خوب گفتی ارزون و کارامد. وسواس نداشته باش .چیپ میپم بی خیال. کاربر خونگی اینم زیادشه. شما میری هزینه سنگین میکنی هیچ استفاده ای هم نمیکنی. پس همین که گفتم خوبه.نقل قول:
فرستاده شده از هواوی میت 8
Printable View
خوب گفتی ارزون و کارامد. وسواس نداشته باش .چیپ میپم بی خیال. کاربر خونگی اینم زیادشه. شما میری هزینه سنگین میکنی هیچ استفاده ای هم نمیکنی. پس همین که گفتم خوبه.نقل قول:
انتش فعلا فقط از چین میتونی بخری. ولی اگه انتن دهی خونتون خوبه لازم نیست. من انتن همه جوره خریدم. تو خونه هیچ وقت استفاده نمیکنم. جایی که موبایل دیگه وصل نمیشه و ولی شبکه رو سرچ میکنه خوبه. اینطوری بگم تا منفی صدو ده سیگنال بگیری انتن خوبه. زیر صد که خوبه و پایدار میشه ولی نیازی نیست. بالای منفی 110هم انتن زیاد کاراییی نداره چون خیلی ضعیفهنقل قول:
آخه به قیافش نمیخوره :دینقل قول:
به ویدئو هم ازش دیدم سرعتش و آنت دهیش خیلی له بود که البته به سرعت اون اپراتور هم بر میگرده..
خیلی ممنون عزیز :n16:
نقل قول:
والا الان رو آیفون تست کردم، آنتن که معمولا سه یا چهار تا از پنج تا پره، عددشم از طرفای نود و خورده ای تا همون زیر صد و ده بالا پایین میشد.نقل قول:
ولی جالبیش اینه همون لحظه ای که میگفت 106 ، یه تست سرعت گرفتم، دانلود رفت رو 30 مگابیت! :n19:
بالاترین چیزی بود که تا حالا تست گرفته بودم..
حالا پس ایشالا همین و میگیرمو ایشالا که به انتن هم احتیاجی نخواهد بود. یه سایت پیدا کردم تخفیف خورده و با یه سیم ایرانسل میده 215 تومن..
اوکی خیلی خیلی ممنون عزیز:n12::n12:
موفق باشید:n12:
دوستان....یه سوال...فرق دو مدل روتر 3420 و 3220 تی پی لینک چیه....ممنون
Sent from my SM-T805 using Tapatalk
میشه لینک همون سایت تخفیف خورده رو بدین؟نقل قول:
Sent from my LT25i
اگه خلاف قوانین اینجا نباشه و سانسور نشه، اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید:n12:
میگم فقط یه سوال برام پیش اومده..
عملکرد میکرو اس دی تو این مودم چی هست؟
از این مودما به عنوان رم ریدر استفاده میشه یعنی این خاصیتو دارن ولی کسی استفاده نمیکنهنقل قول:
بنظر دوستان مودم e8372 به اضافه پاوربانک گیرندگی ایش بیشتره یا مودم های باتری دار؟ آخه اندازه e8372 و e3372 از مودم های باتری دار مثل e5577 کوچکتره. احتمال داره آنتن کوچکتر و گیرندگی کمتری نسبت به مودم های باتری دار داشته باشند؟
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
روی فرم ویر بعضی مودمهای هواوی قابلیت یو اس اس دی و نمایش سیگنال نیست. شما می تونید با راه حل زیر از کدهای اس اس دی روی این مودمها استفاده کنید و در قسمت دایگنوستیک سیگنال رو هم به عدد ببینید احتمالا روی همه مودمهای هواوی جواب نمیده اما برای من روی 5372 جواب داد و تونستم از کدهای ussd هم استفاد کنم
tools-operation- ussd
ی مشکلی دارم. البته نمیدونم مشکله یا نه. از اون موقع که 3372 انلاک کردم و فریمورشم با اموزش اینجا بالا بردم قبلا که میزدم به لپتاب کروم رو باز میکرد و مشخصاتش میومد. ولی الان ویندوز رو که عوض کردم کروم رو باز میکنه و این دایره که میچرخه دیگه به اون صورت قدیم نمیچرخه تو مرورگر. چپ گرد راست گرد میکنه و اخرم باز نمیشه صفحه مودم. مجبور میشم با اینترنت اکسپلورر باز کنم. تو مروگر دلفین مووبایلمم اینطوره. تو ویندوز قبلی تا حالا اینطوری نشده بود. نمیدونم چرا؟ کسی میدونه؟
عکسی از فرم ویورت بزارنقل قول:
اين فريموري كه دوستمون قرار دادند براي بنده عالي هستش و اون مشكل شما هم ميشه با قرار دادن آي پي آدرس در هوم كروم اين مشكل رو رفع كرد.نقل قول:
اما در كل من از اين فريمور خيلي راضي هستم.
7cEram
من هم همینو دارم. مشکل ندارهنقل قول:
فایل فرم ویوری که نصب کردی at3 بود یا at4. اگر 3 هست 4 کن. چون یکی دو روز اول فایل at3 بود
این که گفتی یعنی چی؟نقل قول:
E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_04
Update_WEBUI_17.100.11.00.03_forE3372_Mod1.1
این دو رو نصب کردم فکر کنم همو 4 باشه درسته؟
جدید تر نیومده؟ میشه لینک صفحه مادر این فایل ها رو بدی
NON- HI Link E3372s
این اخریه چیه؟ جدیدتر اومده؟ اصلا مال 3372هست؟
من 5573 رو نمیتونم به این بشناسونم. مودم من از لحاظ ساختار شبیه مودم شماست. قاعدتا این باید روی مودم منم کار کنه. میشه بگی چطور اینا رو بهم وصل میکنی؟ با سیم بی سیم؟نقل قول:
ساختار نرم افزای شاید فرق بکنه. برای استفاده از این نرم افزارها حتما باید با یو اس بی وصل کنید.نقل قول:
خوب ورژنی که گذاشتم 22 هست و بالاتره . بعدشم باید های لینک باشهنقل قول:
یه دو تا سوال ازتون داشم
کسی مودم یو اس بی وایفایدار e8372 رو تهیه کرده ؟؟؟؟ مودم خوبی هست یا نه ؟؟؟؟
و اینکه ایا این مودم امکان قفل رو شبکه 4g و 3g رو داره ؟؟؟؟؟ منظورم همون only 4g یا only 3g هست
راستی چطور میتونم یه انتن خوب و قوی واسه مودم d100 ایرانسل یا اصلا یه انتن خوب 4g واسه مودمهای ایرانسل پیدا کنم ؟؟؟؟؟
ممنون
یه دو تا سوال ازتون داشم کسی مودم یو اس بی وایفایدار e8372 رو تهیه کرده ؟؟؟؟ مودم خوبی هست یا نه ؟؟؟؟ و اینکه ایا این مودم امکان قفل رو شبکه 4g و 3g رو داره ؟؟؟؟؟ منظورم همون only 4g یا only 3g هست راستی چطور میتونم یه انتن خوب و قوی واسه مودم d100 ایرانسل یا اصلا یه انتن خوب 4g واسه مودمهای ایرانسل پیدا کنم ؟؟؟؟؟ ممنون
مودم d100 ایرانسل چطور؟من با گوشی سرعت تا 10 مگ میره با 1 خط آنتن کمتر .به نظرتون این مودم بخرم سرعت بیشتر میشه؟گوشیمم p8
مودم تاثیر خاصی در سرعت نداره حداقل در مقایسه با گوشی های قوی مثل گوشی شمانقل قول:
اگر سیگنال توی خونتون همه جا مثل هم مودم کاری نمی کنه اما یه جایی خوبه که نمی تونی با موبایل اونجا استفاده کنی مودم می تونه جایگزین باشه
سیگنال را به شکل عددی چک کن
کلا مودمهای هواوی خوبن اما انتظار زیادی از وای فای 8372 نداشته باشنقل قول:
توی ایران فعلا خرید آنتن معنا نداره و کلا به نظرم آنتن خیلی معنا نداره مگر انتی که پشت بوم خونه ببندی
سلام من یک مودم d-link 2750 خریدم چون پورت usb داشت برای دانگل 3g مدل dw 156 دلینک اما گاهی وقتها قطع میشد کلا با هم ست نبودن و در اخر هم دانگل توش سیم کارت گیر کرد خیلی مسخره بود پشتیبانی هم قبول نکرد بگذریم
الان موندم اخه من میخواهم با 3g و 4g برای سرویس بازی انلاین استفاده کنم الان نظرمه این مودم جدید هووای رو بگیرم Huawei E8372 4G 4G Wireless Modem درسته که این مودم usb هستش ولی فکر کنم دانگل نباشه و مودم هستش حالا سوالم اینه میشه وصلش کرد به مودم دلینک 2750 از پورت usb و بتونم اون وقت کابل lan بزنم بهش وصلش کنم به مودم
کلا پینگ توی این جور مودم ها خوبه ؟
اخه توی دیجی کالا یکی گفته بود با مودم TP-LINK Archer MR200 پینگ بین 30 تا 70 میگرفته ولی اون مودم خیلی گرونه
؟؟؟
ممنونم
پینگ این مودمها ( هواوی) خوبه و مهم کیفیت سرویس دهنده هست. یعنی چی دانگل نیست؟ طبیعتا می تونی مستقیما به سیستم هم وصل کنی دیگه و در عین حال وایرلس هم میده اما قاعدتا روی پورت یو اس بی 2 جواب نمیده چون آمپر بالاتری می خواد. البته شایدم جواب بده مثلا بدون روشن کرن وای فای ( اطلاع دقیقی ندارم توی فیلم زیر به پورت یو اس بی لپ تاپ وصل کرده نمی دونم ورژن 2 هست یا سه )نقل قول:
خوب دوستانی که این مودم رو دارن توضیحات بدن چون سوال خیلی از کاربرها هستش
سلام داداش این مودم Irancell Huawei E3372 LTE Portable Modem فکر کنم شما خودتم از همین مدل داری درسته ؟؟نقل قول:
آیا راحت میشه آنلاک کردش و از سایر سیم کارتها استفاده کرد ؟؟؟
این مدل که داری از پینگ و کیفیتش راضی هستی روی 4g چقدر دانلود سرعتش بوده که تست کردی ممنونم :n16: قعطی که نداره درسته
چون ADSL خیلی قعطی داره
مدل 3372 وای فای نداره usb و فقط به کامپیوتر باید بزنی چون شبکه لن ایجاد میکنه و مدل 8372 دقیقا مثل 3372 فرغش اینکه 8372 وافای داره
Sent from my LT25i
بله راحت انلاک میشه و از نظر سخت افزاری خیلی قویه بالاترین شانس دانلود من 50 مگ بوده که ایرانسل فهمید جلوشو گرفت:n04:نقل قول:
مودم مثل 5730 هست که فورجی باشه و خروجی لن داشته باشه؟ چون هم میخوام باطری خور باشه هم خروجی لن داشته باشه مثلا مدل 5770 خوبه خروجی لن نداره ایا کسی سراغ داره؟
E8231s-2
سلام یکی از دوستان بگه اینو چطور انلاک کنم؟ قبلا 3372 انلاک کردم . تو اون سیم ی اپراتور میزاشتی و میزدی لپتاب منو انلاک میومد و کد و میزدی و تمام. ولی این دانگل وای فای E8231s-2 رو به لپتاب میزنی میگه سیمت ساپورت نمیشه تو منو ها هم هرچی گشتم چیزی ندیدم.
من دارم و 3372 وصل نمیشه و اینم دارمنقل قول:دانگل 3g مدل dw 156 و با مودم 2750 به بهترین شکل کار میکنه مال من a3 هست
با تجربه هااااااااااااااااااا:n24:نقل قول:
سرچ گوگلنقل قول:
راه اول
How to unlock Huawei E8221 and Huawei E8231 WiFi Wingle :
1. Connect your E8231 or E8221 Huawei WiFi Wingle to PC and let it install all the drivers and software which is required.
2. Disconnect from internet (if already connected) and close the software (if any running) as well as Webpage related to your E8231 or E8221 Wingle.
3. Now eject your device from PC.
4. Change the default sim with another network provider sim.
5. Now, again plug your E8231 or E8221 to PC.
6. Now it will ask you unlock code.
7. Put the correct unlock code into your device and click on OK.
راه دوم
If, by any reason, your device does not ask for unlock code, then you can use [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to send the unlock code into your Huawei E8221, as well as Huawei E8231 WiFi Hilink Dongle.
منبع
ممنون دوست عزیزنقل قول:
با اولین کد آنلاکــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ شد.
سرچ هم کردم ولی خوب اونا خارجیه . مودم های لاک اوناست. گفتم اگه ی تجربه ایرانی بگیرم مطمن تر میتونم انجام بدم.
البته من دوتا فیلم دیدم . ولی راه اول شما رو رفتم که ندیده بودم
با کد ورژن 2 انلاک شد؟ می خوام پست دوم رو ویرایش کنمنقل قول:
آقا بهرحال 3372 بگیرم 119 با 10 گیگ یا 8372 بگیرم 215 بدون بسته اینترنت ؟
کسی تجربه یا مقایسه ای از قدرت انتن اینها داشته ؟ یکسانن ؟
اینه فک کنم همون ورژن دو باشه
3372 یک چیزی فرای هرچی مودمه که دیدم از لحاظ گیرندگی و چون روتور همبشه همراهم هست تو بدترین نقاط با انتن دهی منفی 115 بهترین سرعت رو میگیرم. ولی اونم عالیه. یکی مدل وای فای داره .تصمیم با خودته . من سه مدل هواووی خریدم همه بسیار قدرتمند هستند.نقل قول: