سلام از بين اين دو محصول archer mr200 بهتره،نقل قول:
و جدا از lock o unlock بودن مودم d-100 از جفتش بهتر است،
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
سلام از بين اين دو محصول archer mr200 بهتره،نقل قول:
و جدا از lock o unlock بودن مودم d-100 از جفتش بهتر است،
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان راه و حل و پل ارتباطي ايرانسل براي برداشتن قفل d-100 وجود نداره؟؟
كل دنيا فروشنده ها كد رو در اختيار كاربران قرار ميدهند
دوستان این مدل قابلیت قفل رو 4G و قابلیت انتخاب فرکانس رو داره؟نقل قول:
اگه نه میشه یه مدل معرفی کنید که این قابلیتها رو داشته باشه و آنلاک هم باشه؟
بله دارهنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
غیر از d100 که دوستان گفتن داره،میخواستم بدونم که این دو مودم هم قابلیت انتخاب فرکانس رو دارن؟نقل قول:
مدل E8372 قابلیت قفل روی 4G رو داره ولی شما مطمئنید که میشه فرکانس رو هم بطور دستی انتخاب کرد ؟نقل قول:
چون شما در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتید e3372 و e5372t چنین قابلیتی رو داره و در مورد E8372 چیزی نگفتید .
نقل قول:
داداش منظورت اینه که هر دو ویژگی رو داره دیگه؟
سلام.
برای یک منطقه با سطح پوشش متوسط خرید مودم رومیزی Mr200 چقدر میتونه نسبت به مودم جیبی M7300 توجیه منطقی داشته باشه؟ بنظرتون کلا اون دو آنتن تقویتی که همراه مودم MR200 هست چقدر میتونه گیرندگی رو بهبود ببخشه؟(البته در ایران فقط یکی از این دو آنتن کار میکنه)
من بین انتخاب این دو مودم گیر کردم واقعا،هر دو مزایا و معایبی دارن ،میشه یه کمکی بکنین لطفا:n13::n16:
Irancell LH92 یا dlink-DWR-932
امکان انتخاب فرکانس 1800 یا 2600 ایرانسل رو به صوبت دستی نداره دوستان ؟ :n16:
سلام
دوستان مودم ترجیحا رومیزی 4g سراغ ندارید که از U.S.S.D پشتیبانی کنه؟اگر نه 3g و جیبی هم بود معرفی کنید.
باتشکر
دوست عزیز سایت rstinbazar یک مقاله جامع در خصوص مودمهای رومیزی 4G گذاشته فکر کنم خیلی جامع باشدنقل قول:
مقالشون خیلی مسخره است، نکردن بگن مگابیت یا بایت.نقل قول:
تستهایی که حول سه چهار مگابیت می گرده اونطوری که راستین بازار تست کرده اصلا برای 4 جی ارزش نداره
حداقل باید در سه شرایط سیگنال ضعیف، متوسط و قوی تست می کردند نه اینکه با سیگنالی که داره می میره آخه 2 مگابیتم سرعته برای 4 جی
دوست عزیز اگر در مقاله دقت کنید در نمودار های شماره 1 و 2 نوشته که مگابایت بر ثانیه استنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی کوچک بیت هست نه بایت پس میشه 3.89 مگابیت. اگر تصریح می کردند شما به اشتباه نمی افتادید اگرم منظورشون بایت بوده که بدتر باید MB می نوشتندنقل قول:
الان چه مودم های 4g داخل بازار ایران هست که استاندارد cat 6 ساپورت کنه.
این مودم وارد بازار شده؟ Huawei E5786
موافقم ... نتیجه تست هاشون در شرایط مختلف نیست و خیلی به هم نزدیکه که اصلا ارزش نداره .... من برای ایشون احترام قائل هستم اما من یه تجربه ای دارم که به فروشنده جماعت اعتماد نباید کردنقل قول:
بین
HUAWEI B315
و
TP-LINK Archer MR200
و
D-Link DWR-921
اول چرا اون b315 پینگ پایینی داره اما دانلودش پاییه ؟
اصلا توی کتم نمی ره که B315 پایین تر بشه از اون MR200 ..... حداقل B315 امکان تنظیم روی فرکانس 2600 رو داره که MR200 عمرا توی خواب ببینه !
( چند نفر هم توی دیجی کالا اومدن گفتن B315 رو بهتر دیدن از MR200 خودتون برید بخونید شاید درست نباشه ؟؟ )
بعد D-Link DWR-921 بیچاره رو به خاطر 0.75 مگ در ثانیه سوم کرده .....
0.75 یک جک هس در بنچمارک ! این جه تستیه دیگه ؟
تست ها معمولا در حد 5 یا 10 الی 20 مگ تفاوت دارن که توی انجمن های دیگه خارجی دیگران می گیرن راستی فقط با چرخوندن مودم میشه یک آنتن اضافه کرد توی یک جای ثابت .... این 0.75 همون به خاطر جهتشونه HUAWEI B315 و TP-LINK Archer MR200 و D-Link DWR-921 کلا به نظر من یه یک کیفیت دارن ..
اگه من اشتباه می کنم منو از اشتباه دربیارید لطفا :n16:
نهنقل قول:
یه ویدئو ازHUAWEI B315 اپراتور plus+ می بینم توی آپارات که Ussd هم داره که اصلا ربطی به مودمی که IDH میاره توی ایران نداره .... اساتید اگه بتونن webui اون رو یه کاریش بکنن ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی به بازار ایران میاد . و آیا اصلا فایده داره خرید مودم cat 6 توی ایران ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم مودم جالبیه نظرتون چیه ؟
دوستان من خيلى سرچ كردم ولى در نهايت به نتيجه ى درستى نرسيدم! من يه مودم با آنتن دهى قوى و داراى پورت LAN ميخوام چون روتر دارم و فقط نياز به مودم دارم ولى ظاهرا فقط مودم هاى روميزى خروجى LAN دارن كه از بقيه گرون ترن! من در نهايت به دو مدل TP MR200 و D-Link DER-921 رسيدم. اگه انتخاب هام درسته لطفا بگيد كدوم و چرا؟ يا اگه مدل بهترى غير از اينا هست راهنماييم كنيد. ممنون ميشم زودتر دوستان كمك كنن.
ترکیب 3372 و mr3020 تی پی لینک خوبه. من راضیم. چند تا تستشو میزارم
اون تست 9 مگی فرکانس 1800 هستش
سلام
من این مدل D-Link DWR-953 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE Modem Router رو خریداری کردم ولی موق استفاده led مربوط به lan و اتصال به شبکهی موبایل 2G/3G دائم چشمک میزند این موضوع طبیعی هست؟و هنگام انتخاب 3G/4G Network Selection Method مودم یجورایی هنگ میکنه و انتنش میره .اگر تنظیمات خاصی داره ممنون میشم پاسخ بدید.
رفقا از بین
Huawei E5573
Huawei E8372
کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید و اینکه مودمای هواووی کیفیتشون از مودم ایرانسل مث مدل E3372 بهتره؟
ممنون
3372 هم برای هواوی هست.نقل قول:
اگر برای بیرون می خواهی 5573 اگر برای خونه می خواهی و جای تقریبا ثابت 3372 نهایت برای وای فایش یدونه 3020 بخر
پس بستگی به استفادت داره.
خیلی بیرون نمیخوام استفاده کنم یه چیزی میخوام که بتونم با تبلت و سیستم بتونم دانلودامو انجام بدم این مدل 8372 قیمت مناسبی داره اما نمیدونم درمقایسه با5573 چه تفاوت محسوسی دارهنقل قول:
به هر حال 5573 باتری می خورد اما اون نمی خوره
سلام
من برای استفاده داخل منزل می خوام مودم tplink MR200 رو بگیرم.مهمترین دلیلش آنتن های قوی دریافت سیگنال هست چون 4g ایرانسل یکم بهم دوره.دلیل دیگه پشتیبانی از باند 5 گیگاهرتز هست چون برای کامپیوتر از مودم tp link 3200 n600 استفاده میکنم که قابلیت دریافت در این باند رو داره.دلایل دیگه هم هست.
استفاده هم بیشتر برای بازی آنلاین میخوام (adsl فقط مخابرات میتونم بگیرم) و در کنارش به اینترنت با ثبات و سرعت بالا نیاز دارم پس پینگ برام خیلی مهمه.
حالا باتوجه به این توضیحات آیا انتخاب دیگه ای هم میشه داشت؟راهنمایی نمایید.
دوستان ، از تبریز هستم .
میخوام اینترنت 4G ایرانسل استفاده کنم ، فقط هم برای دانلود شبانه ساعتیش و استفاده داخل منزل هست که خریداری میکنم و این مودم رو در نظر گرفتم ، هواوی E3372 که از نوع USB هست .
مودم نوع USB با اونای دیگه فرقی تو سرعت دانلود دارن ؟
به طور متوسط چند گیگ میشه توی 2 ساعت دانلود کرد ؟
ضمنا دلیل عدم فعال بودن خرید 3 ساعته نامحدود ایرانسل چیه ؟
میشه با یک سیستم PC هم 4G و هم اینترنت ADSL رو استفاده کرد ؟ ( یکی وبگردی و یکی دانلود )
و اینکه گوشی اندرویدی ندارم و فقط با PC هستم و آیا این مورد مشکلی برای خرید و تمدید سرویس و ... ایجاد نمیکنه ( مثلا اپلیکیشن ایرانسل من و ... )
سوالات زیاد شد ، لطفا راهنمای کنین ، ممنون
کسی مودم ۴جی جیبی میشناسه ک بشه بهش انتن اکسترنال برای بالا رفتن انتن دهی وصل کرد?
لطفا مشخصات و قیمتش هم بنویسید.
مدت زمان شارژ دهی و ظرفیت باتریش
همچنین با اداپتور کار میکنه که بشه باتریشو دراورد یا ن
لن داره یا فقط یو اس بی :n28:
سپاس
واسه پینـگ: B315نقل قول:
۱- خیر ارتباط از طریق USB یا LAN و یا WIFI در صورتی که برای مورد دوم از کابل مرغوب و برای مورد سوم میزان سیگنال مناسب داشته باشی، هیچ فرقی با هم ندارندنقل قول:
البته هر کدومشون یه محدودیت سرعت دارند که برای USB باید ببینی از نسل دوم هستش یا سوم و برای LAN باید دقت کنی که پورتش ۱۰۰ مگی هستش یا یک گیگی و برای WIFI هم باید دقت کنی ۱۵۰ مگی هست یا ۳۰۰ یا بالاتر، البته مودم موردنظر شما فقط cat4 رو ساپورت میکنه که بالاترین سرعت ایرانسل رو cat4 تا اونجایی که دوستان تستهاشون رو گذاشتن و بنده درجریانم ۳۰ ۴۰ مگ بوده، اما برای دوستان با گوشیهای cat6 ساپورت تا ۱۳۵ مگ هم تست گذاشتن
۲- این مورد کاملا نسبیه و به منطقه محل سکونت شما بستگی داره، اینکه محله منطقه شما چقدر دانلودر داره؟ دکل نزدیک شما تا چه سرعتی ساپورت میکنه؟ و خیلی موارد ریز و درشت دیگه
بهترین کار این هستش که قبل از خرید مودم با یک گوشی 4G ساپورت، سرعت دکلهای نزدیک خودتون رو در حالتهای 3G و 4G و در ساعتهای مختلف روز و شب امتحان کنید، بعد اقدام به خرید مودم کنید، ضمنا لزوما همیشه 4G بهتر نیست و توصیه میکنم قدرت 3G رو هم دست کم نگیرید، مثلا در منطقه ما 3G به سرعت ۳۳ مگ میرسه در حالی که 4G به ۱۳ مگ هم به زور میرسه، البته این به کم کاری ایرانسل در زمینه تامین پهنای باند مورد نیاز 4G در منطقه ما برمیگرده چون در حالت کلی 4G باید سریعتر از 3G باشه، یا شایدم همه تو منطقه ما به 4G وصل میشن و پهنای باندش رو شلوغ میکنن
۳- تازگیا امتحان نکردم اما هفته پیش فعال بود
۴- بعضی دوستان با دستگاههایی به نام لود بالانسر دو مجرای اینترنتی رو با هم ادغام میکنن که باعث افزایش سرعت میشه
ضمنا شما اگه جفت مودمهاتون WIFI داشته باشن، به راحتی میتونین بینشون سوییچ کنید
و اگه مودمهاتون با کابل به سیستم وصل هستند، حالا چه USB و چه LAN میتونید از طریق Adapter Setting بینشون سوییچ کنید
۵- از شبیهسازهای اندرویدی مثل Droid4X یا Andy و غیره میتونید استفاده کنید
