الان چک کردم وضعیت حساب فعال هستش:n13:نقل قول:
Printable View
الان چک کردم وضعیت حساب فعال هستش:n13:نقل قول:
با این مشکلی که دارم و پشیمون شدم از ترابرد به ایرانسل. ایا میشه برگردم همراه اول؟نقل قول:
طرح در مرحله آزمایشی هست و دارای نواقصی، باید در سایت 195 شکایت کنی اگر مراحل ترابرد کامل انجام شدهنقل قول:
فرستاده شده از E6633ِ من با Tapatalk
من ترابرد کردم هیچ مشکلی نبود به جز پیامی که قرار دادن....فکر کنم سه ماه باید صبر کنی تا دوباره برگردینقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
با سلام و احترام - از عزیزان اگر کسی به همراه اول ترابرد کرده لطف کنه فیدبکی بده. چطوریه؟ راضی هست یا نه؟ سیم کارتش درست فعال شده ؟ میتونه بسته بخره ؟ مشکل برقراری و دریافت تماس و.. وجود داره ؟ تا موقعی که سیم جدید فعال شد دنگ و فنگ زیادی داشت؟ به دلایل آنتن دهی قصد ترابرد دارم از ایرانسل. پیشاپیش از راهنماییتون سپاس گزارم
سلام
من از ایرانسل ترابرد کردم همراه اول
حدود یک هفته خطم قطع شد که مشکل از ایرانسل بود زیرا نبایستی خط من را تا تحویل سیم کارت جدید قطع می کرد.بعد از ترابرد هیچ مشکلی تا حالا ندیدیم و همه چیز خوبه.فقط اگه خواستی ترابرد کنی به صورت حضوری از دفاتر همراه اول ترابرد کن.
نقل قول:
برای شما هم پیغام پخش میشه؟نقل قول:
حد اعتبارم بعد از 70 ت امروز شد 100 هزار تومن...اقا مجید برا شما هم اینجوری شده؟
اگر مشترک خوش حساب باشید روی پرداخت قبوض پایان دوره باز هم سقف اعتبار شما افزایش پیدا خواهد کرد.نقل قول:
سلام برای من هم که دیروز فعال شد اول 50 هزارتومان بود و بعد شد 70 هزارتومان و الان دیدم شده 100 هزار تومان. فکر کنم برای تمامی خط های ترابرد شده دائمی یه ایرانسل یکسان باشه.نقل قول:
سلام به همگی دوستان بعد از گذشت 24 ساعت از فعال شدن سیم کارتم(ترابرد همراه اول دائمی به ایرانسل) مشکل تماس ورودی برطرف شد و راحت میشه با من تماس بگیرن و پیام بفرستن و یک چیز جالب اینکه " تماس که با من میگیرن اون پیغامی که دوستان میگن همراه اول گذاشته برای من نیست و همون اول بوق میخوره " شما هم یک تست کنید شاید همراه اول برداشه اون پیغام را. ( البته هنوز کد های دستوری ایرانسل برام فعال نشده)
سلام
روز سوم هم تموم شد ولی پیامک ترابرد برام نیومد
دیروز با پشتیبان ایرانسل حرف زدم گفت باید ۳روز و ۹ساعت صبر کنی بعد از اون اگه فعال نشد پیگیری کن .
اونایی که از اعتباری همراه اول به ایرانسل ترابرد کردند بعد از دریافت سیمکارت چقدر طول کشید پیامک براتون بیاد ؟
من از اعتباری رایتل ترابرد کردم ایرانسل همون روز که رفتم دفتر ایرانسلو سیم کارت رو گرفتم همون شب برای پیامک 667 اومد البته خط من به ایرانسل متصل هست اما مسدوده وکاری نمیتوانم بکنم گفتم پیگیری کنندنقل قول:
ببینید فقط تماس های که خارج از شبکه ایرانسل میشه این پیام براش پخش میشه دوست عزیزنقل قول:
نقل قول:سلام من با همراه اول به خطم زنگ میزنم هیچ پیامی پخش نمیشه و مستقیم بوق میخوره! برای شما پیام پخش میشه؟نقل قول:
عجیبه همین الان تست کردم برا من پخش میشه...خدا کنه کلا این پیامو حذف کنن..امروز از ایرانسل تماس گرفته بودن در مورد اینکه ایا راضیم از طرح ها و پوشش منم گفتم فقط تورو خدا این پیامو حذف کنید گفتش در دست پیگیری خیلیا مثل اینکه اعتراض کردننقل قول:
سیم کارت پیام رسان ایرانسل رو اگر به رایتل تغییر بدم به دیتا تبدیل میشه ؟
به همراه اول ببرم چی میشه ؟
منم امروز بعد ۴ روز از پیامک تایید ۶۶۷ خطم از همراه اول به ایرانسل بدون هیچ قطع شدن ترابرد شد .
هیچ مشکلی در تماس و پیامک نیست.
اون پیام ترابرد پخش میشه.
کدهای دستوری کار نمیکنه فعلا.
سلام.نقل قول:
بله دقیقا شده ۱۰۰ تومن.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
برای من هنوز پخش میشهنقل قول:
یک چیز جالب در مورد آهنگ های پیشواز یا آوای انتظار یا همون راینوازهای رایتل:
راینوازهای رایتل بسیار با کیفیت تر از همراه اول و ایرانسل پخش می شوند بدون هیچ خشی انگار ترانه با کیفیت از رادیو گوش می کنید. و هم کیفیت صدا تفاوت کاملا محسوسی نسبت ایرانسل و همراه داره خیلی تمیزه مثل رادیو هست کیفیت صدا . البته وقتی از تلفن ثابت زنگ بزنید به رایتل این تفاوت کیفیت را خیلی بیشتر حس می کنید.
اما آهنگ های پیشواز همراه اول و ایرانسل خیلی بد پخش میشه.
الان تست کردم بوق انتظار همراه اول به همراه اول ترابرد شده و تلفن ثابت به همراه اول ترابرد شده تغییر کرده و متفاوت شده اما هنوز اون پیغام دوبار پخش میشه:V30:
دوستان من قصد دارم دائمیه همراه اولمو به رایتل تغییر بدم و این نکته که خطم قطع نشه ، خیلی واسم مهمه و به هیچ وجه برام امکانش نیست که خطم قطع باشه!
حالا سوالم این هست که آیا خط قطع میشه یا نه ، بلافاصله پس از تایید وصل میشه؟!
نه. هیچ پیغامی پخش نمی شود.ولی ظاهراً در آینده با فشار سازمان تنظیم مقررات قراره پخش بشه.
نقل قول:
سلام دوستان من کدهای دستوری (ussd) برام کار نمیکنه و با پشتیبانِی اِیرانسل هم تماس میگیرم فایده ای نداره الان 48 ساعت هست خطم فعال شده! راهی هست پیشنهاد بدین یا کسی این مشکل داره؟ ( ترابرد خط دائمی همراه اول به ایرانسل)
برا منم اینجوری شده بود خودش حل شدنقل قول:
سلام دوستان آیا ایرانسل برای ترابرد به خطش تسهیلاتی هم میده مثلا اینترنت رایگان یا مکالمه رایگان
سلامنقل قول:
ایرانسل تنها تسهیلاتی که میده اعتبار خط دائمی رو به تدریج تا 100 هزار تومان افزایش میدهد.
ولی رایتل اعتبار رو 60 هزار تومان در نظر میگیره و کلی بسته های آغازین اینترنت و تماس و اس ام اس رایگان داره.
بعد از دریافت SMS از 667 و ارسال عدد 1 بلافاصله خط شما قطع میشه و همزمان سیم کارت جدید فعال میشه.نقل قول:
رایتل هیچ تاخیری نداره و توی زمینه ترابرد پذیری عالی عمل میکنه. (18 ساعت بعد از پر کردن فرم درخواست ترابردپذیری توی سایت رایتل , سیمکارت رایگان رایتل را پست در خونه تحویل داد.)
اره خداییش رایتل خوب عمل کردنقل قول:
من دارم از همراه اول میرم رایتل
2 روز بعد ثبت نام سیم کارتش پست اورد تحویل داد و کپی کارت ملی گرفت.
رفتم تو سایتش تایید کردم سیم کارتم و گفتن 5 روز دیگه وصل میشه.
رایتل مزیتی که نسبت به 2 تای دیگه داره همیشه بدترین شرایط هم 3g میگیره امکان نداره 2g بشه منکه تا حالا ندیدم.
کلا یا 4g میده یا 3g نوسان هم نداره.
ممنون ... منم تصمیم دارم به رایتل ترابرد کنم .... اما کلا رایتل دزد نیست .... اولش خسیس بود توی قیمت های اما کلا خیلی بهتره مخصوصا کیفیت میکالمش ... اون دوتای دیگه خیلی خطر ناکن ... به خصوص اون که اسمش رو گذاشتن دزد اولنقل قول:
اون ایرانسل هم نت 6 تا 12 صبح که میده نیم ساعات زودتر قطع میکه ... همچین خوشحال نشید دوستان رفتید ایرانسل ... ایرانسل کلا کارش درست نیست و مال حرام و حلال قاطیه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما من هنوز در عجبم چطوری ایرانسل با سیمکارت های 5 تومنی تا 20 تومنی این همه شبکش سریع رشد کرد :n04: اما همراه اول با ودیعه های 160 هزار تومنی تا 1 میلیون تومن هنوز 3g نداره !!! ( محله ما )
من قبل اینکه بیام ایرانسل، خط اعتباری ایرانسل داشتم و استفاده میکردم اون طرحی شما گفتین برای من 11:59 دقیق قطع میشد...من دو تا سیم کارت رایتلم دارم که کلا غیر فعال شدن استفاده نکردم چون پوشش ضعیف داره ولی هر جا پوشش خوب باشه کیفیت داره و اونم به خاطر خلوتی شبکه هستش...نقل قول:
خب فیلم گذاشتم از آپارات برای مدرک .. اون فیلمو من نگرفتم که :n01:... الان هم از ساعت یازده و نیم تا 12 قطع و وصل میشد !!!! دلیش رو نمی دون .. من نمی گم اشکال داره اما خب بسته رو بنویسه تا یازده و نیم خودش رو راحت کنه ! :n02:نقل قول:
بعد رایتل سال پیش خیلی بد بود الان تقریبا درست شده اگه سیمکارتتون غیر فعال شده شاید بشه یه جوری فعال کرد با شارژ دوباره و تست کنید ..... من هم که گفتم سیمکارت رایتلم رو انداخته بودم دور. .. :n02: اما خب پیداش کردم و نمی دونم چرا شارژش کردم .. دیدم عجب بچه خوبی شده :n02: حرف گوش میده :n06:
سلام به دوستان
من ٢٤تيرماه فرم رو در سايت ايرانسل پر كردم جهت ترابرد از همراه اول دائمي به ايرانسل.
٢٦تيرماه ثبت و اس ام اس دريافت كردم و كمتر از چند ساعت بعدش هم عدد يك رو به ٦٦٧ ارسال و كد ترابرد هم دريافت كردم.
سيم ايرانسل هم ٢٧توسط پيك بدستم رسيد.تا به امروز هيچ خبري نيست.
ديروز به ايرانسل تماس گرفتم و گفت همراه اول هيچ جوابي نداده و در خواست شما باز هست.
تا امروز كه هيچ خبري نيست و واقعاً موندم چطور از شر همراه اول خلاص بشم.
من بعد از دريافت اس ام اس از ٦٦٧ همون موقع قبض مياندوره رو پرداخت كردم.
نميدونم دليل همراه اول چيه؟؟
صبح به ٩٩٩٠ تماس گرفتم و اوپراتور ميگه ي تيكت از خط شما دارم ولي نميدونم چيه!!ميگم مگه موضوع نداره يا نميتونيم بازش كني؟ميگه من فقط تيكت ميبينم[emoji848]
از سال ٧٧ گرفتار اين شيطلان بزرگ شدم و خدا كنه خلاص شم از شرش.
7cEram
نباید بیشتر از 5روز طول میکشید...از طریق ایرانسل پیگیر بشیننقل قول:
حالا من از اعتباری رایتل ترابرد کرم ایرانسل 26 تیر سیم کارت ایرانسل رو گرفتم و از 27 تیر سیم کارت ایرانسلم آنتن میده اما دو طرفه هم برای تماس و هم پیامک مسدوده هر چی پیگیری میکنم به جایی نمیرسمنقل قول:
امروز رفتم دفتر مركزي ايرانسل در شيراز و ي يكساعتي هم با تهران در تماس بود و گفتش بايد منتظر جواب همراه اول بمونيد.نقل قول:
جالب بود همون يكساعت بيشتر از ٤٨٠خط ٩١٧ ثبت شد جهت جابجايي با ايرانسل[emoji6]
7cEram
درخواست ترابرد شما به شبکه ایرانسل در تاریخ 1395-4-30 11:36 و به دلیل Authentication failure رد شده است.با تشکر،
ایرانسل
اینم وضعیت ما :||||| خیر سرمون خواستیم از شر همراه اخر خلاص شیم که این پیام اومد.
الانم سیکارت ایرانسل رو دستم مونده.
این مسخره بازیا یعنی چی ؟؟؟؟
فلسفه Authentication failure چی هست حالا؟؟ :n27:
پ.ن: همون اولش هم میدونستم این طرح ترابرد توی ماه اول اجراییش مشکل زیاد داره... ولی با اینحال رفتم سمتش.
صد در صد بدون ایراد نیست چون تو مرحله ازمایشی هست...ولی شاید به خاطر بدهی همراه اول رد کردهنقل قول:
امار ترابرد از همراه اول به ایرانسل خیلی بالاست سازمان تنظیم مقررات هم محدودیت روزانه 500 شماره رو برا اپراتورها گذاشته....برا من دقیقا 5 روز طول کشید...ولی مشخصه وضعیت شما از سمت همراه اول معلق مونده بالاخره یه جوابی میده...فقط حواستون باشه بدهی میاندوره نداشته باشیننقل قول:
نقل قول:Authentication failure صحت اسناد و مدارک اعلامی هستش که رد شده حالا یا شماره ملی تون رو که زمان ثبت نام ترابرد دادید چک کردند تایید نشده چون ایرانسل شماره ملی روچک میکنه یا سند خط تون مشکلی داشته