امید، حقیقتش یادم نیست توپ قبلش اوت شده بود یا نه، ولی نکته اینه نمیام تهمت بزنم که فتوشاپ هست و گل رو بیارزش بدونم. طرز برخورد رو میخواستم مقایسه کنی. وگرنه، خوشبینترین طرفدار رئال هم فکر نمیکنه آخر فصل کار به بازی رو در رو بکشه...نقل قول:
Printable View
امید، حقیقتش یادم نیست توپ قبلش اوت شده بود یا نه، ولی نکته اینه نمیام تهمت بزنم که فتوشاپ هست و گل رو بیارزش بدونم. طرز برخورد رو میخواستم مقایسه کنی. وگرنه، خوشبینترین طرفدار رئال هم فکر نمیکنه آخر فصل کار به بازی رو در رو بکشه...نقل قول:
پنج خریدی که هیچ فایدهای برای تیم نداشتن
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
در عوض خروجیها: پهپه، خامس، و موراتا
دروغ نگونقل قول:
چرا من خیلی خوشبین هستم
احتمالا واسه کسب سهمیه با آتلتیکو و والنسیا کار به بازی رو در رو بکشه ! :n19::n19::n19::n19::n19:
نگران نباش امسال از لالیگا هر چهار تیم مستقیما به دوره گروهی لیگ قهرمانان میرن. سویا رو هم که 5-0 بردین پس جای نگرانی نیست :n05:نقل قول:
همه فکر میکنن من شوخی میکنمنقل قول:
ولی جدی جدی با اوضاع بنزما و زیدان باور کنید باید به سهمیه فکر کنیم :n09:
البته اگه رئال به تخصص اصلیش که اروپا هست برگرده میتونیم مستقیم مرحله بعد باشیم :n19:( برخلاف بقیه تیما که به ایبار میبالن )
با توجه به دستاوردهای زیدان، حتی صحبت در مورد احتمال اخراج او هم از نظر من کمیک و خنده دار است. اگر به آنچه او در رئال انجام داده و نتایجی که کسب کرده نگاه کنیم، آیا نمی توانیم حقی برایش قائل باشیم که کمی دچار افت و رکود شود؟ بله در فوتبال وقتی نتایج مطلوب نباشد صحبت های این چنینی مطرح می شود ولی زیدان هم کارش را فوق العاده انجام داده است.
زیدان در مدتی که سرمربی رئال بوده به دو قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا و یک قهرمانی لالیگا رسیده است. اخیرا انتقادات زیادی در مورد تفکرات تاکتیکی این مربی فرانسوی مطرح می شود. به عنوان مثال استفاده از کواچیچ به جای ایسکو در ال کلاسیکو یا نیمکت نشینی بیل، انتقادات زیادی به همراه داشت. اما آنری از هموطنش دفاع می کند:
وقتی زیدان سرمربی رئال شد، آنها همان طور که طرفداران شان می خواهند بازی نمی کردند. با این وجود، برنده از زمین خارج می شدند. آن زمان خیلی ها می گفتند زیدان استاد تاکتیک است. چون او می دانست خط هافبک به یک بازیکن جنگنده بیشتر از 4 بازیکن کهکشانی نیاز دارد. او با همان روش ادامه داد و دو بار پیاپی قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد. همه نتایج و بازی ها خوب بود تا جایی که به بازی ال کلاسیکوی امسال رسیدیم. در مورد بازی ال کلاسیکو هم به نظرم نباید انقدر زیدان را مورد انتقاد قرار داد. بله مردم در مورد بازیکنانی که او در تیم دارد و می تواند به بازی بگیرد صحبت می کنند. ولی زیدان باز هم کارش را با انتخاب کاسمیرو انجام داد. سرمربی تاکتیک و نقشه بازی تیم را مشخص می کند ولی این بازیکنان هستند که نقشه و تاکتیک را در زمین بازی اجرا می کنند.
زندانی نشدن رونالدو، ظلم به بقیه است!
گومز مورلو، نماینده اداره مالیات اسپانیا در پرونده قضایی رونالدو برای این بازیکن تقاضای زندان کرد.
کریستیانو رونالدو بهار امسال از سوی دادستانی مادرید به 15 میلیون یورو تخلف مالیاتی متهم شد. اتهام فرار مالیاتی به فوق ستاره پرتغالی رئال، بازتاب بسیار گسترده ای در سطح رسانه های جهان داشت. رونالدو مرداد ماه در دادگاه حاضر شد و به دفاع از خود پرداخت. او مصرانه اعتقاد دارد که مرتکب تخلف نشده و بی گناهی او اثبات خواهد شد.
گومز مورلو، مسئول واحد مرکزی هماهنگی امور مالی اداره مالیات اسپانیا در موضوعات مربوط به فرار مالیاتی، امروز گفت که دادستانی برای رونالدو تقاضای زندان کرده و تخلف 15 میلیون یورویی او ثابت شده است. او افزود که اگر رونالدو زندانی نشود، به افرادی که تنها برای 125 هزار یورو فرار مالیاتی در زندان هستند، ظلم و اجحاف بزرگی خواهد شد. او هر گونه تردیدهای فنی در بین ماموران مالیاتی در مورد پرونده رونالدو را نیز رد کرد.
زیدان رو به کواچیچ در ال کلاسیکو: در تمام نقاط زمین مسی را دنبال کن
زین الدین زیدان شخصا و با صراحت از متئو کواچیچ خواسته در ال کلاسیکو در تمام طول زمین به دنبال لیونل مسی باشد.
