من شب با طرح یک مگ حدود 700 مگ تا 1.5 گیگ میگیرم نوسان دارهنقل قول:
Printable View
من شب با طرح یک مگ حدود 700 مگ تا 1.5 گیگ میگیرم نوسان دارهنقل قول:
برای منم دقیقا همینطور بود، ولی الان یک هفتست سرعت روو چند کیلوبایته شبا!نقل قول:
زنگ زدم شرکت میگه دانلود شبانه به ما ربطی نداره!!!
دوست عزیز اگر امکانشو دارید که ADSL بگیرید لحظه ای تعلل نکنید و دانلود شبانه راحت دو سه گیگ هرشب دارید. من الان وایمکس ایرانسل دارم طرح ۱۲۸ با ضریب یک به یک که معادل یک مگ میشه. رایگان شبانه از ساعت دو تا هشت . از بین چهار دکل موجود در شهر ما فقط یک دکل که دور هم هست خلوته و من به اون وصل میشم و هر شب بین یک گیگ و نیم تا یک گیگ و هشتصد دانلود دارم. کلا وایمکس بدرد دانلود شبانه نمیخوره .اگر امکان استفاده از چیزی غیر از وایمکس رو ندارید میتونید جستجو کنید و به یک دکل خلوت وصل بشید تا دانلود شبانه حد اکثری داشته باشید.QUOTE=blackspider;8528135]بهترین دانلود شبانه رو کدوم شرکت ارائه میده؟[/QUOTE]
م
چطوری به دکل وصل میشی شما؟
من نمیدونم مبین نت چطوریه. ولی با ایرانسل اینطوریه که به این آدرس میریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه wimax. را انتخاب میکنیم و فرکانس دکل رو عوض میکنیم .
دقیقا گزینه فرکانس دکل چیه به انگلیسی؟
برای من اینا رو داره:
PKM
Authentication
Inner EAP
برای شما گزینه دیگه ای هم داره؟
ما یک گزینه wimax داریم که وقتی واردش میشیم کلیه فرکانسهای دکل ها اونجاست. اون دکلی که بهش وصل هستیم بوسیله ادیت غیر فعال میکنیم و اتوماتیک وصل میشه به دکل قوی تر. اگه دکل بعدی هم سرعتش خوب نبود دوباره اونو غیر فعال میکنیم.
این عکس رو ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به دکل به فرکانس ۳۴۹۴۰۰۰ و قدرت -۷۸ وصل شدم که فاصلش زیاده و قدرتش کم اما سرعت دانلودش از دکل منطقه ما که قدرتمنده بیشتره. چون دکل منطقه ما ترافیکش خیلی زیاده . مودم اتوماتیک به دکل قوی تر و نزدیک تر وصل میسه. اما شما در قسمت wimax فرکانسشو غیر فعال میکنید تا به دکل بعدی که ممکنه سرعت بهتری داشته باشه وصل بشید. من چهار تا دکل رو میتونم توی خونم بگیرم که همشون افتضاحن و دانلود شبانم بیشتر از ششصد مگ نمیشه .اما این دکلی که الان بهش وصلم چون خلوته دانلودم حد اقل یک گیگ و ششصد مگه .
آقا دو مگ مبین نت هنوزم دانلود شبانش سر جاشه یا نه؟ مخابراتم بازی در آورده سرعت رایگان شبانه رو از 2 مگ رسونده به 256 حالا میخوام برگردم مبین نت کلافه شدم از دست این سرویس کننده های اینترنت:n15::n34::n03:
یه نصیحت دوستانه. اینترنت نداشته باش اما وایمکس نگیر
والله هنوزم یه مودم باد کرده رو دستم دارم که هروقت اینترنت مخابرات بازی در میاره 48 تومن میدم تمدیدش میکنم و باهاش دانلود میکنم لامصب هر کاری میکنیم از این مبین نت خلاص بشیم نمیشه یعنی بقیه isp ها وضعشون بهتر نیست بی پدرا:n03:نقل قول:
متاسفانه انتخاب سرویس دهندهء اینترنت در ایران انتخاب بین بد و بدتر هستش و کاملا شانسیه. هر سرویسی که همین امروز برای خود شما بهتر کار میکنه باید از همون استفاده کنید. مبین نت هم که تکلیفش روشنه :)نقل قول:
سرعت 2 مگ وایمکس شبی متوسط چند گیگ دانلود رایگان میده دوستانی که دارن ممنون میشم بگن من پارس دارم اما شبانه نداره مجبورم وایمکس بگیرم محلمون پورت های شرکت های دیگه پر هست بین وایمکس ایرانسل با وایمکس موبینت موندم دوستان راهنمایی بفرمایید
وایمکس ایرانسل هم ساعت شبانش بیشتره و هم محدودیتی برای دانلود نداره. ولی مبین نت فقط دو برابر حجمتون میتونید دانلود کنید.
مرد مومن چرا اطلاعات اشتباه میدی مبین نت فقط اسمن تو سایتش نوشته که محدوده ولی اصلا نیست من دو مگشو دارم شبی 4.6 گیگ راحت دان میکنم تو یه ماه هم بالای120گیگ دان میکنم پس اطلاعات غلط ندهنقل قول:
مگه سرعت دان دو مگ چنده؟ من با یک مگ حداکثر بهترین حالت سرعت فول باشه که 180 هست حدود 1.8 گیگ میگیرمنقل قول:
من با یک مگ معمولا شبی 2.4گیگ میگیرم.نقل قول:
دوست عزیز من یکی از رفقام حجمش تموم میشه تماس میگیره و بهش میگن که شما محدودیت شبانه رپ رعایت نکردید من خودم مشترک مبین نت نیستم و اطلاعات دقیقی ندارم اما ظاهرا این محدودیت فقط برای مشترکین قدیمی رعایت نمیشود هرچند خود شما هم الان توی امضاتون به این نکته اشاره کردید پس شما هم ویرایش کنید اگر فکر میکنید درست نیستنقل قول:
دوستان بلاخره مبین نت دانلود شبانش محدود هست یا نه؟
این که میگید برای مشترکای قدیمی این قانون نیست مثلا برای چند سال پیش حساب میشه؟
با تشکر
دوست من الان دو ماه مودم مبین نت گرفته براش محدوده. اما ظاهرا کاربرای قدیمی راحت دانلود میکنن . باز مشخص نیست. منظورم از کاربرهای قدمی اونهایی که قبل از اومدن طرح محدودیت شبانه مشترک شدن
دوستان عزیز من مودم رو شارژ کردم بعد از مدتی همون طرح قبلی الان زمان 0 هستش و پشتیبانی هم هرچی تماس میگیرم میگه شناسه اشتباه است و قطع میشه چیکار میتونم بکنم ؟
مودم رو از کسی خریدم اونم یادش نمیاد پسوورد وایرلس و ورود به مودم رو
والا من مودمم رو تقریبا سه چهار سال پیش گرفتم هیچ محدودیتی ندارهنقل قول:
خوب برو تو صفحه مشترکین نوشته دیگهنقل قول:
شما از چه طرحی استفاده میکنی؟نقل قول:
دوستانی که مبین نت دارن سرعت شما هم افتضاحه؟:n13:
یه ماه دو مگ یه ماه یه مگ کلا هر ماه یه طرح متفاوت میگیرمنقل قول:
اره از دیشب تا الان سرعت زیر 20 هست:n21:نقل قول:
سرعت افتضاحه چرا اینطوری شده !
والا من الان طرحم یه مگه شب و روز سرعتم 190تاس
بله سرعت دانلود با دانلود منیجر مشکلی نداره ولی سرعت لود سایت و پینگ به شدت افتضاحه نسبت به قبلنقل قول:
با سلام.تا حالا چند بار موقع تمدید طرح به جای ۳۱ روز ۲۸ روز میزنه! اینم دزدی جدیده چند بار زنگ زدم گفتن درست میشه ولی نشده!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه سرعت دانلود خوبه اما سرعت پیج باز کردن افتضاااااااح
گاهی اصن باز نمیشه !
دزدی نیست دوست عزیز .. بر اساس ماه های میلادی تنظیم شدهنقل قول:
فوریه 28 روزه
بعضی ماه ها هم شما میتونید 31 روز استفاده کنید
بعععلهنقل قول:
من فكر كردم فقط برا من اينطوريه!
الان 2/3 روزه سرعت به شدت نوسان داره يك ساعت خوبه بعد دوباره افتضاح ميشه.نميدونم دارن چيكار ميكنن!
منم مودمم رو ۳ سال پیش گرفتم ، چند هفته پیش همینجا پرسیدم از دوستان گفتن اون دوبرابر حجم الکیه منم ۲ مگ زدم رفتم شمال تست هم کردم هیچ محدودیتی نبود و با سرعت ۳۸۰ راحت دانلود میکردم بین ساعات رایگان هم هر چی استفاده کردم چیزی کم نشدنقل قول:
دوستان پس 100 درصد تایید میشه که مشترکان قدیمی میتونن بدون محدویت دانلود کنن
لطفا اگر مطمئن هستین بگین خیلی مهمه
با تشکر
من مشترک قدیمم تا الان محدودیت نداشتمنقل قول:
بله دوست عزیز تمام دوستان توی این صفحه که میگن محدیت ندارن همه مشترکان قدیمی بودن. ولی دوست من که دو ماهه مشترک شده محدودیت داره . ظاهرا کاربرانی که قبل از اجرای طرح محدودیت شبانه مبین نت مشترک شدن چنین مشکلی ندارن
وایمکس در کل در حال دور زدن قوانین سازمان تنظیمات هست یکی ازین موارد :
طبق قانون سازمان تنظیمات تمامی شرکت ها موظفند حجم باقیمانده سرویس مشترک را به دوره قبل انتقال دهند .
که مبین نت این قضیه رو دور زده ، و از کم اطلاعی اکثر کاربران اینترنتی به قوانین سازمان تنظیمات و مقررات رادیویی امتناع کرده ....