پاک شود............نقل قول:
Printable View
پاک شود............نقل قول:
یعنی محدود نمیکنن سرعتمو؟نقل قول:
من روزی 1 گیگ دانلود می کنم حد اکثر...
داداش حواسم نبود سرویس های ارت نامحدودن و ترافیک منصفانه دارن.شما میتونی تا 26 گیگ توی ارت 5 دانلود داشته باشی.نقل قول:
دوست عزیز اگه قرار باشه که حجم انتقادات یا صفحات تاپیک ISP نشانگر به قول شما «منفوریت»ش باشه، شاتل منفورترین محسوب میشه. چون تاپیک شاتل به قدری حجیم و وسیع شد که تاپیکش رو بستند و یه تاپیک جدید براش ایجاد کردن.نقل قول:
تاپیک سابق شاتل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام پایان دوره ی من فردا هست و هنوز شارژ نکردم و 300 مگ از ترافیکم مونده بود رفتم دیدم تو پنلم زده 4 گیگ مونده ! خودکار 4گیگ اضافه کرده . چرا اینطوریه ؟ یعنی چی ؟
عجیییبه...نقل قول:
اگه بخوای یه روزه هم این 4 گیگو دانلود کنی، یوهو موقع تخلیه یا تمدید، این دزدا پولشو ازت میگیرن؛واسه همین میگم ریسک نکن و دانلودش نکن این 4 گیگو...
تو روح این شاتل . دیشب 300 مگ از شارژم مونده بود استفاده کردم جزو 4 گیگ شارژ این ماه حساب کرده . صبح ساعات 6 تا 8 1 گیگ و نیم دانلود شبانه کردم نصفش دوباره جزو ترافیکم حساب شده .
چه وضعشه ؟ من ساعتم را همیشه با time.ir چک میکنم . اون از وضع قطعی و محدودیت شبانه و اینم از کاراشون . گندشون بزنه با این سرویس دهیشون .
دو احتمال وجود دارد:نقل قول:
1- به علت تولدتان ترافیک هدیه داده
2- در سیستمشان مشکلی پیش آمده
شما در پنل ببینید تاریخ اتمام اعتبار را کی زده و ترافیک قابل انتقال به دوره بعد را چقدر زده
1 . تولدم نبودهنقل قول:
2 . چه مشکلی ؟ من با 2 سیستم و مرورگر مختلف رفتم بازم همینطور بود .
اتمام اعتبار 29/7 ساعت 12 شب
ترافیک انتقال به دوره ی بعد صفره
با پشتیبانی تلفنی صحبت کردم خودشون هم توش مونده بودن اون میگفت زنگ بزن فنی - یکدفعه قطع میکرد و وصلم میکرد واحد فروش - بعد از حدود 45 دقیقه صحبت با واحدهای مختلف به هیچ نتیجه ایی نرسیدم .
اصلا صاحب نداره . رو سرشون خراب بشه .
حدود 500 مگ از ساعت 8 تا 8:30 ازم کم شده درصورتی که هیچ استفاده ایی نکردم . مصرفم تا ساعت 7:40 دقیقه بوده و ساعتم را با سایت time.ir چک کردم .
200 مگ هم دیشب ازم کم شده . جمعا 700 مگ دزدیدن رفت ...
ما زنگ زدیم نمایندگی گفتیم آرت 4 بگیریم سرعت دانلود میاد روی چند؟ گفت 120 تا 130... :n02:
گفتم خوب بخوام سرعت بیاد روی 200 باید چه آرتی بگیرم؟ گفت آرت 7 و 8 ... :n02: :n16:
کجای دلم بذارم اینارو؟ چرا اینطوریه وضعیت ما؟ :n19:
جداً باید بیخیالی طی کرد وگرنه دیوانه میشه آدم.
بعد از کل کل فراوان با پشتیبانی نزدیک 600 مگ بهم اضافه کردن . :n02: حق دادنی نیست گرفتنیه ...
البته یک مقداری بیشتر هست چون 300 مگ ترافیک ماه قبلم هم بود که زودتر از وقت تعیین شده سوخت ولی خوب همینم خوبه . این قضیه ایی که اینبار برام پیش اومد اصلا یکجورایی عجیبه بود . (شارژ شدن خودکار حساب بدون پرداخت هزینه و بقیه ی ماجرا ) ولی خوب شاید اینم بشه گفت باگ شاتل هست ولی خودشون که قبول ندارن .
دفعه ی بعد باید حواسم را بیشتر جمع کنم شاتل کلاه سرمون نزاره . استفاده از نرم افزا کنترل پهنای باند و چک کردن مرتب میزان مصرف واقعا ضروریه وگرنه اینا که کلاه سرشون نمیره و همیشه به ضرر مشترک هست .
سلام دوستان. من می خوام از ماه بعد بیام 512 نامحدود شاتل بخرم! به نظرتون برا نامحدود، شاتل خوبه؟ لطفا کسایی که نامحدود دارن، جواب بدن و سؤال دیگه این که با K/e/r/i/o میشه با حدّاکثر سرعت دانلود کرد یا K/e/r/i/o رو مثل پارس آنلاین محدود کردن؟
به نظر من سرویسهای شاتل فقط به درد وبگردی میخورد نه دانلود، فکر میکنم سرویسهای مخابرات برای شما بهتر باشد.نقل قول:
اگه زیاد دانلود نداری، بیا شاتل...نقل قول:
ولی در کل اگه مخابرات یا فن آوا بگیری، دیگه استرس و اعصاب خوردیه محدود شدن رو نداری و اعصابت راحته...
من خودم 2750u دارم و تنظیماتش رو هم تلفنی پشتیبانی بهم گفت و نصبش کردم.خیلی قطع و وصلی داشت شاتل گفتم مال مودم قدیمی جدید هم گرفتم فرجی نشد[emoji17]نقل قول:
داداش مخابرات لین خارجی و پینگش حالی به حالیه.نقل قول:
داداش شما یه عکس از وضعیت status مودم بزار.نقل قول:
سلام دوستان
به تازگی قانونی تصویب شده برای محدودیت دانلود شبانه به نام قانون مصرف منصفانه که طبق این قانون فقط 2 برابر حجم روزانه حق دانلود شبانه دارید بنده هم اوایل فکر میکردم این قانون شایعه است یا مختص صبانت هست ولی طبق گفته وزیر این قانون سراسری هست و به زودی تمام شرکت های باید آن را اجرا کنند برای همین بنده این پیام رو تمام تایپک ها میدم و اگر از دوستان کسی اعتراض داره میتونه با مراجعه به صفحه کلوب وزیر اعتراض خود رو اعلام کند
برای خواندن نظر وزیر به تایپک صبانت مراجعه شود
سلام،نقل قول:
ممنون بابت اطلاعرسانی. قبلا هم یه چیزی به همین اسم «مصرف منصفانه» وجود داشت اگه اشتباه نکنم. مطمئناً خبر شما موثق هست ولی امیدوارم که عملی
نشه.
البته از یه جهت هم حق دارن، چون میخوان ما کمتر سرمون به اینترنت باشه و به تفرحات و سرگرمیهای دیگه هم برسیم. شما نگاه کن از صبح که پامیشی نمیدونی تا شبتو چطوری بگذرونی. دیگه داریم میمیریم از خوشی.
وزیر در جواب به اعتراض به قانون جدید صبانت گفتند این قانون مطابق قانون تنظیم مقررات هست و ادله دیگه که تایپکش زدیم پس جریان سراسری هستنقل قول:
پینگه مخابرات که یکی از بهتریناس؛ سرور خارجیشم که بعضی روزا قطعه رو میشه با وی.پی.ان داخلی حل کرد...نقل قول:
هر روز دارن عرصه را تنگ تر میکنن .نقل قول:
دیروز اینترنت محدود و گران و بی کیفیت .
امروز محدودیت بیشتر
حتما فردا هم کلا قطعش میکنن تا از راه راست منحرف نشیم ولی ماهانه پولش را میگیرن چون قبلا استفاده میکردیم .
دوست من یعنی چی این صحبت شما ؟ از هیچ جهتی حق این کار را ندارن . هرکسی به خودش مربوطه چکار میکنه .نقل قول:
چند برابر دارن پولش را میگیرن . اینترنت مفت ندادن دست مردم که حالا هرکاری دلشون بخواد بکنن .
استراحت و تفریح و کارم به موقع هست و در طول روز برنامه ریزی دارم و بیکار نیستم که بخوام با وبگردی الکی وقتم را پر کنم .
در ضمن حتی اگر اینا به فکر تفریح ملت هستن چرا اینترنت را محدود کنن ؟ برن تفریحات سالم دیگه ایجاد کنن تا اونایی که اینطوری وقت گذرونی میکنن استفاده کنن . این نشون میده 100% این کار به نفع خودشونه وگرنه صدها کار دیگه میتونستن انجام بدن .
از ماست که برماست ...
واقعا نگرفتی که تیکه انداخته بودم بهشون؟!!!! :n04:نقل قول:
حداقل یک شکلکی چیزی بزار مشخص بشه اینقدر حرص آدم در نیاد :n02: آخه از اینجور افراد زیاد دیدم که اینطوری برداشت میکنن ...نقل قول:
این قط شدن چند دقیقه ای کریو آیا ربطی به شاتل هم داره یا نه؟ هر چی سرور وصل میکنیم بعد چند مین قط میشه! :n27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حدود 1 ماهو نیم پیش کریو داشتم ولی یه روز وصل بود فرداش قطع بود و همین منوال(قبلش همش وصل بود)؛ 1 ماهه کریو رو امتحان نکردم، نمی دونم وصله یا قطع....نقل قول:
دوستان
وایبره شما هم همش connect/disconnect میشه؟!
منم این مشکلو داشتم ولی جلوی آدرس : بزار یه پورت از فروشندت بگیر بنویس جلوی سرورت (servername:port) احتمالا مشکلت حل میشهنقل قول:
نه، وایبر من درسته.نقل قول:
من هر وقت اینطوری میشه مودمو خاموش روشن می کنم IP عوض که میشه اوکی میشه.جواب میده.[emoji664]نقل قول:
حالا مشکل چیه ... دوستان امنیت شبکه گرامی شرکت ارتباطات زیر ساخت نتونستن کریو رو کنترل کنن (کاری که هر وقت اراده کنن می تونن با SSTP, L2TP, PPTP و ... بکنن) رفتن یه روش دیگه پیدا کردن.
روشش چجوریه...نرم افزار وقتی ترافیک Encrypt شده detect میشه مبدا و مقصدش رو پیدا می کنه و شروع به ارسال تعداد زیادی پکت به اونا میکنه.این کار از طریق یه سرور خارجی انجام میشه.اونقدر این کار رو ادامه میده که connection اصطلاحا drop بشه.[emoji732]
مریضیه دیگه درمون نداره.مواد لازم چارتا آدم عقده ای +حمایت . [emoji40]
دوستانی هم که رو وایبراختلال دارن :
جوانان غیور دانشگاه علم و صنعت هم دارن تحقیق میکنن که چجوری میشه یه سری محدودیت روی وایبر و لاین و... ایجاد کردو تا حدودی هم موفق شدن این برنامه ها رو مهندسی معکوس کنن... یعنی چی ... آها سوال خوبی بود.یعنی میتونن ببینن کی داره به کی چی میگه .اون قسمتایی که دوست ندارن فیلتر کنن.
باز دمشون گرم با تولید داخلی دارن از خروج ارز جلوگیری میکنن ولی تو روحشون.
واقعا نمی دونم تو این خراب شده چه غلطی دارم می کنم.کل دنیا هم تصمیم گرفته ایرانیارو راه نده.
:|
بعدش یکبار مودم رو خاموش روشن کردم ولی دیگه اینترنت وصل نشد تا نیم ساعت،الان بهتر شده شده 380
پ.ن:به نظرتون میتونم توی گینس ثبتش کنم؟ :/
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ
دو روز از تمدید قراردادم میگذره،دیشب سه گیگ دانلود کردم، امشب(که هنوز تایم راگان شروع نشده!) خطم رو از روی 4.5 به 1.1 تغییر دادن!!!
یعنی این پولی که بهشون میدم براشون از گوشت سگ حروم تر باشه:n27:
Eco 1024
امروز خونه نبودم تست کنم ولی الان پینگه 8.8.8.8 واسه من رو 360 !!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
از 3 ماهم، 1 ماه دیگه مونده؛این 1ماهم صبر میکنمو از این آشغال میرم بیرون...
منم این مشکل رو تو پارس دارم دائما قطع و وصل میشه .:n21:
سلام
شاتل سرویس اکو 128 دانلود شبانش 50% حساب میشه؟
یعنی اگه 1 گیگ دانلود کنی 500 مگش رایگانه؟
نقل قول:
هزینه استقاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه با تخفیف ۵۰ درصدی برای سرویسهای Eco128، Eco256، Eco512، ماهانه معادل ۳،۵۰۰ تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
نه کلا رایگانه. اون متن هم یعنی 7000 تومن بود با تخفیف شده 3500.نقل قول:
آهاننقل قول:
فکر کردم دیگه دانلود رایگان رو برداشتند
سلامنقل قول:
اگر نتتون قطع و وصل میشه ب احتمال 90% خططون نویز داره و دان استریم رو بالا بستن براتون ، زنگ بزنید ب پشتیبانی بگید دان استریم روبیاره روی 4مگ چون سرویس های بالای 128 اش روی 9مگ بسته میشن جدیدا هم قراراه بشن 16مگ !
کسی میدونه اگه snr رو از طریق تنظیم مودم تغییر بدیم مشکلی پیش نمیاد به لحاظ قانونی؟
یعنی شاتل گیر نمیده؟
اگه واقعا بتونی که شاهکاره ولی در در واقع SNR میشه نسبت سیگنال به نویز خط شما. حتی اگر هم عددش رو تغییر بدید اون نسبت تغییری نمیکنه. فرض کنید روی یه وزنۀ 10 کیلویی بنویسی 5 کیلو، در حقیقت فقط عددش رو تغییر دادی.نقل قول:
به راحتی از طریق این دستور ... تو برنامه ... میتونید snr رو تغییر بدین.نقل قول:
ولی فکر کنم غیر قانونی باشه و به همین دلیل نوع دستور و برنامه رو نگفتم.
حالا نمیدونم دوستانی که اطلاع دارن بگن آیا این کار از نظر شاتل غیر قانونی هست یا خیر؟
Snr که بیشتر باشه قطعی اینترنت کمتر میشه اما سرعت میاد پایینتر
و اگر snr کمتر بشه سرعت بیشتر میشه اما اگر خطوط اینترنت کیفیت پایین و نویز داشته باشن احتمال قطعی بیشتر میشه.