رئال مادرید در حالی ال کلاسیکو را با سه گل باخت که هواداران این تیم انتقادات زیادی نسبت به تصمیمات زیزو در این بازی داشتند. از جمله نیمکت نشینی ایسکو که حتی وقتی تیم به گل نیاز داشت هم به میدان فرستاده نشد. زیدان ترجیح داد مثل سوپرکاپ، کواچیچ را مامور مهار مسی قرار دهد. حساسیت این بازیکن روی یارگیری با فوق ستاره آرژانتینی به حدی بود که او حتی وقتی راکیتیچ به سمت دروازه ناواس حرکت کرد هم ترجیح داد به جای گرفتن توپ از او، حواسش به مسی باشد تا نکند حرکتی داشته باشد!
مسی در آن صحنه حرکتی نکرد و مثلث راکیتیچ، روبرتو و سوارز کار را تمام کردند. کار کواچیچ اشتباه بود اما او دستورات زیدان را اجرا کرد. تلویزیون Gol امروز با انتشار تصاویری و لب خوانی، به وضوح نشان داد که در صحنهای که کواچیچ به کنار زمین آمد، زیدان صراحتا به او میگوید: «در تمام نقاط زمین او را دنبال کن.»
بارسلونا 11 امتیاز از ما جلو هست رفته کوتینیو رو خریده
اونوقت ما واسه مهاجم خودمون که کلا 2 3 تا گل زده شک داریم مهاجم بخریم یا نه ! :n09:
2 تا خبر دارم
یکی بد و یکی خوب
خبر بد اینه راموس مصدوم شده و تقریبا 2 هفته دور از میادینه
خبر خوب هم اینه بنزما هم هفته قبل مصدوم شد :n02: البته آخرین خبر این بود که دویدن رو شروع کرده
الهی تو شروع به دویدن تاندون آشیلش از 7 ناحیه به 8 ناحیه تقسیم بشه....نقل قول:
گیری کردیما....
فردا جلو سلتاویگو بازی خیلی مهمه
فکر کنم منفور ترین بازیکن تاریخ رئالهنقل قول:
هیچ بازیکنی در طول تاریخ فکر نکنم بوده باشه که طرفدارا اینقدر باهاش مشکل داشته باشن ! :n02:
---------
جالب اینجاست واسه زمستون خرید مهمی نداشته باشیم و عملا چون لیگ تموم شدست به فکر سال بعد هستن
حالا باید دید تابستون چه میکنن
با توجه به اینکه نزدیک به 2 فصل هست خرید درست و حسابی نداشتیم و اکثر بازیکنایی که تو گرفتن 3 چمپیونز نقش داشتن از قدیم تو رئال بودن (در واقع تو این 2 3 سال اضافه نشدن )
راموس - په په - مارسلو - کارواخال - مودریچ - کروس - رونالدو - خامس - بیل - ایسکو و چند نفر دیگه
خرید هایی مثل آسنسیو و وازکز هم به عنوان نیمکت نشین مطمعا بهشون نگاه شده
فکر کنم بعد 2 3 فصل خرید نکردن وقشته پرز یه سری به بازار بزنه ! :n02:
چند سالی هست که به وضوح شاهد این بودیم که رئال اهمیت زیادی برای لیگ قائل نشده و تمرکزش رو روی UCL گذاشته و امسال هم با تضعیف تیم هایی مثل یوونتوس و بایرن واقعا حیفه بذاریم تیمی مثل سیتی یا PSG بیاد جام رو بگیره یه جام حذفی هم هست که همیشه باعث دلگرمی بوده و زیدان هم باید باند بازی رو کنار بذاره و توی این ماه مهاجم بگیره در غیر اینصورت یه فصل بدون جام رو خواهیم داشت و با جوسازی مارکا و آ.اس مطمئننا زیدان اخراج میشه:n35:نقل قول:
به گزارش "ورزش سه"، زیدان همواره به مربی ای معروف بوده که به حمایت قاطعانه از بازیکنانش می پردازد؛ حتی ستاره هایی نزول کرده چون بنزما که جایگاه خود در نزد هواداران را از دست داده است. زیزو بارها در مصاحبه های خود تاکید کرده است که تا پای جان از بازیکنانش دفاع خواهد کرد.
پس از بایکوت انتقال کپا
اولین نشانه های اختلاف بین زیدان و مدیران رئال
زین الدین زیدان روز گذشته در نشست خبری خود جذب کپا، گلر بیلبائو را اقدامی بی فایده برای رئال مادرید دانست.
این مهم بار دیگر روز گذشته توسط سرمربی فرانسوی اثبات شد وقتی او به دفاع از ناواس و کاسیا پرداخت و جذب کپا را بی فایده دانست.
همه چیز آماده بود تا کپا، گلر ملی پوش بیلبائو به بازیکن رئال بدل شود. او حتی تست های پزشکی رئال را پشت سر گذاشته بود و حالا اینگونه به نظر می رسد که همه این اتفاقات بدون موافقت زیدان و بدون هماهنگی او با مدیریت صورت گرفته است.
زیزو چند روز پیش تایید کرد که با مدیران رئال جلسه ای در مورد انتقالات زمستانی داشته اما اظهار نظر روز گذشته او در مورد کپا نشان می دهد که مدیریت رئال جذب کپا را علی رغم میل باطنی زیدان در دستور کار قرار داده بود. پس از نشست دیروز، جذب کپا حداقل تا تابستان به تاخیر خواهد افتاد چرا که اگر اتفاقی غیر این رخ دهد، اختلاف بین زیدان و پرز آشکار خواهد شد.
زیدان هرگونه تغییرات در رئال را به تابستان موکول کرد و در حال حاضر علاقه ای به از بین رفتن نظم مجموعه خود ندارد. او در شرایطی به تیم فعلی رئال ایمان دارد که بسیاری با نظر او مخالف هستند. زیدان 5 ماه برای تغییر نظر منتقدان خود زمان دارد.
چه اسراریه زیدان همیشه از همین ترکیب استفاده کنه ؟؟؟ خیلی دلش میخواد اخراج بشه ؟؟
هر بازی و همیشه ایسکو ؟؟ خب وقتی جواب نمیده فیکسش نکن
فقط با توپ راه میره تو زمین انگار میخواد زمین رو متر کنه
نقطه قوت تیم تو فصل قبل تبدیل شده به نقطه ضعف تیم تو این فصل و اونم نیمکته !!!
فصل قبل که به داشتن بهترین مدافعان کناری افتخار میکردیم و کلی افتخار آفریدن این فصل قشنگ گند دارن میزنن
مدافع راستمون عملا بدون حضور کارواخال تعطیله - نمیدونم چه اسراریه اشرف از لب خط توپ رو سانتر میکنه
خب بیا تو 18 بعد سانتر کن - کارواخال نزدیک تیر راست دروازه توپ رو میاره بعد پاس میده ولی اشرف رو همون خط کرنر سانتر میکنه !
مارسلو عملا تعطیل شده - نمیدونم فازش چیه - بازی یادش رفته یا داره فیلم بازی میکنه ؟؟
خط هافبک فصل قبل دعوا بود کی بازی کنه - خامس - ایسکو نیمکت نشین بودن و سر فیکس شدنشون دعوا بود
الان فقط نقش خیار رو نیمکت دارن - زیدان هم میمونه دقیقه 80 تعویض میکنه اونم وقتی میبینه تیمش عقبه
خب دقیقه 50 تعویض کن بزار یه ذره روند بازی عوض بشه - خسته نشد اینقدر پافشاری کرد رو این ترکیب ؟
بیل هم حتی رو ویلچر از بنزما بهتره و تو 3 دقیقه 2 گل زد که یه سند شش دنگ واسه این حرف باشه
حساب کنید اگه کل فصل به جای بنزما تو زمین بیل بود شاید اصلا مسیر لیگ عوض میشد .
2 تا گل زد که قطعا اگه بنزما بود تو برنابئو باید دنبال توپ میگشتیم
افت رونالدو هم محسوسه و نمیشه نادیده گرفت
البته اگه قراره بازم مثل فصل قبل یهو تو نیمه نهایی چمپیونز منفجر کنه که حرفی نیست :n02::n09:
بعد 3 4 فصل خرید نکردن فکر کنم وقتش باشه یه خرید و درست و حسابی داشته باشیم
حداقل 3 4 تا بازیکن تاپ و درجه 1 که روند بازیا رو عوض کنن
دیگه نمیشه به افرادی مثل وازکز و آسنسیو و کواچیچ و ایسکو چشم امید داشت که نتیجه بازی رو عوض کنن
زمانی میشد که تیم سر حال بود نه الان که کل تیم کلا افت کرده
سبک بازی زیدان هم تو بازی بازیکن ها تاثیر گذار هست . شاید اگه همین ایسکو و یا بقیه بازیکن های نیمکت نشین زیر دست مربی دیگه ای بودن روند بازیشون عوض میشد .
اگه واقعا دیگه با تفکراتش نمیشه نتیجه گرفت همون بهتر عوض بشه
مربی که به بنزما بگه بهترین مهاجم دنیا و همیشه فیکسش کنه دیگه حرفی نیست ...
+
اینو هم اضافه کنم
خیلی ها تو فضای مجازی به تفکرات و سیستم زیدان ایراد گرفتن
اینکه دیگه نتیجه نمیده و تاکتیکی نداره
رئال؛ از مدعی قهرمانی لالیگا تا تلاش برای کسب سهمیه!
رئال مادرید در نمایشی دور از انتظار و با تساوی امشب در زمین سلتا نشان داد که از همان روز شکست در ال کلاسیکو نسبت به لالیگا قطع امید کرده بود.
رئال در حالی قدم به ورزشگاه سلتا گذاشته بود که با توجه به برتری بارسا در برابر لوانته، فاصله با صدر به 17 افزایش یافته بود (با یک بازی کمتر). رئال محکوم به برد بود و بازی را هم خوب شروع کرد؛ ولی رفته رفته میزبان بر بازی مسلط شد.
کهکشانی ها پس از اینکه از سلتا عقب افتادند، به لطف دو گل گرت بیل خیل سریع جبران کردند و نیمه اول را با پیروزی 2-1 به رختکن رفتند.
شاگردان زیدان در نیمه دوم هیچ نشانی از کیفیت همیشگی خود نداشتند و در نهایت با دریافت گل تساوی تنها یک امتیاز از این بازی کسب کردند. رئال بسیار خوش شانس بود که کیلور ناواس پنالتی آسپاس را مهار کرد، در غیر این صورت دومین شکست متوالی در لالیگا به ثبت می رسید.
حالا فاصله رئال با بارسا 16 امتیاز، با اتلتیکو 7 و با والنسیا 5 امتیاز است. رئال در حالی تیم چهارم جدول است که از تیم پنجم یعنی سویا تنها سه امتیاز بیشتر دارد. هرچند رئال هنوز یک بازی عقب افتاده دارد؛ ولی با کیفیت کنونی و بی انگیزگی شگفت انگیزی که ستاره های این تیم در لالیگا از خود نشان داده اند، کار سختی تا پایان فصل در پیش خواهد داشت و قهرمان دو دوره اخیر اروپا در عین ناباوری در حال حاضر باید برای کسب سهمیه بجنگد!
اقا من واقعا نمیفهم وقتی یکی تموم شده چرا نباید قبول کنیم و به فکر چاره باشیم.با نوشتن این مطلب تو همین فروم کلی از دوستان ریالی مخالفت میکنن ولی نمیشه حقیقت رو کتمان کرد.به جز دو ماه استثنایی پایانی فصل قبل عملا کریس تو یک فصل و نیم گذشته به هیچ عنوان تاثیر گذاری قبلو نداشته و بهتر بگم خیلی از بازیا ادم احساس میکنه اصلا تو بازی نیست.بازی دیشب و حتی الکاسیکو دقیقا یکی از مقصرین اصلی گل دوم سلتا و بارسا کریس بود.خراب کردن ساده ترین توپهارو که دیگه نگم بهتره.
مارسلو الان چند وقتیه تموم شده و نه الان و باز مدیران و زیدان چشاموشونو بستن. والبته چند نفر دیگه همهستن که من به همین دو نفر اکتفا میکتم.
اقا وقتی یه تیمی مثل پاریس برای یه بازیکن ۳۳ ساله اینهمه پول میده خوب چه کاریه اخه؟؟؟؟؟
هر چیزی یه دوره ای داره و دوره کریس مارسلو بنزما و چند نفر دیگه تو تیم رئال به سر اومده و تا زمانی که با حقیقت روبرو نشیم سقوط ادامه خواهد داشت.
بنده ۲۵ ساله طرفدار رئالم و خیلیا اومدن و رفتن و تنها چیزی که مونده تیم رئال بوده و هیچ بازیکنی بزرگتر از تیم نیست.من شخصا کریس رو به عنوان یکی از بهترین بازیکنان تاریخ قبول دارم ولی هر کسی یه دوره ای داره و دوره کریس تو تیم سر اومده
چه باخت دلنشینی.....
بیل داشت یک دهم مسئولیت رونالدو ی فصل های قبل رو انجام میداد....و این در حالی بود که سلطان داشت برای نرسیدن توپ بهش تلاش بی وقفه میکرد....
تنها کسی که هم دلگیرم ازش هم میخوام برگرده اوزیله.....کاش برگرده....
ی مهاجم نوکم نیاز داریم که واقعاً سال پیش صورتمونو با سیلی سرخ کردیم....این فصلم قشنگ دیگه زده بیرون....
امیدوارم هر چه زود تر ی فکری بشه....بازی پاریس جشنواره گل میشه با این وضعیت....مارسلویی که داره جای رونالدو رو پر میکنه...و باعث گل خوردنای پی در پیمون میشه....
از همه بد تر تعویضای رونالدینیویی زیدانه....لامصب وقتی یکی خوب بازی میکنه یعنی چی میکشیش بیرون :| مارسلو رو تعویض کن....اشرفو تعویض کن....
ترکیبو بتکون...با این حجم هافبک ترکیب 2-5-3 به کار بگیر....
البته قدیما ی نوع پاسی ام بود به نام پاس توی عمق و فرار....خیلی با وجود آلونسو و اوزیل معنی داشت....الان خیلیا فرار میکنن ولی توپی نمیاد....مسخره کردین!؟چند باری رونالدو چند باری بیل فرار کردن ولی پاسی نیومد....
با این وضعیت سوژه خنده میشیم آخر فصل....
رونالدو باید نیمکت نشین بشه. بعید میدونم بتونه به نصف روزهای اوجش هم برگرده.
درسته نیمکت خیلی ضعیف هست و شاید بگین رونالدو بره روی نیمکت، کی بازی کنه بجاش. به نظرم آسنسیو، و یا اینکه بیل بره تو پست مورد علاقش (وینگر چپ).
البته رو بیل زیاد حساب نکنید، احتمالاً بزودی مصدوم میشه، ازین گذشته هرگز نتونست نقش رونالدو رو ایفا کنه.
زیبایی فوتبال همینه، ۳-۴ ماه پیش شاهِ فوتبال اسپانیا و اروپا بودیم، اما تو یه چشم بهم زدن رفتیم تو بحران.
مقایسه آمار گلزنی بیل و رونالدو در بازی های این فصل لالیگا
زیدان: به هیچ خریدی نیاز ندارم؛ بازیکنانم را دور نمی اندازم
سرمربی رئال مادرید گفت تا زمانی که در این باشگاه حضور داشته باشد، با تلاش به کارش ادامه می دهد.
آیا به خرید مهاجم نیاز دارید؟
من به کسی نیاز ندارم. تمام جریان همین است. واضح می گویم: من به خرید هیچ بازیکنی نیاز ندارم. ما با این بازیکنان فصل را آغاز کردیم و من به آنها اعتقاد دارم. لحظات سخت در طول فصل پیش می آید. مساله مهم برای من این است که زمان زیادی باقی مانده است. اجازه دهید ببینیم در پایان فصل در کجا هستیم. آن زمان باید قضاوت کرد. اگر قرار باشد تغییراتی انجام دهید، زمانش آخر فصل است.
چرا به هیچ خریدی نیاز ندارید؟
زیرا من به بازیکنانم ایمان دارم. قرار نیست بعد از سه ماه تمام نظرم را تغییر دهم. قرار نیست چیزی را تغییر دهیم. ناراحت می شوم وقتی می گویید که من با رئیس و باشگاه اختلاف نظر و بحث داشته ام. حقیقت ندارد. من هرگز با رئیس یا هواداران که باعث شده اند اینجا باشم، بحث نمی کنم و اختلافی ندارم. تنها چیزی که تا لحظه مرگ از آن دفاع می کنم، بازیکنانم هستند. به کاری که انجام می دهم ایمان داریم و تا آخر و تا لحظه ای که مرا اخراج کنند، می جنگم.
ادامه مصاحبه
این خرید نکردن های رئال خیلی رو اعصابه و البته کمی مشکوک
یه آدم کور و کرم میفهمه این تیم حداقل به 3 4 تا بازیکن درجه 1 نیاز داره
لالیگا از دست رفتست ولی واسه چمپیونز حداقل باید 3 4 تا بازیکن تو خط حمله و دفاع بگیرن
ولی اینکه هیچ اقدامی نمیکنن جای تعجب داره !!!!
فکر کنم زیدان بعد 2 فصل افتخار کسب کردن میخواد یه استراحتی بکنه و بشینه ببینه بقیه چیکار میکنن !!
سیتی صدر جدول انگلیس رو سوراخ کرده و تیم عالی بسته اونقوت همینجوری داره خرید میکنه
بارسا هم وضعیت خوب داره و کوتینیو رو خریده
اونوقت ما در بدترین فرم خودمون تو چند سال اخیر هستیم و نه تنها خرید نمیکنیم بلکه زیدان به ترکیب خودش ایمان داره !
احتمال هم داره مدیران رئال قید این فصل رو زدن و در فکر تابستون هستن
شایدم فروش رونالدو و بیل و بنزما یهو 4 5 بازیکن تاپ بگیرن
و شاید با سرمربی جدید :n01:
نه تنها تلاشی واسه خرید بازیکن نمیکنن بلکه هیچ حرفی هم در این زمینه زده نمیشه و این احتمال میره شاید تمرکز رو واسه تابستون گذاشتن !
زیدان به تابلوترین شکل ممکن داره به هواداران تیم توهین میکنه.من موندم واقعا هوادارو چی فرض میکنه وقتی میگه من به همین مجموعه ایمان دارم
یه روزی هم گرون ترین خونه شمرون ۱ ریال بوده . خب که چی . امروز چنده ؟ هان ؟
گفتم اینو در جواب دوستان مادریدی بنویسم که انگار مثل کبک سرشون رو توی برف کردن و در مورد خرج کردن پول زیاد در نقل و انتقالات حرف میزنن
بارسلونا در فصل 2018 - 2017 مبلغ 312 ملیون یورو هزینه کرده
مادرید در فصل 2010 - 2009 مبلغ 257 ملیون یورو هزینه کردن
کریستیانو رونالدو در اون سال ( سال ۲۰۰۹ ) با مبلغ ۹۴ ملیون یورو ب عنوان گرانترین بازیکن تاریخ به مادرید پیوست
اما امروز در سال ۲۰۱۸ میبینیم که برای یک مدافع یک تیم انگلیسی بیشتر از صد ملیون یورو پول میده که از تیم های توی کورس هم نیست حتی در لیگ خودش
میبینیم که نیمار ۲۲۰ ملیون یورو برایش پرداخت میشه
برای ایکاردی و ادن هازارد حرف از ۱۸۰ ملیون یورو است
و هری کین را تاتنهام حتی در برابر مبلغ ۲۰۰ ملیون گفته اند شاید ندهند
خب اعداد بالا را که ببینید میفهمید قیمت فوق ستاره ها از سال ۲۰۰۹ حداقل دو برابر و برای ستارگان که مبلغ پایین تری میگیرند به ۳ برابر رسیده نسبت ب آن سال
یادمان باشد : امرسون هافبک برزیلی و فابیو کاناوارو هر دو ( پکیج ۲ تایی ) با مبلغ انتقال 25 میلیون یورو امدند . که گفته شد نزدیک ۲۰ ملیون برای کاناوارو بوده است ، من ۲۰ ملیون رو حساب نمیکنم چون دو سال قبل از ۲۰۰۹ بوده ، اصلا میگم یکسال و نیم بعد که همان فصل ۲۰۰۹ بوده مدافعی با مبلغ بیش از ۳۰ ملیون یورو منتقل نشده است
پس با رعایت انصاف و علم اعداد و آمار و با ارفاق ب دوستان مادریدی باید گفت حداقل ( تکرار میکنم حداقل ) قیمت ها ۲.۵ برابر شده اند و الان بازیکنان نیمه ستاره را هم به ۹۰ ملیون ارزش گذاری نمیکنند و چه برسد ب مسی و رونالدو و ابراهیموییچ
عدد 257 را در ماشین حسابمان ضرب در ۲.۵ میکنیم و عدد عجیب 642 ملیون را میبینیم که 312 ملیون امسال بارسا حتی به نصف عدد یاد شده هم نمی رسد .
موفق باشین :n09::n09::n09:
کلافه ترین رونالدوی سال
دیدن چهره ناراحت کریس رونالدو وقتی رئال موفق به گلزنی نمی شود، چندان عجیب نیست، اما حداقل در یک سال اخیر، او در هیچ دیداری به اندازه بازی امشب مقابل ویارئال حرص نخورده بود.
عجب اوضاعی شده :|
مگه میشه مگه داریم؟! :|
رو اعصاب ترین بازی سال بود :|
دفاع اتوبوسی از دفاع چلسی جلو بارسا تو فینال UCL ضخیم تر بود :|
با این اوضاعی که 4 نفر می چسبن به رونالدو و 2 نفر بیلو میگرن و کس دیگه ای اقدامی نمیکنه بازیامون نابود میشه...سال پیش تیم به نحوی بود همه بازیکنا خطر ناک بودن...
هعی....عجب اوضاعی شد....
تیم هیچ تاکتیکی نداره ...نقل قول:
تو بازی دیشب فقط میخواستن توپ رو برسونن به مارسلو و بعد هم سانتر
یه آمار فاجعه از مارسلو هست که دیشب از 18 سانتر که داشته 16 تا ناموفق بوده ...:n29:
عملا مارسلو هیچ کاری نمیکنه ( التبه کل تیم همین شکلی هست )
هیچ تاکتیکی نیست تو تیم بجز سانتر
هر بازیکنی هم که دلش بخواد از پشت 18 شوت میزنه
بازیسازی و .... تعطیل . بهترین خط هافبک اروپا رو داریم و راحت میشه با همینا بازی رو درآورد
ولی بدون هیچ برنامه ای بازی میکنن که جای تعجب داره . توپ فقط واسه سانتر به کناره ها میره و تمام
البته از نداشتن یه مهاجم تاپ هم نباید گذشت . عملا خط حمله تعطیله
بنیتس سال 2016 در حالی اخراج شد که تا همین هفته 5 امتیاز بیشتر از زیدان گرفته بود!
دیگه این حرف ها کلیشه ای شده ولی جدا از مواردی که گفتین دو تا پنالتی واضح گرفته نشد که یکیش هم میتونست خیلی راحت بازی رو برای رئال دربیاره و یه گل مشکوک به آفساید هم خورد که مشابه اون رو به وفور توی این فصل شاهد بودیم ولی از طرف دیگه گل سالم سوسیه داد به اشتباه خطا اعلام میشه تا تیم محبوبشون فرصت برگشت به بازی رو داشته باشه! حالا اگه این اتفاقات برعکس رخ میداد به نظرتون واکنش امثال پیکه چطوری بود؟؟
دقیقاًنقل قول:
مارسلو سانتراش خوب بود....چیزی که کارو خراب میکرد این بود که هیچ سوپر منی بین 6 تا بازیکن نمیتونه توپو رو هوا گل کنه....یعنی 2 به 6 گاهی هم به 8...خیلی سخته توپ برسه به بازیکن و توپ گل بشه...سانتر تو موقعیتای 1 به 3 یا 1 به 2 میتونه گل بشه...یا سانتری که از کرنر باشه و تعداد تقریباً برابر....
اینی که میگی هر کی میخواد شوت میکنه خوبه که....ولی من همچین چیز ام ندیدم تو بازی ... یکی کروس زد یکی مودریچ یکی ام کاسمیرو...بیرون محوطه عملاً شوتی نداشتیم...
تو این جور بازی ها که دفاع اتوبوسیه باید شوت از بیرون محوطه باشه که تقی به توقی بخوره گل بشه یا یه هندی چیزی بگیره پنالتی بده....که اولیشو متاسفانه کم داریم...دومیشم که داورو خوب خریدن.....ی کار دیگه میشه کرد به جای خرید یه بازیکن .... بهتره پولشو بدن به فدراسیون داوری....اینجوری بازیامون از دم کامبک میشه... مثل یه تیم کذایی....
نمیخوام از خامس دفاع کنم...ولی سال پیش اون فقط از بیرون محوطه شوت درست حسابی داشت...که همین شوتا بقیه رم انگیزه میداد به همچین شوتایی و گل اهی زیبایی هم داشتیم...
اول فصلی که آسنسیو از بیرون زرتو زرت گل میزد چی شد!؟
چرا دیگه رونالدویی رو نداریم که از بیرون شوت قدرتی بزنه....امسال رونالدو هر چی شوت زده یا داخل بوده یا اونقدر کم جون و زمینی بوده که گرفته گلر....
تیمای مقابلم نقطه ضعفمونو دونستن....دفاع اتوبوسی و ضد حمله....
موضوع این که بین خامس و په په و موراتا لااقل باید یکیشو می تونستیم نگه داریم.
فصل عجیبی بود و اون محرومیت های چند جلسه ای ابتدای فصل به اضافه کارت های قرمز پشت سر هم و نگرتن کلی پنالتی به ضرر تیم شدن.
یعنی یک بار نشد ما با ترکیب کامل به میدان بریم.
افشای دستمزد نجومی زیدان در رئال مادرید
تابسنان امسال بود که رسانه های اسپانیایی اعلام کردند قرارداد زیدان تا سال 2020 تمدید شده ولی به درخواست خود او هیچ کنفرانس خبری در این مورد از سوی باشگاه رئال برگزار نشد.
