یه سوال
آیا حرکت اسکات باعث کم رشد کردن پاها میشه (یعنی میسوزونه)
Printable View
یه سوال
آیا حرکت اسکات باعث کم رشد کردن پاها میشه (یعنی میسوزونه)
نه برعکس اگه فشار به اندازه کافی باشه باعث رشد میشه!نقل قول:
کلا اساسا بدن سازی اینه که اول شما عضلات رو طی حرکات سنگین تخریب میکنی و با رسیدن پروتئین به عضلات و سلول ها بازسازی میشن
سلام دوستم !نقل قول:
ضمن تایید حرف Molibden عزیز باید بگم حرکت اسکوات نه تنها باعث کم شدن رشد نمیشه بلکه چون عضله پا دومین عضله بزرگ بدنه با ترشح زیاد هورمون رشد در بدن باعث ارتقای سطح رشد بدن میشه . البته به شرط رعایت اصول تغذیه و استراحت و ریکاوری مناسب .
در حرکت اسکوات که یه حرکت چندمفصلی و ترکیبی و مادر به حساب میاد تقریبا کل عضلات بدن درگیر هستند و این یکی از مزایای این حرکت فوق العاده ست .
دوستان توجه كنن مواردي كه فرمودند در صورتي تحقق خواهد يافت كه حتما نكات زير رو رعايت كنن وگرنه با خطرات و سدمات مواجه خواهند شد:
۱) محل قرارگیری هالتر
۲) قوس صحیح کمر
۳) موازی شدن روی ران با زمین
۴) پاشنه پا پائین
۵) تنفس
۶) سر رو به جلو
۷) لم دادن به عقب
۸) بیومکانیک فردی
9)درست فشار دادن هالتر به سمت بالا
ضمن تایید صحبت های دوستون باید بگم حرکاتی مثل اسکوات که در واقع به عنوان تکنیک ازش یاد برده میشه باید بسیار با حوصله و زیر نظر مربی چک بشه تا استیل درست حرکتی در فرد جا بیفته . البته خیلی از مواقع استفاده از تکنیک های پاورلیفتر ها میتونه امنیت عضلات رو تضمین کنه و خیلی جاها برعکس ...نقل قول:
مبتدی ها که نباید سراغ این حرکت برن
ولی واقعا یکی از بهترین حرکات بدنسازی هست پاهارو منفجر میکنه!!!
من حال و حوصله و وقت باشگاه رفتن ندارم/چیکار کنم چاق بشم/قد:166/وزن:50/چی بخورم مکمل چی پیشنهاد میدید/این پودرهای چاقی به درد بخور هست اگه هست معرفی کنید ممنون:20:
اینم از اون حرفا بودا !نقل قول:
مکمل بدون داشتن فعالیت بدنی اصلا جواب نمیده هیچ ! بلکه ظاهرا باعث کم کار شدن کلیه و کبد و ... هم میشه .
چون اکثرا مصرف پروتئین ها با دریافت آب کافی همراه نمیشه ! حالا ورزش هم نکنی که دیگه به به !
چیزی به اسم پودر چاقی ! وجود خارجی نداره .
مکمل های پروتئینی و آمینو اسیدی فقط برای ساختن و ترمیم ( در صورت تمرین کردن ) بلوک های سازنده عضلات استفاده میشن و به تنهایی و بدون وارد کردن استرس و فشار به عضلات کاربرد چشم گیری ندارن .
من تا 3 ماه پیش وزنم 60 کیلو بود والبته قدم 180
باشگاه نمیرفتم ولی با یه سری ورزش خونگی و وزنه زدن باعث شد اشتهام بیشتر بشه و این سه ماهی حدود 7-8 کیلویی وزنم اضافه شد
فقط مشکلم اینه که اکثر این اضافه وزن به شکمم منتقل شده ! یعنی شکمم در مقایسه با هیکل نسبتا لاغرم خیلی جلو اومده
هرروز 40تا درازنشست هم میرم ولی مثل اینکه فایده ای نداشته
بهترین راه برای کوچیک شدن شکم و عضلانی شدنش چیه ؟
جسارتا ! تعداد وعده های غذاییت رو بیشتر کن و از حجمشون کم کن . یعنی سعی کن غذای پرحجم نخوری . بخش عمده ای از جلو اومدن شکم مربوط به حجم معده میتونه باشه .نقل قول:
البته کلید دفع چربی های زائد شکم فقط دراز نشست نیست . اونم دراز نشستی که شما میاید که بازم جسارتا حدس میزنم مثل 90% افراد بیشتر فشار رو کمرتون هست تا شکم ...
پیشنهاد میکنم سری به بخش پرسش و پاسخ وب پاورلیفتر بزنید ( نه برای تبلیغ ! از تنبلی خودمه که اینجا به تفصیل نمیتونم توضیح بدم ! ) حرکات جالبی یاد دادم .
تنها راه اب کردن شکم ورزش هوازی و داشتن رژیم هست سعی کنید درست حسابی وزن بیارید نه این که شکم بیارید!نقل قول:
آقا یه سوال تو ماه رمضان هم میشه بدنسازی رفت یا باید تعطیلش کرد
پیشنهاد میکنم یک روز در میان بریدنقل قول:
به نظر من بدنسازی نری بهتره
بچه ها بذاريد يه مشكل بزرگو حل كنم
فروم باشگاه بدنسازي ايرانيان رو پيدا كردم .هر چي دلت بخواد توش هست برو هم مطالعه كن هم استفاده ديگه و عضو شدن و اينا
منم توش عضوم::Batista
کد:http://www.persian-gym.com/
روزه نگیر برو تمرین.مثل خود من.به 3 دو دلیل نمیشه روزه گرفت،نقل قول:
1-کمبود پروتیین به خاطر روزه داری باعث تحلیل عضلانی میشه.
2-آدم تو تمرین کم میاره(قندش مییفته)میترکه.
3-اگه 1ماه تمرین نکنی نابود میشه بدنت.
دوست عزيز لطفا چيزي رو كه نميدوني نگو!
1.شما مي تونيد براي اينكه فشار زياد روي بدن خودتون بياريد برنامه تمريني خود را در اين ماه به صورت تك عضله درارين فقط همين ماه اون هم به علت اينكه حفظ حجم فقطنقل قول:
آقا یه سوال تو ماه رمضان هم میشه بدنسازی رفت یا باید تعطیلش کرد
يا با همون برنامه تمريني خودتون تمرين كنيد ولي يك كم سبگتر نسبت به قبل وزنه بزنيد با در صد كمي از صرف انرژي باشه
2. تمرين رو به صورت 3 روز در هفته در بياري و يا اگر هم برنامه خودت رو داري مدت زمان تمرين و شدتش رو كم كني و حركات چند مفصلي رو تو برنامه ت بيشتر بهش توجه كني ...
اينجوري با حفظ انرژي از تمرين كل بدنت هم جا نميموني ...
3.تکرارها رو کاهش بده و مقدار وزنه رو ببر بالا و از حرکات چند مفصلی بیشتر بهره ببر
ورزش در رمضان باعث ميشه چربي ها بسوزن .مثلا چربي هاي ران كه با بدنسازي درصد ماندگاريشون هم ميره بالا
پس اين بهترين فرصته
همچنين نميذاره دچار قند خون و مشكلات گوارشي بشي
تو افطار به غذا توجه بيشتري بكن كه انرژي مورد نيازت رو تامين كنه
همچنين ميتوني ورزشت رو به بعده افطار موكول كني
بنده به عنوان يه ورزشكار و بدنساز حرفه اي اينارو بهت پيشنهاد ميكنم الان 5ساله كه تو رمضان اين كارارو ميكنم
ممنون
بابا حرفه ای!!!!!!!!!!نقل قول:
بله این حرفی که شما میزنی واسه آدمای دنبه کاملا صدق میکنه نه کسی که بدنش خشکه؟
درضمن من میخوام از شما که حرفه ای هستی بپرسم چطور میشه آدم روزه زیر یه حرکت مثل اسکات کم نیاره؟
این جور که شما میگی کار کنید یعنی اینکه بری باشگاه خاله بازی نه تمرین.
رفيق تو باشگاه مربي خودش تو برنامه ها تغييرات ميده
حركاتي مثل اسكوات و نه اسكات يا شنا سوئدي و يا پرس سينه با هالتر -نشر خم با سيم كش -جلو باز با هالتر ايستاده تبديل ميشن به كول با هالتر و كول با دمبل و پرس پا و پشت پا و سيم كشي هاي زير بغل و... كه سبك هستن و ست كمي دارن
كه با توجه به برنامه تون تعويض ميشن كه دست خوده شماست و بنده چنتا پيشنهاد دادم
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
شما بايد روزه بگيري و ورزش كني كه مقاومتت بالا بره وگرنه به چه دردي ميخوره يه بدن پف كرده با پروتئين ها و...
بنده تو باشگاه بلاهايي سرم اوورده اين مربي كه مقاومتم رفته بالا اولش سخته اما ميسازي خودتو
امتحان كن
اگه مبتدي هستي خوبه 11 ماه به عضلاتت شك وارد كني و يك ماه (ماه رمضون) هم استراحت كني
بهترین کار همینه که یک روز در میون بری آخه شما که میگی اصلا نرو میدونی بدنش میپکه لطفا نمیدونی نظر نده
منظورت كه ما دو تا نيستيم حتما اون پست بالاييه رو ميگينقل قول:
بهترین کار همینه که یک روز در میون بری آخه شما که میگی اصلا نرو میدونی بدنش میپکه لطفا نمیدونی نظر نده
تغيير برنامه+يكروز در ميان يا 3 روز در هفته+سبك كردن و كم كردن ست ها+خوردن غذاهاي مقوي تر در افطار
روزه و بدنسازی که به طور کل با هم تناقض دارن برنامه هایی هم که شما دوستان پیشنهاد میدید شاید در نهایت فقط از عوارض روزه کم کنه وگرنه ریزش عضلانی بی حالی... 100% اتفاق میوفته دیگه چه برسه طرف بخواد تو ماه رمضان پیشرفت هم بکنه!!!
با شما نبودم با اون پست بالایه بودمنقل قول:
من نميدونم چرا شما خودتونو ميزنيد به اون راهنقل قول:
بابا صد بار كه نميگن
100000000 تا پيشنهاد و راه حل داديم براتون شما با روزه مشكل داري خب نگير
ميشه بپرسم رئيس از كجا به اين نتيجه ي مهم رسيدن كه روزه با بدنسازي تناقض داره؟
اگه مطالعه كرده باشي من 5 ساله دارم تو ماه رمضون هم بدنسازي ميكنم!!
نه تنها من بلكه 100 نميدونم 10000 نفر كه تو باشگاه مون رفت و آمد ميكنن با دهن روزه ورزش ميكنن
بايد استقامتو ببري بالا
اين هزار بار
اگه توانشو نداري لطفا كنار بكش آبروي بدنسازي رو هم نبر
فقط مهم ترين عوارضش بي حوصله گيه كه من الان درگيرشم از حرصم 170 تا شكم رفتم
من نميدونم بدنسازي چرا شده بچه بازي و خوردن پروتئين و از اين مزخرفات
آقا قبل از بدنسازي بايد استقامتو ببري بالا.من روي 10كيلومتر دوچرخه سواري ميكردم تا استقامتم بره بالا
شما خودش ناراحت کن :دی
حرف شما متین بله درست می فرمایید
از قدیم گفتن تو کار بزرگترا دخالت نکنید حالا که حرفه ای هایی مثل حامد هست مادیگه چرا اومدیم اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31::31::2:
Mahyar_bt باهات موافقم.
نه پس دنبه با مقاومت بالا خوبه؟مثله اینه که یه خرس بیاری بزاری جایه رونی کلمن بگی این چون مقاومت داره خوبه؟نقل قول:
داداشه من،عزیز، شما چرا نمیخوای قبول کنی که روزه با بدن سازی جور نیست؟
شما اصلو ول کردی چسبیدی به فرع؟ یعنی مشکل شما اینه که اسکوات نه اسکات؟(هرچند من خیلی جاها دیدم نوشتن اسکات)
اصلا بحث من بدنسازی خالی نیست کلا به صورت حرفه ای ورزش کردن بحث اصلی که روزه مفید یا نه... به کنار من علم کافیش ندارم ولی کسی که حرفه ای ورزش میکنه اصلا خنده دار روزه بگیر اصلا واژه روزه نگم بگم اینجور برنامه غذایی !! مثلا فکر کن یه فوتبالیست روزه بگیره اصلا ممکنه؟!
خب رفقا شبتون بخير فكر كنم الان ديگه از بدحوصله گي در اومدم چون كلي آب و غدا خورديم
خب اولا خواهش ميكنم رفقا در حق بنده لطف دارن
ثانيا بايد بگم شما بايد از همون خرسي كه گفتي پيروي كني سعي كن مثل خرس باش(برداشت بدي نكنين لطفا اصلا من گربه م)
جي كاتلر يا روني كلمن و اكثر ورزشكاراي حرفه اي از حيووناي قوي مثله فيل و نميدونم خرس و ببر و شير پيروي ميكنن
مثله حركت شنا سوئدي كه كاملا منطبق بر حركات 4 پايان هستش (مثله همونايي كه عرض كردم)
شما براي ورزش كردن نميتوني يه ورزش كار ديگه اي رو واسه خودت الگو بگيري بلكه بايد از حيوانات قوي مثله خرس الگو بگيري تا بتوني مثله باتيستا بشي
من الان از 13 سالگي بدنسازي كار ميكنم اونم بدون مكمل و دارو و ... (فقط غذا) كه پروسه تكامل ماهيچم خيلي دير طي شد اما الان اگه بيام پيشت فكر ميكني يه ديوار كنارت ايستاده:31:
به هرحال درخواست ميكنم به ادامه بحثمون در مورد حركات بدنسازي و پرسش و پاسخ در رابطه با اون بپردازيم
ميتونيم برنامه غذايي يا ورزشي هم برا همديگه بنويسيم
ممنون
الگوی من شمایی داداش(برداشت بدي نكنين لطفا)نقل قول:
واقعا از این نوع کلامت معلوم شد که حقیقتا حرفه ای هستی(البته دست خودت نیست ناراحت نباش).
درضمن راسته که میگن آدمی که همش از خودش تعریف میکنه هیچی نیست.
ملت برید بگید اسم این تاپیکو عوض کنن چون افراد حرفه ای خرابش کردن رفته(البته منظورم فرد خاصی نیست،به دل نگیرید،بدنتون میریزه به هم)
نقل قول:
به هرحال درخواست ميكنم به ادامه بحثمون در مورد حركات بدنسازي و پرسش و پاسخ در رابطه با اون بپردازيم
ميتونيم برنامه غذايي يا ورزشي هم برا همديگه بنويسيم
با سلام و خسته نباشید اقا از این تاپیک خیلی خوشم اومده من 20 سالمه 6 ساله بسکتبال بازی میکنم العانم با تیم مهران حاتمی که تیم محلی شیراز به حساب میاد تمرین میکنم .اقا من که شخصآ امسال روزه نگرفتم چون ماه رمضان افتاده تو تمرینات پیش فصل که هروز یک جلسه بدنسازی و یک جلسه تمرین داریم از اب بگزریم به نظر منم کمبود پروتوین تو تمرینات پیش فصل خیلی بده میشه تو زمستون غذای روزه هارو گرفت.مگه نه ؟
اقا مکمل خوب چی بگیرم اقا مهدی .یکم پروتوین که از نظر شما مشکلی نداره که.؟تو باشگاه ما که همه دارن پشت سر هم سوماتروپین میزنن .من مکمل غذایی بچه میخورم gain up ولی یه مکمل بی ضرر چی خوبه؟
پایه ترین مکمل برای کسانی که وزنه می زنن کراتینه .نقل قول:
در کنارش من گلوتامین رو به پروتئین های دیگه ترجیح میدم . پیشنهاد میکنم تو ماه رمضون هم بخصوص مکمل کنیدش .
خب شما بعد از یه مدت صبر که بکنی میبینی بدن اونایی که سوما می زنن چطور میشه !
اره میشه . مشکلی نیست :)نقل قول:
با سلام و خسته نباشید اقا از این تاپیک خیلی خوشم اومده من 20 سالمه 6 ساله بسکتبال بازی میکنم العانم با تیم مهران حاتمی که تیم محلی شیراز به حساب میاد تمرین میکنم .اقا من که شخصآ امسال روزه نگرفتم چون ماه رمضان افتاده تو تمرینات پیش فصل که هروز یک جلسه بدنسازی و یک جلسه تمرین داریم از اب بگزریم به نظر منم کمبود پروتوین تو تمرینات پیش فصل خیلی بده میشه تو زمستون غذای روزه هارو گرفت.مگه نه ؟
خود ما هم به سختی تو ماه رمضون دم مسابقه تمرین می کردیم . ولی خب دلم نمیومد نگیرم . با اینکه خیلی سخت بود بعد افطار تمرینمو میرفتم اونم 5 6 روز در هفته .
البته وقتی ماه رمضون تو پاییز یا زمستون باشه راحته راحته .
چون فاصله افطار تا تمرین خیلیه .
اما الان !
یه راهنمایی من از روحیه افتاده ام که به باشگاه بروم چی کارکنم هر چه قدر می خواهم نمی شه یک ماه رفتم والان بعد از دو ماه می خواهم شروع کنم نمی تونم؟:41:
من با اینکه شیرازیم ولی دانشجو بنابم طرفای شما در مورد بی بوحصله بودنت باید بگم خاصیت باشگاه که 2 ست اولو زدی خودت راه میوفتی یه پایه پیدا کن.ساغول سننقل قول:
خیلی ممنونم این گلوتامین مارکه دیگه من اخه زیاد افزایش هجم نمی خام .من ستام خیلی زیاده مثلآ اسکات 6*20 یا چیزای دیگه استقامتی میزنم تا تو بازی کم نیارم یه چیزی باشه که انرژی زا هم باشه یعنی کالریشم زیاد باشه با کراتینم مخالفم اخه کراتین تو سیستمای انرژی واسه ورزشهاییه که رکوردین مثل وزنه برداری و پرش ارتفاع بدرد میخوره همون طور که میدونین زمانی که حرکات انفجاری باشن کراتین میسوزه مثلآ پرس سینه رو 4*6 بزنیم من خودم فقط شنا سوئدی میزنم اونم تعداد زیاد ما بسکتبالیستا باید 1 ساعت بدوییم حتمآ هم گلوکوز میسوزونیم.ممنون میشم راهنمایی کنیننقل قول:
این آنالیز خودتونه یا کسی بهتون گفته ؟!نقل قول:
درسته گلوتامین به افزایش بدن کمک میکنه اما اصلا اینطور نیست که ازش بترسی !
تمام ورزشکارا تست گلوتامین رو امتحان کردند و ارتقای سطح ورزشی و استقامتی رو در پی داشته .
اصلا گلوتامین برای ریکاوری کاربرد داره .
درباره کراتین هم اولین باره همچین چیزی میشنوم ... درسته سطح ATP عضلات رو بالا میبره ولی اصلا اینطور نیست که کمک به افزایش سطح استقامت و ... نکنه . اصلا اسید های آمینه در خدمت سلامت بدن هستند و به ارتقاش کمک میکنن و این نحوه تمریناته که باعث جهت گیری رشد فیزیکی و توانایی میشه .
اول این موضوع رو روشن کنیم بعد راهنماییتون کنم که برای رشته تون چیکار کنید .
6 ست 20 تایی ؟؟؟!؟!!؟!؟!؟!؟ این اصل خیلی وقته که از اعتبار علمی افتاده :
ست های بالای 15 تا و تمرین کشدار باعث بالا رفتن استقامت بدن میشه .
ممنون . منتظر نظر و رفرنست هستم .
ببین منم اینجوری بودم ۲ماه میگفتم که از شنبه میرم و نمیرفنم به خودم که اومدم دیدم ۲ماه شده که بیشترش هم به خاطره این بود که مننظرنقل قول:
یکی از دوستام بودم اخه گفته بود میخواد بعد خودم تصمیم گرفنم اول ماه برم یعنی با خودم عهد کردم الان ۱هفته هس شروع کردم خیلی هم
راضی و خوشحالم.
یه راهنمایی هم از دوستان میخوام یکی اینکه برای سریع کوچیک کردن شکم و سینه چه روشهایی بهتره و اینکه برنامه ی غذایی درست حسابی ندارم کسی میتونه یه برنامه ی درست حسابی بده قدم ۱۷۳ وزن هم ۷۸
ممنون
من توی کتابای بدنسازی ندیدم که ست بالای 15 داشته باشن، اما خیلی از ورزشای رزمی دوره بدنسازیشون ستای بالای 15 داره.نقل قول:
ست های بالای 15 تا و تمرین کشدار باعث بالا رفتن استقامت بدن میشه .