سلام من از همون مدل ۱تو خونه دارم منطقه ما تو مسعودیه تهران اصلا پوشش4gنداره اولین روزی که گرفتم تو اطاق استفاده کردم جلوی پنجره گذاشتم تقریبا هیچ فرقی نداشت البته گفتم منطقه ما اصلا سیگنال نداره تا اینکه به سرم زد دوتا ۱۲متر سیم کابل آنتن معمولی کرمان زدم سیم کشی کردم برام باور کردنی نبود تا نزدیک۴۰مگ سرعت گرفتم البته آپلودم به ۵هم نمیرسید مودمم هم ۳۳۷۲بود ولی با کوچکترین تکونی یه دکل دیگه رو میگیره خیلی باید دقیق تنظیم کنی در ضمن روی ۲۶۰۰وقتی میارمش روی۱۸۰۰یه جورایی جای دانلود واپلود عوض میشه در کل انتن فقط رو پشت بام جواب میده نه هیچ جا دیگه البته اگه تومناطقی که پوشش باشه حتما بهترهنقل قول:
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
مدل ۱ یعنی کدوم مدل دوست عزیز؟نقل قول:
از سایت نوین فون گرفتی؟
رو میزان سیگنال دریافتی چقدر تاثیر داره؟ از لحاط دسیبل؟
همون مدلی که نوشته۴۹دبی لافا لینک ایستاده مستطیلیهنقل قول:
در مورد سیگنال عرض کردم تا نبرده بودم پشت بام هیچ فرق واضحی نداشت البته منطقه ما پوشش نداره ولی رو پشت بام با گوشی نهایت به حدود ۹۳اگه میشد برسی الان با این انتن و۱۳متر سیم کشی بعضی اوقات ۷۲,هم میشه ولی معمولا ۷۷تا۸۰دارم البته متاسفانه تازگیها مثل اینکه ایرانسل سرعتا رو پایین آورده چون همین امروز که تست زدم ۲۴مگ بیشتر نشد در حالی که دوهفته پیش تا نزدیک ۴۰هم داشتم واسه من که به زور 3gبا نهایت ۸مگ سرعت داشتم این سرعت خیلی لذت بخشه
ایرانسل هم که اصلا هیچ فکری واسه پوشش ما نمیکنه
اره از نوین فون گرفتم فقط در مورد کابل rg174بگم به این راحتیا پیدا نمیشهنقل قول:
من یه لود بالانس تی پی لینک 470دارم بر خلاف دوستانی که میگن جمع پهنای باندش الکیه من کاملا مخالفم کامل کار راه می اندازه واقعا دستگاه خوبیه از یه روتر ۱۷۰تومنی که نباید مثل پپلینک ۲میلیونی توقع داشتنقل قول:
سلام میخواستم یه مودم تو رنج قیمت 200-300 تومن بخرم که 4 جی هم باشه چی پیشنهاد میکنید؟
LH92 چطوره؟
نقل قول:
سلام
اون قسمتی که قرمزش کردم برام سوال شده .
مدل مینبورد قدیمی من اینه
میتونم با نهایت سرعتی که 4g بهم میده دانلود کنم یا محدودیت برام ایجاد میکنه؟
مین شما تا صد مگ با لن می گیره. از این جهت فکر و خیال نکن.نقل قول:
مگه ایرانسل به شما چند مگ سرعت میده که صد مگابیت فکر شما رو مشغول کرده؟ اگر بهت سی چهل مگ میده برو کلاهت بنداز هوا
با سلام خدمت تو دلی های عزیز
یه سوال تخصصی داشتم از خدمتتون
میخواستم یه مودم سیم کارت خور بگیرم 3G، چون منطقه ما انتن 4G جالبی نداره ( همینطور قیمت مودم 3G ارزون تر از 4G هستش):n01::n01::n01:
میخوام این مودم سیم کارت های مختلف ایرانسل و رایتل رو ساپورت کنه
همچنین میخوام دستگاهامو با wifi به مودم وصل کنم
و همچنین میخوام این مودم از برق تغذیه کنه، چون شاید ماهی یه بار هم با خودم جا به جاش نکنم( این واسم مهمه !!!)
فقط سرعت واسم خیلی مهمه
حالا با توجه به نکات بالا، چه مودم هایی، 3Gو4G با کمترین قیمت ممکن پیشنهاد میدین؟؟؟قیمت پایینااااا :n02::n02::n02::n05::n05:
با تشکر
از اینجا انتخاب کنی خودت بهتر شرایطت رو لحاظ می کنینقل قول: