فردا بازی سختی هست..من حتی فکر میکنم دروازه پرسپولیس باز هم خواهد شد.. با این موقعیت خراب کردن طارمی، هم امیدی به برد نیست :n28:
رهر چند عملکرد رادوشوییچ عالی هست و من دوست دارم ، بتونه برای بازی چهارم هم ، دروازه رو بسته نگه داره
Printable View
فردا بازی سختی هست..من حتی فکر میکنم دروازه پرسپولیس باز هم خواهد شد.. با این موقعیت خراب کردن طارمی، هم امیدی به برد نیست :n28:
رهر چند عملکرد رادوشوییچ عالی هست و من دوست دارم ، بتونه برای بازی چهارم هم ، دروازه رو بسته نگه داره
فکر می کنم دیگه از پست ها وحرف های شما در مورد طارمی میشه این برداشت رو کرد که بیشتر باهاش مشکل شخصی دارید !نقل قول:
زیر سوال بردن عملکرد فصل پیشش که دیگه از اون حرف هاست. این فصل هم حالا باز خوبه چند مدت پیش 90 یه تحلیل مفصل از طارمی داشت. قرار نیست اگه یه بازیکن افت کنه حافظمون رو پاک کنید و چپ و راست، کم و زیاد ازش انتقاد کنیم. فوتبالش تموم شده هست؟ در 24 سالگی؟ به خاطر خراب کردن موقعیت؟ :n02: اونم آقای گل فصل پیش ؟!
با احترام به نظر شما ولی این حرف ها و نظرات بیش از حد بزرگنمایی شده و احساسی هستن. :n01:
اما بازی با پدیده؛
میشه گفت یکی از سخت ترین بازی هامون هست. پدیده ای که فقط مثل ذوب آهن تا حالا مقابل پرسپولیس برانکو شکست نخورده و هفته قبل هم با تراکتور در تبریز 1-1 مساوی کرد. از اون طرف تراکتور هم فردا بازی سختی داره، برای ما فرصت خیلی خوبیه که اختلاف رو زیاد کنیم، اگه در مقابل صدر رو از دست ندیم !
اصلا مهم نیست فردا چطوری بازی می کنیم، فقط 3 امتیاز رو باید بگیریم. با نبودن عالیشاه و احمدزاده و احتمالا بیرانوند، ترکیبمون به احتمال خیلی زیاد به مانند بازی قبل هست با این تفاوت که احتمالا رضائیان هافبک راست بازی می کنه. در بازی فردا فرصتی برای موقعیت خراب کردن نیست و اگه از تک موقعیت هامون استفاده نکنیم بعیده بتونیم 3 امتیاز رو بگیریم و چه بسا دست خالی هم برگردیم. عملکرد خط حمله فردا خیلی مهمه.
:n20:نقل قول:
:n04:
به گزارش "ورزش سه"، به دلیل بارش برف شدیدی که از صبح جمعه در مشهد آغاز شده، با تصمیم داور و ناظر بازی دیدار دو تیم پدیده مشهد و پرسپولیس تهران 24 ساعت به تعویق افتاد.
این دیدار که پیش از این قرار بود ساعت 14:10 در ورزشگاه ثامن مشهد برگزار شود، با تصمیم موعود بنیادی فر داور این دیدار روز شنبه برگزار خواهد شد.
این اتفاق در حالی رخ داد که پیش از این قرار بود این بازی روز پنجشنبه برگزار شود که با درخواست باشگاه پدیده به روز جمعه موکول شد و حالا به دلیل شرایط جوی این بازی روز شنبه برگزار خواهد شد.
به گزارش "ورزش سه"، الکسی پل یانسکی، مدافع اوکراینی تنومند سرخپوشان که در این فصل به لیست پرسپولیس اضافه شده است، هنوز نتوانسته در قامت بازیکنی ثابت برای برانکو ایوانکوویچ در ترکیب اصلی به میدان رود. او در تمرین امروز نیز دچار مصدومیت شد تا بنا بر نظر کادرپزشکی پرسپولیس از ادامه تمرین معاف شود و شانس حضور اندکش برابر پدیده نیز کاملا منتفی شود. با شرایط به وجود آمده پرسپولیس برای دیدار با پدیده مشهد علیرضا بیرانوند، امید عالیشاه، فرشاد احمدزاده و الکسی پل یانسکی را در اختیار نخواهد داشت.
پرسپولیس هم مثل پدیده باید درخواست کنه که بازی بعدیش به تعویق بیافته به خصوص اینکه با ذوب آهن در اصفهان هم بازی داریم.نقل قول:
تراکتور برد، بهتر تا پرسپولیس قدر موقعیت هاشو بدونه و بفهمه جایگاه ش کاملا در خطر هست :n34:
بوژیدار رادووشویچ، سیدجلال حسینی، حسین ماهینی، محسن ربیعخواه، محمد انصاری، رامین رضاییان، کمال کامیابینیا، محسن مسلمان، وحید امیری، الکساندر پریمیوف و مهدی طارمی .
تماشاگر ها چه شعار میدن در ورزشگاه؟ میگفتن حیا کن پرسپولیس رها کن
با کی بودنت؟
[QUOTE=Life24;8908818]تماشاگر ها چه شعار میدن در ورزشگاه؟ میگفتن حیا کن پرسپولیس رها کن
با کی بودنت؟[/QUOT
فکر کنم با فردوسی پور بودن ! دلیلش رو نمی دونم.
ویرایش:
حمله به فردوسی پور در مشهد!
گزاشگر مطرح فوتبال که از سوی تماشاگران تیم های مختلفی مورد اعتراض قرار گرفته حالا شاهد شعارهای پرسپولیسی هاست.
به گزارش نامه نیوز، عادل فردوسی پور به خاطر برنامه 90 در مقاطع مختلف مورد نقد جدی هواداران تیم های مختلف قرار گرفته است.
زمانی هواداران تراکتورسازی علیه او موضع می گرفتند و گاهی هم نوبت به طرفداران سپاهان می رسید که در ورزشگاه علیه او شعار دهند.
در سال های اخیر استقلالی ها به طور جدی علیه او موضع گرفته و حتی از تحریم برنامه اش خبر دادند و حالا نوبت به پرسپولیسی ها رسیده که او را دشمن تیم خود بنامند.
در جریان بازی امروز پرسپولیس برابر پدیده در مشهد نیز هواداران قرمزها علیه مجری 90 شعار دادند و از او خواستند تیم شان را رها کند!
===
این برد جدا جای تبریک داره چون هم دوباره به صدر برگشتیم، هم با تراکتور و ذوب آهن به ترتیب 2 و 6 امتیاز اختلاف ایجاد کردیم و هم طلسم پدیده رو شکستیم.
بازی سخت بعدی با ذوب آهن هم دقیقا همین شرایط رو داره و امیدوارم بتونیم از اون بازی هم دست پر بیرون بیرون بیایم. :n11:
خیلی خوبه بردیم
اما واقعیت من فکر میکنم هنوز تیم تیم نشده. از بین پنج تا بازیکن راحت رد شدند و گل زدند! :n14:
بازیکن کناری تیم فوتبال پرسپولیس بعد از پیروزی مقابل پدیده دچار افت فشار شد و به زیر سرم رفت.
به گزارش تابناک ورزشی،حسین ماهینی پس از پیروزی 2 بر یک تیمش مقابل پدیده در رختکن این تیم در ورزشگاه ثامن مشهد دچار افت فشار شد و به زیر سرم رفت. او حتی تا ساعتی بعد از سوت پایان مسابقه هنوز در رختکن تیم پرسپولیس مانده بود!
ظاهرا این افت فشار بخاطر تلاش زیاد این بازیکن در میدان مسابقه بود تا مقابل نفوذهای پیاپی میزیان را بگیرد. پرسپولیس امروز در مشهد به رغم دریافت چهارمین گل فصل خود ، به سه امتیاز حیاتی دست یافت و به صدر جدول بازگشت.
به نظرم داروشوییچ دو توپ اول بازی رو خوب گرفت. موقعیت های خطرناکی بودند
نیما نکیسا در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در خصوص پیروزی تیم فوتبال پرسپولیس مقابل پدیده اظهار داشت: در ابتدا جا دارد به رضا مهاجری بابت درگذشت پدرش تسلیت بگویم و از این لحظه به بعد برایش زندگی شادی را آرزو میکنم. پدیده، بازی خوب و منسجمی مقابل پرسپولیس ارائه داد ولی با برنامهریزی خوب برانکو برای دقایق مختلف بازی، پرسپولیس 3 امتیاز را به دست آورد و از این بابت خوشحالم.
وی در مورد اینکه عدهای پیروزی پرسپولیس در دقایق پایانی را شانسی میدانند، گفت: این حرف مغرضانه است یا از جانب افرادی مطرح میشود که فوتبال بازی نکردهاند و تجربه مربیگری ندارند. شانس هم میتواند دخیل باشد ولی پرسپولیس روی تکتک دقایق بازی، برنامه داشت.
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس با اشاره به عملکرد خوب بوژیدار رادوشوویچ درون دروازه پرسپولیس و از سوی دیگر رهایی علیرضا بیرانوند از بند مصدومیت خاطرنشان کرد: خودم اگر مربی تیمی باشم که یک دروازهبان محلی دارد و یک دروازهبان ملیپوش، اگر دروازهبان محلی در دوران مصصدومیت دروازهبان ملیپوش، عملکرد خوبی داشته باشد، بعد از رفع مصدومیت دروازهبان اصلی هم او را در ترکیب نگه میدارم. رادوشوویچ به خوبی در نبود بیرانوند از دروازه پرسپولیس محافظت کرده است و تا زمانی که خوب بازی میکند نباید روی نیمکت برود.
نکیسا در ادامه با اشاره به تبعات احتمالی نیمکتنشینی بیرانوند گفت: من با بیرانوند برخورد نزدیک داشتهام و میدانم بازیکن با شعور و فهمیدهای است و در صورت نیمکتنشینی برای تیمش حاشیه درست نمیکند. توصیهای هم برایش دارم که در مدت نیمکتنشینی، روزنامه نخواند!
وی در پایان با اشاره به نتایج ضعیف استقلال اظهار داشت: برای تیم استقلال ناراحتم و دوست دارم کنار پرسپولیس در صدر جدول باشد تا فوتبال ما از این رقابت بهره ببرد.
پسر خیلی بازی سختی بود انصافا....
ولی این پرسپولیس اصلا جون نداشت حمله کنه... نمیدونم تاثیر سه چهارتا بازی خوف اروپایی پشت سر هم بود توی این هفته یا چی...
ولی احساس کردم این پرسپولیس پرسپولیس همیشه نیست...
مهاجم اوکراینی هم اصلا توپ نمیدن بهش... نامردیه خیلی سریع هم میکشنش بیرون....
با این حال، به نظرم تیم واقعا مشکل حمله داره و باید حتما حل بشه چون با این وضعیت، بدون باخت و این همه مساوی باز به جایی نمیرسیم.... با این حال به نظر میرسه تونستیم اختلاف و هاشیه امن خوبیرو ایجاد کنیم که لااقل در بین دو تیم اول جدول باشیم همیشه.... مخصوصا که این هفته تیم های تعقیب کننده دوم و سوم و چهارم بهم خوردن و ترکیب بالای جدول رو جدی عوض میکنن!!!
هرچقدر که کیف کردم استقلال ببازه به تراکتور، امیدوارم این سری ما ذوب رو بزنیم و نفت هم تراکتور رو که دیگه یعنی عالی ترین حالته برامون! :)))) کی صب کنه تا بازی بابا....
به نظرتون بازی با ذوب آهن بیرانوند باید بیاد یا رادوشویچ؟
من نظرم رادوشویچ هست..وقتی الان این آماده هست و مشکل نداشته، نباید عوضش کرد..بیرانوند هم که تازه تمرین های جدی رو شروع کرده
عاره رادو رو من اوایل واقعا ازش میترسیدم ولی دروازه بان خوبیه ...
بهتره این بمونه تو دروازه که اماده هست
این فصل که تیم به این خوبی داره پیش میره ، فیل همه یاد هندوستان کرده ! خودمون داریم به خودمون ضربه می زنیم !
اول فصل که ساسان انصاری رو راحت از دست دادن و الان ستاره لیگ هست ! بعد از اون نوبت سربازی نوراللهی شد که به نظر قطعی می رسه؛ خوش به حال تیم حریف ! بعد نوبت داستان سربازی عالیشاه شد که اونم ظاهرا داره قطعی میشه؛ اینم یکی دیگه از بهترین هامون تقدیم به تیم حریف. داستان انتقال انصاری هم که همچنان ادامه داره. بعید نیست مسئولان تیم وسوسه بشن و با این مبلغ بفروشنش. و حالا هم آرام طبع می خواد جدا بشه !
چندین و چند بازیکن خوب و موثر رو احتمالا در نیم فصل دوم نداریم. در نقل و انتقالات نیم فصل هم بعید بتونیم جانشین های خوبی بگیریم. اینطوری بخوایم پیش بریم قهرمانی رو دو دستی تقدیم تراکتور کردیم !!
به گزارش "ورزش سه"، آرام طبع در این جلسه با تاکید بر اینکه طاقت نیمکت نشینی ندارد، از برانکو ایوانکوویچ خواست با درخواست جدایی او موافقت کند. برانکو ایوانکوویچ به آرام طبع گفت در این زمینه با باشگاه صحبت خواهد کرد و به خاطر اخلاق خوب او در نیم فصل گذشته و عدم اعتراض وی در دوره طولانی نیمکت نشینی به او کمک خواهد کرد.
آرام طبع به خبرنگار ما در این زمینه می گوید: من با آقای برانکو ایوانکوویچ در خصوص آینده ام صحبت کردم و گفتم بیشتر از این نمی توانم نیمکت نشینی را تحمل کنم. چون برای بازی فیکس به پرسپولیس آمده بودم که خود آقای برانکو هم تایید کرد و گفت:" نظر من هم همین بود اما تو قبل از بازی اول مصدوم شدی و من نمی توانستم تو را به ترکیب اضافه کنم، همانطور که در مورد رامین رضاییان نیز در نهایت این اتفاق نیفتاده، اگرچه رامین بازیکن تیم ملی است."
وی در ادامه درباره محتوای جلسه اش با سرمربی پرسپولیس گفت: من به ایشان گفتم که هم خودم و هم خانواده ام از نیمکت نشینی و بازی نکردن ناراحت هستیم و با توجه به اینکه هرگز در دوران فوتبالم این شرایط را تجربه نکرده ام، به من اجازه جدایی دهند. آقای برانکو گفت بازی های آسیایی در پیش است و صبر کن چون به تو بازی خواهد رسید. اما من نمی توانم ریسک کنم و از ایشان خواهش کردم به این موضوع رضایت بدهد که ایشان هم پذیرفت و حالا قرار است در جلسه ای با مسئولان باشگاه در این زمینه تصمیم گیری نهایی انجام شود.
آرام طبع در ابتدای فصل و پیش از مسابقه اول مقابل سایپا مصدوم شد و این مساله باعث دوری او از ترکیب و جایگزینی محسن ربیع خواه در پست دفاع چپ سرخپوشان شد. او که سابقه حضور در صبای قم را دارد قصد دارد تیمی را در نیم فصل انتخاب کند که شانس حضورش در ترکیب ثابت بیشتر باشد. او می گوید: برانکو خیلی حرفهای با این موضوع برخورد کرد و من از او ممنونم. پیش از شروع لیگ من چند پیشنهاد داشتم اما با توصیه علی دایی به پرسپولیس آمدم؛ چراکه او اعتقاد داشت در این تیم پیشرفت بیشتری خواهم کرد و بازی در تیمی مثل پرسپولیس به نفع من خواهد بود. امیدوارم مسئولان باشگاه هم با جدایی من در نیمفصل موافقت کنند تا بتوانم تا در تیم دیگری به فوتبال بازی ادامه دهم.
با جدایی آرام طبع و حضور احمد نوراللهی در تیمی نظامی و همچنین جدایی ساسان انصاری و احتمال جدایی سه بازیکن دیگر در نیم فصل، برانکو ایوانکوویچ برخلاف فصل گذشته باید به ترمیم کامل تیم و به خصوص نیمکت اش بپردازد تا با توجه به سنگینی دیدارهای پیش رو در لیگ برتر و همچنین حضور این تیم در لیگ قهرمانان و تعدد ملی پوشان این تیم، صدرنشینی تا پایان لیگ از دست نرود.
به گزارش "ورزش سه"، سرمربی کروات پرسپولیس که بعد از تمرین نوبت صبح سرخپوشان در باشگاه حضور یافته بود تا درباره آخرین شرایط این تیم در لیگ برتر و نقل و انتقالات و همچنین قرعه کشی لیگ قهرمانان آسیا به بحث بپردازد، در پایان این جلسه در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که در صورتی با جدایی محمد انصاری که اکنون با پیشنهادی از لیگ چین مواجه شده است، موافقت خواهد کرد که برای باشگاه سودمند باشد.
برانکو ایوانکوویچ در این خصوص گفت: «موضع من نسبت به محمد انصاری تغییر نکرده و هنوز هم می گویم به این بازیکن نیاز دارم و نمی توانم اجازه جدایی اش را بدهم. خصوصا اینکه هواداران نیز نگران این موضوع هستند و در صورتی که آسیبی به تیم برسد نمی توانم در قبال این تصمیم پاسخی به هواداران بدهم. اما در صورتی که باشگاه به این نتیجه برسد که رفتن این بازیکن به نفع تیم خواهد بود ماجرا متفاوت می شود.»
به گزارش "ورزش سه"، بوژیدار رادو شوویچ در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس افزود: با اینکه در اروپا زندگی و فوتبال بازی کردهام اما الهلال و الریان را میشناسم. آنها حریفانی سر سخت و از بهترینهای لیگ کشور خودشان هستند. وی افزود: ما با بهترینها بازی خواهیم داشت ولی اصلا شک نکنید که در هر بازی برای برد به میدان میرویم. ما فقط دنبال قهرمانی در ایران نیستیم و همه، میل ما برای پیروزی و قهرمانی در آسیا را با شروع این رقابتها خواهند دید.
گروه A: الاهلی امارات، لوکوموتیو ازبکستان، التعاون عربستان (برنده استقلال ـ السد)
گروه B: استقلال خوزستان، الجزیره امارات، لخویا قطر(برنده الفتح ـ نسف ـ الحدید)
گروه C: الاهلی عربستان، ذوب آهن ایران، العین امارات (برنده الجیش ـ بنیادکار)
گروه D: الریان قطر، الهلال عربستان، پرسپولیس ایران (برنده الوحده ـ الوحدات ـ بنگلور)
گروه E: کاشیما آنتلرز ژاپن ـ موانگ تونگ تایلند ـ (برنده پلی آف 4) ـ (برنده پلی آف 1)
گروه F: اف سی سئول کره ـ نماینده دوم ژاپن ـ سیدنی واندرز استرالیا ـ (برنده پلی آف 3)
گروه G: گوانگ ژو اورگراند ـ سوون سامسونگ کره ـ نماینده سوم ژاپن و نماینده هنگ کنگ
گروه H: آدلاید یونایتد استرالیا، جیانگ سو چین ـ جونبوک کره ـ (برنده پلی آف 2)
به گزارش "ورزش سه"، علیرضا بیرانوند علیرغم بهبودی و حضور در تمرینات گروهی هفته اخیر در لیست کاروان این تیم برای دیدار برابر ذوب آهن قرار نگرفت و سرمربی کروات سرخپوشان ترجیح داد در این بازی روی شرایط بدنی این دروازه بان ریسک نکند.
بیرانوند که بعد از مصدومیت و شکستگی دست، از هفته جاری تمرینات اختصاصی و دروازه بانی خود را آغاز کرد، شرایط حضور در این بازی را کسب کرده بود، اما عملکرد مثبت رادوشوویچ و عدم ریسک برانکو باعث شد تا او در لیست نفرات اعلامی خود برای دیدار برابر ذوب آهن نام این دروازه بان ملی پوش را قرار ندهد.
مشخص شد ، پس برانکو با رضاییان لجبازی نکرد و اوایل بازی بهش نمیداد
الان رادوشویچ خوب کار میکنه و دست بهش نمیزنه
یعنی میگه به ترکیبی که جواب داره میده ، بی دلیل دست نمیزنم..حقیقیت داره ...الان تا رادوشوییچ قوی کار کنه، فیکس خواهد بود
پیشکسوت پرسپولیس گفت: دفاع سرخپوشان باید برابر خط حمله موفق ذوبی ها ایستادگی کند.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس درباره دیدار این تیم با ذوب آهن در هفته 14 رقابت های لیگ برتر با خبرنگار برنا صحبت کرد. وی با بیان اینکه ذوب آهن نسبت به اوایل فصل توانست به شرایط بهتری دست یابد، گفت: ذوبی ها توانستند خود را به بالای جدول نزدیک کنند و اکنون این تیم از مدعیان قهرمانی لیگ برتر است زیرا ذوب آهن با سرمربیگری مجتبی حسینی می تواند انتظارات را برآورده کند. او با اشاره به اینکه سرخپوشان در اصفهان کار سختی با ذوب آهن دارند، افزود: پرسپولیس در این دیدار باید همه توان خود را به کار بگیرد تا به نتیجه خوبی برسد. سرخپوشان با پیروزی برابر پدیده اکنون با روحیه بهتری به مصاف ذوب آهن می روند.پرسپولیس باید با هوشیاری بیشتری برای دیدار با ذوب آهن بازی کند. شاگردان برانکو با انگیزه بسیاری پا به میدان می گذارند زیرا می دانند با برد مقابل ذوب آهن می توانند برای قهرمانی نیم فصل گام بلندی بردارند. پیشکسوت پرسپولیس با تاکید بر اینکه در این دیدار دفاع سرخپوشان باید در برابر خط حمله موفق ذوبی ها ایستادگی کند، اضافه کرد: خط دفاعی پرسپولیس از ساختار مناسبی برخوردار است و می تواند مانع حملات و فرار مهاجمان ذوب آهن شود. درخشان درباره عملکرد رامین رضاییان در ترکیب سرخپوشان، گفت: رضاییان از تاثیرگذارترین بازیکنان پرسپولیس است که تاکنون توانسته با پاس های دقیق خود امتیازهای بسیاری برای تیم برانکو به دست آورد. سرمربی سرخپوشان هم باید شرایط و عملکرد مناسب رضاییان را در نظر بگیرد تا از این بازیکن تاثیرگذار استفاده های بیشتری کند. وی با اشاره به اینکه مهدی طارمی، به دلیل مشکلات روحی و روانی نمی تواند بعضی از توپ ها را به گل تبدیل کند، اضافه کرد: این بازیکن از لحاظ فنی مشکلی ندارد. اگر مشکلات روحی و روانی این بازیکن برطرف شود و تمرکز خود را بر روی توپ های ارسالی بیشتر کند می تواند بهتر از فصل گذشته در زمین گلزنی کند. مربی سابق سرخپوشان درباره عملکرد مناسب وحید امیری در تیم پرسپولیس بیان کرد: امیری از بازیکنان تاثیرگذار سرخپوشان است که با گلزنی های به موقع خود توانست شرایط مناسبی برای پرسپولیس در جدول لیگ برتر مهیا کند. وی درباره وضعیت دروازه بانان سرخپوشان و انتخاب بهترین گزینه برای دیدار با ذوب آهن، افزود: بیرانوند و رادوشوویچ به عنوان سنگربانان مطمئن توانستند عملکرد بسیار خوبی از خود نشان دهند. باتوجه به مصدومیت بیرانوند و درخشش مناسب رادوشوویچ در غیاب سنگربان اول سرخپوشان باید دید سرمربی این تیم کدام دروازه بان را برای این دیدار به زمین می فرستد. البته به احتمال زیاد برانکو هر سنگربانی که آماده تر است برای دیدار با ذوب انتخاب خواهد کرد. درخشان درباره جدایی نورالهی و عالیشاه از پرسپولیس گفت: هر دو بازیکن برای پرسپولیس بسیار موثر هستند. نورالهی با توجه به پیشنهادهایی که از کشورهای خارجه دارد اما بهتره چندسالی در ایران بازی کند تا به تجربه مناسب برسد. عالیشاه هم به دلیل مسائل سربازی باید از این تیم جدا شود اما باید شرایط لازم ایجاد شود تا این بازیکن تا پایان فصل برای سرخپوشان بازی کند. جدایی هر دو بازیکن به ضرر پرسپولیس است.
به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیس در هفته چهاردهم لیگ برتر از ساعاتی دیگر در فولادشهر به مصاف ذوب آهن خواهد رفت تا صدرنشینی اش را تثبیت کند. برانکو ایوانکوویچ که در این بازی امید عالیشاه و علیرضا بیرانوند را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد، با بازگشت فرشاد احمدزاده، بار دیگر رضاییان را به سمت راست خط هافبک فرستاد تا سورپرایز بزرگ خود را اینگونه رو کند.
بر این اساس ترکیب پرسپولیس را در بازی امروز بوژیدار رادوشوویچ، سید جلال حسینی، محمد انصاری، حسین ماهینی، کمال کامیابی نیا، محسن مسلمان، وحید امیری، رامین رضاییان، مهدی طارمی، محسن ربیع خواه و فرشاد احمدزاده تشکیل خواهند داد.
بدباختی دادیم....
تیم اصلا جون حمله نداشت... توپها الکی لو میرفت...
بله، این مشکل در بازی با پدیده هم مشخص بود، اما چون زیر سیبیلی رد شد ، کسی بهش توجه نکرد..نقل قول:
دیگه تیم ها ، برنامه پرسپولیس رو خوندند و روش کار کردند ، باید یک فکر اساسی بکنه برانکو
بازیکنان نیکت نشین رو بازی نمیده، چرخشی کار نمیکنه برانکو، وقتی نیاز به بازیکن جایگزین داره، کسی رو نداره :n35:
در ضمن اون گل افساید اگر ، درست محسوب میشد به نفع پرسپولیس بود..حداقل زودتر شاید خودش رو جمع کرد
با باخت تراکتور، اگر مساوی هم می کردیم عالی بود :n21:
با این وضعیت خرید مهاجم هدف از نون شب هم واجب تره
به قول حسن انصاری فرد، پرسپولیس در بهترین زمان باخت
الان میشه بهتر ضعف ها رو برجسته کرد و در نیم فصل برطرفشون کرد
ضمن اینکه تراکتور هم باخت تا ضرر نکنیم از این ضرر
با این حال چند موقعیت خوب رو از دست دادیم تا بهترین فرصت برای فاصله گرفتن رو از دست بدیم
این خراب کردن موقعیت ها توسط طارمی، به روحیه کل تیم ضربه میزنه
اینم آخر و عاقبتش
:n28:
کاملا موافقم.نقل قول:
اتفاقا اصلا بد هم بازی نکردیم، نیمه اول که ذوب آهن کاملا اسیر ما بود. موقعیت های خیلی خوبی هم داشتیم، اگه یه کم خوش شانس بودیم و مظاهری اینقدر آماده نبود حتما نیمه اول یه گل زده بودیم. هر چند فرصت خیلی خوبی برای افزایش فاصله بود ولی خوب موقع و خوب هفته ای باختیم.
ضعف های تیم کاملا مشخصه و نیم فصل حتما باید چند تا جا به جایی در تیم داشته باشیم. نه فقط در لیگ بلکه حواسمون به بازی های آسیا هم باید باشه.
در مورد شایعات نقل و انتقالات، خبرهایی در مورد جدایی دو تا بازیکن اوکراینی هست و جذب سیامک کوروشی و تلاش برای جذب داریوش شجاعیان. جذب شجاعیان یه کم بعیده ولی شاید بتونیم سیامک کوروشی رو بگیریم. در پست مهاجم هم زهیوی گزینه بدی نیست.
ما چه خوشمان بیاید و چه خوشمان نیاید
اصلا تیم مالی نیست..
این تیم ، تیم فصل قبل نیست
یک ذره فقط یک ذره ، تیم حریف مقاومت کنه، تیم کاملا پنچر هست
برخلاف دوستان به نظرم اصلا بازی خوب نبود
یک روند کاملا نزولی رو پرسپولیس داره طی میکنه
تیمی که 11 -12 تا بازیکن داره و بقیه انگار اصلا وجود ندارند ..
نه رقابتی بین بازیکن ها هست . نه چیزی..
حالا این تیم به نظر شما تو آسیا میتونه کاری کنه؟ والا نه
برید بازی دیروز ساسان انصاری رو ببنید، چطور موقعیت ها رو گل میکنه
بعد اینجا چطور موقعیت خراب میکنند.
:n34:
آسیا که هیچی... این روند ادامه پیدا کنه، خواب قهرمانی انشالله خواهیم دید...
رادوشوویچ مقصر بود یا هافبکها؟
وکیل ملت: پرسپولیس در اصفهان شکست خورد و حالا همه از گل خورده سرخها و مقصران ثبت این گل میگویند.
بیشتر نگاهها به رادوشوویچ گلر کروات تیم است که در زمان شوت پهلوان چند متری با خط دروازه فاصله داشت و همین جلو آمدن باعث شد نتواند واکنش مناسبی در مقابل این شوت داشته باشد.
البته شوت پهلوان طوری زده شد که به نظر میرسد شاید اگر رادو روی خط هم بود گرفتن این توپ برایش بسیار سخت میشد. در عین حال به نظر میرسد تنها او مقصر این گل خورده نباشد و فضایی که هافبکهای پرسپولیس به پهلوان دادند عجیب و غریب بود. پرسپولیس که در فاز دفاع خوب کار میکند در این لحظه با غفلت مسلمان و کامیابینیا فضای بسیار خوبی در اختیار پهلوان گذاشت که عجیب بود. در صحنه گل غیر از مسلمان که نزدیک زننده گل بود بقیه بازیکنان پرسپولیس روی یک خط و نزدیک محوطه جریمه خودی تجمع کرده بودند که همین استقرار اشتباه نقش پررنگی در ثبت گل خورده شان داشت.
به گزارش "ورزش سه"، علیرضا بیرانوند که دو ماه دور از ترکیب پرسپولیس بوده، برای هفته آینده و تقابل با سیاه جامگان در درون دروازه این تیم قرار می گیرد.
بیرانوند بعد از بازگشت این تیم از اردوی امارات گچ دست خود را باز کرد و طی روزهای اخیر با فیزیوتراپی و تمرینات اختصاصی شرایط حضور در ترکیب پرسپولیس را به دست آورده است. او در بازی با ذوب آهن هم قادر به همراهی این تیم بود که البته با نظر برانکو ایوانکوویچ و عدم ریسک روی این مساله، آنها را در سفر به اصفهان همراهی نکرد اما از هفته پایانی نیم فصل مشکلی برای حضور در ترکیب این تیم نخواهد داشت. بوژیدار رادوشوویچ در غیاب بیرانوند در 5 بازی درون دروازه پرسپولیس قرار گرفت و علیرغم عملکرد قابل قبول دو بار دروازه اش باز شده است.
شنیده میشود بیرانوند که در 9 هفته تنها 3 گل دریافت کرده، مشکل خاصی نداشته و تنها از خراب شدن آمار کلینشیت خود در دیدار مقابل ذوبآهن ترسیده و در تصمیمی خودخواسته به اصفهان سفر نکرده است. شاگردان مجتبی حسینی خط حمله قدرتمندی را تشکیل داده و در 4 بازی 10 گل به ثمر رسانده بودند و شنیده میشود همین موضوع بیرانوند را نگران کرده است.