دوستان مدل hu7000 و ju7000 رو سام سرویس با چه نامی عرضه کرده؟اصلا عرضه کرده؟
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
Printable View
دوستان مدل hu7000 و ju7000 رو سام سرویس با چه نامی عرضه کرده؟اصلا عرضه کرده؟
کیفیت تصویر خیلی خوبهنقل قول:
میشه بگی دقیقا چه مدلیه ؟ و 55 اینچش چنده ؟ البته با گارانتی
یعنی مدلهای 2015 هم این مشکل رو دارند!؟نقل قول:
آره خودم توی مدل ub950 شاهد این سایه بخصوص توی بازی فیفا بودم که البته رو حالت تصویر بازی رفع میشد اما کیفیت تصویر افت میکرد
با توجه به عکسای Mehrdad092000 کیفیت تصویر uf950 عالی هست اما در مورد دوتایی شدن و سایه توی بازی باید صبر کنیم تا از نزدیک ببینیم
این هم review کامل از مدل uf950
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها، شما تونستین با تلویزیونتون اپلیکیشن دانلود کنین یا ببینین؟ برای من متاسفانه اصلا lg store نداره. تو راهنماش خوندم نوشته برای بعضی از منطقه ها و کشورها ارائه نشده:n03:
با ریست و تغییر منطقه هم درست نشد
ببین بهترین کار بهت میگم نظر اینارم ول کننقل قول:
کلیپ 3dبریز فلشت برو اون تلویزیونا که میخوایو تست کن خیالت راحت
Sent from my LG-D380 using Tapatalk
خواهشنقل قول:
جدن برای تصاویر sdعالیه همچنین توی سایز برزگ.منم فکر نمیکردم خوب باشه از پس.که گفته بودن بده منتظر فاجعه بودم خخخ
توی عکس.هم معلوم نمیشه تصویر در حال حرکت و اینا خوب نمیشه اما باز حالا باز عکس خواستین بگین
قابل نداره داداشنقل قول:
اینم همون 55 اینچه
55uf950t
این مدل دقیق من 5400 گرفتم بانه
ps3نقل قول:
وصل کردم.تست میکنم میگم
ببین من دانلود کردم اما استور استرالیا رفتمنقل قول:
نوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیز خاصیم نداره هم برنامه هم بازی هم کلیپ فعلا جای کار داره
اما باز استور ایرانو یه جور راه بندازیما
راستی اپدست کردین تی ویرو؟
آره آپدیت کردم الان ورژن آپدیتش 03.03.55 هست آپدیت شما ورژنش چنده؟
حقیقتش تفاوت خاصی ندیدم چون توضیحی نداده بود خودمم نفهمیدم واقعا چه چیزی تغییر کرد.
شما خود برنامه lg content store یا lg smart world رو توی لیست برنامه هاتون دارین؟ از اول نصب بودن یا خودتون دستی از جایی نصب کردین؟
مشکل من اینجاس که هیچ کدوم از این برنامه ها توی لیست تی وی من نصب نیس و باید این برنامه نصب باشه تا من بتونم اپلیکیشن دانلود کنم. تو راهنماش هم که نوشته این استور در تعدادی از کشورها دردسترس هست و بستگی به منطقه داره. تی وی من برای منطقه خاورمیانه و آفریقا عرضه شده و روی هرکشوری میزارم اصلا برنامه ای نمیاره. الان فقط چند اپلیکیشن پیشفرض یوتیوب و... روی تی وی نصب هست.
الان بدنبال راهی هستم که بصورت دستی استور الجی رو روی تی وی نصب کنم که فعلا به نتیجه ای نرسیدم.
راستی شما تونستین فایل آپدیت رو از طریق فلش نصب کنین؟ من فایل آپدیت رو دانلود کردم و طبق روش ال جی عمل کردم ولی فایل رو نشناخت و نتونستم از این طریق آپدیتش کنم. بعد رفتم تی وی رو از طریق مستقیم و گزینه آپدیت، آپدیت کردم.
من دانلود کردم اما اپدیت نکردمنقل قول:
نوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
55uf950t سایت au میاره که برای استرالیاسو یه سری کشور های اسیایی دیگه مثل تاییلند و مالزی و اینا
ورژم فعلی Version_03.20.03). اینه اپدیت که دانلود کردمم Version_03.20.05).zip برای منم ننوشته چی تغیرر کرده به ساپورتش ایمیل زدم اما چیزی نیومد در جواب دوباره باید بزنم
برای اپدیت با فلش هم ال جی اینطور گفته
یه پوشه به این اسم توی فلش درست میکنیLG_DTV بعد فایل اپدیت میریزی توش بعد میزنی به تی وی
lg content store نبودش برای منم کشورو عوض کردم اومد -اکانتم قبلن سایت ایرانی درست کردم با همونم کانکت شد برنامه هم دانلود کرد
راهی پید کنیم بریم استور ایرانی یا برنامه ها دستی نصب شن عالیه
خب منم بالاخره تلویزیونم رو روی کشور امارات قرار دادم و lg content store به لیست برنامه هام اضافه شد، هرچند توش اپلیکیشن خاصی نداره و کلش سرجمع به 200 تا نمیرسه!نقل قول:
منم توی lg smartworld اکانت ایرانی ساختم ولی فعلا که نتونستم راهی برای درسترسی به اپلیکیشن های ایرانی پیداکنم. اون روش ال جی LG_DTV رو هم انجام دادم ولی عمل نکرد و اصلا فایل رو نشناخت. من بصورت مستقیم آپدیت کردم ولی ورژن فایل آپدیت دستی جدیدتره. شما اگه تونستین دستی آپدیت کنین خبر بدین.
بازم مرسی ، خودمم برای دسترسی به استور ایران پیگیرم.
بازم امارت خوبهنقل قول:
این وسط من موندم چرا برای شما امارته یا کلا خاور میانس
چون سرچ میکنی سایت auمیاره که میشه همون کشورا
توی استورش چیا هست؟
اپدیت شاید فایلو درست نریختی یا همون فایلم تغیر اسم داره باشه من تست میکنم
فقط میترسم از اپدیت یکم خخخ
با ساپورتش الان چت میکردم گفتم چیا تغییر کرده نگفت گفت نمیتونیم بگیم :))
والا خودمم نمیدونم چرا برای من فقط کشورهای خاورمیانه (بجز ایران) و آفریقا رو میاره. هیچ کشوری از اروپا و آسیا جزوش نیس:n41:نقل قول:
روشی که انجام دادم و فایل که درست هست. ولی تو آموزشش گفته بود فقط پوشه به LG_DTV تغییر نام داده بشه و حرفی از تغییر نام خود فایل نزده بود. حالا خودم اسم فایل رو تغییر میدم ببینم چی میشه.
تو استورش مقداری کلیپ و فیلم 3D هست و حدود 60 70 تا بازی و برنامه:n35:
البته هنوز ازش دانلود نکردم. کلیپ های 3D هم آنلاین پخش میشه و نیازی به دانلود یا ثبت نام نیس.
کاشکی میشد فونت زیرنویس فارسی هم عوض کرد:n27:
میگم راهی داره که بشه منطقه عرضه تلویزیون رو عوض کرد و مثلا برد روی اروپا و آمریکا؟؟ (مثلا از منوی مخفی و...)
آپدیت مشکل خاصی پیش نمیاره، تو بدترین حالتش میبینی هیچی تغییر نکرده!!:n02:
نمیدونم مگر اینکه برای شما tنباشه یا نمیدونم مدل دقیق نگاه کن از رو کارتن بگونقل قول:
شاید از منو مخفی بشه کاری کرد.
کلیپ های 3dکه استور من دیدم مالی نبودن برنامه هم اکثرا فیلترن باید یه فکری هم برای vpnکرد
ال جی باید روی web osکار کنه زمان زیاد داره
اپدیت هنوز.نریختم تا ندونم چیه
بعدش به نظرم به ترتیب نصب کنه اپدیتارو بهتره نه؟
سلام دوستان
مدل 49UF770 در مقایسه با 49UF850 بغیر از 3D نبودن، در کیفیت تصویر تفاوتی دارند؟
اگه پولم به UF850 نرسید بنظرتون UF770 جایگزین مناسبی هست ؟
49UF850T-TBنقل قول:
مدلش مثل بقیه هست. آره میتونی بترتیب هم نصب کنی.
بنظر خودم تفاوت فاحشی بینشون نیست. اگر 3d لازم نداری uf770 بگیر بهتره و مقرون بصرفه.نقل قول:
تو مدل uf770 پایه تی وی مثل مدل 850 آیا تمام فلزیه یا پلاستیکه؟نقل قول:
دوستان کسی سه بعدی uf850 یا uf950 رو تست نکرده
کیفیت تصاویر چطوره ؟ تاری دیده می شود یا نه ؟
با تشکر
سلامنقل قول:
1.3d
2.جفتشون 100 هرتز اما 850 mciبرابر500و770برابر400
3.و سیستم.صوتی 850 که طراحی شده توسط harman kardon
به نظرم.ایناس فقط.بازم نگاه میکنم الان با گوشیم
به نظرم باید به ترتیب نصب کردنقل قول:
نظرت چیه
تونستی فایل بنصبی؟
سلام دوست عزیز.توی پیج فیلیپس توضیح دادمنقل قول:
اگه پسیو میخوای توی همش یکم تاری هست بحث اکتیو و.پسیو جداست
کیفیت 950من تست کردم در حد کلیپ های دمو.تبلیغاتی.قابل قبول بود
سلام خوبی؟نقل قول:
من تلویزیونم را روی سرویس ترکیه گذاشتم و تونستم به آخرین آپدیت موجود (03.20.05) بروز کنم. قبلش تلویزیونم به آخرین ورژن بروز نمی شد.
از جمله تغییراتی که کرد گرافیک لانچر و رابط کاربریش بهتر و باکیفیت تر شد. همچنین موقع وب گردی میشد همزمان تلویزیون (بصورت یک پنجره کوچک) هم نگاه کرد.
من هنوز موفق به نصب اپلیکیشن روی تی وی نشدم. یعنی کلا فرصت نکردم بهش بپردازم. ولی شما که بررسی کردین گفتین نیاز به قندشکن داره. از لحاظ تئوری درنظر دارم اینترنت رفع فیل شده ی لپ تاپ رو با تلویزیون به اشتراک بزارم و اینجوری از سد ف ی ل ت ر بگذرم. فکرکنم اینجوری دسترسی امکان پذیر باشه.
اگه هم شما میتونی این راه رو امتحان کن ببین نتیجه میده یا نه.
بنظرم اگه آخرین آپدیت برات اومده بهش آپدیت کن چون آپدیت آخر هم برآیند تمام آپدیت ها هست و ایرادات آپدیت های میانی رو هم بهبود داده.
برای فارسی شدن و استور فارسی هم فکرکنم تنها راه همون منوی مخفی باشه که من ترجیح میدم فعلا واردش نشم.
دوستان چند تا جای مطمئن و فیمت مناسب برای خرید tv تو بانه لطفا معرفی می کنید؟ (آدرس یا تلفن)
دوستان من تا 3 تومن میخوام TV بگیرم
چی پیشنهاد میکنید
پارسال سری LA ال جی رو گرفتم خوب بود
نظرم رو LG هست
اگه مدل دیگه ای هم هست لطفآ بگید
ترجیحآ بدون گارانتی تا بتونم با پولش مدل بهتری بگیرم
LG 49UF850نقل قول:
به اطلاع دوستان میرسانم که مدل LG 49uf850 را در بانه کمتر از 3 ملیونو 450هزار ودر بعضی جا ها تا 3 ملیونو
550 هم قیمت داده اند.
دلیل واضحی هم برای گران شدن نمی اورند.
در جوانرود هم حدود همین قیمت است.
ایضا تا سه میلیونو 700 هزار تومان بدون هزینه ارسال!
دوستان کسی میدونه این مدل سام سرویس چه نسخه های ار مدل جهانی میشن؟
Samsung 40JU6990 LED TV
شکل پایهاش مثل ju6500 امریکاست. مدل ju6500 اروپا صفحهاش خمیدهست.نقل قول:
فرق ju6500 با ju6400 بجز در ظاهر و طراحی، در نوع ریموت کنترله. اولی کنترل هوشمند داره و دومی معمولی.
البته جالب اینجاست که این مدل سامسرویس یعنی ju6990 هم با ریموت معمولی فروخته میشه. درواقع مدلهایی که در کشور ما توزیع میشه، مشابه مدلهای توزیعی در هند هستن. اگر سایت سامسونگ هند رو ببینید، مدل ju6470 کاملا مشابه همین ju6990 ایرانه.
به هرحال تصویر و امکاناتش مثل ju6400 هست.
سلامنقل قول:
منم یاید برم اپدیت کنم فرصت نیست انلاین یا افلاین اپدیت کردی؟
قیلتر شیکن برای یوتیوب اینا لازمه با برنامه های دیگش
پیشنهاد من به شما اگه روتر خوب نداری یه asus n12 c1بگیر منم میخوام بگیرم
اره فارسی تنها منو مخفیه استوره ایرانی
دلیلش تا حدودی معلومهنقل قول:
این مدل خواهانش زیاد شده کم شده بازار ایرانه ها
من آنلاین آپدیت کردم، اصلا آفلاین نمیشد و نمیشناخت. فعلا با اینترنت لپ تاپ از سد فیل میگذرم
یه اکانت ساختم باهاش چندتا برنامه و بازی برای تست دانلود کردم. البته از استور امارات و برنامه های معدودش. اگه تونستی به استور ایران دسترسی پیداکنی خبرکن
نقل قول:
ممنون دوست من
احساس میکنم با این هزینه 4K نخرم بهتره
برای 4K حداقل باید 5 تومنی هزینه کرد تا تصویر خوبی رو داشت البته این نظر منه
حالا اگه نخوام 4K بگیرم چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون
خیلیهم گرونه.۴۰ اینچش حدود ۲۸۰۰.درحالی که سری قبلش تو بانه حدود ۲ بود.نقل قول:
سلام آقا مهرداد من میخام تلویزیون ال جی 55 اینچ مدل uf950t بگیرم شما از کدام فروشگاه بانه گرفتید؟؟ پیغام خصوصی دهید آیا راضی هستید؟ سه بعدی چطوره؟
منم uf851 , یه 55 اینچ خریدم
کسی می دونه فرق این مدل با uf850 چیست ؟
طبق گفته های دوستان SAMSUNG H6400 مورد خوبی هست. 48 اینچ 2300 و 55 اینچ 3300 هست.نقل قول:
مبارک باشه دوست عزیز، چند خریدید؟ و از کجا؟نقل قول:
سلام دوستان عزیز من میخام تلویزیون ال جی 55 اینچ مدل uf950t بخرم خاورمیانه نمیخام کدام فروشگاه بانه داره؟؟ پیغام خصوصی دهید
مدل 2015 میخام حافظه داخلی 8 هست یا 16؟؟ من چند جا پرسیدم همه میگن 8 هست
منو مخفی این مدل چی هست؟ برای تست کار کرد تلویزیون میخام ببینم چقدر کار کرده
ممنون