یعنی اگه دوباره فعال شم و هر روز عکسای جالب زیاد بذارم دوباره تعداد لایکا میره بالا و میرسه به مرز 600 - 700 تا؟نقل قول:
یا همینقدر می مونه؟
Printable View
یعنی اگه دوباره فعال شم و هر روز عکسای جالب زیاد بذارم دوباره تعداد لایکا میره بالا و میرسه به مرز 600 - 700 تا؟نقل قول:
یا همینقدر می مونه؟
سلام....یه مدت ای یه اکانت اینستاگرام استفاده نکردم الان وقتی وارد میشم میزنه به دلیل یه سری فعالیت مشکوک کدی که به ایمیل میزنیم رو وارد کن من ایمیل الکی زدم و دسترسی بهش ندارم شماره موبایل هم کلا نزدم...باید چیکار کنم؟
(به محض ورود میره تو صفحه وارد کردن کد و امکان تغیر ایمیل وجود نداره)
دوستان من بعضی صفحه ها تو گوشی بعضی عکساشون برام لود نمیشن ، ولی وقتی با کامپیوتر وارد اینستاگرامم میشم همون عکس ها راحت لود میشن ! دلیلش چیه تو گوشی اینجوریه ؟
خوب را ه قانونی و منظقیش همینه دیگ. با پست های جذاب میزاد لایک و فالور بالا می ره.نقل قول:
دوستان ، اگر با دستکتاپ اکانت بسازیم و به اینستاگرام دسترسی داشته باشیم و برای آپلود عکس و ویدئو برنامه gramblr رو نصب و استفاده بشه ، این نرم افزار امنیت داره ؟ هم از نظر امنیت کامپیوتر و همین اینکه برای آپلود باید از طریق این برنامه وارد اکانت اینستاگرام بشیم و وارد کردن پسورد اکانت در این برنامه امنیت داره ؟
برای آپلود عکس و ویدئو محدودیت حجم فایل چقدر هست ؟
ممنون میشم سریع پاسخ بدین
سلام
من خودم هم از این برنامه استفاده میکنم .. بله امنیت داره ( هنوز اکانتمو هک نکردن : دی )
محدودیتی هم قرار نداده ولی اگه حجم عکس یا فیلمتون زیاد باشه یکم لگ میزنه ..
حالا اگر هم مطمئن نیستید میتونید نرم افزار Memu یا بلواستک رو نصب کنید ( شبیه ساز اندروید روی ویندوزند ) و اینستاگرام رو روشون نصب کنید و از اونجا پست بدید ..
باتشکر
سلامنقل قول:
خیلی ممنون که سریع پاسخ دادین
بلواستک رو قبلا امتحان کردم متاسفانه موقع نصب پیغام داد که با سیستم سازگار نیست
Memu رو امنحان نکردم از Gmblr بهتر و مطمئن تره ؟
حالا که شما خودت از Gmblr داری استفاده می کنی و مشکلی برات پیش نیومده فعلا با همین کار می کنم .
منظور از حجم زیاد عکس و ویدئو ، یعنی از چند مگ بیشتر ؟
سلام
خواهش میکنم ...
سلام مشکل چندانی واسه حجم فایل وجود نداره ...
نمیتونم دقیق بگم چقدر بستگی به سرعت اینترنت و رم و .. داره چون که این نرم افزار از مرورگر به صورت همگام استفاده می کنه ...
حالا خودتون امتحان کنید ببینید چقدر توانشه : دی
باتشکر
سلام . ممنونم که اینقدر سریع پاسخ میدیننقل قول:
حالا فعلا از همین برنامه Gmblr استفاده می کنم
چون من در صفحات اینستاگرام دیدم که زمان ویدئوهای آپلود شده خیلی کوتاه مدت هستند از این جهت پرسیدم که محدودیت ارسال ویدئو چقدر هست ؟
خارج از این موضوع ، وقتی یک پیج رو در اینستاگرام باز می کنیم که حاوی چندین عکس و ویدئو آپلود شده هست ، زمانی که ماوس رو روی یک عکس می گذارم ( بدون اینکه روش کلیک کرده باشم ) تعداد کل کامنت ها رو مثلا 35 تا نشون میده ولی بعد که روی عکس مورد نظر کلیک می کنم و وارد اون پست میشم تعداد کامنت ها کمتر هست . علت کمتر بودن کامنت ها چیه ؟ آیا علت می تونه این باشه که تعدادی از کامنت ها توسط خود صاحب صفحه پاک شده ؟ اگر علت پاک شدن کامنت ها باشه ، در اینصورت باز هم باید تعداد کل کامنت ها ( علیرغم کم شدن بدلیل پاک شدن تعدادی از اون ها ) ، برای مثال در اینجا 35 نشون داده باشه ؟ ( نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم )
سلام
احتمالا تعداد کامنت هایی که صاحب صفحه حذف میکنه محاسبه نمی شوند و برای همین هم تعداد کامنت کم نمیشه ... ولی اگر خودتون کامنت رو حذف کنید محاسبه میشه ...
میشه ازتون خواهش کنم یه نگاهی بندازین که باز امکان دیدن عکس پروفایل در سایز بزرگ وجود داره چون خود سایت ادعا می کنه به طور رایگان میشه تمام عکسهای خصوصی اون فرد رو دید؟؟پیشاپیش از پاسخ شما ممنونمنقل قول:
سلامنقل قول:
پس حدس من درست بود .
البته از این جهت پرسیدم تا مطمئن بشم که اشتباه نمی کنم .
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من واسه یه نفر که جز فالورهام هم نیست یه دایرکت مسیج فرستادم
از کجا باید بفهمم که پیامم رو دیده؟ همون علامت چشم کوچیک که انتهای پیام نشون میده دیگه؟!
اصلا امکانش هست وقتی واسه اولین بار به یکی پیام میدی بتونه بدون اینکه پیام رو بخونه مثلا حذف کنه یا بلاک کنه؟جوری که من متوجه نشم؟
اصلا میشه قابلیت دایرکت رو بست که نشه پیام داد؟
ممنون
این سایت کار میکنه بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان سلام
از نسخه دستکتاپ استفاده می کنم .
بعضی صفحات در اینستاگرام برای یک عکس مطلبی می نویسند و بعد در انتها می نویسند : " ادامه در کامنت اول "
ولی مشکل اینجاست که کامنت اول ( ادامه مطلب ) اصلا دیده نمیشه !
قبل از اینکه روی عکس کلیلک بشه تا اون صفحه باز بشه ، با گذاشتن ماوس روی عکس ، عدد 1 ( به معنی یک کامنت ) دیده میشه ولی با باز کردن صفحه حاوی عکس ، کامنت اول که حاوی ادامه مطلب هست دیده نمیشه !
این بخاطر اینه که از نسخه دستکاپ استفاده می کنم ؟
با سلام و خسته نباشید
دوستان یه سوال فنی
راهی هست بشه عکسی قدیمی رو در پیچی با 11 هزار عکس دید؟
اونم عکسی که مربوط به اولین عکس هاست
بدون اینکه هزاران صفحه به پایین بریم...که تقریبا کاری نشدنیه!!!
با تشکر
دوستان ورژن 1 برنامه Gmblr رو نصب کردم . در مورد طرزکارش می خوستم بپرسم اول باید یوزر وپسورد اینستاگرام رو وارد کنیم ؟
من وقتی یوزرنیم و پسورد رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته و اون سه دگمه برای آپلود و انتشار فعال نیست .
زیرش نوشته برای استفاده از ورژن 1 باید OpenSSl داشته باشید .
این یعنی چی ؟
برای ورژن 2 هم نوشته باید رجیستر کنید تا قابل استفاده بشه منظورش اینه که ورژن 2 پولیه ؟
ممنون میشم سریع پاسخ بدین
سلامنقل قول:
با برنامه insta profile downlader می تونید عکس پروفایل رو تو سایز اصلی سیو کرد.
سلامنقل قول:
یه محض ورود به این برنامه شما باید توش ثبت نام کنید به غیر از دوتا کادر آخری که مربوط به وارد کردن مشخصات پیج اینستاگرام هست بقیه کادرها باید مشخصات واسه ثبت نام قرار بدید ...
سلامنقل قول:
من ورژن 1 این برنامه رو نصب کردم . وقتی برنامه رو باز می کنم اصلا جایی برای ثبت نام نیست و فقط دو کادر برای لاگ این کردن در اینستاگرام هست . وقتی هم که مشخصات اینستاگرام رو وارد می کنم هیچ اتفاقی نمیفته و کلیدهای آپلود عکس هم فعال نیستن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی وقت ها که برنامه رو باز می کنم به اینصورت هست و هیچ اتفاقی نمیفته :
فکر کردم شاید چون ورژن 1 هست درست کار نمی کنه برای همین یکبار ورژن 1 رو آناینستال کردم و وارد سایت شدم نسخه 32 بیت ویندوز رو دانلود کردم ولی موقع نصب ارور داد .
سلام خب بهتره ورژن آخرش رو دانلود کنید ...
سلامنقل قول:
از خود سایت آخرین ورژن نسخه ویندوز 32 بیت رو دانلود کردم ولی موقع نصب این ارور رو میده :
توی پوشه Document ویندوز قرارش بدید و به صورت Run as Adminstarator اجراش کنید ( روش کلیک راست کرده و گزینه Run as ... رو انتخاب کنید )
اگه بازم کار نکرد فایروال رو غیر فعال کنید در غیر اینصورت مشکل میتونه از ویندوز xp باشه که نصب کردید چون اکثر برنامه ها با ویندوز xp مشکل دارن ...
منظورتون پوشه Documents and settings هست ؟نقل قول:
توی خود سایت پی سی ورلد سرچ کردم ، یک برنامه هست بنام Grids for Instagram 3.2.2 :
نظرتون در مورد این برنامه چیه ؟ قایل اطمینان هست ؟
این برنامه هم برنامه خوبیه و مشکل نداره ..
منظور من پوشه Documents هست ...
سلام
با سایت اینستاگرام یعنی instagram.com که وارد میشم و میخوام اخرین عکس ها و مطالب دوستانم رو چک کنم یا وارد پیجشون میشم معمولا 10-15 تا عکس که نشون میده پایین صفحه میره رو حالت loading more و هر چند دقیقه ای هم که صبر کنیم بقیه عکس ها لود نمیشه و تو همون حالت می مونه
با قندشکن و مرورگرهای مختلف هم امتحان کردم این مشکل حل نشد
راه حل چیه؟
یا یک سایت و نرم افزار جانبی برای چک کردن اخرین پست های فالووینگ ها اینستاگرام در کامپیوتر معرفی کنید
سلامنقل قول:
در درایوی که ویندوز ریخته شده این دو پوشه هست و در پوشه ویندوز هم پوشه ای بنام Documents نیست :
حالا که شما این برنامه دوم رو تایید می کنی همین رو امتحان می کنم
چه ویندوزی؟نقل قول:
سلام دوستان آیا راهی هست که به غیر از بازار بشه برنامه ی اینستاگرام رو آپدیت کرد؟ الان تو گوگل پلی من نمیاد این برنامه و نمیدونم چرا اصلا خود برنامه رو نمیشه از اونجا آپدیت کرد. متاسفانه تجربه وحشتناکی با بازار داشتم هفته قبل و مجبور شدم بعد از آپدیت یکی از برنامه ها گوشی رو کلا ریست فکتوری کنم.
مرسی
دیتای گوگل پلی رو پاک کنید بعدش با یه ایپی غیر ایران واردش بشید میتونید اپ هایی که قبلا براتون نمیومد رو دانلود کنیدنقل قول:
هر دفعه با ایپی ایران برید باید اینکارو دوباره بکنید
راهی نیست رفقا؟نقل قول:
ویندوز اکس پی سرویس پک 3نقل قول:
برنامه Grids رو هم نصب کردم ولی ایندفعه وقتی برنامه رو اجراش می کنم همون اروری که در پست قبلی گذاشتم میاد و برنامه اجرا نمیشه .نقل قول:
دوستان امروز هر کاری می کنم در اینستاگرام کامنت بگذارم نمیشه ، بنظر شما ایراد از کجاست ؟
( در ضمن یک نکته رو بگم ، همیشه وقتی وارد فیس بوک میشم آی پی پراکسی رو در قسمت خود فایرفاکس وارد می کنم و بدون استفاده از فی شکن وارد فیس بوک میشم اما الان چند روزه که به هیچ وجه از طریق پراکسی فایرفاکس فیس بوک باز نمیشه و فقط با فی لشکن باز میشه . حالا نمی دونم مربوط به مخابرات هست یا نه . این رو برای این گفتم شاید مشکل کامنت گذاشتن در اینستاگرام هم مربوط به مشکل این چند روزه باشه )
سلام. یه مشکل دارم اونم اینکه تو سرچ هشگ هایی که استفاده کردم نمیاره. دلیلش چیه؟
اینستاگرام در آپدیت جدید امکان فیلترکردن اتوماتیک کلمات توهین آمیز در کامنتها را فراهم کرد.
هر کاربر خودش میتواند کلماتی که از نظرش توهینآمیز است را مشخص کند
دوستان قسمت activity رو چطور میشه پاک کنیم ؟؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
سلام راهی هست که بشه از طریق دایرکت ویدیوهایی که تو گوشی داریم رو بفرستیم؟ نه اینکه ضبط کنیم/همینطور راهی هست که بشه عکسهایی که از طریق دایرکت فرستاده میشن ذخیره کرد،چون زوم نمیشن سایز اصلی هم نیست،کراپ میشه
تاپیک خوابیده گویا...:n41:نقل قول:
-:n41:
سلام ، من پسورد اینستامو فراموش کردم و شماره تلفن نداده بودم ایمیلم یاهو داده بودم که پسوردش یادم نیست سوال های امنیتی رم یادم رفته ایمیل دومم ندادم چون فیسبوکم با همین ایمیل ساختم نمی تونم از این طریق وارد اینستام بشم، ممنون میشم اگه کسی راهی بلده بم بگه که چطوری اینستامو درست کنم
Sent from my E2333 using Tapatalk