ممنون از راهنماییتون.نقل قول:
یعنی بعد از کالیبره کردن مشکل از دست دادن جزئیات در صحنه های تاریک هم حل میشه؟
در مورد زاویه دید، آیا آزار دهنده هست؟
Sent from my SM-N915F using Tapatalk
Printable View
ممنون از راهنماییتون.نقل قول:
یعنی بعد از کالیبره کردن مشکل از دست دادن جزئیات در صحنه های تاریک هم حل میشه؟
در مورد زاویه دید، آیا آزار دهنده هست؟
نقل قول:
بدون رسيور رو بخرين
كاملا با دوستمون موافقم
من شخصا رسانه ى ميلى رو نگاه نميكنم
به همين خاطر برعكس بقيه دوستان هيچ مشكلى با كيفيت پايين شبكه ها ندارم
يك گيرنده ى جداگانه تهيه كردم
گيرنده اى كه دارم از بهترين مدل هاى موجود در بازاره سريع كانالا رو تغيير ميده
Sent from my iPhone using Tapatalk
منم کلا از گیرنده داخلی خودش اصلا استفاده نخواهم کرد.نقل قول:
تنها نگرانی من بابت عمق زیاد رنگ مشکی هست که آیا با کالیبره کردن میشه این مورد رو هم تغییر داد و بهترش کرد؟
و دوم اینکه زاویه دیدش که میگن خوب نیست، در چه حد ضعیفه؟ آزار دهنده هست؟
بله ازاردهنده ترين مشكل همين صحنه هاى تاريكهنقل قول:
تضمينى ميگم بعد از كاليبره كردن مشكل كامل رفع ميشه
كاش الان منزل بودم عكس ميگرفتم اينجا ميزاشتم
زاويه ديدش توى ذوق نميزنه اما بهترين هم نيست
دركل كيفيتش نسبت به تلويزيوناى اين رنج قيمتى عاليه
سهام سونى مال من نيست كه بيخودى تعريف كنم
چندين ماه تحقيق كردم بعد اين تلويزيونو خريدم
سورس تحقيقاتم سايتهاى خارجى معتبر بود
من کل صفحات تاپیک رو خوندم و بهترین نظرات رو از شما دیدم و به همین خاطر از شما درخواست راهنمایی کردم.نقل قول:
از نظر عمق رنگ مشکی خیالم راحت شد.
فقط در مورد زاویه دیدش اگه بتونید دوتا عکس بگیرید؛ یکی از جلو و یکی هم با زاویه حدود 70 درجه خیلی عالی میشه.
الان یه تی وی سامسونگ 46D7770 داریم که از نظر زاویه دید "به نظر من" عالیه. نمی دونم در مقایسه با این چقدر تفاوت وجود داره...
خواهش ميكنم لطف داريننقل قول:
اگه من نبودم از cyber life سوالتونو بپرسين
اطلاعاتشون از منم بيشتره
راجع به زاويه ديد الان شما دو انتخاب دارين
يه تلويزيون با زاويه ديد عالى بخرين با كيفيت معمولى
اين تلويزيونو بخرين با زاويه ديد معموليو كيفيت عالى
به نظرتون سونی مدل های بهتری در حدود این قیمت داره، حتی با اندازه صفحه کوچیکتر 50 یا 48 اینچ؟ یعنی اینچ کوچیکتر اما کیفیت صفحه بهتر در قیمت یکسان؟نقل قول:
سلامنقل قول:
با تشکر از شما دوست عزیز . میشه از تنظیماتی که انجام دادی عکس بگیری و اینجا بذاری تا ما هم استفاده کنیم . پیشاپیش از شما متشکرم.
چند صفحه قبل لینکش رو گذاشتن.نقل قول:
خواهش میکنم، نظر لطف شماستنقل قول:
من بر اساس یک ویدیو در یوتیوب تنظیمات زیر رو انجام دادم
آیا این تنظیمات، همان تنظیماتی هست که شما انجام دادید؟
کدام یکی اشتباه هست و باید اصلاح بشه؟
محتوای مخفی: تنظیمات
داداش ای کاش لطف می کردید از چند تا صحنه تاریک مثل فیلم و .. عکس میزاشتید تا مشخص می شد بعد از کالیبراسیون باز هم در صحنه های تاریک جزئیات از بین میره یا خیرنقل قول:
این عکس برای کاربر رضا هست . که تصویر چهره به دلیل سطح مشکی زیاد قابل رویت نیست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به تلويزيون دسترسى ندارمنقل قول:
اما صفحات قبل اموزش تنظيماتشو گذاشتم
تنظيمات يوتوبو بنداز دور دادانقل قول:
همه رو تست كرده بودم هركدوم يه مشكل اساسى داشتن
شما از تنظيمات تركيبى صفحات قبل استفاده كن
لينكشو گذاشتم بخدا اصلا سخت نيست وقت بزارين
سلامنقل قول:
دقیقا میشه بگی کدام پست بود؟
تو سایت زومیت هم فایل تصویری وهم ترجمه آن را آورده برای کالیبره کردن.هدف ما این است که تنظیمات یک نمایشگر را کالیبره کنیم. آن هم بدون استفاده از نرمافزار یا وسیلهی دیگری و تنها با چشم خودمان. کار مشکلی نیست اما نیاز به توضیح و درک مفهوم هر یک از تنظیمات موجود دارد. پس شروع میکنیم.ابتدای ویدیو مربوط به این راهنما را مشاهده کنید و سپس متن فارسی توضیحات آن را در ادامه مطالعه کنید:کنتراست یا Contrast
اولین تنظیم مورد بحث کنتراست است که مهمترین عامل تأثیرگذار روی کیفیت تصویر میباشند. سادهترین تعریف کنتراست به این صورت است: نسبت روشنایی روشنترین نقطهی تصویر به تیرهترین نقطهی آن را کنتراست میگویند. مقدار کنتراست در تلویزیونها و مانیتورها، تعیینکنندهی شدت روشنایی روشنترین بخشهای تصویر است.اما نحوهی تنظیم کنتراست چگونه است؟ اگر کنتراست را بیش از حد بالا ببریم، برخی جزئیات تصویر خصوصاً در نواحی روشن از بین میرود چرا که روشنایی نقاط مجاور به حدی زیاد میشود که تفاوت روشنترین نقاط و نقاط مجاور قابل تشخیص به وسیلهی چشم نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای تنظیم هر یک از پارامترها باید یک یا چند تصویر مناسب پیدا کرد. برای کنتراست انتخاب تصویری که دارای نقاط روشن در پس زمینهی روشن باشد، ضروری است. بنابراین ابرهای سفید در آسمان روشن را به عنوان سوژه انتخاب میکنیم. کنتراست را از حالت معمولی یا حتی پایین به تدریج افزایش میدهیم تا جایی که نقاط روشن تصویر جزئیات خود را از دست بدهند. در این حالت کنتراست کمی زیاد است، کمی به عقب برمیگردیم و آن را کاهش میدهیم تا جزئیات دوباره دیده شوند. این حالت بهترین حالت ممکن است و کنتراست کالیبره شده است.توصیه میکنیم که روی چند تصویر مختلف همین عمل را انجام دهید تا بهترین نتیجه حاصل شود.روشنایی یا Brightness
این پارامتر شدت روشنایی نقاط تیرهی تصویر را مشخص میکند. اگر مقدار آن بیش از حد باشد، رنگ سیاه به خاکستری تبدیل میشود.برای تنظیم شدت روشنایی باید تصویری تیره انتخاب کرد. به عنوان مثال صحنهی تاریکی از یک فیلم اکشن. روشنایی را کم میکنیم تا همه چیز نسبتاً تیره شود و سپس آن را مجدداً زیاد میکنیم تا جایی که نقاط واقعاً تیرهی تصویر رنگ سیاه خود را حفظ کنند و نه بیشتر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته تنظیم روشنایی مشکل است و باید به دقت آن را انجام دهید. شاید با یک تصویر خاص هم نتوان نتیجهی مطلوبی گرفت. سعی کنید تصاویری را انتخاب کنید که قالب آنها تیره باشد و قسمتهای روشن نیز آنها وجود داشته باشد. اغلب فیلمهای سینمایی تصاویر تاریک مناسب این کار را در خود دارند.رنگ یا Color
شدت رنگ را با تن رنگ یا در واقع سردی و گرمی آن اشتباه نگیرید. معمولاً تلویزیونها در مورد شدت رنگ در حالت پیشفرض از عدد 50 درصد در حالت استفاده میکنند. اگر شدت رنگ را کم کنیم، رنگها از بین میروند و تصویر سیاه و سفید میشود. اگر آن را بیش از حد زیاد کنیم، رنگ طبیعی صورت به نارنجی و حتی قرمز میزند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای تنظیم کردن رنگ هم میبایست در ابتدا یک تصویر مناسب انتخاب کنید که این بار تصویری شامل چهرهی یک انسان مناسب است. شدت رنگ را کم و زیاد کنید تا جایی که رنگ صورت شخص به نظر طبیعی برسد.تن یا گرمی و سردی رنگ، Color Temprature یا Color Tone
منظور از تن رنگ، گرمی و سردی آن است. معمولاً از دو واژهی سرد Cool و گرم یا Warm برای مشخص کردن تن آبی یا قرمز تصویر استفاده میشود. وقتی تن تصویر آبی باشد، میتوان هالهای آبی رنگ را در تمام تصویر مشاهده کرد، وقتی تن رنگ قرمز باشد نیز هالهای قرمز رنگ در تصویر دیده میشود. اما توجه کنید که تن رنگ سرد و یا گرم هر دو به نظر خوب میرسند، بیشتر تلویزیونها در حالت پیشفرض تن رنگ طبیعی یا استاندارد، Natural یا Standard دارند.برای تنظیم تن رنگ هم از تصویر چهره استفاده میکنیم که در حالت عادی کمی نارنجی است. اگر تن رنگ سرد یا استاندارد را اعمال کردید و هالهی مایل به آبی در چهره دیدید، احتمالاً باید گزینهی سوم یعنی تن گرم را انتخاب کنید. توجه کنید که آبی بودن تصویر به خاطر بازتاب نور آبی رنگ محیط نباشد و یا قرمزی بیش از حد چهره به خاطر نور مایل به قرمزی که از محیط تابیده شده نباشد.تیزی یا Sharpness
این پارامتر شدت تیزی لبههای تصویر را مشخص میکند. اگر تیزی را کم کنیم، تصویر مات میشود و برخی جزئیات مثل چین صورت از بین میروند، اگر آن را بیش از حد زیاد کنیم نیز در کنار لبههای تصویر روشنایی غیر عادی دیده میشود.برای تنظیم تیزی هم از تصویر قبلی استفاده میکنیم، یعنی چهرهی یک شخص. تیزی را کم میکنیم، طوری که جزئیاتی مثل چین صورت از بین میروند. سپس آن را به تدریج افزایش میدهیم تا جایی که جزئیات تصویر کمکم نمایان شوند. این حالت مقدار بهینهی تیزی میباشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترجمه سایتcnet
درسایت زومیت به همراه فیلم آموزشی کالیبره کردن.بسیار ساده است.ضمنا درگوگل می توانید جستجو کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [
در حالت استاندارد به این صورت نمایش میده؟نقل قول:
یا اینکه به صورت دستی کالیبره کردید؟
برای کالیبره از کدام تصاویر و فیلمها باید استفاده کنیم؟نقل قول:
بهترین تصاویر و کلیپهای نمونه برای اینکار رو معرفی کنید.
bfy.tw/6USIنقل قول:
در مورد این عکس تو همون پست مربوطه هم خدمت دوستان عرض کردم که این فیلم خودش هم کیفیت چندانی نداشت و من فقط برای نمایش عملکرد زیرنویس ازش استفاده کردمنقل قول:
در مورد سایر عکسها هم من کالبیره خاصی انجام ندادم اما نتیجه ای که بهش رسیدم اینه که در شبکه های ماهواره ای به دلیل تفاوت های اساسی در سورس پخش ، شما هیچوقت به نتیجه دلخواه و یکسان برای تمام شبکه ها نمی رسید.
برای زاویه دید هم باید بگم به نسبت بعضی مدلهای سامسونگ و الجی کمی ناامید کنندست اما به قول قرمایش دوستمون شما میتونی داشتن یک تصویر خوب و با کیفیت رو به داشتن زاویه دید بالا ترجیح بدی
یک تصویر یا کلیپی که این مشکل تاریکی در اون به وجود میاد رو ضبط کنید و در اینجا بگذارید تا ما هم امتحان کنیمنقل قول:
ببینم این مشکل رو داریم یا نه و عکس رو اینجا بگذاریم تا با هم مقایسه کنیم و مشکل رو برطرف کنیم، اگه عکس
با کیفیت باشه بهتره چون به یک مقایسه خوب میرسیم،
من این مشکل رو تا حالا توی تلویزیون خودم ندیدم، همچنین مشکل زاویه دید رو تا حالا نداشتم، از هر طرف که نگاه
میکنم مثل روبرو تصویر هیچ تغییری نداره :n13:
تلویزیون من ساخت مالزی و سفارش روسیه هست، از شما ساخت کجاست؟
تلویزیون شما چند اینچه و از کجا تهیه کردید؟نقل قول:
43 اینچ مدل W805C و از یک فروشگاه اینترتنی از بانه تهیه کردمنقل قول:
تلویزیون ساخت مالزی و سفارش روسیه هست
میشه لطفا آدرس اون فروشگاه رو برام بفرستید؟نقل قول:
با تشکر
فکر کنم جریان ما هم بشه داستان اون که ازش پرسیدن شما موقع خواب ریشت رو
روی پتو میگذاری یا زیر پتو :n02: طرف تا حالا دقت نکرده بود ولی بعد از این حرف دیگه
شب خوابش نمیبرد که تا حالا ریشش رو کجا میگذاشته :n31:
فکر کنم قبلاً براتون فرستامنقل قول:
ولی در هر صورت بفرمایید:
نقل قول:البته اخیرا مدل های 807 و 808 هم در بانه موجود هستند.نقل قول:
دوستانی که با تلویزیون بازی می کنند از چه دسته ای استفاده می کنند؟ تو مشخصات به دسته پلی استیشن 4اشاره شده. آیا از دسته 3و2 پلی استیشن میشه استفاده کرد؟
سلام
قابل توجه کسانی که اسرار می ورزند برای اینکه تلویزیون در صحنه های تاریک دارای جزئیات ، صحنه رو کلا مشکی نشون نده راه حلش کالیبره هست ! محض اطلاع دوستان :
این مشکل با کالیبره هم حل نمیشه
من هم دیروز این برنامه رو داشتم میدیدم ولی این مشکل برای من نبودنقل قول:
توی این عکس صفحه شما خیلی تاریک و کدره، شاید از گیرنده هم باشه
یا از کانال، شبکه 3 یک کانال MPEG4 هم داره، اون رو امتحان کردید؟
با کانال HD هم همین مشکل رو دارید؟
اگه یک عکس یا کلیپ Full HD گیر بیارید که این مشکل رو داشته باشه
و اون رو اینجا بگذارید تا بقیه هم یک عکس بگیرن و با هم مقایسه کنیم
میتونیم یک راه حل براش پیدا کنیم.
سلامخب یک عکس که دارای جزئیات به رنگ مشکی هست و صحنه تاریک . این عکس رو روی تلویزیونتون اجرا کنید و ازش عکس بگیرید و در همین جا بزارید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;من هم میگیرم . ببینیم مشکل واقعا کالیبره هست یا خیر .:n16:نقل قول:
از این تصویر هم عکس بگیرید، مشخصات خوبی داره
با سلام خدمت دوستان محترم لطفا به این سوالم پاسخ بدید چون من w805c رو ارزونتر ازw800c پیدا کردم.
تفاوت w800cباw805c چیه؟
البته بجز داشتن----sدر w805c
ممنون میشم راهنماییم کنید.
هیچ تفاوتی با هم ندارن و یکی هستند، البته اینکه ساخت کجا باشه ممکنه در کیفیت تصویر تفاوت کنهنقل قول:
قیمتشون چقدر بود؟
بفرمایید، این از نمونه تصاویر من در حالت تصویر استاندارد، شما و بقیه بچه ها هم عکس بگیریدنقل قول:
ببینم تصویر در تلویزیون شما به چه صورته، البته از یک گوشی با دوربین خوب استفاده کنید.
محتوای مخفی: تصویر 1
محتوای مخفی: تصویر 2
محتوای مخفی: تصویر 3
سلام برای خرید w800 بانه بهتره یا گناوه یا بازارهای اطراف بندرعباس مثل گچین و ... ؟
اگر جایی میشناسین که فروشنده وجنسش مطمئن باشه و تعمیری ویا رفر ویا دست دو نده، لطفا معرفی کنید
نکته بعد اینکه بهتره حضوری خرید بشه یا تلفنی مشکلی نداره؟؟ چون فاصله ما زیاده تقریبا، مشهد هستم
ممنون
قیمت50w805c سه میلیون و پنجاهنقل قول:
قیمت50w800c سه میلیون ودویست وپنجاه
علت پایین بودن قیمت805 رو از فروشنده پرسیدم گفتش که "چون 805 منوی فارسی نداره ارزونتره" که بنظرم قانع کننده نبود.
نه علتش احتمالاً اینه که 805 ساخت چینه و 800 ساخت مالزی و فروشندهنقل قول:
موقع خرید 805 براش ارزونتر افتاده و وقتی درصد میکشه روی جنس طبیعتاً
قیمت کمتری برای مشتری داره و فروشنده به مدل بالاتر 805 توجهی نمیکنه.
نکته دیگه اینه که ممکنه اون تلویزیون یک ایرادی داشته و فروشنده میخواد با
قیمت پایینتر از شرش راحت بشه چون قیمت W800C در فروشگاه اینترنتی
بانه 3،240،000 هست و قیمت W805C در همان فروشگاه با چهل هزار تومان
اختلاف 3،280،000 قیمت گذاری شده.
من دیشب به این عکسها دسترسی نداشتم اما یکی دو نمونه عکس گرفتم که با توجه به تنطیمات ، جرنیات رنگ مشکی رو نشون میده البته این رو هم بگم که مجبور شدم شذت رنگ سیاه و روشنایی رو تا حد زیادی کم و زیاد کنم و همین باعث شده تا در زاویه دید بیشتری که قرار میگیرم صفجه تلویزیون به سفیدی بزنه که در عکس سوم مشخصهنقل قول:
این عکس کاملا" از روبرو گرفته شده
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این عکس با کمی زاویه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این عکس هم با زاویه دید بیشتر و تقریبا" از بغل