سلام
دوستانی که دارین یکم توضیح میدین درباره مبین نت
adsl دارم سرعت پایینه میخوام بیام سمت مبین نت
از سرعت راضی هستین ؟
مودمش قطعی نداره یا چیز دیگه . چون شنیدم مودمهای 4 جی خیلی مشکل دارن
کلا نظرتون چیه ؟
Printable View
سلام
دوستانی که دارین یکم توضیح میدین درباره مبین نت
adsl دارم سرعت پایینه میخوام بیام سمت مبین نت
از سرعت راضی هستین ؟
مودمش قطعی نداره یا چیز دیگه . چون شنیدم مودمهای 4 جی خیلی مشکل دارن
کلا نظرتون چیه ؟
يه نگاه به پست ها بندازبد تمام سوالاتون جواب داده ميشه ؛) رلي من راضيم بين دوازده تا دو قطعي ندارم افت سرعتم كلن ندارمنقل قول:
اين مودم 4g نيست مودم lte هست ثابت هست خوبيش اينه. جايع جا ميشه مثل مودم اي دب اس ال نيست كه يع جا بايد بزاريش كه وصل شع سرعتش بين 4تا 40 هست من. متوسط سرعتم 35 هست
فقط مودم خودشون باید باشه ؟نقل قول:
نمیشه از مودمهای سیم کارت خور دیگه استفاده کرد ؟
سیم کارت دیگه به مودمشون میخوره ؟
پشتیبانی مبین نت چطوره خوب جواب میدن ؟
برای خرید طرح شماره حساب میدن ؟
دوست عزیر یه ذره تایم بزار پستهای قبل رو بخون همه اینا رو به جواب میرسینقل قول:
خوندم دوست من از صفحه یک شروع کردم به خوندن جوابی نگرفتمنقل قول:
با اینکه جوابات هست تو پستهای قبل ولی جواب سوالات نه هستنقل قول:
از خودشون هم مودم هم سیم باید بگیری
خرید هم نمایندگی میاد تست میکنه سرعت راضی بودی پول مسدی تحویل میگیری
مودم از طریق وایرلس شیر میکنه دیگه درسته ؟نقل قول:
برد مودم چقدر هست ؟
منظورم اینه با کابل میخوام وصل کنم پی سی و با گوشی طبقه دیگه خونه باشم بردش جواب میده ؟
بردش در فضای خونه 250 متری با دیوار بتنی خوبهنقل قول:
دوستان میشه آپی ولید هم ازشون گرفت
سلام، بله ....نقل قول:
فقط مودم خودشون سيمكارت خودشوننقل قول:
نه سيمكارت ديگه نمي خوره من واميمكس داشتم مي تونستي خريد شارژ به صورت حضوري تو بانك داشته باشي اره بد نبست پشتيباني
سلام دوستان محترم
عزیزانی که LTE مبین نت دارن خواهشا لطف کنید از آی پی ها پینگ بگیرین و بگید
نکته دیگه اینکه ثبات پینگشم عکس بگیریدبدین (مثلا یه پینگ 100 میده یه پینگ 220 و یا مثلا تو یه رنج هستن مثلا 100 و105و 107 و ...)
آی پی و آدرس ها :
lux.valve.net
146.66.158.1
vie.valve.net
185.25.180.1
sto.valve.net
ممنون از لطفتون
بین 100 تا 140 ئه معمولا اما نتایجش یکسانه تقریبا
ممنون دوست مننقل قول:
همه آی پی ها رو تست کردین ؟
و سواال مهم بعدی این که ببینید هنگام دانلود با IDM ، پینگ بالا میره یا خیر ؟
این افت سرعتش متاسفانه قابل تحمل نیست ...
الان دوباره سرعت اومده 6و7 مگ .
مشتری هاشون زیاد شدن نتیجه اش شد این .
امروز افت سرعت داشتم منم . الان یک لایو استریم نمیتونم نگاه کنم بدون لگ
پشتیبانیش میگه اگه تست سرعت بگیری حداقل 10 مگابیت باشه از نظر ما نرماله !
آخه این که نشد اگه دنبال این سرعتا بودیم adsl با قیمت مناسب تر داشتیم که ...
سرعت تک کانکشن الان واقعا افتضاحه بخاطر همین لایو استریم و iptv اصلا معنی نداره در حال حاضر .
درست عزيز شايد خودشون محدود كردن پس چرا براي من اينطور نيست؟ ديروز همين ساعت داشتم با سرعت پنج مگ فيلم دانلود مي كردمنقل قول:
برا من مشكلي ندناره شايد اينجا مشتريتيي كه استفاده ميكنند كم تت هست برا همين من يا به پهناي باند بيشتري دسترسي دارم يا مشكل نداره اينجا
سلام دوستان هنوز افت سرعت دارید؟ لطف کنید شهر منطقه رو هم بگید .
- - - Updated - - -
سلام دوستان هنوز افت سرعت دارید؟ لطف کنید شهر منطقه رو هم بگید .
دوستان گرامی لطفا جواب این سوال رو بدین
ممنون
هنگام دانلود با IDM ، پینگ بالا میره یا خیر ؟
اگه فول اسپید دانلود کنی آره میره بالا .نقل قول:
آقا چرا اطلاعات غلط به ملت میدیدنقل قول:
یعنی یه کاربر میتونه با یه برنامه زپرتی پینگ یک شرکت رو تغییر بده !!!!!! اونوقت او خطی که بین 8 تا 10 نفر تقسیم کردن هم با برنامه شما پینگش هم تغییر میکنه !!!!!
اونوقت باید یه برنامه دیگه وجود داشته باشه که بشه پینگ رو در حد صفر برسونیم :n08:
برناممون حتما یه هوش مصنوعی داره که باسرور و شرکتمون حرف میزنه و میگه "جان من پینگتو بیار پایین" :n24: وگرنه :n08:
همین مونده که به شرکتای دزد با کارشناسای بی سواد ش اینو القا کنیم که یه کاربر میتونه با یه برنامه زپرتی روی پینگ و حتی سرعت یک شرکت تاثیر بزاره و کارشناسای بی سواد شرکتهای دزد اینو برای یه کاربر از همه جا بیخبر تکرار کنن کاربر بیچاره رو ترول کنن
ماشا الله
عزیز من پینگ فاصله ی زمانی اتصال بین دو دستگاه هستش و کاربر هیچ کاری در این زمینه نمیتونه بکنه و تاثیری نمیتونه بزاره
در ضمن پینگ به عوامل مختلفی از جمله فاصله سرور از کاربر و قدرت سرور و یا حتی اون آشغالایی که با نام فیل شکن سر راه کاربر و سرور میزارن بستگی داره و عوامل دیگه ای که میتوننین حدس بزنید
و همچنین IDM و امثالهم فقط گیرنده میباشند و حتی تعداد کانکشن رو سرور تعیین میکنه
وقتی پینگ خیلی بره بالا این نرم افزار در واقع سرعتش کاهش پیدا میکنه چون در اون لحضه نرم افزار صبر میکنه تا پاسخی از سرور دریافت بکنه
دوست عزیز. منظور ایشون پینگ خودشون بوده نه پینگ کل شبکه مبین نت!نقل قول:
بله شما اگه از تمام پهنای باندی که در اختیارتون قرار داره استفاده کنید پینگ تون با یه سرور مثلا 4.2.2.4 به میزان قابل توجهی میره بالا. حالا هر چه قدر پهنای باند بیشتری در اختیار داشته باشید افزایش پینگ به نسبت کمتره. به عنوان مثال من 1 مگابیت بر ثانیه ADSL دارم. در حالتی که دیتا از مودم رد و بدل نمیشه پینگ من با یه سرور مثلا 50 میلی ثانیه است اما به محض اینکه یه پیج شروع به لود شدن بکنه پینگ میره روی 500-600 و حتی بالاتر. حالا اگه من 20 مگابیت پهنای باند داشتم این اتفاق رخ نمیداد یا تاثیرش به مراتب کمتر بود و پینگ مثلا میشد 100 میلی ثانیه. وقتی شما با نرم افزاری مثل IDM و تعداد کانکشن بالا از یه سرور دانلود میکنید ، دارید از تمام پهنای باندتون استفاده میکنید و این قضیه روی پینگ خیلی تاثیر میذاره. حالا اگه 1 مگابیت من باشه پینگ میشه 2000-3000 و بیشتر تایم اوت و اینترنت عملا برای کارهای دیگه غیر قابل استفاده میشه اما اگه 20 مگابیت باشه ، پینگ مثلا میشه 200 میلی ثانیه و کارهای دیگه مثل وب گردی و غیره تعطیل نمیشه.
کاربر ها هم میتونن روی پینگ کل شبکه یه ISP تاثیر بذارن. اگه ترافیک یه شبکه بالا بره به همون میزان پینگ هم بالاتر میره. این که توی ساعت اوج ترافیک پینگ ISP ها میره بالاتر هم به همین علته.
دوست عزیز پینگ خودش رو تاثیر میزاره یعنی چی !نقل قول:
یک نفر سرعت در ححد 1 مگ داره ولی پینگش ممکنه ببسیار پایینه و یه نفر 20 مگ سرعت داره ولی ممکنه پینگش خیلی بالا باشه
در ضمن شما هیچ دلیل قانع کننده ای نیاوردید که استفاده از پهنای باند توسط کاربر باعث بشه پینگش بره بالا (یعنی کاربر خودش پینگ خودشو بالا میبره !)
اینکه پهنای باند اشغال میشه خوب سرعتی که شرکت در قرار داد داه فقط میتونید اشغال کنید چه ربطی به پینگ داره یعنی شما دارید میگید ما نباید از تمام پهنای باندی که داریم استفاده کنیم که پینگ خطی که از طرف شرکت زیر ساخت کنترل میشه یا تحت تاثیر قرار میگیره پینگش میره بالا!
در ضمن اگه هر شرکتی به خاطر اینکه تعداد زیادی کاربر در ساعاتی مشخصی سرعتش یا پینگش داغون میشه یه دلیلش اینه که از ظرفیت سرورهاش بالاتر استفاده میکنه برای سود بیشتر و این ربطی به کاربر نداره
دوست عزيز من خودم نت مخابرات داشتم وقتي دانلود نميكردم 5 يا 6 بود وقتي دانلود ميكردم ميشد 50 60 نت اسياتك داشتم وقتي دانلود نمي كردم 30 با سرعت دو مگ. البته-وقتي ميكردم 300 200نقل قول:
اينم بگم وقتي با اين مبين نت كار مي كنم اينطوري نميشم راحت مم كار ميكنم هم دانلود سرعت بعضي اوقات تا شيش مگ ميره برا شيش هفت ثانيه
خوب عزیزم این بخاطر استفاده شما نیست که پینگ میره بالا برعکس باید پینگ بره پایین تا کیفیتتون ثابت بشه اونوقت چطوری باید مثلا بازی آنلاینتون انجام بدیدنقل قول:
از طرف او شرکتی هست که ممکنه اینجور سرورها رو به صورت عمدی یا دلایل زیادی که میتونید بهش فکر کنید تنظیم کرده
یعنی اون شرکت موظفه که تعداد کاربراش با قدرت و تعداد سرورش جور باشه که حتی اگه همه کاربرا باه از تمام پهنای باندشون استفاده کنن مشکلی پیش نیاد
همینه که میگم این شرکتای دزد برای سود بیشتر به جای اضافه کردن پهنای باند بیشتر فقط کاربر جذب میکنن و یه عده کارشناس بیسواد رو میزان که که کاربر بدبخت رو بپیچونه
من نمیدونم شما با کی کار داری ولی من تست کردم همینجوری رو هوا هم حرف نمیزنم منظورمم کل شبکه مبین نت نبود.نقل قول:
من میگم خیلی راحت اگه من الان با 4.2.2.4 پینگ بگیرم بطور مثال پینگ 105 هست ولی وقتی دانلود میکنم با تمام سرعتی که به من داده شده پینگم میشه 700 . اینی که دارم میگم همین الان حتی انجام دادم . شما هم الکی داری یک چیزیو که اشتباه متوجه شدی گنده میکنی!
حتی اگه خیلی اصرار میکنی میتونم واست ویدیو هم بگیرم
اینکه تغییر میکنه قبول دارم ولی اینکه این مشکل از طرف کاربر هست باعث سو اسفاده شرکتا میشه که به اسم کاربر همه کاسه کوزه ها سرش میشکنننقل قول:
ولی این مسئله در همه جا صادق نیست این یعنی اینکه کیفیت بسیار بده
برای نمونه به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاهی بندازید
مسئله اینجاست من درک میکنم شما چی میگی دقیقا میفهمم .نقل قول:
ولی این توی 90 درصد ایران صدق نمیکنه
بطور مثال من همین مسئله رو روی ایرانسل تست کردم شبا ساعت 5 صبح که سرعت خوبه اگر فول هم دانلود کنی نمیره بالا پینگ چون کیفیتش نسبتا خوبه ولی کیفیت اینترنت توی ایران کلا داغون هست برای همینم من کلی جواب دادم.
ببینید من الان چنتا تست انجام دادم به این صورتنقل قول:
من از گوگل پینگ گرفتم (قبل از دانلود) پینگم حدود 200 بود
بعدش از سایت سافت 98 با 1 کانکشن شروع به دانلود کردم و دوباره از گوگل پینگ گرفتم پینگم شد حدود 290 تا 300
نتیجه : اختلاف پینگ قبل دانلود با بعد دانلود حدود 80 شد
و دوباره از سایت سافت 98 با 8 کانکشن شروع به دانلود کردم (اینجا حدس زدم باید پینگم بشه 8*80 حدود 650 تا 700) و بعدش پینگ گرفتم و درست بود پینگم همین مقدار بود
و دوباره از سایت سافت 98 با 14 کانکشن شروع به دانلود کردم (اینجا حدس زدم باید پینگم بشه 14*80 حدود 1100 تا 1000) و بعدش پینگ گرفتم و درست بود پینگم همین مقدار بود
نتیجه نهایی که من گرفتم : درواقع پینگ اصلی تغییر نمیکنه در واقع اینا مجموع پینگ هر کانکشن هستش نه پینگ اصلی
اگه کسی در مورد این نتیجه نظری داره بگه
کدوم شهر و کدوم طرحنقل قول:
چی میگی؟![emoji23][emoji23][emoji23]نقل قول:
پینگ اصلی فرعی چیه؟![emoji1]
مجموع پینگ کانکشن هست چیه؟!
شما واقعا جدی داری این حرفارو میزنی یا مسخره بازی میکنی؟![emoji1]
شما بهتره در این مورد مطالبی بخونی کلا بفهمی پینگ یعنی چی و چه نسبتی با پهنای باند داره تا متوجه بشی
این حرفای خنده دار هم نزن دیگه واسه خودتدقشنگ نیست
شما بجای این حرفا و مطالعاتی که خودتون دارید با دلیل علمی و قانع کننده بفرمایید چرا با دانلود کردن حالا مثلا با برنامه IDM وقتی کانکشن ها رو کم یا زیاد میکنیم پینگ هم میره بالا و پاییننقل قول:
شما کانکشن ها رو بزار روی 16 و بعد بزار روی 1
اینم لطفا توضیح بدید :
توی بازی آنلاین وقتی ما با مثلا 8 کانکشن به او سرور بازی متصل میشیم پینگمون باید حتما دورو بره 600 700 بشه در حالی که این پینگ برای بازی آنلاین مناسب نیست ممکنه اون بازی پینگ خیلی بارا رو کیک کنه
وای خدای من
یه سوال پرسیدما
به جای جواب دادن دعوا میکنید؟!!!
دوستان دلیل پرسیدن سوال بنده اینه که الان من پارس آنلاین دارم
حتی اگه با حداکثر سرعت و هر تعداد کانکشن هم دانلود کنم پینگم ثابت هست
ولی بعضی شرکت ها و نت ها مثلا وایمکس مبین نت اگه دانلود کنم پینگم از 100 میشه 30000 !!!
واسه همین سوال کردم چون برام مهمه این موضوع
دوستانی که تست کردن میزان تغییر رو بگن لطفا
لطفا از آی پی 146.66.152.2 پینگ بگیرید و قبل و بعد از دانلود ببینید پینگ چقدر تغییر میکنه (از چند میشه چند؟)
ممنون از دوست محترمی که پاسخ میده
شما کلا تعریفی که از پینگ فهمیدی اشتباهه . من فقط همینو میتونم بهت بگم. در ضمن اونیم که میبینی با 1 کانکشن دانلود میکنی پینگ کم میره بالا بخاطر این نیست که پینگ کانکشنیه ! بخاطر اینه که کیفیت اینترنتت بده و تک کانکشنش سرعتش کمه!نقل قول:
ببینید من بالا تر هم گفتم . اگر بعنوان مثال از دانلود مثلا دیدن ویدیو هست خیر پینگ شاید خیلی تغییر کنه 50 تا باشه . من خودم وسط بازی یوتوب میبینم مشکلی هم ندارم . ولی اگه بخوای مثلا فایل دانلود کنی پینگ میره بالا و نمیشه همزمان هم دانلود کرد هم بازی . البته جدیدا یکم کیفیت کم تر شده ولی هنوز خوبه.نقل قول:
پینگ هم در حالت عادی با این آی پی که دادید 100 هست
سلام. کسی میدونه کیفیتش از نظر پینگ و تایم اوت چطوره؟ nat type این اینترنت ها ۳ هست؟ نمیشه تغییرش داد از روو مودم ؟
دوست عزیز شما معنی پینگ رو کلا اشتباه متوجه شدینقل قول:
اولا پینگ دیتای خیلی خیلی ناچیزی ردو بدل میکنه
و اینکه شما فکر میکنی با ۷ کانکشن به جایی وصلی باید پینگت بره بالا کاملا اشتباه
ببین پینگ از نحوه اتصال تجهیزات شبکه و دم دستگاهای هسن که بین تو و اون سروری که بهش وصل هستی و اون کانکشن ارتباطی بین اینها هست و تو موقعی که شبکه خالی از لود هست یا به عبارتی بیزی نیست و خلوت هست فرقی نداره شما سرعتت ۱ مگ باشه یا ۲۰ مگ پینگ یه حدود ثابتی هست
اما در موقعی که شبکه تحت بار دینا میره و بیزی میشه هرچی لود بیشتری پیدا کنه و بیزی تر بشه پینگ با یه نسبتی افت میکنه و زیاد میشه
ایم ربط نداره به تعداد کانکشن چون ایران اینترنتش فرق زیادی بین تک کانکشن و مولتی کانکشن هست شما فکر میکنی اینجوریه
در صوزتی که اگه جایی باشین که اینترنت کاملا مناسبی داشته باشین فرق زیادی بین تک و مولتی کانکشن نیست
هر چی سرعتی که مشغول دانلود هستین به نقطه ۱۰۰٪ ظرفیت اون شبکه ای که دارین نزدیک بشه پینگ شما همیجوری بالاتر میره
حالا اگه شبکه شما ۱۰۰ مگ باشه این تاثیر کمتری رو قضیه میزاره هر چی پهنای باند کمتر باشه تاثیرش بیشتره
مثلا رو یه سرویسی که ۵۱۲ هیت اگه بزارین با تعداد کانکش بالا دیتا بگیره چون ظرفیتش خیلی کم هست دیگه احتمال داره شبکه برای پینگ تایم اوت بده
اون قضیه هم که گفتین موقع بازی با چند تا کانکش وصل میشه درسته اما اون چند تا کانکشن که مثل دانلود همزمان با نهایت امکان دیتا دانلود یا اپلود نمیکنند که! واسه همین میگن مثلا برای بازی کردن یخ بازی مینیمومذاین مقدار پهنای باند لازم هست چون اگه کمتر باشه میدونن شبکتون رو اوور لود میکنه و پینگتون خراب میشه و غیر قابل بازی کردن میشه