salm mikham ad list dostamo bebinam emkanesh hast?
Printable View
salm mikham ad list dostamo bebinam emkanesh hast?
سلام. یه سؤال
اگه یه ID رو ignore کنیم طرف متوجه میشه؟
چه طور میتونیم آی دی یکیو از اسم مستعارش بفهمیم
پروفایلشم چیزی نداره
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
سایتی که بشه آی دی اشخاص رو ازش پیدا کرد هست؟
سلام
چند وقتی هست یاهوی من زیاد هنگ میکنه.گاهی هم پیغامهای من یا طرف مقابل رو نشون نمیده و صفحه سفید هست
چکار کنم درست شه؟
تو یاهو برای کسی تو ادد لیستم پیام میفرستم جواب نمیده، از کجا بدونم ایگنور شدم یا نه؟
pa chera ulr ke dadi baz nemishe
vali afarin be to
سلام
یکی یک لینک برام فرستاد که وقتی اجرا کردم سیستمم تروجانی شد و وقتی اوکی کردم تروجان رو فقط اون آیدی که همون موقع باهاش لاگین کردم خراب شد ، یعنی وقتی میرم توی مسنجر فقط آنلاین ها هست و دیگه اوطوری نیست که بزنه 147/14 تا آنلاینه و فقط میزنه 14 . اما همه توی آدرس بوک هستن
باید چی کار کنم به حالت قبل برگرده ؟
با سلام
معذرت که این سوالم رو در این پست میدم
مشکل من اینه که چپ و راست از سایتهای مختلف برام ایمیل میاد
اگر ده روز به ایمیلم سر نزنم پنجاه شصت تا میاد و مجبورم همه رو پاک کنم
بعضی مواقع پیش میاد که ایمیلم را ناخواسته قاطی اوناست پاک میکنم
چطور میتونم از شر ایمیلهای ناخواسته خلاص بشم و اونا رو بتونم بلوک کنم با توجه به اینکه یکی دو تا نیست و از سایتهای مختلف هستش
سلامنقل قول:
تو لینک های زیر بگرد به احتمال زیاد حل میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam man dakhele yahoo masenger dar hale chat ba yeki az dostanam man ono bastam alan na to face book na jaye dige ba idie khodam nist ye rahnami befarmayid mamnon?
سلا م خدمت همه دوستانمون می خواستم بدونم چطور میشه فهمید که شخصی با چه id از یاهو مسنجر استفاده کرده ؟ ک
سلام
چه جوری میشه تمام عکس هایی رو که تا حالا تو یاهو مسنجرم گذاشتیم رو حذفش کنم ؟؟
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
منظورم اینه که چطوری میشه آرشیو عکس های یاهو مسنجرو حذف کرد
لطفا هرکی میتونه راهنماییم کنه.. منتظرم
من زیاد اشنایی به این سایت ندارم لطفا هر کی پیام منو خوند و راه حلشو میدونه واسه پیغام بزاره
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
چه جوری میشه تمام عکس هایی رو که تا حالا تو یاهو مسنجرم گذاشتیم رو حذفش کنم ؟؟
موقعی که عکس رو میخوای انتخاب کنی تو همون صفحه یه دکمه delete داره برای پاک کردنش.نقل قول:
یه سوالی وقتی یه نفری رو ایگنور می کنیم برای طرف پیام میفرسته ک ایگنور شده توسط فلانی
نــه! هیچی نمیاد!نقل قول:
تغییر دادن مرورگر در یاهو مسنجر یا تغییر مرورگر پیش فرض ياهو مسنجر
به آدرس زیر بروید:
Start -> Set Program Access and Default -> Custom -> Choose a default Web browser
و یکی از مرورگرهای Mozilla Firefox,Opera,InternetExplorer,… رو انتخاب کنید.
یا
برای پیش فرض کردن مرورگر فایرفاکس در یاهو مسنجر:
Tools > Options > Advanced (tab) > System Defaults
اینجا باید روی دکمه Check Now کلیک کنید. بهتون پیغام میده:
?Firefix is not currently as your default browser. Would you like to make it your default browser
روی Yes و بعد OK کلیک کنید.
آیا سایت یا وبلاگی رو سراغ دارید که بشه توش بوتر های یاهو رو دانلود کرد...بوتر هایی که واقعا کار کنه.
ممنون
سلام...برنامه ای هست تو باهو 11و10 که بشه آیدی رو بدون اطلاع طرف در لیستش اضافه کرد؟
همچنین آیدی که بلاک شده..راهی هست از لیست در آوردش؟
سلام. می خواستم بدونم که چطور میشه در آی دی متنی رو که share شده، بر داشت؟ اونی که اون بالا می نویسیم نه ها، اونی رو که وقتی روی عکس کنار آی دی کلیک می کنیم میاد می گم.
ممنون.
سلام
من چطور می تونم اسم خودم رو حین چت عوض کنم.
یعنی قبلا یک نفر رو اد کردم و هر وقت بهش یام میدم تو مسنجرش من رو با اسم hasn می بینه
ولی حالا میخام که از این به بعد من رو با اسم ali موقع چت کردن ببینه.
منطورم تو اون صفحه pm هستش.
محتوای مخفی: نقل قول
با سلام خدمت کلیه دوستان
این تاپیک فقط برای آموزش، نکات، ترفندهای یاهو مسنجره... برای به اشتراک گذاشتن چیزهای که در مورد برنامه پیام رسان یاهو میدانیم . علت عمده اینکه هم سوالات شما مغفول مونده اینه که چون در جای صحیح نبوده کسی اونها رو ندیده. برای سوال در مورد ندانستهها و اشکالات میبایست به تاپیک زیر بریم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] P30World Forums > اینترنت / طراحی وب / برنامه نویسی > اینترنت و شبکه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس های گفتگوی آنلاین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ب همگی دوستان من چندوقتی ک میبینم توی یاهو وقتی واردش میشم زودی یه دون پیام تبلیقاتی میاد
چه جوری منم می تونم اینکار رو بکنم
2.چه جوری می تونم توی چت روم یک مطلب رو به صورت مداوم بدون کپی پیست کردن با بازه زمانی مشخص بفرستم لطفا کمکم کنین
3.یه سوال دیگه من چه جوری میتونم با یه برنامه ای به اونایی ک ای میل یاهو دارن پیام تبلیقاتی بفرستم؟
سلام ..
من یه آی دی Rogers داشتم که امروز ظهر هرکار کردم لاگین نشد ! :41:
تو ایمیلمم نمی رفت ! میگفت کنسل شده و از این حرفا ! :41:بعد از همون مراحلی که داده بود یه آی دی ساختم و ایمیل های راجرزمو به اون فرستاد ولی متاسفانه ادلیست هام ب ایمیل جدیدم ارسال نشد !:41:
کسی میدونه چجوری ادلیست هامو برگردونم ؟ یعنی از همون راجرزی که نابود شد ، به این ایمیل جدیدم بر گردونم ! :41:
سپاس ! :41:
خودم فهمیدم ..نقل قول:
رفتم تو ایمیل جدیدم ، تو قسمت Conversation ، اونجا با هرکی که چت کرده بودم با آی دی راجرزم ، آی دیش بود + متن ها .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و خسته نباشید
یه سوال داشتم از خدمتتون
میخاستم بدونم اگه از طریق یاهو مسنجر وب بدیم میشه بازم ببینیمشون
با درود
دوستان من زمانی که می خوام مسنجر ویرایش تازه ی یاهو رو نصب کنم این ایراد رو ازم می گیره و نمی زاره نصب کنم:
باید چکار کنم؟
با سپاس
شما یاهوی قبلیت رو پاک کردی ؟نقل قول:
---------- Post added at 07:59 AM ---------- Previous post was at 07:57 AM ----------
یعنی چه جوری ؟ واضح تر بگیننقل قول:
نقل قول:
آره پاکش کردم. در واقع یاهوی تازه نصب می شه ولی زمانی که می خواد اجرا بشه چنین ایرادی می گیره
سلام اساطيد
آموزش کنفرانس در ياهو مسنجر؟به صورت ويدئو نه! همين معمولي نوشتاري با voice.
لطفا كمك كنيد مرسي
نقل قول:
سلام..
از داخل Addlist تعداد افرادی که میخواین به اتاق کنفرانس دعوت کنید رو انتخاب کنید( با نگه داشتن کلید کنترل و انتخاب ) بعد راست کلیک کنید روشون و گزینه ی More action رو بزنین و Invite to a conference رو بزنین و دکمه ی Invite رو بزنین.
همه باید درخواست شمارو قبول کنن و به راحتی اتاق تشکیل میشه.
با آرزوی بهترینها..
ترفند همیشه on بودن در yahoo mesenger 11.5 رو توضیح بدید
کسی میدونه چه جوری میشه قسمت recent activity روی توی قسمت آپشن یاهو میل پاک کرد؟
یعنی اگه وصل نبودین هم کانکت نشون بده ؟نقل قول:
نقل قول:
با سلام
من این روشو انجام دادم جواب نگرفتم
ایا راهی به جز این هم هست
کمک کنید ؟
آبي كردن Status
خوب دوستان امروز ميخوام يه چی ديگه بگم ...حتما ديدين بعضی ها تو ياهو مسنجر Status خودشونو بصورت لينک مانند ميکنند و رنگش هم آبی ميشه اين مراحلی که ميگم رو انجام بدين :
ابتدا در Status خود هرچی که ميخوايد بنويسيد رو تایپ کنيد سپس يک فاصله بعد دکمه Alt را گرفته و ۰۱۶۰ را تایپ کرده و Alt را رها کنيد و يک / بگذاريد
نکته : وقتی Alt را گرفته و ۰۱۶۰ را تایپ ميکنيد بايد بعد از رها کردن Alt حرف (ی) ظاهر شود و بدون فاصله / را تایپ کنيد
ببخشید من نمی تونم همزمان آلت زا بگیرو و عدد یک را تایپ کنم!! نمی نویسد!!
میشه بگید باید چیکار کنم؟؟
این آدرس وبمه اگه میشه جواب بدید!
سلام دوستان کسی هست که بدونه چطور میشه تو یاهو مسنجر 11.5 فایل های چت صوتی که قبلا داشتیم و پیدا کنیم و دوباره گوش کنیم؟ در قسمت conversation history نشون میده که مثلا شما 3 دقیقه چت صوتی داشتید اما نمی شه مثل textکه قابل خوندن اینو play کرد و باز گوش کرد. ممنون میشم راهنمایی کنید:sq_8:
مشکل حل شد
هر چی زدم نشد که نشد . لطفا سرکار نذاریدنقل قول:
سلام، کسی شما رو سرکار نذاشته، پستی که ازش نقل قول کردید مربوط به 6 سال پیشه! و از اونموقع چندین ورژن جدید یاهو اومده که خیلی از ترفندهای ورژنهای قبلی روشون کار نمیکنه...نقل قول:
دوستان مجدد یادآوری کنم، این تاپیک مقالات و ترفندها برای یاهو است و در اون فقط آموزشهاتون رو قرار بدید...
برای درخواست راهنمایی و مشکلات به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید و اونجا سوالهاتون رو بپرسید...