سلام به همه
1 مگ نامحدود از مخابرات دارم ! الان سرویس دهنده اینترنتی بهتر کدوماست اگه بخوام عوض کنم ؟ برای وبگردی ودانلود (منطقه 7 تهران )
Printable View
سلام به همه
1 مگ نامحدود از مخابرات دارم ! الان سرویس دهنده اینترنتی بهتر کدوماست اگه بخوام عوض کنم ؟ برای وبگردی ودانلود (منطقه 7 تهران )
سلام دوستان
ممنون میشم هر چه سریعتر راهنماییم کنید
پر سرعت ترین اینترنت همراه از نظر شما برای وبگردی چیست؟
شهرهای مورد نظر: تهران - کیش
مهمترین آیتم انتخاب برای من اول سرعت سریعتر نسب به بقیه؛ و دوم گستردگی پوشش هست
4G همراه اول؟
4G ایرانسل
بسته حرفه ای رایتل؟
مبین نت؟
چه مودمی براش بگیرم تا بتونم بصورت وایفای روی تبلت هم استفاده کنم
آسیاتک خوبه. از اینجا میتونید تخفیف هم بگیرید
saman724.ir/asiatech
سلام--من از مخابرات طرح طلایی 2 مگ سه ماهه با قیمت 54 هزار هزار تومان دارم روزها سرعت 1 مگ دانلود می کنم اما دانلود شبانه ندارد--توی شرکت شاتل همچنین موردی ندارد که علاوه بر نکات بالا دانلود رایگان شبانه داشته باشد..سرعت متوسط دانلود شبانه 130 کیلوبایت هم باشه کافیه چون نهایت هفته ای 6 یا 7 گیگ دانلود داشته باشد کافی است---
سلام اگر امکان داره یه سرویس با مشخصات زیر به من معرفی کنید.
استفاده بیشترم روی موبایل برای برنامه های مثل اینستاگرام و وبگردی و بازی کلش و دانلود هم به مقدار کم
از لحاظ سرویس دهنده نظرم به شاتل نزدیک تر و محل سکونتم اهواز هست.
فکر کنم صبانت بتونه نیاز های شما رو برطرف کنهنقل قول:
نکته:دانلود شبانه 1/2 حساب میشه
sent from my LG G3-d855
سلام--بعد از یک هفته یکی از دوستان جواب نمی دهد؟؟نقل قول:
دوستان خواهشا بگید که بجز مخابرات دیگه کدوم شرکتا رو فیبر نوری سرویس میدن؟؟
دوستان من اسياتك دارم ولي يه مشكلي كه باهاش دارم اينه كه به تعداد روزهاي كه سرويس رو تمديد نميكنم ازم هزينه ميگيره
این طرح آسیاتک که یکساله 12گیگ به همراه 4ساعت داونلود رایگان روزانه داره و با کد تخفیف میشه فقط با 2هزار تومان تهیه کرد خوبه به نظرم. البته مهلت ثبت نامش فکر کنم تا 15خرداده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-N7502 using Tapatalk
سلام خدمت دوستان
بنده قصد دارم اینترنتی داشته باشم که وقتی بین ۲ شهر جا به جا میشم همراهم باشه
به طور میانگین ماهی ۵۰ گیگابایت هم دانلود دارم.
وارد سایت ایرانسل که شدم ۲ نوع اینترنت دیدم:
یکی اینترنت همراه و یکی هم وایمکس.
محدوده پوشش رو هم چک کردم در هر ۲ شهر مد نظرم سبز هست وضعیت.
حالا با این اوصاف به نظر شما از وایمکس استفاده کنم یا اینترنت همراه ایرانسل؟به طور کلی راضی هستین از ایرانسل؟
سلام دوستان
بین صبانت و پارس آنلاین کدوم ISP از نظر قیمت کلی در یک سرویس مشترک و اینترنت شبانه بهتر و بصرفه تر هستند (تهران)؟؟
ممنون
سلام
دوستان در حال حاضر تو تهران نت خوب برای بازی (پینگ تایم مناسب و تقریبا ثابت با اروپا، نداشتن تایم اوت) از کدوم شرکت میشه گرفت؟!
منطقه مخابراتی نبوت هستیم اگه کسی اینجاست به یاری سبزش نیازمندم :n02:
سلام شاتل چشنواره گزاشته با این شرایط:
سالانه ۳۹,۹۰۰ تومان
ترافیک شبانه نامحدود
ترافیک شبانه نامحدود از ساعت ۲ تا ۷ بامداد
۲۰GB ترافیک
بیست گیگابایت ترافیک برای یک سال
از ۱۲۸kbps تا ۱۶Mbps
قابل ارایه در کلیه شهرها در سراسر کشور توسط نمایندگان شاتل
کسی میدونه سرعت دانلود این سرویس تو روزانه و شبانه رایگانش چقدره؟؟؟؟
الان مخابرات 2 مگ دارم سرعت دانلود 600-700 میصرفه عوض کنم برم شاتل
یکی از دوستام تو زعفرانیه می خواد اینترنت بگیره
کدوم ISP بهتره ؟؟؟
دوستان کسی از ماهان نت تا حالا گرفته؟ سرویساش چطورن؟
برای منطقه کیانمهر کرج کسی نظر یا پیشنهادی داره؟
ما توی استان ایلام شهر بدره هستیم.128kb نامحدود مخابرات داریم که تقسیم بر8 میشه 16:)یعنی بدترین اینترنت ایران:)5 نفریم 4 نفر گوشی دارن منم pc به زودی گوشی می خرم.محدود هم تا به حال استفاده نکردیم ولی فکر کنم حداقل 5 گیگ ماهیانه نیاز داریم.سرعت دانلود خیلی از آپلود مهم تره.تخفیف و هدیه و شبانه و ... رو هم حساب کنید.قیمتش هم سالیانه 250 خوبه حالا بیش تر هم بود ممکنه ارزش داشته باشه.بهترین سرویس ها با این شرایط کدومان؟لطفا کمکم کنید سرعتمون خیلی افتضاحه
سلام. isp تو ایران هست 3 برابر حجم خریداری شده ت بتونی دانلود رایگان داشته باشی؟ مثلا 100 گیگ ترافیک بخری 300 گیگ دانلود شبانه داشته باشی.
