سلام ، این مودم فقط برای 4G از باندهای 2100 و 800 پشتیبانی می کنه و برای TD-LTE هم از باندهای 2300 و 2600نقل قول:
سایر باندهای فرکانسی لاک شده است.
Printable View
سلام ، این مودم فقط برای 4G از باندهای 2100 و 800 پشتیبانی می کنه و برای TD-LTE هم از باندهای 2300 و 2600نقل قول:
سایر باندهای فرکانسی لاک شده است.
تهران پوشش دارد ولی فعلا سرویس فقط به روستایی ها فروخته می شود.(باید کدپستی روستا ارائه شود و مودم به آدرس روستا ارسال میشود)نقل قول:
ما ی باغ ویلایی داریم ن تلفن داره ن نتنقل قول:
میشه برای اونجا سفارش داد خارج از شهر هست ی منطقه دور افتاده
واسه ارسال تاریخش معلوم میشه کی میرسه دست ادم بمونیم تو باغ تحویل بگیریم؟ یا اگه با پست ارسال میشه اداره پست تحویل بگیریم ؟
یعنی شهرستان هم فرستاده نمیشه ؟ فقط روستا ؟ من یادمه از روستای ما راه انداختن ، 4.5 جی هم داره ؟ یه تست سرعت و پینگ میزاری عزیز دستت طلا
کدپستی اگه برای اون منطقه دارید و توی پوشش توی سایت به آدرسی که در زیر میزارم هم در بخش پوشش هست می تونید این کار را انجام بدید.نقل قول:
زمان ارسال هم باهاتون هماهنگی میشه و میره پست اونجا و می تونید بعدش برید بگیرید از دفتر پستی اون جایی که هستید . (اگه منطقه روستایی محسوب میشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا فقط به کدپستی روستا فروخته می شود.(خیر 4.5 نداره)نقل قول:
تست سرعت هم قبلا گذاشتم ولی باز هم در روزهای آینده براتون میزارم.
کلا تا مرکز شهر حدود 25 دیقه راههنقل قول:
نمیدونم روستا حساب میشه یا نه ولی کلا باغ هست پست هم باید تو همون شهر باشه چون اونجا اصلا پست نداره اصن سوپر مارکت هم نداره چ برسه به پست
بله تحت پوشش داخلی قرمز پررنگه
باید با 1565 تماس بگیرم بپرسم؟
بله ، ولی جون در حال حاضر بر اساس کدپستی فقط منطقه شناسایی میشه تا وقتی کدپستی نداشته باشید فکر نکنم بتونم کاری براتون انجام بدننقل قول:
یه مختصات جغرافیایی از اون منطقه برای من پخ کنید تا من هم یک بررسی کنم
سلام
من مودم و سیم کارت 4gروستایی گرفتم. فقط توی روستاهایی که پوشش داره متصل میشه
سیمکارت توی موبایل کار نمیکنه. تست کردم
قابلیت مکالمه هم نداره
سلام
من تازه مودم وسیمکارتشو گرفتم. فقط توی روستاهایی که پوشش داره متصل میشه. سیمکارت روی موبایل کار نمیکنه. قابلیت مکالمه هم نداره
باید در داخل گوشی قرار بگیرد که از باند فرکانسی مربوطه پشتیبانی کند . باند 20نقل قول:
سلام داخل گوشیj1 miniگذاشتم. نتش فعال نشد. تنظیمات. نقاط دسترسی انجام دادم. توی y7primeشبکه رو پیدا میکنه انتن میاد باز قطع میشهنقل قول:
توی یک روستای دیگه دیدم یک تلفن ثابت به مودم وصل هستش
وبا اون صحبت میکردن. کسی میدونه چطوری میشه؟
پس سرویس کی برای شهر ها راه اندازی میشه؟
APN رو چی میزارید؟نقل قول:
انشالا سال آینده (یا خوش بینانه آخر سال)نقل قول:
- - - Updated - - -
modem های hhb قابلیت تعریف اکانت sip را دارند ولی فعلا فروش عمومی تلفن های ثابت voip های وب آغاز نشده استنقل قول:
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی جدید
بر اساس آخرین تغییرات
(27 آذر، شاتل و پیشگامان)
های وب چهارمحال و بختیاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
HIWEB LTE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HIWEB LTE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام.میشه عزیزان راهنمایی کنند چه گوشی هایی در حال حاضر باند 20 رو ساپورت می کنند تا بشه از سیم کارت های وب رو گوشی استفاده کرد؟نقل قول:
بیشتر گوشی های بازار ایران باند 20 رو ساپورت میکنند فقط بعضی مدلهای شیائومی و... باند 20 رو ندارننقل قول:
قبل از خرید حتما مدل دقیق گوشی را با کاتالوگ های سایت فروشنده گوشی کنترل کنید تا از پوشش این باند مطمئن باشید. گوشی های موبایل معمولا نسخه های مختاف برای کشورهای مختلف دارند و ممکن است بعضی از مدل ها برخی باند ها را پشتیبانی نکند.نقل قول:
ویرایش ........
با تشکر . آیا شیائومی می مکس 2-64 گیگابایت باند 20 رو دارد؟ یا گوشی سامسونگ گالکسیs5 ؟نقل قول:
گوشی سامسونگ S5 این باند رو ساپورت میکنه ولی در مورد شیائومی می مکس 2 مطمئن نیستم و فکر نکنم.نقل قول:
البته پک اروپا گوشی های شیائومی احتمالا باند 20 رو ساپورت کنند. (منظورم پک چین با رام گلوبال یا جهانی نیست که در بازار ایران میفروشند)
کلا شیائومی و اکثر گوشی های چینی باند 20 را ندارند.نقل قول:
در مورد s5 هم پاید مدل دقیق گوشی رو بررسی کنید . من خودم S5--SM-G900FD دارم و از باند 20 پشتیبانی نمی کند.
