اولین باریه که میخوام یه بازی رو اصل بخرم. به نظرتون میارزه؟
این بازی رو بخوام اوریجینال (خود بازی یا cd key) بخرم، کجا و کدوم سایت رو پیشنهاد میدید که مطمئن باشه؟
قیمتش حدودا چنده؟
Printable View
اولین باریه که میخوام یه بازی رو اصل بخرم. به نظرتون میارزه؟
این بازی رو بخوام اوریجینال (خود بازی یا cd key) بخرم، کجا و کدوم سایت رو پیشنهاد میدید که مطمئن باشه؟
قیمتش حدودا چنده؟
اصل که صد درصد میارزه فیفا، گزینه ها امکاناتی که در اختیارته واسه آنلاین خودش اندازه چند تا بازی ارزش داره ، خرید فیزیکی یا دیجیتالی مزایا و معایب خودشون رو دارن ولی به نظرم دیجیتال به صرفه تر هست از اونور فیزیکی فروش مجددش راحت تره.نقل قول:
جایی رو سراغ ندارم چون پی سی بازی نمیکنم ولی تو نت زیاد هستند.
پ.خ شد ....نقل قول:
درسته من چون اول راهم نمیدونستم ترنسفر در سطح بالا متفاوتهنقل قول:
چند سوال دیگه
1- چرا در سایت ها از پتانسیل یک بازیکن صحبت میشه؟ مگه کارتهامون پیشرفت هم میکنند؟
پیشرفت برای همه بصورت یکسانه یا مثل کریر هر شخص میتونه بازیکن هاش رو با تمرین یا بازی، سریعتر پیشرفت بده؟
2- مربی یک چیز نمادینه یا واقعا بدرد میخوره؟ از بعضی کارت ها سر در نمیارم و میگه بزار تو club و بعدا استفاده کن مثلا کارت هایی که نشان سوت داره
3- ارزش داره بازیکن ها رو نگه دارم؟ مثلا درجه وفاداریشون بره بالا رو بازیشون تاثیر میزاره؟
4- کلا از دسته بندی های چمیستری هم سر در نیاوردم مثل backbone, gladiator, anchor و غیره
1-نه پتانسیل توی التیمیت تاثیری نداره ، اگه جایی هم پتانسیل بازیکن ها رو میزنن مربوط به کریر میشه ، کارت ها هیچ وقت تغییر نمیکنننقل قول:
2-اگه به قسمت سوم هر کارت نگاه کنی (اونجا که باشگاه و ملیت رو میزنه) دو تا نماد بالای کارت هست ؛ یکیش لویالتی بونوس بازیکن هست که با 10 تا بازی بدست میاد(بازیکن هایی که از پک در میان این امتیاز رو به صورت دیفالت دارن) و دیگری امتیاز مربوط به منیجر ؛ یعنی با داشتن یه مربی میتونی 11 تا کمیستری بگیری
3-ارزش داره بازیکن های بلااستفاده رو نگه داری ولی واسه SBC ، اگه یه بازیکن تو SBC به کار بیاد هم میتونی خودت استفاده کنی هم میتونی با چند برابر قیمت اصلیش بفروشی
4-کمیستری استایل ها میتونن چند تا از ویژگی های 6 گانه اصلی بازیکن رو زیاد کنن ، مثلا واسه مهاجم ها اکثرا Hawk ، Finisher ، Sniper میزنن که توی ضربات نهایی تاثیر داره ؛ این تنها راهیه که تو آلتیمیت میشه اورال بازیکن رو یکم زیاد کرد
سلام
میشه راجع به cd key اشتراکی یه توضیح بدین ؟
من اگه بخرم هروقت بخوام میتونم بصورت آفلاین وارد بازی بشم ؟
بله میتونید . فقط باید برای فعالسازی اولیه از سایت موردنظرتون نوبت گیری کنید و طبق راهنماش فعالسازی رو انجام بدید . بعدا هر وقت خواستید میتونید بصورت آفلاین وارد اوریجین بشید و بازی کنید .نقل قول:
سیستم رو هم به تلویزیون وصل نکنید که باعث دی اکتیو شدن سیستم میشه .
سلام. داداش! این شماره ی 13 رو چجوری می تونم تو بازی اعمال کنم؟ دهنم سرویس شده به خاطر این سبک جدید کرنر! :n03: فیفا حسابی گند زد تو این نسخه ی 17. راستی! راهی هم هست که سرعت گیم پلی بازی رو بیارم پایین؟نقل قول:
من تا دو سال پیش PES 15 بازی می کردم. فوق العاده بود. گیم پلی آروم، عین فوتبال واقعی! بعدش یهو PES 16 اومد، گیم پلی رو انقد سریع کرد که با دو تا پاس از این طرف زمین میرسیدی اونور. بعد رفتم FIFA 16 رو بازی کردم که خدا رو شکر گیم پلی ـش آروم بود با گرافیک فوق العاده! تازه از شرّ PES 16 خلاص شده بودم که باز امسال FIFA 17 اومد گند زد تو بازی و گیم پلی رو سریع کرد. :n24::n03: همین گیم پلی سریع اعصاب آدمو خورد می کنه. اگه بخوای دفاع کنی، وقتی مهاجم حریف یه سر توپ بزنه، مدافع تو 100 کیلومتر جا میمونه. اگرم درست بزنی زیر پاش، توپو انقد پرت می کنه اون طرف تر که بازم اگه بازیکن حریف اون دور و ور باشه، سریع توپو صاحب میشه!
شرمنده، زیاد توضیح دادم. بی زحمت جواب اون دو تا سؤالمو بده. مرسی.
خودمم هنوز 13 رو کشف نکردم D: .احتمالا اضافه نشده :( والا منم اصلا خوشم نمیاد از این روش نمیدونم با چه استدلالی به این روش رسیدن دیگه اصن نمیتونم رو کرنرا گل بزنم یه خیلی کم پیش میاد :(نقل قول:
واسه سرعتم تو تنظیمات قبل از شروع بازی یه آپشن هست به نام Game Speed که روی نرماله . از اونجا میتونی سرعت بازیو کم یا زیاد کنی .
اگه با سرعت کل بازی مشکل نداری و مشکلت سرعت بازیکناست میتونی تو تنظیمات Game که وقتی بین بازی Pause میکنی صفحاتو سوییچ کن 2 تا صفحه هستن یکی مربوط به خودته یکی مربوط به حریف . اونجا میتونی فقط سرعت حریف و خودتو کم کنی و به بقیه چیزا دست نزنی .
فیفا امسال مشکلاتی داره اونم به خاطر تغییر موتور بازیه که طبیعیه وخیلی از مشکلاتم با اپدیت های رسمی برطرف یا کمتر میشه.
ولی امسال بازی رقیب یا همون pes 2017 به معنای واقعی افتضاحه از وقتی بازی کرک شده من اون بازیو دارم انجام میدم گرافیک که هیچی در بارش حرف نزنیم بهتره بحث من گیم پلی داغون بازیه.
من نمیدونم روی چه حسابی یه عده میگنpes 2017 سخت شده و گل زدن راحت نیست. کافیه توپو ببرید به کناره ها سانتر کنید من اون بازیو زیاد انجام دادم به جرات میتونم بگم بالای نودوپنج درصد گلام با سانترو وضربه سر به ثمر رسیده. این گیم پلیه؟ این هوش مصنوعیه؟ هوش مصنوعی باید دست شما رو بخونه واز یک سوراخ هزار بار گزیده نشه و راه سانتر و گل خوردن از طریق سانترو ببنده نه اینکه راه براه گل بخوره. گیم پلی باید منو مجبور کنه برای رسیدن به گل راههای مختلفو امتحان کنم نه اینکه همین فرمونو تا ته برم گل بزنم وبپرم هوا..
جالبه یه عده توهم زدن که pes 2017 بهترین شبیه ساز فوتباله. بحث سلیقه نیست یه عده هر سال منتظر شاهکار کونامی هستن هر سال کونامی اب یخ رو سرشون میریزه و بهشون ضد حال میزنه بنده های خدا دیگه ضعفای بازیو نمیبینن وگمان میکنن با بهترین بازی شبیه ساز طرفن وpes 2017 تبدیل میشه به بهترین شبیه ساز فوتبال:n02:
باور کنید من به هیچ کدوم از بازیا تعلق خاطر ندارم وطرفدار بازی خوبم هر بازی بهتر باشه به نفع ماست ولی واقعا شرکت کونامی با این بازیش چشم بازارو کور کرده
کنایه امیزه که بازی جی تی ای که چند ساله از تولیدش میگذزه میزان فروشش از pes 2017 بیشتره.
.
ممنون بابت جواب. آره، منم همه جای بازیو گشتم؛ ولی نتونستم تنظیم کرنر رو پیدا کنم. احتمالاً اضافه نشده.نقل قول:
اون سرعت رو روی Slow گذاشتم. الآن بهتر شد؛ ولی در حدّ FIFA 16 عالی نشد سرعتش که بیاد پایین. بازم هنوز سرعتش از سرعت FIFA 16 بیشتره.
در مورد این Pause کردن و اینا متوجّه نشدم. دقیقاً چی کار باید بکنم؟ مرحله به مرحله یه توضیح بده بی زحمت. مرسی.
بازیو Pause کن ، Settings ، بعد Game Settings ، بعد RT رو بزن تا برسی به بخش User Gameplay Customizatin ، از اونحا میتپنی سرعتارو کم و زیاد کنی ، این بخش مربوط به تیم خودته ، تب بعدی واسه تیم حریفه .نقل قول:
یه نکته واسه بازیکن هایی که تصمیم قطعی بازنشستگی نگرفتن بعضی وقتا بازیکن ها میگن قطعا آخر فصل خداحفظی می کنن با این بازیکن ها نمیشه کاری کرد ولی بعضی اوقات 50-50 هست میگن احتمال داره آخر فصل خداحافظی کنن. واسه اینکه این بازیکن ها رو یه فصل دیگه هم حفظ کنید باید اینجوری عمل کنید. بازی یکی قبل از آخر لیگ رو در نظر داشته باشید مثلا تو لیگ 20 تیمه هفته 37 میشه بعد از بازی بازی هفته 37 بازیکن بهتون میگه که میخواد یه فصل دیگه هم بازی کنه یا اینکه میخواد بازنشست بشه. شما بازی رو سیو نکنید اگه گفت میخواد کفش ها رو آویزان کنه چند بار لود کنید تا وقتی گفت یه فصل دیگه هم میخواد بازی کنه اونوقت سیو کنید.
سلام من لپ تاپم asus n53 هست مشخصاتش هم
cpu :i7
ram 8gb
vga 540 1 gb
به نظرتون با این مشخصات میتونم فیفا 17 رو اجرا کنم؟؟؟
آقا رو دو گیگ 128 بیت ۷۳۰
8گیگ رم میاد
فرستاده شده از HUAWEI SCL-L21ِ من با Tapatalk
آقا منم مثل شما پیدا نکردم.نقل قول:
البته سیستم جدید کرنر ها اینقدر هم بد نشده.اولش من خودم خیلی خوشم نمیومد ازش ولی الان قلقش دستم اومده.یکم تمرین کنی باهاش قلقش دستت میاد.مثلا من تو فیفا های قبلی یه روش یاد گرفتم که حتی از زاویه بسته(طرفین محوطه جریمه و بعضا نزدیک خط) ضربات ایستگاهی رو گل می زدم.اون گوشه ها رو معمولا سانتر نمی کردم و مستقیم می زدم.
سلام
من پی اس بازی میکردم امسال فیفا دارم بازی میکنم از دوستان چندتا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدن
1. سانتر از کناره ها چطوری هستش دقیق سانتر نمیتونم بکنم
2. هنگام ضربه ازاد چه دکمه هایی باید گرفته بشه هرچی میزنم میره اوت مخصوصا فاصله های دور
3. دفاع و گرفتن توپ چطوریه هرکار میکنم با مربع نمیشه توپ،رو گرفت
4. کرنر دقیق و مناسب چطوریه
5. بهترین حالت شوت محکم با چه دکمه هایی هست
کسی اینجا با کامپیوتر انلاین بازی میکنه؟
میخوام ببینم با توجه به اینکه origin زده IP یران رو مسدود کرده اصلا امکانش هست یا نه؟
سلام دوستان
من با pc بازی میکنم تا جمعه خوب بود از اون روز اصلاً حریف برام پیدا نمیکنه کسی مشکل من رو نداره؟ پینگ خوبی هم دارم البته
یه سوال در مورد fut، فیتنس بازیکنان فقط با کارت بالا میره یا اگه یه بازی هم استراحت کنند بالا میره؟؟
آقا دمت گرم خیلی باحال بود :n02:نقل قول:
کافیه با یه نرم افزار چیز شکن اوریجین رو باز کنی و فیفا رو اجرا کنی. بعد اون نرم افزار چیز شکن رو ببندی و بری بازی کنی :n10:
سلام بچه ها میشه انلاین بازی کرد یا باید سی دی اورجینال بخریم؟ من pes بازی میکردم حالا میخوام فیفا نصب کنم لطفا راهنمایی کنید
باید سی دی کی اورجینال تهیه کنید.نقل قول:
منم بالاخره cd key اورجینال رو برای PC خریدم. اولین بازی هست که اورجینال خریدم
واقعا عالیه، چه حالی میده آنلاین بازی کردن. اصل لذتش همین آنلاینشه که تا الان ازش محروم بودم
خداروشکر وضعیت اینترنت و پینگم خوبه و بدون لگ بازی میکنم
فقط هرازگاهی حریف پیدا نمیکنه و تو ارنا گیر میکنه که دیدم خیلیا این مشکل رو دارن
کاش بچه ها زیاد بودن و یه pro club راه مینداختیم
هنوز لم ضریبات پنالتی و ضربات کاشته رو پیدا نکردم. یکی اگه راهنمایی کنه ممنون میشم
سلام. من CD Key اشتراکی دارم. بازی خوبیه؛ ولی FIFA 16 اصلاً یه چیز فضایی بود. FIFA 17 نسبت به نسخه ی قبل خیلی افت کرد. گرچه الآن بعد از چند هفته بازی، لم بازی دستم اومده تقریباً؛ ولی باز به FIFA 16 نمیرسه. خیلی حرکاتِ توش طبیعی بود.نقل قول:
برای پنالتی من هنوزم بدون راهنماش نمی تونم گل بزنم. همش راهنماشو فعّال می کنم! وقتی Mode روی دسته ـت روشنه، جهت پایین رو فشار بده. راهنماش نشون داده میشه. جهتو به سمتی که میخوای شوت کنی، نگه دار و همزمان قدرت شوت رو پر کن.
برای ضربه آزادش واقعاً مزخرف کار کردن. توی Y*o*u*T*u*b*e چندتا ویدیو از آموزش ضربه آزاد FIFA 17 دیدم و همشونو با دقّت اجرا کردم. هیچ کدوم به درستی انجام نمیشه. مثل این که بعد از این 2 تا آپدیت دستکاریش کردن. چون طبق اون آموزشا الآن نمیشه ضربه آزادها رو گل کرد و 1 در 1000 گل میشه. خیلی سخت و مزخرف کردن ضربه آزادو!!! من پارسالم که FIFA 16 بازی می کردم، توی Y*o*u*T*u*b*e آموزش ضربه آزادشو دیدم و راحت از هر 10 تا ضربه آزادم 7، 8 تا رو گل می کردم. چه از نزدیک، چه از دور!
من بعد از fifa 11 دیگه نتونست زیاد فیفا بازی کنم واسه همین الان دارم حال میکنمنقل قول:
پنالتی ها رو که شانسی گل میکنم
ضربات آزاد رو هم که نگو. همشو میزنم تو در و دیوار!
البته اینکه از هر 10 تا ضربه 7-8 تاش گل بشه هم بده ولی دیگه نباید اینجوری هم باشه که اصلا نشه زد!
سه تا چیز از گیم پلی بازی هست که رو اعصابمه:
1. حریف توپ رو از کناره از سانتر میکنه و تو دکمه میزنیا که دفاعت با هد توپ رو دور کنه ولی میبینی دفاع استپ سینه میکنه تو اون گیر دار!!
2. ضربات پشت محوطه جریمه خیلیاش گل میشه که اصلا نباید اینجوری باشه. قشنگ مشخصه شوتاش قلق داره چون یه بازی من کل 90 دقیقه سر بودم ولی طرف با دو تا شوت از راه دور منو برد!
3.این رئال مادریدش رو هم خیلی خوب گذاشتن. اکثرا دارن با رئال بازی میکنن. جالبه با مودریچ هرجوری شوت میزنن میره تو گل!
گیم پلی بازی ایراداتی داره ولی در کل خوبه و بخش آنلاین فیفا خودش کلی میارزه. فعلا که راضیم از پولی که خرج کردم
آفلاین بازی کردن خوبه ولی وقتی آنلاین آدم بازی کنه دیگه کم سمت آفلاین میره. قبلا شنیده بودم میگفتن اصل لذت بازی بخش آنلاینشه، الآن تازه فهمیدم راست میگفتن
تغییرات آپدیت جدید:
✔️ تغييرات در چهره :
بهبود و تغییر چهره برخی بازیکنان که باعث واقعیتر شدن آنها میشود.
تغییرات جزئی در رابط کاربری بازی
رفع مشکلی که باعث میشد لباس انتخابشده با آن چیزی که در بازی نمایش داده میشود فرق کند.
رفع مشکلات مربوط به نرخ فریم در قسمت تمرین مهارتها (Skills) پیش از آغاز بازی
تماشاگران اسپانیایی از این پس واکنش واقعیتری به گل زدن نشان میدهند.
لباسهای مشکی شخصیسازی شده دیگر از این پس شبیه به لباس داوران نخواهند بود.
✔️ تغييرات در بخش Pro club :
تمامی بازیکنها از این پس از ویژگی استعداد (Flair) بهره خواهند برد.
استفاده از بازیکن ساخته شده در فیفا ۱۶ باعث میشود تا تمامی ویژگیهای Passive وی به درستی انتقال داده شوند.
رفع مشکلی که باعث میشد بازیکنها بیش از حد معمول امتیاز تجربه دریافت کنند.
✔️ تغییرات حالت Journey:
بومیسازی زبان و دیالوگها برای زبانهای آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی، اسپانیایی و مکزیکی
بهبودهایی در گزارش بازیها
✔️ تغییرات Ultimate Team:
بهبودهای کلی برای بخش آلتیمت تیم و دیگر حالتهای آنلاین بازی
پنالتی رو همون طور که گفتم، اگه راهنماشو فعّال کنی، احتمال گل شدنش خیلی بالاتر میره؛ ولی بدی ای که داره، اینه که حریفتم می تونه راهنما رو ببینه! برا همینه که میگم نسبت به FIFA 16 خیلی افت کرد! این تازه یه موردشه! تو FIFA 16 بدون راهنما هم می تونستی خیلی عالی پنالتی بزنی.نقل قول:
ضربه ی آزاد رو همون طور که گفتم، فکر کنم بعد از این دو تا آپدیت احتمالاً خیلی دستکاری کردن؛ چون شگردهایی که توی Y*o*u*T*u*b*e دیدم، مال نسخه ی تازه منتشر شده ی FIFA 17 بود که الآن هیچ کدومش چه روی آپدیت اوّل، چه روی آپدیت دوّم جواب نمیده و توپا میره بیرون.
چرا اتّفاقاً! 7، 8 تا از 10 تا عالی بود. اگه دقّت می کردی، می تونستی دقیقاً گل کنی. البتّه خب اینم بگم! گل زدن به دروازه بان های رده بالایی مثل Neuer و De Gea سخت تر بود و باید خیلی بیشتر دقّت می کردی تا بتونی ضربه آزادو گل کنی.
1- برای این مورد وقتی توپ رو هوا هستش، دکمه ی 4 روی دسته رو بزن. شکلش نمی دونم مربّعه یا مثلّثه یا هر چیز دیگه؛ چون دسته ی من شماره داره روش. میشه همون دکمه ی سمت چپ که برای شوت گل استفاده میشه!
2- برای این که این جور شوت ها رو بتونی گل کنی، باید با زاویه ی 45 درجه به سمت دروازه باشی و وقتی شوت رو زدی، بعدش R1 رو بزنی تا به توپ قوس بده و احتمال گل شدنش بیشتر شه.
3- آره. رئال و بارسا و بایرن رو خیلی عالی ساختن. خودمم اکثراً رئال رو می گیرم؛ چون دفاعشم عالیه. دفاع بارسا رو ضعیف تر از دفاع رئال ساختن.
در مورد مادریچ هم نه! این جوری هم که میگی نیست. همون جوری که تو مورد دوّم برات توضیح دادم، با بازیکنایی که دقّت شوت بالایی دارن (مثل خامس، مادریچ، بیل، کروس) می تونی گل از راه دور بزنی!
یه چیزی هم که اعصابمو خیلی خورد کرد، اینه که دقّت شوت رونالدو رو 77 گذاشتن!!! برا همین نصف شوت هایی که باهاش میزنی، خارج از چهار چوبه. اگه بخوای از راه دورم باهاش گل بزنی، خیلی سخت میشه!!!
مورد دیگه ای هم که تو FIFA 17 حسابی گند زدن، گل زدن با ضربه ی سره. اصلاً مهاجما خوب جاگیری نمی کنن برای ضربه سر! شاید 1 در 1000 سانترهایی که میکنی، یه مهاجم بیاد، ضربه ی سر بزنه. برعکس، تو FIFA 16 حدود 90% می تونستی سانتر که می کنی، با ضربه ی سر گل بزنی، به خصوص با بازیکنایی که خیلی خوب ضربه ی سر میزنن؛ مثل رونالدو، بیل، لواندوفسکی، ابراهیموویچ.
سلام از کجا گرفتی؟نقل قول:
سلام. من CD Key اشتراکی دارم
سلام. معرّفی سایت تو تاپیک ها ممنوعه. براتون پیام خصوصی فرستادم.نقل قول:
سلام
قسمت Alex Hunter فقط یک فصله ؟
من لیگ رو تموم کردم FA Cup رو هم بردم اونجایی که نشون میده به تیم ملی دعوت شده انگار دیگه تموم میشه.
آیا اینطوریه یا برای فصل بعد هم میشه ادامه داد ؟
Iهمین بود ، دیگه ادامه نداره فعلا مگر براش dlc بیاد یا بخواهند ادامه اش رو سال آینده بسازند. من خودم دوست دارمدارم ادامه اش اگه دادند شخصیت قابل بازی گرت واکر باشه.نقل قول:
من بعضی وقتی با ترکیب ذخیره های یه تیم با تیم اصلی شون بازی میکنم ، لستر رو برداشته بودم گلر سومشون رو گذاشته بودم توی دروازه یه سیو کردم دوربین رفت رو نمای نزدیک دهنم باز موند از دیدن فیس ایشون ! برید ببینید فقط این بازیکن رو !!
سلام
بهترین سایت برای خرید سی دی کی اشتراکی کجاست؟
سلام. برات تو پیام خصوصی آدرسشو فرستادم.نقل قول:
سلام
سی دی کی اشتراکی چجوریه؟
یعنی آفلاینه چیه؟ مدت استفاده اش چقدره؟
کلا به چه روشهایی میشه بازیو اجرا کرد؟
سلام.نقل قول:
به این صورته که شما با یه یوزر و پسورد Origin که بازیو خریده، وارد اکانت میشی و بازی رو به صورت کاملاً قانونی فعّال می کنی و بعد از فعّال سازی فقط می تونی آفلاین بازی کنی و اگه آنلاین بخوای اجرا کنی، فعّال سازی بازی میپره و باید دوباره برای فعّال سازی نوبت بگیری.
بله، فقط آفلاینه! مدّت استفاده ـش هم تا زمانیه که وقتی آنلاینی، توی اکانت لاگین نکنی!
به دو روش میشه بازیو اجرا کرد. آفلاین (که همین خرید CD Key اشتراکیه) و آنلاین (که باید سریال اوریجینال FIFA 17 رو بخری). فقط در این صورته که می تونی هم آفلاین، هم آنلاین بازی کنی و هیچ مشکلی هم برای فعّال سازی بازی پیش نیاد!
اوریجینال این بازی چنده؟نقل قول:
من pes باز هستم
ولی نسخه اخری یه جوریه
دفاع کردن و گرافیک و ... عالیه ولی در حمله از راه دور شوت به سختی گل میشه و زیاد فاز نمیده
فیفا هم کرک نشده و نمیشه بازیش کرد
سی دی اشتراکی برا من نمیصرفه و اوریجینالش هم گرونه برا ما ایرانیا نمیصرفه
فیفا 17 چقدر با فیفا 16 اختلاف داره؟
اخه من امار فروش این بازیو دیدم تعجب کردم فروشش در انگلستان بیشتر از سایر گیمها بود
دوستان اورجینم باز نمیشه آنلاین بازی کنم.به غیر از شیلتر شکن راهی وجود نداره "؟
شما فقط برای لاگین شدن از هیتلرشکن استفاده کنید .نقل قول:
وارد بازی که شدید قندشکن رو خاموش کنید .
شیلترشکن فقط برای خود اوریجین لازمه و تو بازی لازم نیستش و میتونید خاموشش کنید .