سلام
شرکت دزد اسیاتک تنها خوبیش دانلود شبانش بود که اونم تقریبا حذف شده
دنبال یه شرکت دیگه هستم .
شرکتی که پینگ مناسب + دانلود شبانه رایگان داشته باشه
پیشنهادتون چیه ؟
سلام،
بهترین اینترنت نامحدودی که تو تهران با 200-250 هزار تومن ماهانه میشه گرفت از کدوم شرکته؟
طبیعتا من تجربه مورد شما رو نداشتم اما طبق چیزی که دیگر دوستان نوشته بودن پیشنهاد می کنم ببینید شرکت های سراسری دیگه مثل آسیاتک، پارس آنلاین، شاتل و صبانت تو منطقه تون سرویس نمی دن؟ چون معمولا کیفیت این ها از مخابرات بهتره.نقل قول:
من زیاد به کیفیت و پشتیبانی و سابقه و ... اهمیت نمیدم فقط سرعت و حجم و قیمت برام مهمهنقل قول:
اونایی که پیدا کردم برای شهرمون:های وب، آسیاتک، مخابرات و یوسف.پارس آنلاین و شاتل و صبانت هم پشتیبانی نمی کنننقل قول:
دوستان عزیز دانلود شبانه رایگان برام مهمه چه سرویسی و از کجا بگیرم؟؟؟
میخوام این اسیاتک و تخلیه کنم دنبال شرکتی ام که شبانه رایگان داشته باشه روزی 3 4 گیگ بشه گرفت کافیه چیه شرکتی پیشنهاد میشه ؟
سلام دوستان
برای دانلود شبانه کدامیک از این سه گزینه مناسبتره:
4جی ایرانسل
4جی همراه اول
آسیاتک
گزینه یکنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
من الان آسیاتک دارم سرویس شهاب شبانه رایگان(10 مگ) توی تایم شبانه 12 گیگ دانلود می کنم.نقل قول:
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
شاید برای شما خوب باشه ولی بهتره که از چند نفر دیگه هم تست گرفته بشهنقل قول:
سرعت ایرانسل رو در محلتون چک کنید ؛ اگه خوب بود بهترین گزینه هستش .نقل قول:
دوستان عزیزی که تهران هستند کسانی که از غیر مخابرات سرویس نامحدود 1 به 8 دارند ممنون میشم سرعت دانلودشون داخل IDM رو بگن
دنبال یک جایگزین خوب برای مخابرات میگردم
نهایت ماهی 25 30 باشه
اگه صرفا جهت دانلود میخوای بسته های شبانه ایرانسل یا همراه اول رو بخر اینقد با سرعت لاک پشتی دانلود نکننقل قول:
اگه جهت استفاده از ابزارهای اجتماعی و وبگردی و...... میخوای توصیه ام سرویس های ارت شاتل هست
سلام دوستان
مصرف من حدودا روزی یک گیگابایت هستش ... ارزونترین سرویس به همراه بالاترین سرعتی که میتونم بگیرم چی هستش ؟
الان پارس آنلاین دارم سرعت دانلودم تا 1mb هم میرسه گاهی اوقات ولی خیلی حجم میخرم برام گرون درمیاد فکر میکنم ... بسته های حجم بالا هم میخرم که قیمت نهایی کمتر بشه ولی احساس میکنم باز هم برام گرون تموم میشه ...
دوستان به نظرتون بهترین جشنواره فروش یک ساله کدوم هستش؟ ISP فرقی نمیکنه فقط یک ساله یا 6 ماهه باشه با حداقل ماهی 6 گیگ حجم. تایم رایگان و ... هم مهم نیست. اگه معرفی کنید ممنون میشم
با سلام میخواستم ببینم دوستان اطلاع دارند که بعد از فعال کردن طرح تابستانی مخابرات ایا در این یکسال میتوان هر زمانی فوتون های کوتاه مدت خریداری کرد یا نه محدودیت زمانی دارد...سپاس
الان که رفتم سایت مخابرات یکسری سرویس گذاشته به اسم :
محصولات استاندارد غیرحجمیقضیه اینا چیه ؟ بعد اونوقت زده غیر حجمی ولی تو جدولش ترافیک ماهیانه داره مثلا 17 یا 25 گیگ
سرعتاش چطوره ؟ کسی گرفته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند سالی بود که مدام شرکت های مختلف رو برای سرویس اینترنتم تست میکردم و هیچکدوم من رو راضی نمیکرد تا اینکه 4g ایرانسل اومد و از اونموقع تا حالا تازه احساس میکنم اینترنت دارم . :n31:
البته پارس آنلاین هم بد نبود اما هیچی به 4g ایرانسل نمیرسه... اگر محدودتون 4g ساپورت میکنه حتما تست کنید...
4g عالیه تایید میشه ولی مودم گرونهنقل قول: