دوستان یعنی شما فقط بخاطر اینکه ده هزارتومن ندید معطل کرک موندید؟! یا کد اشتراکی مشکلاتی داره؟ من میخوام کد اشتراکی بگیرم ولی دقیقا نمیدونم از کجا بگیرم
- - - Updated - - -
Printable View
دوستان یعنی شما فقط بخاطر اینکه ده هزارتومن ندید معطل کرک موندید؟! یا کد اشتراکی مشکلاتی داره؟ من میخوام کد اشتراکی بگیرم ولی دقیقا نمیدونم از کجا بگیرم
- - - Updated - - -
سلام دوستان من میخوام فیفا ۱۵ رو انلاین بازی کنم با ایکس باکس وان و سی دی بازیمم انلاین هستش اما نمیتونم راهش چیه کسی میدونه چجوری میشه انلاین بازی کرد؟ وقتی میخواستم بازی کنم گفت باید publuc id داشته باشم منم رفتم تو سایت ea یه ایدی جدید ساختم با همون ایمیل هاتمیلم اما الان که میخوام بازی کنم میگه پروفایله شما اجلزه ورود نداره؟
کسی میدونه چی به چیه واسه انلاین بازی کردن چیکار باید کرد؟
سلام دوستان من میخوام فیفا ۱۵ رو انلاین بازی کنم با ایکس باکس وان و سی دی بازیمم انلاین هستش اما نمیتونم راهش چیه کسی میدونه چجوری میشه انلاین بازی کرد؟ وقتی میخواستم بازی کنم گفت باید publuc id داشته باشم منم رفتم تو سایت ea یه ایدی جدید ساختم با همون ایمیل هاتمیلم اما الان که میخوام بازی کنم میگه پروفایله شما اجلزه ورود نداره؟
کسی میدونه چی به چیه واسه انلاین بازی کردن چیکار باید کرد؟
باسلام خدمت دوستان
آقا مایه دسته شوک ویرا داریم توتنظیماتش از کنترل پنل ویبره چپ راست و both فعاله و دسته هم به خوبی میلرزه. حالا چطور میشه تو بازیهایی مثل فیفا این ویبره خوردنو حس کنیم؟
مثلا میگن توپ که به تیرک میخوره یا خطاهای سنگین دسته ویبره میزنه. خب چطوریه؟!؟ واس من نمیشه اصلا توبازی ویبره نمیخوره.
ممنون میشم راهنمایی کنید
خودم یافتم طبق این انجام دادم حل شد
کد:http://www.pesedit.ir/forum/thread9146.html
سلام دوستان به نظر شما هنوز امیدی به اومدن c r a c k بازی هست ؟؟؟
سلام اقا فک کنم فیفا 16 میشه بازی کرد لطفا یکی امتحان کنه خبرشو بده
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش نصب بازی فیفا 16در ابتدا شما باید بازی فیفا 16 نسخه دمو را مطابق راهنمای زیر نصب کنید .آموزش نصب نسخه DEMO :- ابتدا فایل مورد نظر خود را دانلود کنید .- با استفاده از نرم افزار Winrar فایل را از حالت فشرده خارج کنید .- با استفاده از نرم افزار Virtual CloneDrive فایل ISO را در درایو مجازی اجرا کنید .- فایل setup.exe را اجرا کرده و مراحل نصب را ادامه دهید .- قبل از اجرای بازی نرم افزار Orgin را دانلود و نصب کنید .- اگر اکانت ندارید یک اکانت ساخته و سپس وارد نرم افزار شوید .- بخش Demo and Beta یا گزینه هایی مشابه را انتخاب کنید .- بازی Fifa 16 Demo را پیدا کرده و بر روی گزینه Download کلیک کنید .- بازی شروع به نصب می کند , پس از نصب 1 درصد از بازی آن را متوقف کنید .- حال فایل Setup را که نصب کرده بودید (پوشه ای به نام FIFA 16 DEMO) را یافته و پوشه را به طور کامل کپی کرده و به پوشه Origin Games انتقال دهید .- حال به نرم افزار اورجین بازگشته و اجازه دهید دانلود ادامه یابد .- نرم افزار یکبار فایل ها را چک کرده و پس از گذشت مدتی کوتاه بازی آماده اجرا می شود .- در هنگام ست آپ دموی بازی اگر احتیاجی به وارد کردن آدرس بازی بود بازی را در این آدرس نصب کنید : C:Program Files (x86)Origin GamesFIFA 16 Demo- بازی فیفا 16 نسخه FIFA 16 Super Deluxe Edition را دانلود کنید .- نرم افزار ORIGIN را نصب کنید .- تمام محتویات پوشه FIFA 16 Super Deluxe Edition را در پوشه FIFA 16 DEMO کپی کنید (اگر در هنگام کپی با اروری مواجه شدید دکمه SKIP را بزنید تا کپی به پایان برسد )- پوشه DLC و Data که در پوشه FIFA 16 DEMO واقع شده است را پاک کنید .- پوشه DLC و Data را از فایل FIFA 16 Super Deluxe Edition کپی و در پوشه FIFA 16 DEMO پیست کنید .- به فایل FIFA 16 DEMO رفته وارد پوشه dlc شوید و پس از آن فولدر dlc_powdll را پاک کنید .- محتویات پوشه REG-DAT را در پوشه FIFA 16 DEMO کپی و ریپلیس کنید .
- بازی را از طریق نرم افزار اوریجین یا Shortcut دستک تاپ اجرا کنید .- توجه کنید که فقط برای اجرای دفعه اول بازی باید انلاین باشید و برای اجرای بازی در دفعات بعدی اینترنت شما حتما باید قطع باشد و نرم افزار ORIGIN شما نیز در حالت آفلاین مود باشد .
دوستان مث اینکه کرک جدا هم اومده !!
کسی تست کرده؟
کد:http://miha*ndo*wnload.com/2015/12/fifa-16-super-deluxe-edition-skidrow.php
کرک به درد نمیخوره هم لگ داره هم کرش ... سی دی کی اشتراکی بخرید خودتو خلاص کنید ..... کسی خبر نداره dlc برای یورو 2016 میاد یا نه ؟؟؟؟
اوضاع خیلی سخت شد
از فیفا 2014 به بعد نصب و راه اندازی فیفا 2015 و 2016 خیلی سخت شد.
اکثر کاربران ایرانی سیستم مورد نیاز نداشتن مجبور به ارتقا شدن.
باید به فکر خرید پلی استیشن باشیم
انگار همه مشکل دارن واسه فیفا 16
اینو چجوری اجراش کنیم؟
کرک که از قرار معلوم نیست
لطفا یکی در مورد سی دی اشتراکی توضیح بده
و اینکه هزینه چقدره
آقا سایت خوبی میشناسم واسه سیدی کی اشتراکی نصبشم راحته.خودتونو معطل کرک نکنید. اکانت اشتراکی از 4 تومن هست تا 30 تومن،مزایای 30 تومنی در تعداد نصب و همچنین بلافاصله یوزر پسورد بهتون داده میشه.
آدرس سایتو خواستید پ خ بفرستید اینجا نمیشه گذاشت اجازه نمیدن.
Send from my Z2 D6503 using Taptalk
من پشت كار بعضي دوستان رو خيلي دوس دارم
هنوز منتظر كرك هستين دوستان؟!١٠ تومن بدين اشتراكي بگيريد،راحت
Sent from my iPhone using Tapatalk
سی دی کی اشتراکی وجود خارجی نداره دوستان!
لطفا گول یک مشت کلاه بردار رو نخورید........... خودتون پول بدید بازی رو بخرید خیلی بهتر از اینه برید سراغ این کار.
اکانت معلوم نیست دزدی باشه از کجا اورده باشن بعد مدتی هم جوابتون رو نمیدن و خلاصه همش عذاب هست.
متاسفانه بعد از قضیه کرک نشدن یک مشت سودجو از بی اطلاعی یک سری دارن سو استفاده میکن.
شما برید سایت های معتبر فروش سی دی کی ببینید کدومشون سی دی کی اشتراکی میدن؟!
با خرید بازی برای خودتون همیشه بهش دسترسی دارید و از امکانات آنلاین خیلی راحت استفاده کنید همینطور از سازنده بازی مورد علاقتون هم حمایت کنید با این کار.
اینطور نیس خیلی از سایتا معتبرن و پشتیبانی خوبی دارن. تازه مگه چقد میخای پول بدی 10 تومن! یا 30 تومنی که خودم خریدمو 5 بار تاالان آپدیت کردم فیفارو و یوزر پسورد مجدد دادن بهم(بعد آپدیت بازی نیاز به اکتیو کردن مجدد داره)نقل قول:
بعدشم 6 ماهم برات کارکنه بازم ارزش داره، که اگه از سایت معتبر خرید بشه یکسال کامل پشتیبانی میکنند. من فیفا 15 و 16 رو به اینصورت بازی کردم.
اکانت اشتراکی قابلیت آنلاین بازی کردن نداره علتشم اینه که یک اکانتو به چندنفر میدن.ولی آفلاین راحت بازی میشه کردو باگ و مشکلات کرک رو نداره.
کلا همچین روشی نه تایید شده هست نه سالم. خیلی ها هم از این روش سرشون کلاه رفته!نقل قول:
من خودم خیلی وقته دارم بازی اوریجینال استفاده میکنم, این روش یک جور دزدی هست ک جدیدا باب شده. همون اکانت هم تازه معلوم نیست از کجا اوردن.
الان با 120 تومن میشه نسخه اوریجینال خرید و به تمام امکانات از جمله آنلاین بازی دسترسی داشت.
خلاصه این که حالا شما چون تجربه بدی نداشتی دلیلی بر سالم بودن کارشون نیسته چون نه این روش سالم هست نه فروشنده هاش... میتونم بالغ بر چندین نفر از همین سایت و سایت های دیگه بهتون معرفی کنم سی دی کی اشتراکی اومدن بگیرن و متاسفانه مشکلات براشون پیش اومده.
وقتی روش درست و منطقی داره دیگه چه دلیل داره سمت این روش بریم؟ نکته مهمتر هم راجب فیفا و ... به جذاببیت بخش آنلاینش هست.
آره خب همیشه احتمال کلاه برداری هست واسه همین بهتره از چندنفر سوال پرسید واز سایتهایی که دیگران راضی بودن خرید کرد.نقل قول:
الان قیمت اورجینالش خب متعادل شده ولی چندماه اول قیمتش فکرکنم 210 یا 220 بوده که به هرحال هرکس نمیتونس بخره.
نقل قول:
من الان چند ماه دارم از این سی دی کی اشتراکی استفاده میکنم .مشکلی نداشتم.
حتی همون اوایل که گرفتم یک بار اپدیت کردم و انلاین شدم.بعد از مدتی اکانتم پرید که زنگ زدم به من اکانت جدید داد. بعد از چند ماهه هنوز مشکلی ندارم
من کرک نصب کردم چرا اینقدر گرافیک پایینه چطور میشه گرافیکش رو تنظیم کرد
خب همون اول رو آیکن بازی کیلیک میکنی یه پنجره باز میشه عکس مسی هست برو تو سیتینگ تنظیماتو تغییر بده!نقل قول:
تنظیمات رو تغییر میدم ولی توی بازی گرافیک خیلی بدی داره تور دروازه شبیه گونی هست :)
نباد اینطوری باشه،از مای داکیومنت و پوشه فیفا 16 فایل فیفا ستاپ رو بازکنید ببینید تغییرات اعمال شده اونجا. یانه.نقل قول:
اگه کارت انویدیا داری از تنظیمات geforce experience هم میتونی اقدام کنی اگه طرز کارشو بلدی که سادست.
نقل قول:
دمت گرم فایل setup.ini رو از فیفا 16 دمو ریختم توی پوشه فیفا 16 مشکل حل شد عجب گرافیکی شد
سلام دوستان من از cd key اشتراکی استفاده میکنم.یه مشکلی که دارم اینه که هر تقریبا یک هفته یبار ارور میده که you must be online when loging in for first time.و بعد از انلاین وارد شدن مشکل حل میشه و دوباره یه هفته بعد تکرار.چیکار باید بکنم واسه حل این مشکل که همیشه بتونم راحت افلاین بازی کنم.
Fifa 17 key miad?
Sent from my iPhone using Tapatalk
تریلرش اومده :نقل قول:
سلام
دوستان عزیز صحنه های آهسته بعد از کل یا خطا یا هر چیز دیگه
چطوری میشه حذفش کرد؟ اصلا میشه ؟
خیلی وقت تلف میشه
سلام دوستان . من مدت هاست فیفا 16 رو با سی دی کی اشتراکی نصب کردم و استفاده میکنم و چندین باز هم ویندوز عوض کردم و دوباره اکتیو کردم و مشکلی نداشده . همیشه با فیفا کانفیگ 11 یا 12 دستمو تنظیم میکردم و فایلشو جایگذین میکردم ولی این بار که فیفامو اکتیو کردم دستم تو بازی بهم ریخته جای شوت و پاس و همش کلا . تو بازی هم درست میکنم ولی باز بهم میریزه . اصلا عجیب قریب شده . به usb دستگاه جدیدی هم نصب نکردم . ویندوز قبلیم ده بوده الانم ده ولی با اپدیت جدید تر . خلاصه هر کی راهی به بلده کمک کنه ♥
حرفه ای ترین بزای در موضوع فوتبال از هرنظر ...
اگه توی پیس روی خیلی سخت ببری توی اینجا روی متوسطش گیر میکنی
واقعن مثله پیس نیست که از وسط زمین گل بزنی:n09:
دقیقا خیلی سخته لامصب :|نقل قول:
من فیفا 15 نداشتم قبلش فیفا 14 بود رو World Class که راحت اکثر تیمارو 3.4 تا میزدم و رو Legendary مثلا 1-0 اینا میبردم ...
ولی اینو الان رو Professional میبینی 0-0 میکنم به زور :|| (البته مقابل تیمایی مثل لیورپول و PSG و ... )
خیلی سخت شده نمیدونم چرا :n28:
نقل قول:
من ولی مخالفم.بازی به شدت اسون شده . راحت همه را میبرم . اصلا همه چی معلومه .
فیفا 15 باز یک خورده چالش داشت
بالاخره کرک شد
توسط چه تیمی؟نقل قول:
کرک که خیلی وقته اومده ولی بهتره از روش دور زدن نسخه دمو بازی کنیننقل قول:
فکر کنم 3dm
اگه خلاف قوانین نباشه یه فروشگاه اینترنتی معتبر داره میفروشه آدرس رو یذارم
سلام من تازه همین امروز یه اکانت ارجین باز کردم ایدی animsprite
بازی فیفا رو ارجینال اختصاصی دارم ....ایا کار دیگری باید انجام بدم واسه بازی
هرکی خواست بازی کنیم هستم ...این اکانت برادرم هست ......منظورم این اکانت مشاره را می گم و لی توی اکانت ارجین با همین اسم خودم هستم ......فارسیم خوب نیست:n25:
من خودم از این روش بازی میکنم تضمینه همین کارو بکنید .نقل قول:
من قبلا از طریق دمو نصب کرده بودم،ویندوز عوض کردم،الان دوباره نسخه 13 گیگی و 3 گیگی دمو رو گرفتم ولی هر کاری کردم طبق آموزش آخرش اینترنتم قطع میکنم ولی بازم فعالسازی میخواد!نقل قول:
کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا
طبق این کلیپ برو حله :نقل قول:
این روش دور زدن اصلا جالب نیس، گیم پلی بازی انگار مشکل دار میشه. یکی از دوستام نصبیده بود اصلا انگار فیفا نبود :-o گیم پلی عجیب بود،شوتها اوج میگرفت نمیدونم چرا. بااکانت اشتراکی بنصبین.