طرفداری- به گزارش AS و به نقل از وبسایت رسمی UEFA، زین الدین زیدان که تیمش فرداشب باید به مصاف تیم رم ایتالیا برود، در کنفرانس خبری پیش از این دیدار شرکت کرد.
4-4-2 بازی می کنید یا مایورال بازی می کند ؟ممکن است تغییراتی رخ دهد. خواهیم دید چه می شود.
لیگ قهرمانان و لالیگا باید همه دیدارهایمان را ببریم. در حال حاضر به بازی فردا فکر می کنیم. عده ای فکر می کنند بازی فردا آسان است اما این گونه نخواهد بود. بازی سختی در پیش داریم و باید خوب بازی کنیم.
مشکلات بدنی هامس رودریگرز این مشکل شما نیست که نگران او باشید. او یک بازیکن جدی می باشد که خوب تمرین می کند. تغییرات همیشه رخ می دهند و ممکن است در برخی از بازیها 1 یا 2 بازیکن نیمکت نشین شوند. مهم است که او در زمین تمام تلاشش را می کند. انتظاراتم از او بالا است چون بازیکن با استعدادیست.
هو شدن رونالدومن مربی هستم و خواهان ماندن او می باشم. سوتهای اعتراضی برای من و همه پیش آمده است. این زیر سوال بردن یک بازیکن نیست. این خواسته هواداران است که از بازیکنان تلاش بیشتری می خواهند و من فکر می کنم این برای بهتر شدن بازیکنان بهتر است. استادیوم همیشه پر است و این ارزش زیادی دارد.
فتح لیگ قهرمانان اروپافقط به دنبال کسب پیروزی در بازی فردا هستیم. بعدش به بازی لالیگا فکر می کنیم. من در حال حاضر نگران اینکه فصل خوب یا بد تمام شود نیستم. روی هر بازی تمرکز می کنم و این به ما قدرت می دهد.
هواداراناهمیت زیادی برای ما دارند و آنها هم این مسئله را می دانند. سوت ها بخشی از فوتبال هستند. من یک بازیکن بودم و زیاد به این مسئله اهمیت نمی دهم.
رم تیم خیلی خوبی هستند اما من نگران بازیکنان خودم هستم. آنها می دانند که بازی فردا سخت است. رم خط حمله قدرتمندی دارد."
خط خوردن مارسلو از تیم ملی برزیل می تواند برای ما به میدان برود. تنها چیزی که می توانم بگویم همین است. این مسئله به مربی برزیل مربوط است.
بورخا مایورال" در سه بازی اخیر جدیت بی نظیری داشته است. بازیکن کاستیا است اما برای ما اهمیت دارد. باید آرام ارام حرکت کند و به خودش هم این را گفته ام