باور کنید ندارم.اگر داشتم اصلا دریغ نمی کردم.برای گرفتن جواب باید دست به دامن تعیرکاران بانه ای و بندر بشید و بهشون بگید اگر برای تعمیر اومد از فلشش یه کپی بگیرن.هر کمکی از دستم برمیاد براتون انجام میدم
Printable View
باور کنید ندارم.اگر داشتم اصلا دریغ نمی کردم.برای گرفتن جواب باید دست به دامن تعیرکاران بانه ای و بندر بشید و بهشون بگید اگر برای تعمیر اومد از فلشش یه کپی بگیرن.هر کمکی از دستم برمیاد براتون انجام میدم
ممنون از لطف شما.نقل قول:
سلامنقل قول:
اقایون میشه از برپسب سریال عکس بگیرید بفرستید یا بنویسید همینجا . ممنون
سلام بایدواردمنوی مخفی بشی و web os روریسیت کنی
سلام uh850 حافظه داخلی دارد؟
650mb حافظه داخلی دارد
سلام دوست عزیز من Broadcast country رو گذاشتم Digital TV و LG Services Country رو روی others ولی همچنان LG Content Store همون 5 تا اپلیکیشن خودش رو داره ، شما تنظیماتت همینه؟نقل قول:
اگه خیلی اطلاع داری من هرکاری میکنم ضبت نمیکنه هارد بهش وصل بازم ضبت نمیکنه راه حلی داری براشنقل قول:
این تی وی مشکل هاله نور در فضای تاریک رو داره ؟
دقیقن کدوم قسمت نشست نور دارینقل قول:
من خودم سامسونگ دارم گوشه بالا سمت راست
ببین من الجی دارم uh850 پاین سمت راست تو تاریکی یکم نور میده من با تحقیق فهمیدم مار خود کمپانیه وقتی ریموت تکون میدی همون نور نمایان میشه وقتی یک ارمی سمت بالا قرار میگیره نور نمایان میشه زیاد بهش دقت نمیکنم برام ادی شده تلویزیون از کجا خریدینقل قول:
از نمایندگی سامسونگ زنگ زدم میگن بیار درستش کنن شما به نمایندگی تماس گرفتی اونا چی میگن؟ عکس از صفحه داری نورش چقدره؟نقل قول:
این مدل کره جنوبی زیر نظر گلد ایران نیست دوم من قشنگ چک کردم مشکل از tv نیست مار خود کمپانیه چون اگه مشکل از tv بود تصویر تاریک باشه باید نمایان میشد که نشد پس مار خود کمپانیهنقل قول:
سلامنقل قول:
شماره سریال من هست TA.AMJWLH
مشکل نشت نور ندارم و از خریدم راضیم .
تصویر فوق العاده
صدا محشر
ر س ی و ر با گیرندگی بالا
طراحی ظاهری شیک
امکانات زیاد
فرستاده شده از HUAWEI RIO-L01ِ من با Tapatalk
مارمنم شماره سریالش همینهنقل قول:
مال پدرم amq است متاسفانه !
مال من ama هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولی سامسونگ ks8500نقل قول:
دومی سونی x9300d
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکان نداره نشت نور نداشته باشی این تو همه ال ای دی ها هست مخصوصا اوناییی ک hdr هستن
با توجه به بررسیها و نظرات دوستان بنظرم بهترین مونتاژ و کیفیت و بی ایراد ترین سری AMAWLH میباشد و بیشترین احتمال نشت نور از گوشه پایین سمت راست در سری AMQWLH میباشد .
مال من amawlh هستش. نشست نور داره. کلا فکر نمیکنم به این قضیه ربطی داشته باشه. همشون دارننقل قول:
اگه لطف کنید چند تا عکس متفاوت از نشت نور بفرستی ممنون میشم ، من اصلا این مورد رو حس نمیکنم و برام خیلی عجیبه که منظور شما دقیقا از نشت نور به چه صورته .نقل قول:
- - - Updated - - -
البته بهتره سایر دوستان هم عکس بگیرن و ارسال کنند تا بشه به نتیجه بهتری رسید .
مال من دقیق چک کردم اصلان یه چیز دیگه هست این مدلش نظرت چیه TAAMJWLHنقل قول:
بنظرم بهتره دوستانی که از این مدل تلویزیون خریداری کردند یه تصویر به صورت Letter Box از تلویزیون بگیرند و قرار بدهند .نقل قول:
باکدوم دکمه ضبط میکنی خیلی راحت اوکی+پایین+ اوکی ضبط میکنه
من این تلوزیون رو دیشب خریدم و بکلی از خریدم پشیمونم شاید واسه قضاوت زود باشه ولی مواردی که پشیمونم کرد و ذکر میکنم
1_ صفحه نمایش در چهار گوشه بخصوص پایین نشت نور داره که در رنگ مشکی بیشتر نمایانه مخصوصا در منو ها حتی در نشانگر موس هم به صورت عمودی سرتاسر تصویر این نشت نور هست
2_ سیستم عامل وب او اس 3 دقیقا مثل کویر برهوته در استور ال جی هیچ یرنامه ای وجود نداره. برنامه های پیش فرضم خیلی محدود و کمن که فقط اینترنت برازر و هواشناسیش قابل استتفادست من موندم چرا این سیستم عامل با ارتقاش این همه پس رفت کرده چون ر ال جی های قدیمی تر خیلی برنامه های بیشتر و کلی بازی وجود داره تو این مدل که دریغ از یه بازی یا برنامه
3_ رسیورش واقعا فاجعست هیچ ماهوارا ای رو نداره من که یاه ست داشتم نتونستم پیداش کنم و اصلن هیچ سیگنال و کوالیتی رو هیچکدوم از ماهواره هاش نداراه خلاصش اصلا روش حساب نکنید و یه مشکل دیگش اینه نمیتونید جدا گانه انتن و ماهواره رو کانال یابی کنید اگه جدا گانه اینکارو کنید کانالای دیگتون میپره
خلاصه من بین سونی 800d و این مدل ال جی اینو انتخاب کر دم ولی ایکاش سونی خری ه بودم باسیستم عامل اندروید و کلی امکاناتش
----- ش هیچ مشکلی نداره. من به راحتی یاهست گرفتم.نقل قول:
نقل قول:
سلام
ممنون میشم اطلاعات بیشتر قرار بدید
من هم میخوام یک تلویزیون 55 اینچ بگیرم . دیشب رفتم و این مدل رو دیدم ولی به نسبت سونی و سامسونگ سری 7 ، اصلا تصویرش جذبم نکرد . بنظر میومد تصویر کدر و ماته و اون شفافیت رو نداره .
دوستان من ٣١ صفحه نظرات شما رو تك ب تك خوندم
و باز هم نتونست منو ب سمت خريد اين تي وي سوق بده
استفاده ي من فقط براي Game هست و PS4
متاسفانه حتي يه دونه نظر راجع ب حالت Game mode اين تلوزيون يا HDR mode اين تي وي نديدم .
مشكل نشت نور ك الا ماشااله هست ... و عمق كم رنگ مشكي ...
كسي از دوستان هست ك مدل KU6300 سامسونگ رو ك همون KU7970 باشه رو با UH850 از نزديك مقايسه كرده باشه؟؟
چون منم واقعا داغون شدم تو اين مقايسه ها
ضمنا tv خونه ما در حال حاضر samsung 46D6960 با مدل جهاني D6600 هست و واقعا تصوير معركه اي ميده ....
خيلي ميترسم ك اين uh850 يوقت در مقابل اون كم بياره و انگار ٣٣٠٠ ريختم دور و افسرده ميشم
یه توضیح کلی در مورد نشت نور بدم. اکثر این مشکلات بخاطر سیستم بکلایت و البته قاب باریک تلویزیون های جدید هست.حتی مدلهای قوی سامسونگ هم در برخی از سایتها و نقدها مشکل نشت نور داشتند مثل ks8000 که واقعا قدرتمند عمل کرد.استاندارد hdr و مقدار 1000nits برای روشنایی یکم کار تولید کننده ها و سخت کرده و حتی ال جی در مورد این مدل به درو گفته که 1000nits هست که اصلا اینطور نیست و روشنایی این مدل به نصف این عدد هم نمیرسه.جدا از این بحثها ،سیستم بکلایت این تلویزیون ها به صورت مستیقیم نیستو ledها از لبه ها نور پنل و تامین میکنند.هر کدوم از این نوع چینش ledها مزایا و معایب خاص خودشو داره .مثلا در این سیستم (نور از لبه) یکپارچگی رنگ خاکستری بهتر هست و dse یا همون صفحه کثیف ( سایه تصویر) کمتر هست و کلا با یکسری از لایه های فوم و الومینیوم نور پخش میشه و یکدست میشه.بدیه این سیستم هم امکان نشت نور هست که چون این مدل پنل ips داره و عمق مشکی کمی داره این قضیه تشدید میشه!.حالا بریم سراغ local dimmingنقل قول:
local dimming
این تکنولوژی وقتی بیشترین تاثیر و میذاره که حتما سیستم بکلایت به صورت مستقیم باشه و البته با تعداد ledهای زیاد و به اصطلاح zone های کوچک و زیاد!.حالا این سیستم به چه درد میخوره؟.برای داشتن کنتراست بیشتر میان با استفاده از پردازش تصویر نقاطی که صفحه سیاه لازم هست همون نقطه led بکلایت و خاموش میکنن و یا نور و کم میکنن .حالا چطور کار میکنه؟تمام این لامپ های بکلایت باید تغذیه (درایو)بشن.و هرکدوم هم از مسیر تغذیه خودشون استفاده میکنن.مثلا داخل یه پنل 55 اینچ 100 عدد led هست . اگر قرار باشه هر کدوم ای این ال ای دی ها از یک مسیر جداگانه تغذیه بشه خوب تعداد سیم ها و خروجی کنترلر هم بسیار زیاد و پیچیده میشه و قیمت تمام شده محصول بالا میره.شرکت ها میان منطقه بندی میکنن و و هر منطقه و جداگانه کنترل میکنن.مثلا برای پنل 55 اینج 10 منطقه در نطر میگیرن و اگر تصویر مشکی داخل هر کدوم از این 10 منطقه باشه لامپ های اون منطقه خاموش و یا کم نور میشن (با استفاده از تکنیک pwm).هرچقد تعداد zone ها کمتر باشه قیمت تمام شده کمتر هست اما مسلما تاثیر این تکنیک هم کمتر میشه.
مثال و برای همین پنل 55 اینچ ادامه میدیم.برای تغذیه این لامپ ها از دو روش استفاده میشه حالت پایدار و حالت متغیر.حالت دوم بیشتر برای hdr استفاده میشه . در حالت اول به عنوان مثال ما 100 عدد ال ای دی 1 وات برای نور پس زمینه استفاده می کنیم پس نیاز به تغذیه 100 وات داریم و اگر لامپی خاموش بشه بقیه در همون حالت 1 وات کار میکنن.ولی حالت دوم به این صورته که اگر تغذیه از شاخه ای گرفته بشه توان شاخه های دیگه بیشتر میشه و ما در نهایت کنتراست بیشتری داریم.اما این حالت معمولا پایدار نیست و در بسیاری از سایتها از پایداری نور پنل در مد hdr به عنوان یک فاکتور مهم یاد میشه.این قضیه در پنلهای oled به عنوان پیش فرض لحاظ شده و وقتی تمام صفحه سفید باشه شما نور بسیار کمتری را می بینید تا وقتی 10 در صد از صفحه سفید باشه.
پیشنهاد من اینه که local dimming روشن باشه و اگر تعداد نقاط کم هست و در نتیجه شما تصویر سفید و ابری می بینید(مثل سفیدی علامت ماوس)و مرزها رعایت نمیشیه ، حداقل در حالت low قرار بدید.نور پس زمینه هم در حالت ماکزیمم قرار ندید.یکم با این تنظیمات کشتی بگیرید تا تصویر بهتر بشه. این مدل ال جی تنظیمات پیش فرض خوبی نداره و باید باهاش کار کرد. امیدوارم اطلاعاتم به دردتون بخوره.
نقل قول:
اتفاقا من دیشب همین مدل 7970 سامسونگ رو هم دیدم و بنظرم من کیفیتش بالاتر میومد از این مدل ال جی
تازه قیمتش هم کمتر بود ولی چیزی که من متوجه نشدم مقدار انطباق تصویرش بود که فروشنده میگفت در سری k انطباق تصویر حذف شده :n13:
حالا این حذف شدن انطباق تصویر یعنی چی متوجه نشدم
ممنوونم دوست عزيزنقل قول:
آره Motion flow تو اين مدل ها خيلي پايين اومده و تو پخش ٢٤ فريم هم ك كلا تعطيل شده
واسه سايت rtings نمره ي ٥ رو ب موشن فلو اين مدل داده
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام، منم این تلویزیونو خریدم،فقط اگه ممکنه کسی لیست کانال های م.ا.ه.و.ا.ر.ه مثل نسیم و اینارو داره من هر کاری کردم نگرفت دوروزه ور رفتم پیدا نشد
یکی ی لیست کانال بکاپ بگیره بما هم بده
سلام.دوستان کسی تنظیم بهینه تصویر برای این tv داره بزاره تا ما هم ست کنیم .
برای tv منو فارسی هنوز کشف نشده درسته؟
من به شما سونی x8500d پیشنهاد میکنم الان بدون گارانتی 4600 در میاد 55 اینچش از مدلهایی که نام بردین تصویرش بهترهنقل قول:
دوست عزيز چرا اين مدل رو پيشنهاد ميكنيد؟؟نقل قول:
من در آستانه ي خريد اين مدل ال جي يا همين مدل سوني اي ك شما گفتي هستم ...
يكم بيشتر توضيح ميديد؟؟ ممنون
تصویرش عالیه همین . شما از tv بجز کیفیت تصویر و رنگ چی میخوای؟