اول از مدیران و مسعولین سایت پوزش بسیار بابت حرف ها یی که میخام بزنم
تو رو خدا من رو بلاک نکنین همین یه بار بزار یه حرفی زده باشیم
کل ایران رو مسخره کردن با این قیمت ها
کاشکی روستائی ها رو خر فرض میکردن
این خیلی از خر اون ور تره به خدا
روستا که مثل شهر نیست و مردم کار و بار ندارن
اونم با این قیمت ها برای پول دارها هم احمقانه تریت انتخاب روی کره ی زمین و حتی تو منضومه ی شمسیه
همراه و ایرانسل 4G تو همه ی روستا ها هست حتی رایتل جیب بر هم تازگی ها اومده
دولت باید خدمات بده نه مردم رو تا بیخ بیخش سرکیسه کنه
اون از قیمت تعرفه هاش اینم از قیمت مودماش
:n34:
مثل شبکه جم TV که مردم ایران رو ملیاردر فرض کرده بود با اون لاینز باکسش
حتما فک کردن سیستان بلوچستانی ها رو چاه نفت نشستن یا معاملات تریاک میکنن
احمقا اینجا کویره برهوته لبه ی دنیاست از زمین نه نفت بیرون میاد نه سبزی
حتی خار ها هم خشکیدن
با سلام.گوشی من موتورولا ایکس استایل هست.توی سایت ها نوشته از باند ۲۰ و فرکانس ۸۰۰ پشتیبانی میکنه اما وقتی سیمکارت های وب میذارم آنتن ندارم.روی آیفون ۶ هم امتحان کردم آنتن نداشت.روی مودم ۴جی آنتن داره
سلام. من توی گوشی تکنو تست کردم. حومه شهر وصل میشه توی راه روستامون هم مشکلی نیست ولی وارد روستا ک میشم از سرویس خارج میشه. ولی داخل مودم وصل مشکلی نداره. کسی میدونه چرا اینطوریه؟
فاصله تا دکل روستا 300متر هست
دوست محترم حرفهات در مورد قیمت های وب در روستاها درسته و واقعا یک نمونه بارز ظلمه اما در مورد آن شبکه ما هواره ای کاملا اشتباه داری میکنی دوست محترم همه جای دنیا کانالهای تلویزیونی کابلی و ماهواره ای و اینترنتی داریم که شرکتهای دارنده انها را هم رایگان و هم پولی و هم توامان عرضه می کنند متاسفانه این مشکل ما ایرانیهاست که به دلیل عدم کپی رایت و وصل نبودن کشورمان به دنیا مفت خور شده ایم. با اینکه از شبکه نام برده شده شخصا استفاده ای ندارم و بیننده آن نیستم ولی حق را به آنان میدهم چون دارند زحمت می کشند و این حقشون هست. تازه باید همه کانال هاشون رو پولی کنند ولی باز یک سری رو رایگان گذاشتند.نقل قول:
با سلام.سیم کارت های وب روی مودم هوآوی b315 جواب میده؟مودم های تی پی لینک archer mr200 که توسط شرکت های وب تحویل داده میشن روی بقیه فرکانسها لاک هستن؟چون سیم کارت ایرانسل گذاشتم جواب نداد.سوال بعدیم این هست که گوشیم موتورولا xstyle هست.توی سایتها دیدم فرکانس 800 ساپورت میکنه ظاهرا اما سیمکارت های وب گذاشتم آنتن نداشتم
اطمینان داری که دکل روستا فعال است؟ یه عکس از دکل می فرستید تجهیزات روش رو ببینیم؟نقل قول:
داخل مودم سیگنال چطوره؟
هم همراه اول و هم ایرانسل هر دو ریجستر میشن روی های وب
باند یک هم علاوه بر ٢٠ داخل شهر داره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام دوستامن نحوه استفاده از اینترنت های وب روستایی در سیمکارت های همراه اول چطوریه من این پیام برام امده
همراه اولی گرامی
در راستای خدمت رسانی هر چه بهتر، همراه اول در محدوده شما امکان استفاده از شبکه دیتای "های وب" را فراهم نموده است تا با اتصال به این شبکه از اینترنت با سرعت بالا بهره مند گردید. بدین منظور می بایست در تنظیمات گوشی خود به صورت دستی شبکه "های وب" را انتخاب نمایید. توجه داشته باشید که جهت دریافت یا برقراری مکالمه می بایست مجددا به شبکه همراه اول متصل گردید. این قابلیت برای بهبود دیتای مشترکین افزوده شده است و هزینه سرویس دیتا در هر دو شبکه برای شما یکسان می باشد.
معمولا اتوماتيك نمياره بايد دستي جستجو و انتخاب كنين
ممنون از دوستانی که کمک کردن یکی دو تا سوال داشتم اسم شبکه چیه چون من سرچ میزنم خیلی زیاد میاره
و اینکه نیاز به ساخت اکسس پوینت یا همون نقطه دستیابی در گوشی داره یا خیر اگه داره تنظیماتش چیه
اگه وصل بشه و در همراه اول بسته داشته باشیم از اون بسته اینترنت کم میشه یا باید بسته جداگانه بگیریم کلا چطوری حساب میکنه
و در اخر اینکه این باند بیست که دوستان میگن دقیقا جه چیه