یه روتر باند 42 43 با قیمت نجومی و نایاب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یه روتر باند 42 43 با قیمت نجومی و نایاب
اولی که زده بود 500 دلار که خیلی گرونهنقل قول:
اون سايت كلا قيمتاش الكيه! شما ميتونين قيمت مودمهايي كه تو ايران هست روًبا قيمتي كه اون سايت ميزنه مقايسه كنين كمه كم دو برابر قيمت ميزنه!نقل قول:
واسه كسايي هست كه هيچ اطلاعاتي ندارن كه همينجوري بيان بخرن بدون اينكه از قيمت واقعي خبر داشته باشن
مثلا شما قيمت اينو ببين
زده ٣٩٠$ دلار كه تازه افر زده شده ٢٦٠ دلار كه يه چيزي نزديك ٩٠٠ هزار تومان ميشه
در صورتي مه قيمت اين مودم در بازار خودمون حدود ٤٠٠ تومن هست
ممنون از شما،فقط ي چيزي اون سيم كارت تنها روي فركانس ٣٥٠٠ مچ شدند،يعني اين سيم كارت ها فركانس ٣٥٠٠ رو نميتونن مچ بشن حتي اگر سخت افزار را داشته باشيم؟نقل قول:
7cEram
نميدونم ولي بچه ها قبلا تست مردند سيم كارت معموليا كار ميكنه رو مودم td kte اما سرعت خيلي پايين تر مياد از سيم مارت خودشنقل قول:
حالا دليلش چي هست معلوم نيست
نوکیا در حال پلنینگ تهرانه، شمال تهران مونده، منتظر باشین ، احتمالاً تا پایان ماه راه اندازی تجاری تهران اعلام میشهنقل قول:
از طرف شرکت شاتل ؟ خبر موثقه ؟نقل قول:
سلام به دوستان
امروز که مناطق تحت پوشش TD را دیدم منطقه ما کاملا تحت پوشش است ولی اصفهان جز 26 استان خدمات اینترنت ثابت نیست به نظر شما اگر ثبت نام کنم می تونم ازشون اینترنت بگیرم و کلا دوستانی که تجربه اینترنت ثابت دارند به صرفه است یا نه البته من ADSL از خود مخابرات دارم که نهایت پهنای باندم 6M است و دانلودم همیشه روی 500K ثابت بوده البته من تجربه استفاده از وایمکس ایرانسل را دارم که واقعا افتضاح بود یعنی صد رحمت به دیال آپ قدیم ممنون
مبین نت در تلکام ۲۰۱۶ از سرویس اینترنت TD-LTE خود رونمایی کرد
مبین نت در روز آغازین نمایشگاه تلکام ۲۰۱۶ از سرویس جدید خود رونمایی کرد. این شرکت اعلام کرد مدتهاست در پی ارائه ی سرویس اینترنت TD-LTE است و در تلکام این فرصت را پیدا کرده که نمونه ی آزمایشی آن را با سرعت ۸۵۰ مگابیت بر ثانیه رونمایی کند. گفتنی است تجاری سازی فناوری مذکور با استفاده از مودم های مخصوص آن به کاربران اجازه خواهد داد سرعت اینترنت خود را تا ۴۰۰ مگابیت بر ثانیه افزایش دهند.
زمان عرضه ی سرویس TD-LTE از سوی مسئولین این شرکت ابتدای آذرماه اعلام شده است. به گفته ی مسئولین شرکت مبین نت سرویس جدید این شرکت ابتدا در ۳ شهر تهران، کرج و کیش راه اندازی خواهد شد و سپس طی سه ماه، حدود ۱۰ شهر دیگر نیز در فهرست پوشش سرویس TD-LTE مبین نت قرار خواهند گرفت. گفتنی است تعداد این شهر ها قرار است ظرف ۱۷ ماه به همان ۱۲۳ شهری برسد که این شرکت هم اکنون در آنها سرویس وایمکس ارائه می کند.
پوشش شبکه ی سرویس TD-LTE مبین نت نسبت به وایمکس با ۳۰ درصد افزایش همراه خواهد بود و به این ترتیب مشکلاتی که کاربران اینترنت نیمه ثابت برای استفاده از این سرویس ممکن است با آنها دست به گریبان شوند به حداقل خواهد رسید. مبین نت امیدوار است با افزایش ۵۰ درصدی تعداد سایت های ارائه دهنده ی این سرویس، خدمات TD-LTE خود را از همان ابتدای عرضه با ۱۵ تا ۳۰ درصد پوشش بهتر در مقایسه با وایمکس ارائه دهد.
مصرف کننده ی نهایی با استفاده از مودم های TD-LTE خود قادر است به سرعت ۵۰ مگابیت در ثانیه برسد که برای تماشای فیلم با کیفیت بسیار خوب نیز کفایت می کند. این در حالی است که مبین نت می گوید امکان رساندن این میزان به ۴۰۰ مگابیت بر ثانیه با استفاده از مودم های پیشرفته تری که بالطبع قیمت گرانتری دارند و بیشتر به درد کاربران شرکتی و سازمانی می خورد نیز قابل دستیابی است.
اینترنت TD-LTE در ایران با عنوان اینترنت نسل چهارم شناخته می شود و در حال حاضر یکی از بهترین فناوری های ارتباطی دنیاست که شرکت مبین نت مجوز و فرکانس لازم برای ارائه ی آن را سال گذشته دریافت کرد.
به همین مناسبت تاپیک زیر ایجاد شد.نقل قول:
سلام من یه مودم Airmaster 3000m lte مبین نت دارم . میخوام سیمکارت 4g ایرانسل رو روش استفاده کنم . یکی از دوستام موفق به اینکار شده و میگفت هیچ تنظیمی هم انجام نداده . ولی من هرکار میکنم با اینکه سیمکارت رو میشناسه ولی سیگنال دریافت نمیکنه و همش EMM State حالت not registered هست . البته بعضی وقتا اولش که مورم روشن میشه یه 5 ثانیه وصل میشه و سیگنال میگیره بعد دوباره از حالت رجیستر خارج میشه انگار پرت میشه بیرون ...
کسی راهکاری نداره ؟ واقعا قیمتا و سرعت مبین نت بدرد نمیخوره !
اين مودم به نظرم براي td lte هست به نظرم بايد سيم كارت td lte ايرانسل رو امتحان كنيد اگه بتونيد جور كنيد نه سيم كارت معمولي رونقل قول:
و اينكه فكر نكنم فركانس كاري اين مودم به فركانس ايرانسل يكي باشه واسه اين كار نميكنه!
از نظر فرکانسی می خونه. اینم باند 42 و 43 هست مثل ایرانسلنقل قول:
احتمالات زیادی هست. یکیش اینه که توی شبکه td ایرانسل فقط imei های که خودشون ثبت کردن اجازه رجیستر دارن و احتمال دیگه اینه که مودم لاک مبین نت باشه. اینا نیاز به تست داره اما اگر به شبکه وصل میشه با سیگنال خوب بعد ریجکت میشه شاید همون احتمال اول قوی تر باشه.
می تونید در مورد اقداماتی که کردید و پوشش اون منطقه از نظر سیگنال باند 42 بیشتر توضیح بدید.
اون دوستتون تونسته از اینترنت استفاده کند؟
بله دوستم کامل تونسته استفاده کنه . آنتن دهی همون سیمکارت روی گوشی هم عالی هست ...نقل قول:
اخه روی گوشی چه ربطی به این مودم داره. این مودم فقط 3400-3600 رو ساپرت می کنه و گوشی 1800 2600 رو. نکنه شما می خواهی با این مودم به 4 جی اف دی دی 1800 و 2600 وصل بشی؟نقل قول:
مودم جدید TD-LTE ایرانسل:
سلامنقل قول:
اطلاعاتي از سازنده و مشخصات اين مودم داريد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام،نقل قول:
این مودم تو نمایشگاه تلکام بود که با 20% تخفیف بقیمت 280 تومن ارائه می شد. کارشناسی که اونجا بود می گفت ساخت هواوی هست ولی هیچ کجاش آرم هواوی نداشت!
دوستانی که تلکام رفتند، نپرسیدند آیا قراره که سیم تی دی رو جدا بفروشن یا نه؟
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
اگر مال هواوی هست که خیلی خوبه ولی چرا تو سایت نیست ؟ :n27:
تلکام تا فرداست؟
یا پس فردا؟
فردا 7 مهرنقل قول:
دیگه چه خدماتی در زمینه LTE ارائه میدادن ؟ برای تهرانی ها میفروختن ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سرویس های VoWiFI و VoLTE بزودی راه اندازی تجاری خواهند شد.نقل قول:
رو نمایی از "سیم کارت چند شماره ای" (حد اکثر تا 10 شماره (حتی شماره ترابرد شده) بر روی یک سیم کارت) که بنظرم سرویس خیلی خوب و کاربردی هست و بزودی راه اندازی میشه.
رونمایی از سیم کارت NFC.
مودم های TD-LTE برای تهرانی ها هم قابل خرید و استفاده بود و تا 1 ماه آینده در سایت ایرانسل جزو شهرهای تحت پوشش اطلاع رسانی خواهد شد.
گوشی موبایل 2 سیم کارته با برند MTN با پشتیبانی از فورجی بهمراه سیم کارت فورجی، 6 گیگ اینترنت هدیه 3 ماهه و 18 ماه گارانتی بقیمت 360 هزار تومن نیز فروخته میشد!
من الان نمایشگاه بودم. متاسفانه فقط چند تا دختر پسر گذاشتن که اطلاعات فنی اصلا ندارن.
مودم جدید ظاهرا میگن ساخت هواوی هست و ۴ تا پورت شبکه داره . پورت تلفن مثل مدل ۳۵۰ نداره
میگفتن این بهتره . چراشو خودشون نمی دونستن!
جالبه که این مودم ۳۵۰ رو هم به نام هواوی میفروختن! حتی آرم هواوی داشت در صورتی که ساخت green packet هستش!
۲۰ درصد تخفیف میدادن برای ثبت نام توی نمایشگاه هرچند همونجا تحویل نمی دن و میگن بین ۷۲ ساعت الی یک هفته
تست سرعتشون هم همونجا توی نمایشگاه حدود ۷۰ مگ بود برای دانلود و ۸ مگ برای آپلود با پینگ حدود ۲۰ به ایران
البته همه ی اپراتورها همون بغل سالن ها bts های سیارشون رو برپا کرده بودن و خوب معلوم نیست وقتی شما مودم رو بیاری خونتون سرعتش چقدر باشه!
دم سالن هم شارژ و اینترنت مجانی (یک گیگ ) میدادن که ملت صف بسته بودن !
من خودم همین مدل z6000 رو پیش ثبت نام کردم. قرار شد فردا زنگ بزنن برای پرداخت توی سایت yelo.ir . تحویل بگیرم نتیجه تستشو میزارم ان شاالله
مسلما بايد اون يكي مودم هم داشته باشي تا معلوم شه كدوم بهترهنقل قول:
چون تست يه دونشون چيزي نميشه ازش اثبات مرد
من با اين مودم اوليه تو تهران بالاترين تستي كه سرور داخلي گرفتم ٤١-٤٢ مگابيت بوده
لطفا هر وقت مودم گرفتید تست کنید هم کیفیت مودم و کاراییش ها انتن دهی و وای فای..... هم سرعت تست و اینکه کدوم محل تهران تست گرفتید.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
چرا یه طرح نامحدود نمیزارن فعلا با این قیمت مودم و نبود طرح شبانه اصلا ارزشو نداره
به نظر من با اعتبار شبانه و پایداری خیلی خوبش گزینه بدی نیست. من که ناراضی نیستم
نقل قول:
اخه نامحدود بدن که دیگه کی حجمی میخره،شبانه رو موافقم ولی میگن شبانه رو کلا میخوان جمع کنن
معلوم نیست با خودشون چند چند هستن!نقل قول:
الان از ایرانسل برای تکمیل ثبت نام تماس گرفتن، اصلا طرف نمی دونست z6000 چی هست!
بعد میگه خوب فرقش چیه؟ شما می دونی؟ من باید به اینا توضیح می دادم
آخرش اپراتورشون قرار شد با مدیرش چک کنه و خبر بده
یک ساعت بعد زنگ زد که این مودم رو فعلا فروش نداریم! شما همون dt350 رو میتونی بگیری فقط
فقط هم تا شنبه میتونی از تخفیف نمایشگاه استفاده کنی!
آخرش مارو مجبور کردن همون مودم قبلی رو بخریم!
حتی قیمت و امکانات z6000 رو هم اپراتورهای خود ایرانسل نمی دونستن چی هست! از من می پرسیدن!
پس اونو نشون ميدن بعد اينو ميدن ملت[emoji16]نقل قول:
بله! به من z6000 رو نشون دادن، حتی فرمی هم که خودشون برام پر کردن برای z6000 بود . این اپراتور میگفت فقط شما تنها هم نیستی. ظاهرا خیلی های دیگه هم z6000 رو میخواستن! ولی به همه dt350 میدیم!نقل قول:
معلوم نیست توی این شرکت چه خبره!
باز الان با من تماس گرفتن که شما ثبت نام نکردی و مودم z6000 رو هم هنوز فروش نداریم! میگم آقا من دیشب پول ریختم شماره سند رو هم همکارتون یاداشت کرده، بعد کلی چک کردن میگه آره دوشنبه میرسه دستتون!
میگن شما قبل از اینکه پول بگیرین میگید شنبه میرسی حالا میگید دوشنبه! میگه فروشمون بالا بوده، نمی رسیم زودتر تحویل بدیم!
واقعا بی کفایتن!
كلا از پشت تلفن ثبت نام نكنيد بهترهنقل قول:
هميشه حضوري باشه پول ميدين مودم رو بگيرين
اينا هر دفعه كارشون همينه
كلا مشتري درجه آخر اهميت هست
آقا من جای شما بودم سفارشم رو تغییر نمیدادم. عملا کلاهبرداریه این، غیر از این مشتری هم گلابی فرض کردن.نقل قول:
سفارش رو کنسل میکردی شما (با چند فحش ملایم!) و بعد با سفارش دیگه اون مودم dt350 رو تهیه میکردی در صورت نیاز.
خیلی زشته اگر واقعا ماجرا همینه که تعریف کردید
شرکت ایرانسل روز شنبه ١٠ مهرماه ٩۵ مثل هر سال کنفرانس خبری خود را برگزار میکند و گزارش جامعی را به مردم و رسانهها ارائه میدهد.
اما این نشست امسال همزمان با حضور محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رونمایی از خدمات و محصولات جدید این شرکت همراه خواهد بود.
در این مراسم همچون سال قبل مدیرعامل ایرانسل گزارشی از فعالیتهای جدید ایرانسل به وزیر ارتباطات و فناواری اطلاعات ارائه میدهد و با حضور محمود واعظی خدمات و محصولات جدید ایرانسل رونمایی خواهد شد.
همچون سالهای گذشته امسال نیز علیرضا قلمبر دزفولی مدیرعامل ایرانسسل در نشست خبری سالانه این شرکت به سئوالات خبرنگاران پاسخ میدهد.ایرانسل به تازگی فناویهایی چون تماس بر روی LTE با نام VoLTE و خدمات تماس بر روی شبکه بیسیم با نام VoWiFi را آزمایش کرده و فناوری TDD-LTE خود را در بیش از ٢۵ شهر به مردم ارائه داده است.
از پشت تلفن ثبت نام نکرده بودم! نمایشگاه حضوری ثبت نام کرده بودم! اونجا هم مودم z6000 رو نشون میدادن و برای اون ثبت نام می کردن . فقط برای واریز وجه و تکمیل ثبت نام تماس گرفتن (موقع ثبت نام توی نمایشگاه وجه دریافت نمیشد) و اونجا مودم رو عوض کردننقل قول:
سفارش من توی نمایشگاه بوه و اگر کنسل میکردم ۲۰٪ تخفیفش رو از دست می دادمنقل قول:
امروز مدیرعامل ایرانسل گفت مودم td-lte از نوع outdoor تا دو هفته ی دیگه واسه فروش عرضه میشه . باید چیز جالبی باشه
کسی تاحالا سیم کارت تی دی دی رو روی این مودم زیر تست نکرده.
سیم اف دی دی ده ثانیه کانکت میشه بعد دیسکانکت می مونه
اتصال اولیه برای چند ثانیه
حالت ماندگار
چهارشنبه هفته پیش نمایشگاه مودم Z6000 رو ثبت نام کردم، پنجشنبه برای تکمیل وجه تماس گرفتن و توی همون مکالمه اینترنتی پول رو بهشون دادم، به جای شنبه ، یک شنبه مودم رو تحویل دادن، تا الان (ساعت ۴ و نیم دوشنبه) هم هنوز سیم کارت رو فعال نکردن!
اپراتورهاشم بوق بوقن! همچین توی سایتش زده راه اندازی سریع! خوب الان adsl که سریعتر رانژه میشه! حتی من یک دفعه از مخابرات گرفتم (مشهد) کمتر از یک ساعته رانژه شد!