من که شاتل دارم مشکلی هم ندارم ، هر جایی بهتر از دزددیز هستش، شک نکن:)نقل قول:
Printable View
من که شاتل دارم مشکلی هم ندارم ، هر جایی بهتر از دزددیز هستش، شک نکن:)نقل قول:
سلام. با توجه به این تست کسی میدونه مشکل PACKET LOSS از کجاست؟ با کابل شبکه تست کردم وایفای هم خاموش بوده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خاک تو سر مسئولین احمق این شرکت بریزن.روز جمعه تعطیلی از صبح اینترنت قطعه.غلط کردم گول جشنوارش رو خوردم
یه بز بذارن مسئول فنی این شرکت اینقدر مدام قطعی نداره
جالبه منم از صبح نت ندارم لینک مودمم پریده ، ظاهرا از سمت مخابراتهنقل قول:
شما مودمت لینک داره ؟
دیده بان دارم
نه نداشت.الآن دو ساعته وصل شده.زنگ زدم میگم همسایمون از شاتل و مخابرات دارن اونا وصلن چرا شما قطعید؟میگه مشکل خود شبدیزهنقل قول:
نت شبدیز برای شما هم قطعه؟؟؟فقط سایت شبدیز باز میشه ...
اینترنت نداشتید و دیدید این شرکت میگه مفت بهتون اینترنت میدم،سمتش نیایید که یه آشغال به تمام معنی است
از شش غروب به بعد مخصوصاً این یک هفته گذشته کلاً تعطیل میشه
احتمالاً به زودی تخلیه کنم با توجه به اینکه دو ماهی از قرار دادم مونده
از قطعی اینترنت به اینور همینطور بوده، پیشگامان و داتک که خودم دارم همین وضع هست تازه اگر قبل ساعت اختلالات سرعت درست حسابی می گیری که بگو ما هم بیایم! پولت رو نریز دور که اوضاع همه جا کیشمیشی هست و همه ناراضی، از دیروز هم مثلا دارن پهنای باند بیشتری به شرکتا میدن جوری شده که باید پول بدن شارژ کنن پهنای باند خودشونو، حالا درست شد که شد نشد یه فکر دیگه بکن مثلا اینترنتی که adsl نباشه تهیه کن.نقل قول:
من مصرفم بالاست.دایم تو یوتیوب هستم یا فیلم دانلود می کنم.کم کم ماهی 80 گیگ .با این مصرف سمت دیتا موبایل که نمیشه رفت.چیز دیگه هم نمی مونهنقل قول:
منم مصرفم کمتر از شما نیست twitch,youtube,دانلود های کیفیت ۱۰۸۰،خودم هم تنها نیستم،هرروزم در عذابم چون سرعت میشه در حد دیال آپ اونم از ظهر،هر روز شکایت میزنم...خلاصه وضع مالی هم خراب zi-tel هم اینجا نیست،این دفعه میام ۸ مگ دیدبان میگیرم هر ماه دارم ۱۶ میخرم الکی، فیبر نوری هم که میگن ۲ نفر دیگه بردار بیار دوروبر ما هم که همه به نت مرخرف راضین:hmm:،هیچکس هم راهی نداره برای ما رنج کشیده ها.نقل قول:
آخه تو بخش دیدبان هم راضی نیستن.تنها خوبیش حجم بالاشهنقل قول:
این شرکت درپیت و آشغال هم هنوز فعال نکرده
زنگ زدم میگه هنوز ابلاغیه نرسیده دستمون!!!!!
مهم هم نیست با این اینترنت آشغالی که ارائه میده مگه میشه چیزی دانلود کرد؟
تست امروز که یک کمی شرایط بهتر شده و تایم اوت ها کم شده.ولی فرسنگها با شرایط ایده آل برخی شرکت های دیگه فاصله هست.(این شرکت که اصلاً شرایط ایده آل نداره)
اقا سرعت شما هم محدود شده رو 500 ؟
بعد از 2 سال دیگه باید فکر کوچ از شبدیز باشم
با وجود اینکه تعرفه هاش بهتر و جشنواره هاش عالین و بچه های فروششون هوای منو دتشن همیشه کد تخفیف بهم دادن
ولی دیگه نمشه
این مدت همه کاری کردم
تعویض مودم
تعویض سیم
کشیدن سیم از کافو
تمیز کزدن کافوی مخابراتی
و کارای دیگه
خط من کشش زیادی داره ولی وضعیت اینه
اینا ی غلطی منکنن ولی منم هی اصرار و شکایت بی فایدس
مکس ریت خطتت زده 18 مگ اما snr خطتت خیلی پایین اومده 8 مگ هم بزور جواب بدهنقل قول:
مرسی که یاداوری کردی!!نقل قول:
خودم یک ساله درگیر همینم :eh:
attenuation خطت 41 هست بنابراین 8 مگ نهایت کشش خطهنقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin :15.9 15.2 db Line Attenuation :30.3 19.4 db Data Rate :10240 955 kbps Max Rate :13480 999 kbps CRC :0 0
دوستان گرامی این مشخصاتم برای من یه تحلیل بکنید....تشکر
Line Attenuation خطتت بالا هست هر چه فاصله از مرکز مخابراتی بیشتر باشه این عدد بالاتر میرود و کشش خط کمتر میشه هیچ راهی هم نداره مگه اینکه فیبر نوری بکشن اگه نزدیک منزلت کافو نوری باشه میتونی درخواست فیبر نوری بدینقل قول:
تو ک تو گروه تلگرامی هی از شبدیز تعریف میکردی میگفتی #فقط_شبدیز چیشد؟ شبدیز دزدی بیش نیستنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
من بعد نزدیک به 10 سال از صبانت تخلیه کردم.
خودم 6 سال فن آوا داشتم که عالی بود ولی این جای جدید فن آوا پشتیبانی نمیکنه، صبانت گرون بود و این که مسخره بازی داشت که اگر سه ماهه 150 گیگ گرفتی ماه اول 50 گیگ بهت بیشتر نمیده تموم شه نمیتونی از اون 100 گیگ استفاده کنی! باید هر ماه حجم می خریدم.
کمی قطعی هم داشت
زدم شبدیز گرفتم جشنواره هم است قیمت خیلی خوبه
ولی الان که نظرات رو دارم میخونم ترسیدم...
من 8 مگ گفتم و خونه دقیقا پشت مخابراته....خدا کنه اینطور که شماها میگین نباشه چون 6 ماهه گرفتم
تکراری...حذف شود.
من جشنواره یکساله صبانت گرفتم همه 1000 گیگ حجم را اولش یکجا داده، احتمالا سرویسهای عادی اینطور است که حجم هر ماه جدا حساب می شود.نقل قول:
بخوره تو سرشون. عادی و جشنواره نداره. باید برای همه یکسان عمل کنند.نقل قول:
بعد 12 تا 14 سال پورتم رو ازشون خالی کردم.حاضر نیستم یک دقیقه تو دنیای فعلی مشترک یک شرکت دزد باشم.
فراز و نشیب من با صبانت خیلی زیاد بوده. اون زمان که من توی شهرمون صبانت گرفتم اولین مشترکشون بودم. هیچکس این جا اینترنت پرسرعت نداشت.
ولی بعد که از این جا رفتم 6 سال فن آوا داشتم که یک دقیقه ناراضی نبودم. ولی دوباره برگشتم و چون فن آوا این جا رو ساپورت نمیکرد چند ماه بیشتر صبانت نتونستم طاقت بیارم.
الان شبدیز گرفتم و 8 مگ دقیقا سرعت دانلودم 1 مگ هست و 1250 گیگ رو فقط با مالیات و پول رانژه 313 تومن دادم
گفتند بهم کیفیت خطت عالیه چون خونه ما دقیقا پشت مخابراته و این جا هم مشترک فکر نکنم دوباره جز من کسی باشه
فعلا راضی هستم و امیدوارم این ثبات کیفیت رو حفظ کنند وگرنه از این شرکت هم تخلیه میکنم...
1250 گیگ بین الملل؟نقل قول:
بله! 5 هزار گیگابایت هم داخلینقل قول:
13.300 پول رانژه شد بقیه پول سرویس و مالیات
سرعت 8 مگ و دانلود بین 880 تا 1 مگ بسته به کیفیت لینک دانلود نوسان داره.
حالا من صبانت باید برای 3 ماه 150 گیگابایت بین المللی 168 تومان پول میدادم و در واقع ماهی 50 گیگ بود و تموم میشد باز باید حجم میخریدم! یعنی دفعه قبل راحت همینطور 100 تومن مجبور شدم به دفعات مختلف حجم بخرم.
درسته صبانت هم الان جشنواره داره ولی واقعا حاضر نیستم برگردم. فعلا راضی هستم و امیدوارم بمونه با همین کیفیت و قیمت.
تو سایتشون همچین سرویسی ندارن و تعرفه ها خیلی گرونتره ازقیمت سرویس مشابه شما.نقل قول:
از طریق مکالمه تلفنی ارائه میکنن؟سرویس با حجم بالاتری هم دارن تا 500 هزار تومن؟
من نمیدونم شما کجا رو نگاه کردی ولی این لینک رو نگاه کننقل قول:
جشنواره بهاره...به من فقط گفتند که معلوم نیست تا کی باشه، اگر میخوای باید زودتر پس اقدام کنی. اگر کمک دیگری ازم بر اومد بگو :)
سرویستان 6 ماهه است که برای یک سال بیشتر از 600 هزار تومن می شود (در صورتیکه سرویس مشابهی برای تمدید پس از 6 ماه وجود داشته باشد)، در مورد کیفیت در مرکز مخابراتیتان نظری ندارم ولی از نظر قیمت و حجم، جشنوارههای پیشگامان(4 برابر حجم با همان قیمت) و هایوب (حدود 2 برابر حجم با همان قیمت) و صبانت (دو برابر زمان با 20 درصد حجم کمتر و همان قیمت) به صرفهتر هستند.نقل قول:
والا من وقت امتحان همه شرکت ها رو ندارم.نقل قول:
اول از همه دور صبانت رو خط کشیدم و عمرا برگردم تمام.
دوم اینکه قیمت این سرویس یک ساله اش اگر همینطور بمونه زیر 600 تومنه چون پول رانژه رو دفعه اول دادم
ترجیح هم میدم از شرکتی خدمات بگیرم که کوچیک باشه، مشترک کم داشته باشه تا اینکه بزرگ باشه و هر روز دزدی کنه
طبق همین سیاست با فن آوا راحت بودم
فعلا هم تا 6 ماه شبدیز رو تست میکنم خوب بود میمونم نبود بعد دوباره اون موقع گفتند فن آوا این جا پشتیبانی میکنه، میرم از همون میگیرم.
نظر شخصی من در مورد شرکت شبدیز اینه:یه شرکت فوق العاده ضعیف،قطعی مکرر،سرعت پاییننقل قول:
من مشکل خط و داخلی ندارم چون با شرکت های دیگه ای مثل شاتل این مشکلات رو نداشتم
بارها از شبدیز شکایت کردم
یک کلام:شبدیز ضعیف ترین سرویس دهنده اینترنتی بوده که تا به حال دیدم
نمیدونم...من نظرات این تاپیک رو بعدا اومدم بخونم و ترسیدمم ولی واقعیتش تو این مدت نه قطعی بوده نه افت سرعت...ایشالا همینطور بمونه و حتما چند ماه بعد تجربه شخصیمو میام میگم....نقل قول:
نظرتون رو بگید :دینقل قول:
حدود 40 روز دیگه از قراردادم مونده با حدود 600 گیگ حجم راضی ام! واقعا راضی ام بدون تعصب. چون من روی هیچ چیزی تعصب ندارم، مگه خیلی خاص باشه و تمام این مدت جز چندین مورد قطعی کوتاه هیچ مشکلی نداشتم سرعت دانلودم از لینک مستقیم تا 1 مگ و خورده ای (البته نه پایدار، لحظه ای نهایت تا 40 ثانیه) هم رسیده و اکثرا روی 800 900 بوده. تورنت هم از ترکرهای خصوصی مانند رد، پی تی پی و کا جی با حداکثر سرعت حدود 800 و خورده ای گرفتم. آپلود به همون مقدار سرعت بالایی نداشته. اگر موقع تمدید چنین طرحی مجددا یا شبیهش رو داشته باشند 100 درصد تمدید میکنم و البته تمدید که میکنم ولی ایشالا طرح مشابه داشته باشند باز.این 600 گیگ هم دارم کم کم میگیرم-البته اینو اضافه کنم خونه ما درست پشت مخابراته! و قطعا تاثیر داره.....نقل قول:
سلام، امسال جشنواره نذاشتن؟ :دی
نه نذاشتن.شما راضی هستی از شبدیز؟نقل قول:
مثل اینکه دانلود با تعرفه نیم بها رو از سایتهای داخلی برداشتن.درسته؟
پارسال داشتم، کیفیت و پشتیبانیشون بدک نیستنقل قول:
الان شما چی خریدی؟نقل قول:
تایید میشود بسیار مسخرس یه روز کامل اینترنتم قطع بود .هنوز هم همون مشکل قدیمی که ساعت 5 صبح اینترنت برای چند دقیقه قطع میشه رو داره ! جشنواره و قیمتاشم که افتضاح شده یکی از گرونترینها با کیفیت داغون ..من به زودی درخواست جمع اوری سرویس میدم میرم مخابرات .نقل قول: