می خواستم عکسهای مونیتورهای سونی ببینم کسی میتونه کمک کنه.
Printable View
می خواستم عکسهای مونیتورهای سونی ببینم کسی میتونه کمک کنه.
bebakhshid saghy
mikhastam ye maghale kamel rajebe manitor behem moarefi koni va hamintor anvae manitor
kasi nist ke be man ye maghale kamel moarefi kone
aghaie saghy nemitonid be man komak konid
ye maghale kamel rajebe manitor mikham
لطفا فارسی تایپ کنید ....
سلام!
من می خوام ببینم این مونیتور توی ایران هست، اگر هست قیمت اون چقدره؟
Samsung SyncMaster 226BW
سلام
کسی عکسی از بازی در بی دبلیو 940 نداره بزاره ؟
میدونید من توی شک افتادم یه دل میگم پول رو نگهدارم برای کنسول های اینده وخرج های جانبی یه دل هم میگم یه مانیتور بگیرم حالشو ببرم
اصلا نمیدونم چیکار کنم اخه من الان خیلی روی تی وی مشکلی ندارم با اینکه تی وی معمولی هست
می خوام بفهمم اگه تصویر خیلی خیلی فرق داره شاید مانیتور بگیرم
لطفا یه راهنمایی بفرمایید
لطفا در مورد 2 مدل مونیتور زیر مقایسه وراهنمایی کنید کار گرافیکی سنگین ندارم بیشتر از نظر سلامتی چشم برای مدت طولانی چشم دوختن برام مهم است
samsung wide BW 940 -نوزده اینچ به قیمت 295-300 تومان
samsung BF 1750-هفده اینچ به قیمت 270 تومن
کسی جوابه منو نمیده ؟
در مورد مونیتورهای تلویزیونی اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا ارائه نماید
آیا کیفیت مونیتور وتلویزیون قابل قبول است؟
آیا برای خرید این نوع مونیتورها بایستی مشخصات خاصی را در نظرداشت؟
کدوم مارک در این زمینه بهتر است؟سامسونگ,ال جی, فراسو....
ایا خرید این مونیتورها توصیه میشود یا خیر؟
من می خواهم یک مونیتور lcd حد اکثر 290 هزار تومان بخرم . من در دو مدل farassoo 19" 1950w astara با قیمت 270 تومان و LG 17" 1752s با قیمت 220 هزار تومان مانده ام. مشخصات lg با روشنایی 300:1 و کنتراست عالی1600:1 و مشخصات فراسو روشنایی 450 و کنتراست 700:1 . کام یک را پیشنهاد می کنید . آیا اساسا lcd های فراسو دارای کیفیت خوبی می باشند . لطفا کمکم کنید .
متشکرم
من می خواهم یک مونیتور lcd حد اکثر 290 هزار تومان بخرم . من در دو مدل farassoo 19" 1950w astara با قیمت 270 تومان و LG 17" 1752s با قیمت 220 هزار تومان مانده ام. مشخصات lg با روشنایی 300:1 و کنتراست عالی1600:1 و مشخصات فراسو روشنایی 450 و کنتراست 700:1 . کام یک را پیشنهاد می کنید . آیا اساسا lcd های فراسو دارای کیفیت خوبی می باشند . لطفا کمکم کنید .
متشکرم
من میخوام مانیتور بخرم اصلا هم قیمت برام مهم نیست بهترین مانیتور موجود در بازار در بزرگترین سایز
از لحاظ اینچ چیه ؟
سلام من یک مانیتور samsung مدل SyncMaster bf1750 خریدم اما با یک مشکل روبرو شدم
این که وقتی با موس کلیک راست می کنم یا چند تا فولدر می خوام Select کنم روی صفحه noise
میندازه و تصویر برای یک لحظه میره و میاد موس من opticale فکر کردم مشکل این باشه ولی با
موس غیر optical هم همین جوره کسی میدونه علتش چیه؟ متشکرم:5:
شما گفتین که analog و digital تفاوت تصویر انچنانی ندارن اما من دارم به وضوح تفاوت و احساس می کنم تصویر تو حالت digital خیلی با کیفیت تره
ولی یک سوال دارم مانیتوره من وقتی به صورت digital وصلش میکنم و با موس کلیک راست می کنم روی تصویر noise میندازه و تصویر میره و میاد مجبور شدم از analog استفاده کنم شما می دونید علتش چیه
اقايون سلام عليكم:
من يه چند روزي syncmaster720n(samsung LCD) رو خريدم.حالا درباره ي هين مانيتور 2 تا سوال دارم:
1-نظرتون راجع به اين LCD چيه؟
2-من كارت گرافيكم رو نصب كردم ولي روي صفحه ي LCD يه سري خطوط مياد و ميره.البته وقتي كنسترانت تصوير
رو زياد كردم بهتر شد ولي از بين نرفت.چي كار كنم تا اين خطوط از بين بره؟
فکر کنم سری syncmaster همشون این مشکل دارن یه سوال توام با وروددی digital مانیتورو نصب کردی ؟
نقل قول:
نه فكر كنم analog هست.چه جوري ديجيتالش كنم؟
ببین ماله من مدل syncmaster bf 1750 برای وصل کردنش به کارت گرافیکی هم میشه با port digital وصل کرد هم analog مشکل noise توی صفحه مانیتور وقتی بوجود میاد که digital وصل کنی اگه analog وصل شده باشه نباید مشکلی پیدا کنه
از كجا بفهمم digital هست يا analog?
ببخشید من یک مشکل با مانیتورم داشتم
مانیتور من (Lg flatron ez t730bh) هست بعضی وقت ها شروع می کنه به لرزش (یکم)برای همین موقع خوندن مقالات چشمم درد می گیره چی کار کنم؟
مونيتور سامسونگ من (bf1750) وقتي به Dvi وصلش ميكنم هيچ تصويري نميده . كسي ميدونه مشكل از كجا (كجاها ! ) ميتونه باشه؟
اقایون سلام من یه مانیتور ال جی 17 داشتم فروختم و به توصیه یکی از آشنایان یه فراسو 19 اینچ lcd خریدم اما الان نمی دونم چرا یه جوری رنگش خیلی روشنه و تو بازیهای کامپیوتری هم با اون ال جی 180 درجه فرق می کنه خیلی با تنظیماتش ور رفتم اما نمی دونم چرا این جوری شما نمی دونید این مشکل مربوط به چیه اگه توضیح بدین خیلی ممنون می شم فکر کنم پشیمون شدم
کد:http://www.---------------/news/asus-new-lcd-with-great-features.html
سلام. آقا مانیتور من 17 هیوندای و الان خراب شده.
رنگش خیلی تاریک شده و الان با امکانات کارت گرافیک عزیزم دارم باهاش سر میکنم.
لطفا راهنمایی کنید من چیه مانیتوری بگیرم؟
17 اینچ Crt میخوام بگیرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.bit-tech.net/hardware/2007/07/02/asus_pg221_22in_widescreen/2
سلام
تو رو خدا یک نفر من رو درست و حسابی راهنمایی کنه. بین این همه مدل مانیتور گیج شدم و نمی تونم تصمیم بگیرم. حدود 300 تا 350 تومان دارم و می خوام یک lcd بخرم. یک مدل خوب به من پیشنهاد بدید.
من گرافیست نیستم اما با عکس و فوتوشاپ زیاد سر و کار دارم و برام مهمه که رنگ واقعی نشان داده بشن.
dvi???????????
نقل قول:
LG - 19" - L1952S
قیمت:315000 تومان
یه توضیح راجع به خروجیdvi میدین که چیه؟
من کارت گرافیکم 8500gt , dvi داره ولی lcd من نداره اگه لازمه برم lcd رو عوض کنه
LG- 19"- L1960 چطوره؟نقل قول:
من خودم نسبت به LG حس نوستالژیک دارم و بدم نمیاد که مانیتورم LG باشه. اما در مورد یک سری برند های دیگه هم تعریف زیاد شنیدم. برندهایی که شاید خیلی شناخته شده نباشند یا در بازار ایران کمیاب باشند. مثل viewsonic,DELL یا مثلا ASUS. اگر در مورد این برندها آشنایی دارید، لطفا نظرتون رو بگید.
مرسی
-اینکه مانیتور شما حداکثر تا چه وضوح تصویری Resolution را پشتیبانی می کند بسیار مهم می باشد.
-هرچه وضوح تصویر بالاتر باشد به نفع شما خواهد بود چرا که در اینده نیازی به خرید یک مانیتور جدید فقط برای افزایش یک رده وضوح تصویر نخواهید داشت. وضوح تصویر بالا یکی از الزامات گرافیست ها و فتوشاپ کار ها می باشد.
عامل بعدی میزان بازسازی تصویر می باشد.برای همین حتما دقت کنید که سرعت بازسازی تصویر در مانیتور شما حداقل 70 هرتز می باشد.
زمان پاسخ دهی و کنتراست خیلی مهم هستند. سرعت پاسخگویی هرچه کمتر بهتر
به نظر من امتیازات ال جی نسبت به مانیتور های دیگه بیشتره
دوستانيكه در مورد خريد مونيتور ترديد دارند: يك راه كمي مشكل! و وقتگير اما با ارزش اينه كه عبارتي مثل "مقايسه مانيتورهاي Lcd و Crt " رو به گوگل بدن تا .............................
منكه با samsung BF1750 تفاوت آنچناني بين كيفيت dvi و غير dvi نديدم (البته تو كارهاي روزمره و عادي)نقل قول:
مشخصات و توضیحات بیشتر
کد:http://www.overclockersclub.com/reviews/benq_fp241vw/
کسی نیست که به سوال من جواب بده.
من الان همه ی قطعات سیستم جدیدم رو مشخص کردم اما هنوز روی مانیتور شک دارم. لطفا راهنمایی کنید.
mohammad عزیز. اگه می خوای مانیتور خوب تهیه کنی، حس نوستالژیک به کارت نمی آد. پیشنهاد من اول Hansol و سپس Samsung هست. می تونی به این بحث: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنی تا دلیلشو بدونی.
سلام
اول این که می دانم حس نوستالژیک به کارم نمیاد. دوم این که مگه Hansol مانیتور LCD هم داره؟ و سوم: آن تاپیکی که گفتی مربوط به مانیتورهای CRT است اما من قصد دارم LCD بگیرم آن هم 19 اینچ.
سلام به دوستان عزیز...
من یه مانیتور flat lg 1752s دارم...وقتی صفحات رو مینیمایز می کنم یا scroll .. یه پرشی ایجاد می شه...البته پرش شاید گویای این حالت نباشه...نمی دونم چه جوری توضیح بدم...یه چیزی تو مایه های قطع و وصل فوق العاده سریع که به چشم ما حالت پرش داره... بعد از خرید هم به هیچ کدوم از تنظیماتش دست نزدم(غیر از سی دی بهنما)....اگه تنظیم خاصی می خواد یا حالا هر چیز دیگه ممنون میشم جواب بدید:11: