواهد کرد.»
داداش دمت گرم .با پستاتون که مربوط به تیم ماست فقط میخندیم.لطفا ادامه بدهنقل قول:
پیام فدایت شوم خاویر تباس رئیس رئالی لالیگا برای زیدان
یکی از عوامل ناکامی خودشه. باید بجای 12 امتیاز حدود 30 امتیاز از بارسا کم می کرد تا سوپر تیم زیدان شانسی داشته باشه :)کد:Javier Tebas:"I want to thank Zinedine Zidane for his great work and the enormous talent he's left behind at Real Madrid.
His words suggesting the LaLiga title was the greatest triumph of his coaching career are a great recognition to this competition, it's the best in the world."
http://www.marca.com/en/football/real-madrid/2018/05/31/5b0ffa0b268e3eb1618b45a4.html
من تعجبم هرجای اروپا بود کل سیستم زیر و رو میشد. وقتی پلیس مکالمه ضبط شده از مقامی داره که فصل قبل دستگیر شد و میگه داوران چیزی رو که ما بخوایم اجرا میکنن
انگار نه انگار! فساد چقدر میتونه تو یه کشور عمیق باشه که هیچ اتفاقی نیوفته
کوپا رمضون وقتی دستت بهش میرسهنقل قول:
خوشحالی رونالدو تو تصویر یادته که برای چه گلی بود ؟؟!!!نقل قول:
بارترا نیاز به تاکسی داشت تا برسه و زیر گذر دروازبانتون هم افتتاح شد :n09:
حاجی با کی کل کل میکنی ؟؟؟ منطق که چه عرض کنم کلا آکبند نگه داشتن واسه روز مبادا !!نقل قول:
خود پویول گفته کوپا باید از اولویت بارسا حذف بشه و Cl رو جزو اولین اولویت قرار بدن ( از پاپ کاتولیک تر ؟ )
اونوقت اینا .......
البته خب جای تعجب نداره چون اینا طرفدار بارسا نیستن که اولویت بارسا واسشون مهم باشه
مسی فن هستن ( ذوب شده مسی :n09: )
یحیی توره شلنگ رو گرفت رو پپ :n02:
عبدالله هم که نژاد پرست از آب درومد:
نقل قول:
اگر روزی او تیمی داشته باشد که 5 بازیکن آفریقایی در آن باشند، من قول می دهم که برایش کیک بفرستم. فراتر از آن، پپ دوست دارد که بر بازیکنان مسلط باشد و بازیکنان فرمانبرداری می خواهد که دستش را ببوسند. من چنین رابطه ای را دوست ندارم. من به مربی ام احترام می گذارم اما من ابزارش نیستم.
من خبرشو خوندم خیلی بیشتر از اینا ....... بود که ( همون شلنگ رو در نظر بگیرید :n09:)نقل قول:
سانسور کردی :n02:
پپ چه کرده که این همه رئالی دیوانه اوست :n02:
مثلا ما نمیدونیم
مهار لئو مسی از رونالدو دشوارتر است
شکودران مصطفی، مدافع تیم ملی آلمان و باشگاه آرسنال به مقایسه لیونل مسی و رونالدو پرداخت.
شکودران مصطفی که تابستان قبل از والنسیا راهی آرسنال شد، پیش از این چند بار سابقه بازی کردی مقابل مسی و رونالدو در لالیگا را در کارنامه داشته و حالا به تشریح تفاوت های این 2 فوق ستاره پرداخته است.
مصطفی گفت: "لیونل مسی دشوارترین حریفی است که من تا به حال برابرش بازی کرده ام و دفاع کردن برابر او دشوارتر از رونالدو است. من 3 بار با لباس والنسیا مقابل او بازی کرده ام؛ لیونل مسی غیرقابل پیش بینی، سریع و با اندامی کوچک بوده و مدام مسیرش را تغییر می دهد و هنگامی که 3 مدافع نیز مقابلش باشد به احتمال زیاد قادر به گذر از آنها خواهد بود.
رونالدو اما بیشتر مهاجمی درون محوطه جریمه است اما مسی می تواند پاس های خوبی ارسال کرده و باعث پیشرفت بازی هم تیمی هایش شود پس از نظر من لیونل مسی بهترین بازیکن جهان است."
دی بروین: پپ نژادپرست نیست
هیچوقت چیزی ندیدم که به نظرم بیاید مربی نژادپرست است. بازیکنان سیاه پوست زیادی در تیم داریم. نمیفهمم توره در چه خصوصی صحبت میکند، یا اینکه حرفهایش اشتباه برداشت شده باشد. وقتی بازی نمیکنید، همیشه دلیلی وجود دارد که باید متوجه آن شوید.
بهترین فصل تاریخ خود را داشتیم پس به نظر مربی تصمیم درستی گرفته است که به آن نفرات بازی داده است. شاید مربی با خود فکر میکرده که توره به اندازه کافی خوب یا آماده نیست. هیچوقت چیز نژادپرستانهای در باشگاه ندیدهام.
کوین ده بروینه شلنگ رو گرفت رو رئالی ها که کلی ذوق کرده بودن. حتی به ذهنشون خطور نکرد بارسای پپ خودش کلی سیاه پوست و دو رگه داشت. همون تیم که رئالو 6 تا میزد. چجوری یادتون رفته؟ :n02:
سلام ...نقل قول:
کلا اخلاق پپ یجوریه که فک کنم از بازیکنای گستاخ و بی تربیت و حمله ور خوشش نمیاد فک کنم ...
آفرین پپ همینجور با متانت بمان!
خوب شد کوین دِ بروین از آقای نژادپرست تعریف کرد، اما پپ با این چیزا تمیز نمیشه : دی
تعریف کوین دِ بروین دو دلیل بیشتر نداره، اول اینکه هنوز داره واسه پپ بازی میکنه، دوم اینکه یه چشم آبیِ سفید پوست هست.
دعوای بارسا-پپ-منچستر سیتی رو هم ربط میدن به رئال، چه کردی با اینا زیدان؟ : دی
صفحه اول روزنامه های امروز اسپانیا
روزنامه آ.اس نیز در صفحه اول خود با تیتر بزرگ به تمجید از اینیستا پرداخته و مراسم تقدیری که روز گذشته برای او برگزار شد را پوشش داده است.
روزنامه موندو دپورتیوو با تیتر "جام جهانی آندرس" به درخشش احتمالی کاپیتان سابق بارسا در جام جهانی اشاره دارد.
ادامه
Messi The GOAT - Ronaldo The Dolphin
Messi the GOAT - Ronaldo the CHAMPION
یکی باید رئالی ها رو در جریان بزاره تیمی که سوم شده و مربی ش فرار کرده قهرمان نیست :n02:
جدول اسپانیا به این صورته
1 - چمپیون
2 - نایب قهرمان
3 - رئال مادرید
زيدان :نقل قول:
نقل قول:
بهترين لحظه براي من بعنوان مربي رئال زماني بود كه قهرمان لاليگا شديم.
ولي خب ممد و اصغر ميگن لاليگا مهم نيس :n02:نقل قول:
من همیشه گفته ام که لالیگا دشوارترین و بهترین جام ممکن است و قهرمانی در آن دشوارتر از لیگ قهرمانان. متاسفانه در لالیگا عملکرد خوبی نداشتیم و البته فاجعه هم نبودیم.
-بارسايي : انريكه هم سه گانه و پنج گانه آورده كه تاريخ 116 سالتون تا حالا به خودش نديد.
-رئالي : نهههه رونالدو برگردون زده
جالب اينجاس كه انريكه جزوه مربياي متوسط تاريخ بارساس و زيدان جزوه بهترين مربياي تاريخ رئال :n02:
آخه بحث اینجاست شما بجز این 10 12 سال تاریخ دیگه ای تو اروپا ندارید ! :n09:نقل قول:
قبلش با 1 قهرمانی اروپا و در اوج گمنامی با ناتینگهام فارست رقابت داشتید ! ! :n11:
اینیستا و دریافت نشان لیاقت ورزش اسپانیا
آندرس اینیستا، کاپیتان سابق بارسا امروز از دستان نخست وزیر اسپانیا نشان لیاقت دریافت کرد.
پدرو سانچس، نخست وزیر جدید اسپانیا امروز در محل کمپ تیم های ملی اسپانیا حضور یافت و از اردوی تیم ملی کشورش دیدار کرد. یکی از اهداف او از این بازدید، اهدای نشان لیاقت ورزشی به اینیستا بود.
خداحافظی اینیستا رو که دیدم مقایسه کردم چقدر تیمی مثل رئال تو این زمینه ضعف داره. تمام کاپیتان های تیم متعلق به تیم های دیگه هستند و ماشالا هر کدوم هم همین فصل سابقه وحشی گری دارن. آخر سر روشون میشه به اینا بگن اسطوره تیم؟ :n02:
راموس فن جودو به صلاح
مارسلو محرومیت بخاطر لگد خارج از جریان بازی
رونالدو محرومیت بخاطر هل دادن داور و البته مشت و لگد هایی که جریمه نشد
من فقط اشاره میکنم به مصاحبه های اخیر همون اسطورههای شما (پویول، الژاوی، عبداللهِ نژاد پرست)، که همه به تحسین رئال پرداختن و گفتن بارسلونا در خواب هست...
وقتی تیمت هیچی واسه گفتن نداره، بهترین کار اینه شروع کنی به تخریب تیم حریف. هر دکلی پیدا کردی، بگیر برو بالا.
رئیس مورسیا نام جانشین زیدان در رئال مادرید را لو داد؟
طرفداری - ویکتور گالوز، رئيس باشگاه مورسیا مدعی شد رئال مادرید، گوتی را به عنوان جانشین زین الدین زیدان انتخاب کرده است.
زیزو پنج شنبه هفته گذشته در کنفرانسی غیرمنتظره به یکباره از هدایت سفیدپوشان کناره گیری کرد تا انتخاب مربی بعدی به یک دردسر جدی برای پرز تبدیل شود. در زمانی که متن نگارش میشود، تقریبا هیچ یک از گزینههایی که نامشان حوالی نیمکت کهکشانیها شنیده میشود، در دسترس نیستند. پوچتینو گزینه اصلی است که امروز مارکا اعلام کرد به دلیل مانع تراشیهای دنیل لوی، مالک تاتنهام به کلی از گزینههای پرز خارج شده است.
به گزارش aS، حالا ویکتور گالوز، رئيس مورسیا مدعی شد نام مربی بعدی رئال مادرید را میداند:
گوتی قرار نیست هدایت مورسیا را بر عهده بگیرد چون او مربی جدید رئال مادرید خواهد بود. او انتخاب اول من بود. مایه تاسف بود که زیدان دو روز دیرتر تصمیمش را اعلام نکرد - تا من کار استخدام گوتی را تمام کنم - گوتی به من زنگ زد تا بابت ابراز علاقهام تشکر کند.
حالا باید منتظر ماند و دید این حرف گالوز تا چه حد درست است. مطمئنا گوتی برای هدایت تیمی دیگر، پیشنهاد مورسیا را رد کرده اما تضمینی نیست که نام آن تیم لزوما تیم اول رئال مادرید باشد.
خوب شد بارسا هیچی واسه گفتن نداره! احتمالا باید رئال رو دوباره 6 تایی می کرد تا حرفی برای گفتن داشته باشه :n02:نقل قول:
قهرمانی لالیگا با اختلاف تاریخی، قهرمانی کوپا دل ری، برد 3-0 ال کلاسیکو
درسته، انتظار از بارسلونا خیلی بالاست. رئال یدونه کوپا ببره اهالی مادرید تا صبح خوابشون نمی بره. دیدم که میگم
آرژانتین اول دید که با مسی نمیتونه به جام جهانی صعود کنه و بعدشم باید کلی منت بکشه که از تیم ملی خداحافظی نکنه.بعد رفته با اکوادور تبانی کرده که بهشون ببازن و این وسط پسر مریخی شون هم بیاد هتریک کنه که بگن مسی ما رو برد جام جهانی:n02:
حالا که 5 تا بازیکن اکوادور اومدن به تبانی اعتراف کردن فیفا میاد آرژانتین رو محروم کنه؟؟؟ منکه میدونم اینا همه تقصیر پول های پرزه و اطراف مسی و یاران از این خبرا نیست :n02:
آقا اینم تقصیر راموسه :n09: و اتاق فکر شیطانی رئالنقل قول:
تازه یوفام مقصره :n09: حالا اینکه چرا یوفا مقصره بماند :n09:
خیالات رئال فن ها درباره آقای گل ال کلاسیکو :n08:
لوپتگی مزد خوش خدمتی به رئال (دعوت 6 بازیکن از تیم سوم اسپانیا) رو گرفت و مربی فصل آینده رئال مادرید شد
اسطوره ایتالیایی معتقد است لیونل مسی همیشه زیر سایه دیگو مارادونا خواهد بود، مگر آنکه در روسیه با آرژانتین قهرمان جهان شود.
طرفداری - آندره آ پیرلو معتقد است لیونل مسی تنها زمانی می تواند بهترین بازیکن تمام ادوار باشد که آرژانتین را قهرمان جهان کند. یکی از سوالات معمول و متداول دهه اخیر فوتبال جهان این است که لیونل مسی بهتر است یا دیگو مارادونا؛ خیلی ها مارادونا را بهترین بازیکن تاریخ فوتبال می دانند. او تقریبا به تنهایی آرژانتین را قهرمان جام جهانی 1986 کرد. پیرلو در گفتگو با گل گفت:برای لیونل مسی و آرژانتین، هر دو، قهرمانی در این دوره جام جهانی خیلی مهم است. مسی همیشه با دیگو مارادونا مقایسه می شود اما باید قهرمان جام جهانی شود زیرا اگر این جام را کسب نکرده باشید، نمی توانید در رده بهترین های تاریخ قرار بگیرید.بازی های دوستانه آرژانتین چندان خوب پیش نرفت. آنها بدون مسی در مقابل اسپانیا با نتیجه 6-1 شکست خوردند و بازی اخیر آنها نیز به دلیل مسائل سیاسی لغو شد. با این حال پیرلو معتقد است آرژانتین شانس خیلی خوبی دارد:
آرژانتین وقت کافی داشته تا پیشرفت کند و بازیکنان مدنظرش را در جام جهانی انتخاب کند. من فکر می کنم علی رغم شکست سنگین دوستانه مقابل اسپانیا، آنها در روسیه خوب کار خواهند کرد. آرژانتین بازیکنان خوب زیادی دارد و اگر بازیکنان بزرگ این تیم، عملکرد خوبی داشته باشند، در این تورنمنت شانس خوبی دارند.
خب یکی دیگه هم به نفهمان فوتبال اضافه شد ( از دید مسی فنا )
پیرلو هم چیزی از فوتبال حالیش نبود و مسی رو درک نمیکرد و ما تاحالا فکر میکردیم خیلی حالیشه
روز به روز به کسانی که درکی از فوتبال ندارن داره اضافه میشه !
درک و ادراک فقط پپ نژاد پرست بقیه اداشو در میارن ! :n09:
مسی، برنده جایزه اونز طلایی 2018
لیونل مسی از سوی مجله فرانسوی اونز موندیال به عنوان بهترین بازیکن سال 2018 فوتبال دنیا انتخاب شد.
این برای چهارمین بار است که مسی پس از سال های 2009، 2010 و 2011 برنده این عنوان می شود. او در نظرسنجی از خوانندگان اونز، با کسب 28 درصد آرا بهترین بازیکن سال 2018 شد و پس از او صلاح و رونالدو قرار گرفتند.
سال گذشته این جایزه به رونالدو رسید. فوق ستاره پرتغالی یک بار سال 2008 نیز این جایزه را کسب کرده بود.
زیدان هم بهترین مربی سال شد و پس از او کلوپ و گواردیولا قرار گرفتند.
مسی با انتشار عکس زیر در اینستاگرام خود نوشت:« بسیار ممنون از همه خوانندگان اونز موندیال به خاطر این جایزه. دریافت این جایزه برای من مایه غرور است.»