در همین رابطه امروز آاس فاش ساخت که رقم دستمزد زیدان در قرارداد جدید دو برابر شده و او حالا 20 میلیون یورو ناخالص (10 میلیون پس از کسر مالیات) در هر فصل دریافت می کند.
بخش اول دستمزد بازیکنان و اعضای کادر فنی چند روز پیش از سوی باشگاه پرداخت شد و بر این اساس 5 میلیون یورو خالص به حساب زیدان واریز شده است. 5 میلیون یورو دیگر نیز ماه جولای به زیدان پرداخت می شود.
در صورت اخراج فوری زیدان، با توجه به شرایط بد کنونی رئال، باشگاه رئال باید 25 میلیون یورو به زیدان غرامت بدهد. 5 میلیون یورو بخش دوم قرارداد این فصل بعلاوه 20 میلیون یورو برای دو فصل دیگر. دستمزد فعلی زیدان هم ردیف با سرخیو راموس تخمین زده شده است.
چطوری میشه از مهره های هجومی رائول ، مایکل اوون ، رونالدو نازاریو به بازیکنی در حد بنزما رسید؟!
با توجه به اختلاف 19 امتیاز رئال مادرید با بارسلونا در لالیگا و بازی سخت این تیم مقابل پاری سن ژرمن در لیگ قهرمانان، رئال مادرید نیاز به تغییر دارد.
طرفداری - با وجود آنکه رئال مادرید تحت هدایت زین الدین زیدان، در سال 2017 موفق به کسب 5 جام شد، اما در این فصل لالیگا به هیچ عنوان عملکرد خوبی بر جای نگذاشته است. با توجه به اینکه قهرمانی در لالیگا تقریبا غیر ممکن به نظر می رسد، رئال مادرید می تواند با تغییر نگرش و سیستم در ادامه فصل، حداقل برای دو جام دیگر امیدوار باشد.
اما زیدان چه تغییراتی می تواند در تیمش ایجاد کند؟ با توجه به شناختی که از مرد فرانسوی داریم، نمی توان انتظار یک انقلاب در رئال مادرید داشت و شاید حتی انقلاب راهکار خوبی نباشد. چیزی که مشخص است، حملات رئال مادرید و سبک بازی این تیم کاملا قابل پیش بینی شده است.
مارکا در گزارشی، 4 راهکار برای تغییر در تیم زین الدین زیدان ارائه داده است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آسنسیو به جای کاسمیرو و فشار بیشتر به هافبک و دفاع حریف
بدون کاسمیرو و با آسنسیو، رئال مادرید در زمینه هجوم یک گام به جلو بر می دارد. بهترین ورژن رئال مادرید در این فصل، در بازی برگشت سوپرجام اسپانیا و همچنین بازی با سویا در لالیگا دیده شد. در هر دو دیدار، آسنسیو در ترکیب حضور داشت و کاسمیرو غائب بود. پرس و فشار شدید بازیکنان رئال مادرید، بارسلونا و سویا را کلافه کرده بود و همچنین تسلط آنها بر بازی فوق العاده بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سه مدافع با بال های کناری نفوذ کننده
به طور واضح، مخصوصا مارسلو عملکرد خوبی در تیم زیدان نداشته است. زیزو می تواند با سه مدافع، خط دفاع خود را قدرتمند کند و به مارسلو و کارواخال آزادی عمل برای حمله و نفوذ بدهد. رئال مادرید فصل گذشته این سیستم را تجربه کرد. راموس، ناچو، واران و کاسمیرو با این سیستم آشنا هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازسازی بی بی سی
کریم بنزما آماده حضور در میادین است و به نظر نمی رسد زیدان قصد داشته باشد او را روی نیمکت بنشاند. آیا مثلث هجومی بی بی سی باز می گردند؟ مثلثی که در سال های اخیر در مقابل دروازه فوق العاده بودند. مدت زیادی می گذرد که این سه عنصر هجومی در کنار هم به میدان نرفته اند و هر یک به صورت انفرادی عملکرد جالبی نداشته اند. عملکرد ضعیف آنها باعث می شود بازگشت هر سه نفر به ترکیب اصلی چندان جذاب به نظر نیاید اما شاید بهترین راه حل، ساده ترین راه حل باشد. بازگشت به سیستمی که زمانی خوب کار می کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4-2-3-1 در حالی که وینگر ها کاملا به گوشه های زمین منتقل شوند
لوکاس وازکز یک از معدود بازیکنان رئال مادرید است که در فرم خوبی قرار دارد و انتظارها را برآورده کرده است. او و گرت بیل می توانند وینگرهایی باشند که در گوشه های زمین حریف نفوذ می کنند. رونالدو در این سیستم می تواند 9 کاذب باشد و بدین ترتیب شاید ستاره پرتغالی به روند گلزنی اش باز گردد
راه فرار زیدان از بحران رئالبه گزارش "ورزش سه"، زیدان از زمان حضورش در رئال موفق شده دو قهرمانی چمپیونزلیگ، یک قهرمانی لالیگا و ... را کسب کند. سپیدپوشان با 19 امتیاز نسبت به صدر جدول در رده چهارم قرار گرفته اند و ریسک عدم کسب سهمیه چمپیونزلیگ را حس میکنند. ستاره هایی مثل بنزما و رونالدو نیز روی فرم نیستند و از همین رو فشار ها بر روی زیدان به اوج خود رسیده است.
نشریه اکسپرس مدعی شد که زین الدین زیدان، راه فرار مناسبی از بحرانی که در رئال گریبان گیرش شده پیش رو دارد.
با این حال سرمربی فرانسوی فرصت خیلی مناسبی برای فرار از این شرایط دشوار دارد. وبسایت دایاریو گل مدعی شد که تیم ملی فرانسه پس از جام جهانی قصد تغییر در کادر فنی خود را دارد. در حقیقت خروسها روی دشان برای دوره بعد از جام جهانی حسابی باز نکرده اند و قصد دارند مربی دیگری را جانشین او کنند. یواخیم لوو، کونته و زیدان از جدی ترین گزینه ها هستند. با توجه به اینکه پیش از حضور دشان نیز شایعه پیوستن زیزو به تیم ملی فرانسه منتشر شده بود، این احتمال وجود دارد که سال آینده، زیزو هدایت تیم ملی کشورش را برعهده داشته باشد.
نشریه اکسپرسم معلوم نیست سافیش کیه .ستاره هایی مثل بنزما .....؟؟؟نقل قول:
زین پس به جای واژه وقیح ستاره از واژه وزین بنزما در فرهنگ لغت استفاده شود.
واکنش زیدان به طعنههای تمسخرآمیز مخالفان رونالدو
تمسخر رونالدو پس از مصدومیت خونین:« من نمی توانم اظهارنظر مردم و آنچه که دیگران می گویند را کنترل کنم. رونالدو پس از مصدومیت صورتش از موبایل استفاده کرد تا نسبت به شدت آسیب دیدگی خودش آگاه شود. او در رختکن برای ما این مساله را توضیح داد. این دلیلی برای تمسخر کسی نمی شود.
صورت رونالدو جراحت بزرگی برداشته و ورم دارد؛ ولی با این وجود امروز در تمرین حاضر بود، چرا که می خواهد بازی کند و یاری گر هم تیمی هایش باشد. صورت رونالدو چند بخیه خورده؛ ولی او محکم تر از قبل با ماست.»
مصاحبه کامل
وقتی زیدان چیزی توی لالیگا نداره که براش بجنگه و میاد کل تیم رو بیرون میذاره و حتی مارسلو و کروس و بیل و رونالدو جزو لیست هم نیستن اونوقت دقیقا دلیل حذف از جام حذفی رو کسی میدونه؟ اینکه بازی بعد توی مستایا والنسیا رو ببریم که مثلا توی لالیگا به جای چهارم شدن دوم بشیم مهمتره یا اینکه یه جام حذفی رو به همین سادگی از دست بدیم؟
واقعا کار امشب زیدان هیچ منطقی پشتش نبود اونم با وجود اینکه بازی رفت تیم دوم به اون شکل گند زده بودن و مجبور شد که مودریچ و ایسکو رو بیاره که آخر هم روی یه اتفاق رئال گل زد و حالا زیدان همون کار رو تکرار میکنه!
این اشرف حکیمی غیر از فامیل بازی با زیدان دقیقا چه ویژگی ای داره که به جای بازی توی لیگ دسته 2 مراکش داره برای رئال بازی میکنه؟؟
وقتی بازی با ویارئال کل بازی رو رئال داره حمله میکنه و آخر بازی روی ضد حمله گل میخوره و میبازه من هوادار رئال نمیام انتقاد کنم که فلان بازیکن افت کرده یا مربی فلان کار رو کرده چون میدونم توی این فصل حداکثر توان تیم همینه و نباید پشت رئال رو خالی کرد ولی وقتی زیدان میاد مقابل لگانس اینطوری ترکیب میچینه و اشتباه قبلی خودشو تکرار میکنه دیگه واقعا جایی برای حمایت باقی نمیمونه...
به همین راحتی حذف میشیم و رقابت رو برای بقیه آسان میکنیم.
در اینکه زیدان عامل اصلی نتایج اخیر هست، شکی نیست. اما یکی دیگه از دلایل هم بازیکنهای جدید و جوانی هستند که به تیم اضافه شدن اما اصلا جواب ندادن، نمونش گل اولی که خوردیم.
احتمالا نتیجه بازی مقابل PSG مشخص میکنه که به کارش ادامه میده یا نه.
لامصبت اینقدر اعتماد به نفس داره که 8 تا بازیکن از رو نیمکت رو فیکس میکنه !:n29:
آخه مرد مومن کسی تیم دومش رو میفرسته تو زمین که تیم اصلی در اوج آمادگی و تیم روحیه بالایی داشته باشه
نه تیمی که تو سراشیبی هست و هیچکدوم از بازیکنا اون آمادگی همیشگی رو ندارن
پیش خودش فکر کرد الان این بازی راحته و بنزما رو میفرستم تو زمین و میزنه یه 6 7 تایی میزنه و روحیه میگیره ؟؟؟:n13:
آخه مرد حسابی تیم با بازیکن های اصلی نمیتونه درسته نتیجه بگیره بعدش کل خط هافبک رو میزاری رو نیمکت ؟؟؟؟؟
یعنی بنزما دقیقا میخواست چیکار کنه ؟؟؟
فکر کنم خیلی دلش میخواد اخراج بشه فقط روش نمیشه که بگه
غیر مستقیم داره میگه :n01: