برادر، من فقط توصیه ام اینه که شما یه عکس از ایشون ببین بعد اگر نظرت عوض نشد بیا اینجا اعلام کن با هم میریم تایپیک بانوان خواستگاریش:n02:نقل قول:
Printable View
برادر، من فقط توصیه ام اینه که شما یه عکس از ایشون ببین بعد اگر نظرت عوض نشد بیا اینجا اعلام کن با هم میریم تایپیک بانوان خواستگاریش:n02:نقل قول:
خدایش اونا که فقط عاشق جمال شدن بعد از چندسال به غلط کردن افتادن وای به شما که هنوز همون رو هم ندیدی...نقل قول:
تنها راهش اینه که با ورزش زیاد خودت رو خسته کنی ، اخبار ایران وجهان رو گوش بدی و تمام بدبختی های دوران زندگی رو هم روزی یکبار مرور کن شاید خوب شدی اونوقت یروزی میای این تاپیک رو میخونی و میبینی چه شانسی اوردی
Sent from my iPhone using Tapatalk
البته اونایی هم که عاشق کمال شدن زندگی خوبی دارن :n31:نقل قول:
ایشون قصد ازدواج ندارن . فقط میخوان برا هم لطیفه بگن و بخندن . همین :n02:
حالا کار از محکم کاری عیب نمیکنهنقل قول:
شاید هم شوخی شوخی جدی شد. عشق که این چیزا حالیش نیست والاااا
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
خوب من یه راه خوپ سراق دارم:n13:
دعوتش کن به این تاپیک خودش میخونه میفهمه که عاشقش شدی .بعد برو نظرشو بپرس و ازش جواب بگیر .چطوره ؟ خوپه ؟
اینو هم همیشه یادت باشه وقتی میخای کسی رو بلند کنی باید ببینی بهت پا میده یا نه اگه پا داد بعد بری تو کارش .
حالا بهت پا میده که اینطوری دادری خودت رو به در و دیوار میکوبی ؟:n16:
برا همینه که میگم نظرش عوض میشه...نقل قول:
مشکل عشقای مجازی اینه که ما یه تصویری از طرف مقابل تو ذهنمون میسازیم که 180 درجه با واقعیت اون فرد متفاوت هست...حالا نه فقط از نظر ظاهری، از شخصیت و خلق و خو و رفتار فرد هم...
دل حاج @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاک پاکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدر ته دلشو خالی نکنید که ممکنه اونی نباشه که تصور میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احساسن جان نگفتی بلاخره ، از تیم مدیریته یا ناظر ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که میگم همین روزا خبرهای خوبی میشنویم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عاقا یعنی میشه به عروسی تو پی سی ورلد بی افتیم :دی
خودم تاپیک وصلاتون رو با اجازه مدیر ارشاد :n24: میزنم :دی
به هر حال اگر اینجا وصالی صورت بگیره دعای خیرشم دامن ادمین و دستیارش و تمام برو بچه های پشت صحنه رو میگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و جمیعا با هم عاقب به خیر میشیم :n26:
البته اگر شما مشخص میکردی طرف کی میتونه باشه میتونستیم با چند تا از خانم های انقلابی و پیشرو در امر ( چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ) اسباب وصال شما رو فراهم میکردیم ... :n06:
:n16:
عاقا شما چکار دارین کیه!
این همه پی.ام و حدس و گمان
فعلا قصد داریم به زودی روش کار کنیم ( یکم جدی تر )
شاعر میگه:
چشم هایت مرا سیاسی کرد ، با لبت انقلاب خواهم کرد
اومدم بگم چند سالتونه توی پروفایل رو نگاه کردم مشخص شد :دینقل قول:
اگه سنتون پایین بود این صحبت ها شاید قابل توجیه بود ولی الان دیگه واقعا خیلی عجیبه! :دی
اگه واقعا این حرفا جدیه یکمی خودتون فک کنید به یه نتیجه می رسین!
توی دنیای واقعیش هم پسر و دختر کلی هم دیگه ای رو می شناسن بعدش می فهمن عاشق هم نبودن و کاملا اشتباه بوده دیگه چه برسه به دنیای مجازی
حتی مطرح کردن این هم خنده داره :دی
داش مگه یخچاله که بلندش کنی!:n02: من فکر کنم بهش دست داده!! در ضمن همه خانم ها پا نمی دن بعضی هام پیدا می شن که دل می دن... همیشه سعی کن با دختر دیگرون همونطور رفتار کنی که دوست داری با خواهر و دختر خودت رفتار کنند. علاقه یه چیزه جنسیت و هوس چیزه دیگست و هرد این ها با رعایت حرمت اخلاقی طرفین زیباتره باهم دوست من.نقل قول:
من مخالفم با این نظر و زیادم شنیدمو روش فکر کردم اتفاقا بنظرم شخص در دنیای مجازی البته مخصوصا بالای معمولا دوره جوانی یا بزرگسالی سال به بعد تقریبا خود واقعیش رو نشون می ده. البته توجه کن بعضی ها واقعا اونی هستن که هستن ممکنه شما برداشت اضافه و بی موردی به دلیل احساسات خودتون روی شخص مقابل داشته باشید و توقع زیادی داشته باشید و ...نقل قول:
داش اشتیباه متوجه شدی .فکر کنم اینجا کمتر کسی پیدا بشه که سن منو داشته باشه چون من دارم میرم تو 31 :n02:نقل قول:
پس خودم بهتر میدونم چی به چیه .اگرم اینجا چیزی گفته میشه بیشتر جنبه شوخی داره نه توهین و بی احترامی .منم سعی کردم به صورت عامیانه صحبت کنم .منظور از پا دادن هم پا دادن فیزیکی نیست بلکه منظور امار دادن هست .البته از سن ما دیگه گذشته که بخایم با این لحن صحبت کنیم ولی خوب خاستم اون چیزی که توی جامعه عرفه بگم تا سوتعبیر نشه ولی ظاهرا شد:n03:
منم با کسی رفتار خاصی نکردم و فکر بد هم در مورد کسی نکردم که شما اینطوری میگی .خدا رو گواه میگیرم اگر دختری پیدا میشد که واقعا هیچی تو دلش نبود و لیاقت داشت حتی بدون اینکه بهش نگاه کنم میرفتم سراغش چه برسه به اینکه بخام از سر هوس کاری انجام بدم . در ضمن من توی این 30 سال زندگیم به جز یکی دو مورد دیگه دختری رو ندیدم که دل بده اگرم داده عشق به طرف مقابل نبوده بلکه عشق به مال دنیا و زیبایی و ... بوده .
پستم یکم به جد مطرح شد .یه وقت از دستم ناراحت نشی داداش:n16:
پسر حجی با روان شناس در میوفتی؟ اقا ایشون روانشناسه حرفش دقیقه درست میگه البته خود شما هم تا حدودی حرف ایشون رو میزنینقل قول:
نقل قول:نقل قول:ناراحت شد آب خنک می خوره حل می شه داش:n02:نقل قول:
حق با شماست منم منظورم کلی بود. شما خوب نگشتی بگرد پیدا می شه1 هرچند مادیات مهمه ولی بنظرم انتظارات یک مرد هم باید حدی داشته باشه چون خانم های نسل جدید هم تفکرات نسل خودشونو دارن و مثل ننه ی من و شما نمی شن که به پای بچه وشوهر قابلمه و قوری بسوزن! البته همچین توقعی هم غیر منصفانه ست.
البته بنظرم مقصر اصلی جامعه و خود مردها هستن که این وضعیت هست چون ما زنان رو برای بردگی می خوایم نه برای زن بودن صرفشون...زن هم موجودی است ازاد و حتی حق انتخاب دارد.:n01: بنظرم دوران برده داری باید زودتر از اینا به پایان می رسید که متاسفانه با ادمایی مثل من انواع برده داری ادامه خواهد داشت.
انجمن حمایت از خانمان:n02:
عشقیمسن گاداش گل قبول شد:n11:
احسان جان
زعفران
خرما
کنجد
حلوا شکری
گنجشک
و سایر غذاهای طبع گرم
کمتر بخور :n02:
کی عاشق شده ! چه خبره :n02:
دوستان میخواستم بگم شما هم احساس کردید امسال عید مثل سال های قبل نیست ؟ اکثر مغازه داران و بوتیک فروش ها ، کسب و کار ها میگن که کساد هست کار و علتش گرونی هست .
شور و هیجان قبل نیست :n15:
موزوشیرموز..شیر نارگیل و شیرمال ...یادتون رفت بگید :n02:نقل قول:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز کساد نیست اینا شیکماشون ازپارسال سیرتر شده دارن قومپوز درمیکنن :n15::n15::n15::n15:نقل قول:
چوب بالا سرشون باشه یه کتکی بخورن مفخورا ادم میشن ..این دوره زمونه یک مشت مفت خورزیاد شده هی میگن کمبود گرونیه جنسشو 10برابربفروشه
شما تو لباس فروشی هابرو هیچ کدوم به مشتری احترام نمیذارن ویه اردنگی هم میزنن چون شیکمشون حسابی سیره
موافقم بد جور اره بابا همینا اینجوری کشور رو به این رو می اندازن دیگهنقل قول:
تا پارسال زنگ میزدی قالیشویی برا فرش ها دم عید سه سوت میومدن فرشو میبردن ومیاوردن با اون همه بی وقتی ولی حالا زنگ بزن قالیشویی ببین چجوری بازیت میدن امروز نزدیک بود بایکی از این ها دعوا کنم گفته بودن ساعت 1بعداز ظهر فرشارو میایم میبریم شده 8شب اره ماکارداشتیم ..الان نزدیک خونتونیم 10دقیقه دیگه میایم :n38:بعداز 5دقیقه بعدزنگ زده ادرس دقیقو میدید دادیم وبعدبرگشته گفته فرشا چندمتریه گفتیم 12متری بعد برگشته گفته کنسلش کن کلا دیگه نمی تونیم بیایم سریع تلفن وقطع کرد :n04::n04:یعنی داعش باید سره همچین ادمیو ببرهنقل قول:
کنکور آسان است
اره دیگه مسخره بازی دراوردن ملت رو بازی بدن یکی نیس به این مسائل رسیدگی کنه؟ادمو سرکار میزارننقل قول:
کلا فکر کنم این رسما هر سال کمرنگتر میشه ..مثل عید نوروز و ...
الان اصلا دیگه حس و حال پوشیدن لباس نو نیست :n15:
چرا تعداد پستای من روی 444 مونده؟؟؟ آیا؟؟؟:n36::n37:
اتفاقا من خیلی با این قضیه موافق نیستم .کی گفته ما دخترا رو به خاطر بچه داری و بردگی و غذا پختن میخایم .خودم به شخصه که ابدا همچین ادمی نیستم احتمالا بقیه هم همینطورین .برادرا غیر از اینه که ما فقط یه دختر نجیب میخایم که دوستمون داشته باشه و توی سخت ترین شرایط کنارمون باشه ؟ عایا غیر از اینه عایا ؟ این که توقع زیادی نیست .شما داری میگی نسل جدید تفکرشون فرق میکنه و مثل ننه ی من و شما نیستن .قبول .بر فرض که اینطور باشه .من از همه خانم ها که این تاپیک رو میبینن عذر میخام و حرفم کلی هست .اما داداش شما انتظار داری ما با دخترهای نسل جدید که تمایل دارن بعد از ازدواج هم با صد نفر درارتباط باشن ازدواج کنیم ؟ چون ازادی میخان و ماهم باید حقوقشون رو رعایت کنیم پس خیلی خوبه بریم با این نسل ازدواج کنیم .اگر اینطوره که دیگه نیازی به ازدواج نیست چون خانواده مسئولیت پذیری میخاد و به این شکل هیچ خانواده ای صورت نمیگیره و میشه خانوار نه خانواده.ازدواج یعنی تشکیل خانواده و مفهوم خانواده در تعریف به معنی افرادیست که با هم نسبت خویشاوندی دارن ولی در باطن، خانواده به معنای مسئولیت پذیری و رعایت حقوق متقابل است .لپ کلام شما اینه که مردها الان زن ها رو توی خونه زندانی کردن و به زور کتک مجبورشون کردن بچه داری کنن و غذا درست کنن و بشور بساب درصورتی که این اشتباهه و من قبولش ندارم به عبارت ساده تر اگر یه همچین ادمی پیدا بشه که همچین رفتاری با همسرش بکنه دیگه ادم نیست بیماره یکی از دلایلی که خودم توی این سن و سال هنوز مجرد موندم و مورد تمسخر دیگران همینه چون دختر هم سن و سال از نسل ما اکثرا متاهل هستند و خانم های مجرد به قول شما نسل جدیدن که تفکراتشون با ما سازگار نیست .حالا اون چند موردی که ok باشن به تور من و شما نمیخورن و برای پیدا کردنشون باید توی روزنامه اگهی داد:n02:نقل قول:
سروش منظورت چیه ؟ یعنی علنی داری میگی که این دوستمون نیتش خیر نیست و امپر چسبونده ؟ خوب جسارتا باید کافور رو بهشون پیشنهاد بدی.:n09:نقل قول:
حالا بیا در مورد نطقی که در نقل قول قبلی کردم (منظورم همون تنظیم خانوادس) یکم لطیفه بگو این دم عیدی دور هم حال کنیم:n40:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی دهکده سرگرمی پست شمار خاموشه!:n09:نقل قول:
چهل تا هم که پست بدی، محسوب نمیشه ...
اینجا (دهکده سرگرمی) پستا شمارش نمیشهنقل قول:
عجـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــب :n23:نقل قول:
فقط اینجا اسمی از کسی آورده نشه چون همونطور که میدونید حفظ آبروی افراد از حفظ نظام پی سی ورلد واجب تَرَههههههههه !
با تشکر
سردفتر پی سی ورلد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
النکاح سنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کردی زرنگی میای اینجا پست بدی پستات بره بالا :n09::n09::n08::n31:نقل قول:
و این ینی توی یه هفته ی گذشته عملا من غیر از دهکده سرگرمی جای دیگه ای پست نذاشتم :n02:
این شکلکا رو از کجا میارین؟!نقل قول:
میدونیم .اسم افراد رو توی پیغام خصوصی به هم دیگه میدیم .خخخخخخخخخخخخ:n08:نقل قول:
اونا ساخت دشمنه . اینا رو من ویرایش کردم و شدن وطنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . حمایت از تولید داخلی وظیفه شرعیهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شما اسم هایه پایین صفحه یعنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روببینید متوجه میشید چقدر ناخالصی وجود داره درتایپیک :n09:
نه منظورم اون نبود، با خوردن این چیزا، یه چیز کوچیک بسیار بزرگ میشه در نظر آدم :n02:نقل قول:
مثلا اگر گهگاهی میدیده حالی به حولی میشده، الان میره تو فکرش همیشه :n33:
البته احسان هم خیلی جرات داره که میاد و میگه، این نکته ی خیلی خوبیه، شخص مورد نظر باید به عنوان نکته مثبت ببینه :n12:
همین الان خیلی ها مثل همین احسان جان هستن، جراتشو ندارن بگن :n10:
دوستان من فردا صبح میخوام دفترچه بفرستم برای معافیت پزشکی، پزشک نظام وظیفه که نوشته مشهود است و مستقیم بره کمیسیون پزشکی، برام دعا کنید که مستقیم بدون دردسر معاف بشم :n40:
حذف شود... اومدم ذخیره بزنم، راسال رو زدم :n34:
بچه ها منظور از عاشق شدنی که گفتم این نیست که الان واقعا دلداده ش شدم!
منظورم اینه از رفتار و فن نوشتاری و ... خوشم اومده
حالا کوو تا عاشقی:n38:
دلداده که بدتره :n33: الان اومدی بهترش کنی؟ :n36:نقل قول:
عجب... داداش به هر حال ما نزدیکیم، عروسی رو هر جا گرفتی، ما هم دعوت کن :n33: