اقا احسان منطقه خودتون راه افتاده یا مرکز شهر تست کردی ؟ چون دکل چهار راه ابادان داشتن تجهیزات میذاشتن :n01:نقل قول:
Printable View
اقا احسان منطقه خودتون راه افتاده یا مرکز شهر تست کردی ؟ چون دکل چهار راه ابادان داشتن تجهیزات میذاشتن :n01:نقل قول:
امروز یک عکس از bts ایرانسل نسل 3 کخ در تبریز کار کردیم براتون میزارم . تقریبا شبیه رایتل است با فرق این که rruها از مارک هوواوی 307 بوده و ماژول با رایتل یکی است.
خسته نباشن گذاشتن دقیقه 90 آپگرید کنن!نقل قول:
نه طرف فرودگاهنقل قول:
اول شهریور که قراره کامل ارائه بشه، کل مناطقی که الان ایرانسل انتن داره 3G راه میفته یا به تدریج؟
انگار واقعا جدی دارن تو بحث راه اندازی 3g کار میکنننقل قول:
الان محدوده امام و کشاورز قم هم آنتن تری جی داره:n02:
عکس بالا مربوط به دکل ایرانسل میباشد. پنل های کوچک پایین که به صورت دوتایی 120 درجه است مربوط به وایمکس و پنل سکتور بالا به همراه rru ها مربوط به 3g میباشد. rru همان پنل های سه تایی پشت سکتور میباشندکه وسطی کمی بزرگتر است . در پایین ماژول فرار میگیرد.
واقعا جالبه قاسم آباد تو مشهد یکی از پرت ترین نقاط شهر هست!کجا فعالش کردن!!!باز رایتل عقلش کشید جاهایی خوبی راه انداخت آزمایشیش رو!
جالبه تو محل ما رایتل بهتر جا افتاده تا ایرانسل و همراه اول. امروز رفتم پشت بام بزور وصل شد به اینترنت نسل دوم ایرانسل!!! اگر بخواد رو همون دکل ها و با همون سیگنال باشه بدرد نمیخوره ایرانسلنقل قول:
اینم تست سرعت الان :n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست با اسپید تست تا 5 مگ هم بالا رفت .بعد اومد پایین تو همون وضعیت موند
من تقریبا از یکماه پیش که هنوز ایرانسل وصل نشده بود نسل سوم همراه اول و پیدا میکردم تو گوشی اما بخاطر اختلافاتی که با وزیر ارتباطات داشته مجوز نگرفته. اونم بخاطر اینکه از کیسه مردم عقب نمونه بزودی راه میندازه. خداکنه لج و لج بازی نسل 4 راه بندازهنقل قول:
بستگی داره که آیا تو اون مناطق ایرانسل دکل هاشو به 3G مجهز کرده یا نه.نقل قول:
دقیقا من دیشب تنظیمات اینترنت ایرانسل رو اوکی کردم بعد دیتا رو فعال کردم بعد 1 دقیقه دیدم همون gprs وصل شده!قبلنا که از gprs استفاده میکردم(3،4سال پیش)فوقش به 10 ثانیه وصل میشد ولی الان بدتر شده!نقل قول:
همشهری منطقه شما هم بلاخره راه افتاد !؟؟:n09:نقل قول:
آره من هنوز باورم نمیشه تو منطقه ما هم ایرانسل 3g رو برقرار کرد .:n02:نقل قول:
بای بای رایتل :n18:
حرف های شما کاملا تایید می کنم. هر روز بدتر از دیروز!!نقل قول:
نقل قول:
من 600 تا هم سرعت گرفتم واسه چند ثانیه ولی انتن ضعیفه همش دو خط بیشتر ندارم
حالا میخوام با کامپیوتر تستش کنم این برنامه pc suite بازیش گرفته :دی
این خبر رو بخونید، فکر نکنم همراه اول به این زودیا بیاره!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مردم برای ۳G صف نکشیدهاند!
پس از اعطای مجوز ۳G به ایرانسل، مخابرات مخالفت خود را با شرطهایی که وزارت ارتباطات در قبال اعطای مجوز نسل سه گذاشته، اعلام نمود. به گزارش دنیای اقتصاد، سخنگوی شرکت مخابرات اظهار کرد: تکنولوژی دستوری نیست و به صورت تدریجی گسترش مییابد. مردم برای ۳G صف نکشیدهاند و گسترش ۳G هم به صورت تدریجی خواهد بود.
داوود زارعیان در خصوص زمان دریافت مجوز نسل سه توسط همراه اول خبر داد که در حال حاضر در این رابطه با وزارت ارتباطات در حال مذاکره هستند. هم اکنون ۶۰ درصد مشترکان تلفن همراه را همراه اولیها تشکیل میدهند که به خدمات ۳G نیز دسترسی ندارند. به اعتقاد وی، ۳G طرفدار زیادی ندارد چرا که اپراتور سوم (رایتل) در این مدت نتوانسته مشترکان زیادی داشته باشد.
من که این خبر خوندم احساس کردم داره بهم بی احترامی میکنه، من مشترک همراه اولم از قبل از بی احترامی که به کاربراش میکرد تاراحت بودم و الان به حد اعلا رسوندن...
من یکی که تو فکر رفتن از همراه اولم پولی هم که بخاطر سیم کارت 5تومنی 500تومن کشیدی بالا تو گلوت گیر کنه خفه شی!
منم تعجب کردم مَردک میگه استقبال نشد از نسل سوم!!!! اخه یکی نیست بگه با اون کیفیت و انتن دهی و قیمت بالا سرعت پایین همینم از سرتون زیاده!!! اتفاقا منم شاید خط ثابت همراه اول رد کنم بره وقتی ارتقا نمیدن!!!!نقل قول:
کلا مخابرات خیلی مغرور شده هم تو بخش ADSL هم تو بخش همراه آخرنقل قول:
ببینید من کی گفتم این مخابرات بخواد با این وضعیت پیش بره با کله میخوره زمین تو ADSL که ان شالله داره کله پا میشه تو شهر ما آمار داره به سمت شرکت PAP داره میره الان حدود 65درصد شهر ما ADSL از PAP دارن درحالیکه میانگین کشور 50 به 50 هست
شما مشهد زندگی میکنید؟کدوم منظقه؟نقل قول:
بجنورد کلا دیگه پیدا نکردم
همین انتن معمول گی هم ضعیف شده
Sent from my iPhone 2G using tapatalk
الان باید مصرف ازاد استفاده کرد یا میشه تعرفه خرید؟؟
Sent from my iPad using Tapatalk
اون اوایل که رایتل اومده بود، یه نقشه تو سایتش داشت که نشون میداد کدوم شهر ها آنتن دارن و کدوم شهر ها ندارن.
.
می خوام بدونم از کجا میتونم بفهمم محل زندگیم داره یا نداره؟
.
راستی اینجا کسی نیست محل زندگیش یا محل کارش سمت رباط کریم، بهارستان یا حتی اسلام شهر باشه؟
ممنون
نقل قول:منم سیمکارت اولم همراه اوله و حدود ۱۰ ساله که دارمش ولی از صبح که نسل سه ایرانسل راه افتاده سیمکارت رو در اوردم و یه ایرانسل انداختم رو گوشی اصلیمنقل قول:
مردشور همراه اول رو ببرن که فکر میکنه مردم منتظر مسخره بازیاش می مونن
امیدوار وزارت رو شرایطش پافشاری کننه ببینم بعد از یک ماه که استقبال مردم از ایرانسل رو دید به غلط کردن میافته
Sent from my iPad using Tapatalk
تست سرعت 3G ایرانسل (سرعتها برحسب کیلوبایت در ثانیه می باشد)[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست عزیز من تهران هستم. کلان شهر ها بخاطر تراکم جمعیت و بی مسیولیتی شرکتها و اضافه نکردن پوشش این مشکل و دارن.نقل قول:
این تعرفه gprs جدید که 5 گیگ ۲۰ تومن هست همون 3g هست؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
آره میگن قراره برای 3G اضافه بشه ولی کاملتر میشه قطعاًنقل قول:
کسی تا حالا بسته گرفته؟ پهنای باند فعلا ازاده؟نقل قول:
فقط همین دو تعرفه هست؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
تا چند روز پیش 20گیگ یک ماهه هم داشت 4تا بسته بود کردنش 2تا بسته
پهنای باند بستگی مستقیم به شرایط سیگنال دهی شما در منطقه تون داره در شرایط خوبتا3مگ و در شرایط عالی تا 7مگ هم می تونید پهنای باند داشته باشید
دوست عزیز نسل سه ایرانسل هنوز در مرحله آزمایشی هست، احتمالا از شهریور که به صورت رسمی شروع میشه نقشه تو سایت بزارننقل قول:
اگه همراه اول الان هم انحصار بازار را در دست داشت سیمکارتش را هنوز یک میلیون تومن میفروخت کلاهی که مخابرات اون زمان سر ملت غیور گذاشت هیچوقت فراموش نمیشه تف بر هر چه دزدهنقل قول:
به قول دوستمون یادتون نره سیم کارتهای 1میلیون 200هزارتومنی کد 2 همین همراه اول رو... اگه ایرانسل تا حالا وارد نشده بود عمرااا قیمت سیم کارتهاشو پایین میاورد..
یادتونه که کد 2مثلا بود 1میلیون 200 کد 3بود 1میلیون... انگار مثلاً هر چی کد شماره کمتر باشه امکاناتش بیشتره... چه پولهایی به جیب زد سر همین کد که ساخته خود همراه اول هم بود برای سود هر چه بیشتر... ما چقدر ساده بودیم دهه 70....
اینم تست من (اهواز ) پینگ جالب نبود البته انتن خیلی بالا پایین میشد . تو ماشین بودم سرعت تا 400 هم رفت منتها از منطقه 3G خارج شدم شد این ! اهواز اکثر مناطقش به طور خیلی ملموسی راه افتاده . بالاشهر فول انتن میداد :n02: درصد باتری داشته باشین :n08:راستی الان از کدوم بسته ها میشه خرید ؟ بسته های قدیم یا جدید ؟ بسته های قدیم هم برای 3G هست ؟!
نقل قول:
بله بسته های قدیمی هم قابل استفاده برای 3g هست بسته های جدید هم که با ستاره555ستاره2ستاره5مربع
پینگ ایرانسل از های وب هم بهتره
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
...........حذف