دوستان کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
Printable View
دوستان کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
اون آنتن آماده اسنقل قول:
با توجه به دردسر های تهیه قطعات و مونتاژ اونها و نیاز به اندازه گیری های بسیار دقیق و مطمئن نبودن از نتیجه نهایی توصیه میکنم هیچ آنتنی نسازید و یه آنتن آماده ولی مطمئن بخرید
تجربه کردم که میگم,واقعا ارزشش رو نداره!
من هم نظر دوستمون رو کاملا تایید میکنمنقل قول:
دوستان تمامی کانکتورهای مورد نیاز تو پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از لینک زیر قابل خریده کل وسایلها که 2تا کانکتور مودم ایرانسل و دوتا نر و مادگی رفلکتور جمعا با هزینه ارسال 22ت شد ولیست وسایل به صورت زیر هست :
مرجع
محصول تعداد قیمت واحد جمع قیمت قلم 165,000 ريال حمل و نقل 60,000 ريال مجموع 225,000 ريال 01081505 کانکتور MCX سیم دار رایت 1 50,000 ريال 50,000 ريال 01081504 کانکتور MCX رایت سرکابلی 1 35,000 ريال 35,000 ريال 01081013 کانکتور SMA روپانلی چهارپیچ 1 35,000 ريال 35,000 ريال 01081014 کانکتور -SMA-RG58-RIGHT ANGLE-MALE 1 45,000 ريال 45,000 ريال
تاریخ حامل وزن هزينه ارسال شماره پیگیری 13/09/1395 بسته بندی و پست پیشتاز - 60,000 ريال
.من همشو خرید کردم و انتن میسازم و نتیجه اعلام میکنم .وسایلها فردا میرسه
:n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این سایت که فقط smaداره چطور پس میفرمایید همه کانکتور ها موجودهنقل قول:
نقل قول:
کانکتور MCX رایت سرکابلی
قشنگ رو مودم میفوفته چون یه دونه قبلا داشتم الانم دارم ولی دوتا سفارش دیگه دادم
دوستان آنتن تست شده که تو بازار ایران هم موجود باشه سراغ دارید؟
دوستان طبق فاکتور وسایلم رسید .همتون خرید کنید .اینم عکس وسایلم .کانکتور MCX رو خروجی انتن مودمم چفت شد و بقیه وسایل هم به خوبی پشت سر هم .الان دارم میرم رفلکتور بسازم و نتیجه رو اعلام کنم .اینم یه عکس از وسایلم .فقط یه سوال کابلم نهایتا چند متری باشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
مودم شما کانکتور ts5 میخوره یا ts9 ؟ یعنی کانکتور mcx که گرفتید هم اندازه کدومشون هست؟ کابل rg316 به mcx میخوره؟
من چندتا کار برای تقویت آنتن انجام دادم که تا الان بدون کابل و کانکتور مخصوص حدود 10 دسی بل تقویت آنتن داشتم. میخوام اگه شد تلفیقی از اونا رو انجام بدم ببینم چی میشه و نتیجه رو اعلام میکنم. تشکر
سلام .کانکتور من سری TS هست ولی این کانکتور MCX قشنگ چفت میشه .منم دارم رو رفلکتور کار میکنم .فعلا نتونستم ورق مسی پیدا کنم .تو سایتها نوشتن که با ورق گالوانیزه و آلومینیوم هم میشه جواب میده ولی هنوز موندم با چه ورقی بسازم:n34:نقل قول:
مدل مودم شما چیه؟نقل قول:
من با گالوانیزه درست کردم فکر میکنم یه کم جواب داد ولی چون که از سیم آنتن تلوزیون استفاده کرده بودم مطمئن نیستم که خوب باشه ولی به هر حال ورق مس بهترین انتخابه. یه سر به فروشگاههای برق صنعتی بزن شاید داشته باشن.
میگم سیم شیلد هم به رفلکتور وصل میشه هم به المنت درسته؟
دوستان آنتن آماده 4g که novinphone داره کسی استفاده کرده؟ در چه حدی گیرایی داره؟ اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان آنتن آماده 4g که novinphone داره کسی استفاده کرده؟ در چه حدی گیرایی داره؟ اینم لینکش :
بستگی به یه سری شرایط داره
توی خود سایت نوین فون پشتیبانی آنلاین هست میتونی اونجا از خودشون سوال کنی تا راهنماییتون بکنن. فقط اگه گرفتید نتیجه رو اعلام کنید ممنون میشم
بله باهاشون صحبت کردم و چندتا ویدئو از مدل لوزی شکلش دیدم و در یه روستا که آنتن اصلا نمی داد تونسته بود 4g رو بیاره ولی از نظر عددی پرسیدم جواب نداد. بیشتر می خوام از تجربیات دوستان استفاده کنم.نقل قول:
در ضمن به نظر شما ساخت آنتن یاگی برای 4g تا چه حد عملی و قابل اجرا و در نتیجه بهبود سیگنال میشه؟
سلام .مودم من ایرانسل mf910 هست .تو سایتی که آنتن ساخته بودن خوندم اجباری به مس یا المینیوم یا استیل یا گالوانیزه نداره .خودشون درست کردن با گالوانیزه بهترین جواب گرفتن .بحث تو استاندارد و دقیق بودن انتن هست جنس رفلکتور فرقی نداره حتی میتونید از طلا :n10: استفاده کنید .من الان دوتا عکس میزارم که الان درست کردم با ورق گالوانیزه درجه یک که با خم زدن استاندارد 15ت شد .فقط دوستان نظر بدین که اندازه هام درستن یا نه وفردا میخوام المنت بسازم نصب کنم و تست کنم .شما سر کابلی MCX با کابل اماده بگیر که روش هست و نصب شده .نقل قول:
من اندازه هام از عکس زیر برداشتم ببینید درسته ؟
ساخت من :
صفحه 26 و 27 همین تاپیک رو بخون مثل اینکه یکی از دوستان استفاده کرده و راضی بوده. به هرحال اگه دکلی که بهش وصل میشی سرعت خوبی داشته باشه و آنتن دهی شما ضعیف باشه جواب میده وگرنه جواب نمیده. یعنی شما باید توی یه نقطه از شهر که آنتن دهی خوبی داشته باشه به همون دکلی که میخوای توی خونه ازش سرویس بگیری وصل بشی و تست سرعت بگیری اگه دیدی سرعتش خیلی بالاتره پس اون آنتن هم جواب میده. این تست رو چندین بار توی ساعات مختلف باید بگیری.نقل قول:
من اطلاعاتی از آنتن یاگی ندارم. دوستان لطف کنن اگه اطلاعاتی دارن بگن تا ما هم استفاده کنیم.
پس کانکتور mcx هم اندازه ts9 هست و احتمالا به مودم من که کانکتورش ts5 هست نمیخورهنقل قول:
بله اندازه ها درسته و از روی همین عکس درستش کن. سیم کارتت حتما باید ایرانسل باشه که روی 2600GHz کار کنه
فقط توی ساخت المنت خیلی باید دقت کنی که دوباره کاری نشه چون رسیدن به اون اندازه ها یه کم سخته
دوستان عکس اولی مربوط به فرکانس 2600 مگاهرتزی همراه اول و عکس دومی مربوط به فرکانش 1800 مگاهرتزی همراه اول می باشد. در ضمن در طبقه پنجم قرار دارم و تقریبا فضای اطراف نسبتا باز هستش. سوالی که از خدمتتئن داشتم اینه که من آنتی مناسب برای فرکانس 2600 مگاهرتز ارزش داره درست کنم و می تونم پهنای باندی مناسب تری نسبت به 1800 مگاهرتزی بگیرم یا خیر؟من تقریبا کل تاپیکو خوندم و روش و بهترین مرجع ساخت آنتن یاگی و biquad اشاره نشده. لطفا یه منبع مناسب قرار بدین. باتشکر.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
فرکانس 2600 شما در واقع هیچه باهاش نمیشه کاری کرد مگر از این آنتنهای میکروتیک sxt lte بگیری
یعنی با هیچ آنتن دست سازی نمیشه یه کاریش کرد؟این مودم تو ایران موجوده؟نقل قول:
دوستان این آنتی که می سازند از چه نوع تبدیلی برای وصل کردن به مودم e3372 با کانکتور ts5 استفاده می کنم؟ لطفا لینک خرید قرار بدین با تشکر
آره موجوده با قیمت حدود 530نقل قول:
همشو خرید کردمنقل قول:
:n19:
همش که مورد نیاز نیست یکیش باشه کافیه اگه از تو داخل هویه بزنی میمونه قسمتی که به مودم وصل میشه و اگه یه سرکابلی rg 58 نر یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعدش این تبدیل که یه سرش ماده sma هست و سر دیگه ts5 از راستین بازار با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشه یه کانکتور استاندارد تهیه کرد. البته برای شما که ts9 هست تبدیل sma to ts9 باید پیدا کرد.نقل قول:
تست مربوط به فرکانس 2600 مگاهرتزی ایرانسل هست و snr خیلی افت و خیز داره به نظرتون آنتن درست کنم وضعیت بهتر میشه یا خیر؟
سلام دوستان کسی فروشگاهی در اصفهان سراغ دارد که مبدل sma به ts-5 داشته باشه راستین بازار دارد دونه ای 15 میده هزینه پستشم اگر حساب کنیم 50 دستمون را میگیره فکر نکنم ارزش داشته باشه
سلام
مودم MR200 من در اتاق آنتن نمیدهد (سیم کارت رایتل در حالت 4g) ولی در پشت بام آنتن دارد و سرعت هم خوب است.
میخواهم به جای آنتن تقویتی خود مودم را در پشت بام بگذارم و با کابل لن اینترنت را به اتاق بیاورم.
مانده ام مودم را در پشت بام کجا و تحت چه شرایطی بگذارم مثلا داخل جعبه چوبی یا پارچه برزنتی و . . . ؟
کمکی میتوانید ارائه نمایید ؟
بهتره یک جعبه فلزی بخری و داخل اون قرار بدی.چون مجبوری برق هم ببری پشت بام.البته تو تابستان بایستی به فکر افزایش دماش هم باشینقل قول:
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
ممنون
البته جعبه فلزی جلوی امواح رو میگیره. با راهنمایی دوستان جعبه پلاستیکی سفارش دادم.
کد محصول در سایت پیمان تابلو 228373
عالیه.نقل قول:
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
دوستان من انتن ساختم ولی وقتی انتن وصل میکنم سرعت میاد 400کیلو ولی بدون انتن 5مگ هست .نظرتون چیه ؟نقل قول:
مشخصات rss و rsrq بهبود پیدا کرده ؟ بدون آنتن چنده؟نقل قول:
SNR 14 اصلا فرقی نمیکنه ثابت هستنقل قول:
سلام
برنامه مشخص کردن snr برای مودم 3372 چی پیشنهاد می کنید
lte watch جواب نمی ده
بقیه المان ها چی؟ کانکتورشو چه جوری تهیه کردی؟نقل قول:
یا باید فریمورتو ارتقا بدی؟ و یا باید ltewatch رو بهش بشناسونی. راه دیگه بلد نیستم. تو فروم راهنمایی خرید مودم روش هماهنگ کردن با ltewatch هستشنقل قول:
ممنون مشکلم حل شد از این قسمت فایلو دانلود کردم مشکلم حل شد :نقل قول:
- - - Updated - - -
ممنون مشکلم حل شد از این قسمت فایلو دانلود کردم مشکلم حل شد :نقل قول:
سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی!Huawei E8372 4G
دوستان من مودم
رو دارم فقط نیاز به لوازم و کایل و انتن های outdoor دارم
یه نظر دوستان کدوم انتن ها کاربرد خیلی خوبی دارند با توجه به تخصص شما عزیزان؟!
ممنون میشم در این مورد بنده رو راهنمایی فرمایید!
کلا هر انتنی که عملکرد و بازده بیشتری داشته باشه!
پیشاپیش ممنون
اگه می خوای خودت درست کنی اول باید ببینی واسه کدوم فرکانس میخوای آنتن بسازی بعد بری از سایتای آموزش خارجی که تو همین فروم هم دو سه تاش اومده آموزششو ببینی و درست کنی. اگرم می خوای که یه دونه بخری که بعضی از دوستان خریدند و نسبتا راضی هستند که تو سایتایی مثل novinphone و digik موجوده که یکی شو بردار و بخر.نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون از پاسختون دوست عزیز
نه میخوام بخرم به نظر شما دوستان کدوم انتن الان بهترنی عملکرد رو داره جدا از هزینه اش؟!
یاگی و sxt و .......