واااااای مردم تو کف بازی . خواهش میکنم ی مرد بهم بگه باید چطور نصبش کنم . خواااااهش میکنم
Printable View
واااااای مردم تو کف بازی . خواهش میکنم ی مرد بهم بگه باید چطور نصبش کنم . خواااااهش میکنم
نسخه 2015 سالمه برو بگیرش و اپدیت جدبدشم بگیر خیلی با 2016 فرق ندارهنقل قول:
نقل قول:
2015 دارم . 2016 میخوام . لطفا یکی راهنمایی کنه
دوستان سلام کسی
FMRTE 16داره؟
سلام
کدوم قسمت برم با بازیکن ص کنم که بیاد تو کادر مربیگری ام
سلام دوستان تورو خدا اگه کسیFMRTE 16داره لینکشو بده
بالاخره بعد از 4 فصل یه جام بدست آوردم و قهرمان لیگ شدم! اول فصل بعدش هم سوپر کاپ رو بردم
تو این مدت هم مدرک مربیگریم رو از هیچی رسوندم به بالاترین مدرک و تکمیل شد.
چه نسخه ای بازی میکنی ؟ مشکلی ندارینقل قول:
نسخه 16.2نقل قول:
2-3 صفحه قبل ورژن و کرکی که استفاده میکنم هست اگه خواستی
نه مشکلی ندارم. اسم ها فیک نشدن، مشکل مالی هم وجود نداشته
مدرک مربی گری رو چطور میبرن بالا ؟
برو هیت فوتبال شهرتون تو دوره های مربیگری ثبت نام کن:n31:نقل قول:
home ---> my profile ----> start coaching courseنقل قول:
بعضی وقتا این قسمت تو my profile نیست که باید بذاری یکم بگذره بالاخره میاد
چقدر سوت و کور اینجا
چه خلوت :n17:
اتفاقا می خواستم مطلب بذارم
بالاخره تونستم بازی رو اجرا کنم. تقریبا میشه گفت همون ورژن 15 هست با کمی تغییر ظاهری در دستورات مربی
هنوز هم میگم بازیکنان دستورات مربی را خوب اجرا نمی کنن.
من مربیگری در بالاترین درجه انتخاب کردم و گفتم از عمق حمله کنید یا نزدیک بازی کنید اما بیشتر از کناره ها حمله می کنن
گیم پلی که دقیقا همون ورژن 14 و 15 هست
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
من که همون سیو 2015 رو دارم ادامه میدم چون بالاخره متوجه نشدم واسه این بازی کرک سالم اومده یا نه :دی، اومده آیا؟:n02: کرکی که نه بازکن های خاکستری قدرتمند داشته باشه و بازیکن ها 30 سالگی بازنشست نشن و البته کرش دامپ هم نداشته باشه :دی
درود:n40:نقل قول:
داداش کدوم ورژن و کدوم کرک رو اجرا کردی؟
بازی هنوز هم اون مشکلات مسخره رو داره؟
چون یه مدته که حتی اخبار ورژن 2016 رو هم بی خیال شدم ولی اگر مال تو مشکل نداره ممکنه دوباره مربیگری رو شروع کنم:n01:
از اینجا گرفتمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلاً هفته دوم از سال اول هستم و مشکلی نیست
نقل قول:
دمت گرم رفیق:n40:
چندین ورژن دانلود کردم که جواب نمیداد ولی یادم نمیاد این رو دانلود کرده باشم. ایشالا مشکلی نداشته باشه
من این ورژن رو دانلود کردم، اما کلا باشگاهها نقل و انتقالات انجام نمیدن و بازیکن ها فقط قرضی و فری جا به جا میشننقل قول:
نقل قول:
درود رفیق:n16:
مثل اینکه متاسفانه این مشکل رو داره:n03:
من این مشکل رو ندارم چند تا بازیکن فروختم
نقل قول:
:n40:
ببین بقیه تیم ها هم میتونن به غیر بازیکن آزاد یا قرضی کسی رو بخرن چون انگار این مشکل برای بقیه تیمهاست
نسخه 16.3 متاسفانه کرکش مشکل داره انگار و بخش نقل و انتقالات مناسب نیستش
ورژن 16.2 اوکی هستش که بگردیم دنبال همون؟
درود بر دوستان خوبم:n40:
چند روزی میشه که نسخه فشرده 16.2 fitgirl رو که سایت dlfox قرار داده رو با تمام سناریو های ممکن امتحان کردم و ظاهرا مشکلی نداره فقط باید طبق همون چیزی که نوشته عمل کرد که به طور خلاصه میشه بعد از دانلود و نصب بازی باید وارد fmmasking.exe شین و یه کریر اونجا بسازین و بدون هیچ اقدامی سیوش کنین بعدش باید از fmmasking خارج شین و حالا fm.exe رو باز کنین و کریرتون رو از اینجا بدون مشکل لود کنین.
و این اقدام فقط برای شروع یه کریر هست و برای هر بار لود شدن بازی فقط کافیه Fm.exe رو انتخاب کنین
در ضمن ممکنه باز کردن بازی طول بکشه یا فقط صفحه سیاه بیاد که باید یک یا دو بار alt+control+delete بزنین تا مشکلش حل بشه.
آدرس سایت dlfox
این روش فقط برای نسخه 16.2 fitgirl جواب میده
آپدیت کامل نقل و انتقالات زمستانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو آپدیت از نقل و انتقالات تابستانی تا الان
فقط ممکنه فایل های بالا در تداخل با هم مشکل داشته باشن پس دیگه خودتون یه سری تغییرات در اسم فایلها بدین یا نهایتا چندتا از فایلها رو حذف کنین تا موقع انتخاب کشورها برای شروع کریر مشکلی پیش نیاد
ببخشید که سوال ساده میپرسم اما نمیدونستم واقعا
الان این بازی چجوری کلا؟ یعنی فقط ترکیب میچینی و ... و تیمت خودش بازی میکنه؟ یعنی مثل فیفا و pes نیست که خودت بازی کنی؟
نقل قول:
درود:n40:
تو این بازی تقریبا تمام کارهای باشگاه رو انجام میدی بذار اینطوری بگم که تمام اختیارات سرمربی و بخشی از اختیارات رئیس باشگاه و مدیر ورزشی رو داری مثلا نقل و انتقالات - تمدید قراردادها - تمرین دادن - ترکیب ریختن - هدایت تیم و ... بر عهده شماست ولی مثل فیفا بازی نمیکنی و موقع بازی باید طبق شرایط ترکیب بچینی استراتژی مشخص کنی دستورات لازم رو به بازیکن ها بدی و ... تا تیمت موفق بشه
درود بر دوستان خوبم:n40:
آپدیت جدید نقل و انتقالات pr0 که شامل ترانسفرها و آپدیت های دیگه تا امروز میشه
ممنون دوست عزیز. مشکل بازنشسته شدن بازیکن ها بعد از 30 سالگی هم برطرف شده؟نقل قول:
نقل قول:
درود :n16:
من حدود یه سال و نیم بدون تیم رفتم جلو ولی کسی خداحافظی نکرد حتی بازیکن های با سن های بالاتر و نزدیک 40 هم مشکلی نداشتن
تقریبا همه حالات مختلف مثل بازیکنهای خاکستری قوی، آفسایدهای زیاد، مسائل مالی، مشکل عدم ترانسفر بقیه تیمها و... رو هم بررسی کردم اگر طبق روش بالا بری ظاهرا نباید مانعی سر راهت باشه:n39:
درود بر دوستان عزیزم:n40:
آپدیت جدید Whizzkids که امروز منتشر شد:
کلا بهترین آپدیت رو مارشال انجام میده، چون همراه با تغییرات باشگاهی اوورال بازیکن هارو هم با توجه به پیشرفت و یا پسرفتشون تغییر میده.نقل قول:
نقل قول:
درود رفیق
آپدیت های مارشال عالیه یعنی عالی بود چون امسال به دلایل نامعلوم دیگه آپدیت نمیده و باید با آپدیت های pr0 و Whizzkids سر کنیم:n37:
چرا آپدیت میده ولی با انجمن FM دیگه همکاری نمی کنه، معمولا آپدیت هارو داخل پبج فیس بوکش قرار میده. این هم آخرین ورژنی که مربوط به دو هفته پیش میشه البته.نقل قول:
نقل قول:
احسنت رفیق:n40:
قبلا پیجش رو چک میکردم ولی خیلی وقته دیگه فیسبوک نمیرم
واقعا خوشحال شدم که هنوز آپدیت میده ولی نمیدونم چرا سایت fmscout آپدیت هاش رو نمیذاره چون سایتش به شکلی دیتابیس کلی از همه آپدیت های منیجره
در کل دمت گرم:n39:
سلا دوستان عزیز من در حال حاضر 2015 رو بازی میکنم و در کل ازش راضیم
اگر میشه لیگ ایران و نحوه اضافه کردنش رو برام بفرستید:V29::12:
اگر کسی میتونه یه آموزش کلی هم در مورد ادیتور بذاره باز تشکر
ورژن FITGIRl هم مشکل بازنشستگی بازیکن ها بعد از 32 سالگی و اتمام قراردادشون رو داره:n02:
در واقع مشکل از جواب ندادن بقیه تیمهاست...بقیه تیمها وقتی یه پیشنهاد بهشون بدی و باب میلشون نباشه در کل جواب نمیدن.در حالی که باید اگر رد نمیکنن حداقل یه قیمت بالاتر پیشنهاد بدن.اگر شما پیشنهاد بدی تا 6 ماه بعد همینطوری میمونه و جوابی واسش نمیاد..بقیه تیمها هم پیشنهاد میدن به هم ولی چون قیمت بالایی پیشنهاد نمیدن به اون پیشنهاد جوابی داده نمیشه و در نتیجه نقل و انتقالی هم انجام نمیشه.نقل قول:
:n40:
ببین بقیه تیم ها هم میتونن به غیر بازیکن آزاد یا قرضی کسی رو بخرن چون انگار این مشکل برای بقیه تیمهاست
حالا این روشو که شما فرمودی اگر انجام بدیم کلا باید سیو قبلیمونو بندازیم دور؟
واقعا حیف championship manager که دیگه ساخته نشد..واقعا عالی تر بود و اینهمه دردسر نداشتیم باهاش..بزرگ شدم من با cm ولی این دیگه نمیاد و ما هم بلاجبار باید fm بازی کنیم.من هنوزم که هنوزه دارم cm 2007 رو بازی میکنم و هیچوقت قدیمی نمیشه.اونوقت fm یکساله اومده هنوز کسی نمیتونه درست بازی کنه به خاطر مشکلاتش:n28::n35: