با اپدیت 1.4 ریلودد بازی هم مشکل stop working من موقع لود کردن سیو حل نشد مجبور شدم بی خیال سیوم بشم بازی دوباره از اول برم
امیدوارم سر نسخه بعدی اساسین کرید یوبی سافت دیگه مثل اساسین یونیتی گند نزنه:n21:
Printable View
با اپدیت 1.4 ریلودد بازی هم مشکل stop working من موقع لود کردن سیو حل نشد مجبور شدم بی خیال سیوم بشم بازی دوباره از اول برم
امیدوارم سر نسخه بعدی اساسین کرید یوبی سافت دیگه مثل اساسین یونیتی گند نزنه:n21:
دوستان اگه کسی احیانا پک 1.4 رو امتحان کرد، لطفا در مورد حل شدن مشکل افت فریم توضیح بده، من یه سری مطالب خوندم که این پک هم باعث ایجاد یه سری مشکلات شده ولی البته بیشتر در مورد کارتهای SLI و Cross مشکل ذکر شده بود. به هر حال اگه مشکل فریم ریت با این پک حل میشه لطفا یه ندا بدین دانلود کنیم.
ممنون
سلام ازاین جا میتونید بپرسید که همه نوع ابدیتو برادانلودگذاشته وتوضیح دادهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من آپدیت 1.4 و نصب کردم دیگه از همون اول بازی وقتی اجرایش می کنم stop working میده و میپره بیرون. چاره چیست؟
اپدیت ۱.۴ داری نصب میکنی وقتی نصبش تمام شد اون تیک patch.bat بردار با همون کرک که با اپدیت بازی ارایه شده بازی اجرا کننقل قول:
اساسین یونیتی روی 62 درصد تمام کردم و متاسفانه بخاطر ارور stop working که سر بعضی ماموریت های جانبی بازی داد نتوستم همرو تمام کنم و بازی از سیستم پاک کردم
حیف بازی با این گرافیک خفن و داستان قشنگی که داشت اینهمه باگ های مسخره بازی خراب کرد:n21:
باید به یوبی سافت جایزه زرشک طلایی داد بخاطر باگهای بی شمار این بازی که با این همه اپدیت کردن هم اخر باگ ها و ارورهای مسخرش از بین نرفت :n34:
الان کار از کار گذشته و تیک پچ و برنداشته آپدیت کردم، راه حلی به نظرتون میاد؟ دوباره باید آپدیت کنم یا نصب؟نقل قول:
یک بار بازی از اول نصب کن فقط اپدیت 1.4 بریز با کرکش (تیک patch.bat فقط بردار)نقل قول:
بازی اجرا کن
مراحل داستانی بازی من 2بار که بازی تمام کردم با این روش stop working نداد( مراحل جانبی این ارور میده)
الان مشکل جدید پیش اومد! بازی و که میخوام از اول نصب کنم ارور "Decompression failed with error code -11" میده و نصب نمیشه. میتونید راهنمایی کنید؟نقل قول:
مشکل من حل شد بالاخره! ارور قبلی هم راه حلش این بود که باید تو درایو c نصبش می کردم. بازی و دوباره نصب کردم با آپدیت 1.4 و اجرا شد و از سیو قبلی هم اورد. باز هم سپاسنقل قول:
دوستان یک خبر جدید...هکر های زرنگ تونستند متوجه بشن کع نسخه ی بعدی اساسینس کرید چیه
نسخه ی بعدی در زمان ویکتوریای قرن 19 هستش و اسمش هست assassin's creed victory
یوبیسافت هم در این باره ابراز تاسف کرده و اطلاعات بیشتر در گیمفا...
عکسای بازی که خیلی قشنگن دل ادمو میبرن امیدوارم مثه unity نشه...در هر صورت من که فن بوی همه ی assassin's creed هام....حتی یونیتی هن دوست داشتم از داستان پردازی قشنگش تا گرافیکش
فقط اگه این باگها رو نداشت عالی میشدش که با اپدیت 1.4 کلی هاشو بر طرف کرد...
در ضمن خبر بالا از سوی یوبی سافت تایید شده کلا بازی assassin's creed victory مثه 3 شده
در ضمن بازی تو لندن و هنوز بازم متاسفانه ماشین اختراع نشده ولی ایستگاه قطار هست...لباسشم شبیه ادوارد با رنگ سیاهه...من دیگه همه چیو گفتم برین گیمفا ببینین D;
زدی به کاهدون :n08::n08::n08::n08:نقل قول:
این مطلبه 1ماهه پیشه باور کن برو تو بخش جدید ترین اخبار بازی هایه رایانه ای خیلی وقته این مطلب گفته شده الان که دیگه داره gta میادکسی اینوبازی نمیکنه والا gta روبچسب این بازیا اشغالن
عجب هکر های با هوشی!!!!نقل قول:
هنر کردن واقعا!!
این مطلب مال خیلی وقت پیشه!
بنا به زایه شدن بنده درخواستم اینه که پست بالا پاک بشه
جالبه خبرش برای امروزه.....
mil bombase=هزار لعنت
امید تو که همین یه ماه پیش فن unity و rogue بودی چیشد یهو 180 درچه تغییر کردی...(اینه شدی)
الان هم میگی اشغاله؟!!؟!؟!!!جالبه واقعا....در ضمن gta سیستم بالایی میخواست ما همین بزور با very high 37 فریم (shadow هم high بود) رفتیم (انتی الایسینگ همfxaa بود).....واچ داگزم همینطور به زور رفتیم اینو دیگه چه غلطی باید بکنم:-C؟؟؟ بد بخت شدیم رفت....حالا هی بگو gta v عشقه...با اون اون سیستم شاخش....کله ی ادمو میکنه اگه زیر واچ داگز باشه...اسممو تغییر میدم:پوریا مو قشنگ
از ما گفتن بود....
بنا به زایه شدن بنده درخواستم اینه که پست بالا پاک بشه
جالبه خبرش برای امروزه.....
mil bombase=هزار لعنت
امید تو که همین یه ماه پیش فن unity و rogue بودی چیشد یهو 180 درچه تغییر کردی...(اینه شدی)
الان هم میگی اشغاله؟!!؟!؟!!!جالبه واقعا....در ضمن gta سیستم بالایی میخواست ما همین بزور با very high 37 فریم (shadow هم high بود) رفتیم (انتی الایسینگ همfxaa بود).....واچ داگزم همینطور به زور رفتیم اینو دیگه چه غلطی باید بکنم:-C؟؟؟ بد بخت شدیم رفت....حالا هی بگو gta v عشقه...با اون اون سیستم شاخش....کله ی ادمو میکنه اگه زیر واچ داگز باشه...اسممو تغییر میدم:پوریا مو قشنگ
از ما گفتن بود....
وقتی بازیه gta هست اساسینس کیلو چنده درضمن gta سیستم بالایی نمیخواد چون به گفته راکستار بازی خیلی بهینست درضمن اساسینس یونیتی از 50000هزارمدل گرافیکی طراحی شده بود ودایرکس 11 کارت گرافیک هایه امروزی فقط 10000هزارتامدل طراحی میتونن بکونن که یوبی رفت کوچه بازاری باهم قاطیش کرد وبازی درسته زیبا بود ولی باگ ولگ هایه بچه گانه داشت یا واچ داگز که یه بازیه بهینه نشده بود ولی مثل یونیتی گند نزده بودنش ولی gta میدونی چند وقته قراره بوده بیاد تازه شرکتش راکستاره ها هرسیستمی بده بیرون از این مانی سافت بهتر میده بیرون زنده باد راکستارگیم لعنت به هرچی شرکت پول به جیب زنه غیرمعتبره فقط راکستارواکتیویژن همینو بسنقل قول:
وقتی ps3 بازیه gta رو بابهترین گرافیک اجرامیکنه یا ps4 تو رزولوشن 1080 اجرامیکنه شما چه انتظاری داری ؟از سیستمه مورد نیازش... تازه تریلرهاش هم تخیلی وخیالی نیستن ماکه از راکستار بدندیدیم ولی همش ازیوبی بددیدیم اصلا gta همون gاولش به کل اون شرکت پول پرست 1ماه 1ماه بازی جدید میده بیرون میارزه
درضمن gta قبلی برا 2009 و2010بود الان 4الا5سال گذشته هرسیستمی بده حقشه وبازیش هیچ وقت از پا نمی افته
ولی یوبی هرروز بازی با سیستم هایه عجیب میده بیرون وخسته کننده میشن بعداز 3ساعت ولی gta ساعتم 48بشینی دست وردارنیستی
ودراخر فقط یه خوبی داشت بازیه اساسینس یونیتی که وقتی دیدم سیستمم یه همچین بازیه سنگین وخراب وبهینه نشده زیر صفر...رو اجرا میکنه متمعن شدم تمام بازی هایه روز رو با رزولوشن 1600و1200 میتونم اجراکنم gta که عددی نیست سیستمم تو اسنایپرالیت3 250فریم میداد والا
اونجوری هم که معلومه نسخه بعدیه اساسینس یه سیستم 10ملیونی و20ملیونی میخوادتا 30فریم بده بیرون چون باسیستم الان 1فریم هم نمیگریم
سلام. توی چند تا از صفحه ها در باره ارور stop working نوشته بودند . چی هست ؟
ضمنا در رابطه بازی واقعا متریال های عالی و واقعی استفاده کردند . اصلا با نسخه های قبلی به خصوصblack flag فرق می کرد (خیلی بد بود و نصفه ولش کردم) . فعلا که بازی رو دستش ندیدم . همه چیزش عالی و تکه . البته باید far cry4 رو هم نصب کنم . فعلا که از call of duty بهتر بوده .
البته دو جا برای من بازی یک استپ کوتاه داشت ولی دیگه ندیدمش . یک جا هم دو نفر داشتند افقی با هم صحبت می کردند :n31:
موقع بعضی از مراحل جانبی بازی ارور stop working میده دیگه نمیشه بازی اجرا کرد مثلن یک منطقه خاص از بازیه هر ماموریت جانبی از اون نقطه میرفتم این ارور میداد و اخرش هم نتونستم برمش و بازی سر ۶۲ درصد پاک کردم:n35:نقل قول:
بعضی وقتا هم موقع لود سیو این ارور میده که با اپدیت ۱.۴ یکم وضعیت بهتر شد
در کل خیلی حیف شد ای کاش اساسین یونیتی هم مثل فارکرای ۴ بازی بی باگی از اب در میومد
از من که به شدت با این stop working ها مبارزه کردم بشنوید که بازی حتما باید در درایو c نصب بشه، و فقط آپدیت 1.4 و اونهم بدون run patch و ریختن کرک کافیه
دوستان چه نسخه ای واسه دانلود و بازی کردن خوبه و بی دردسره (Reloaded , Gold Edition , Black Box و . . . . . . . . ) و از لحاظ آپدیتهاش یا نخواد یا آپدیتهاش باشه و آیا از لحاظ قشنگی و هیجان مثل Far Cry 4 هست و ارزش بازی کردن داره ؟
من از آی آر دی ل دانلود کردم و تا الان که اصلا موردی نداشت . از نسخه های قبلی خیلی سر هست (گرافیک)نقل قول:
من اونجایی که باید Bellec و بکشیم گیر کردم، هر چقدر e میزنم رد نمیشه مرحله . cheat engine و هم امتحان کردم ولی dll injection failure میزنه و بازی stop working میشه. فایروال و آنتی ویروس و هم غیر فعال کردم. حتی روی window mode هم امتحان کردم نشد. کسی راه حلی سیوی داره که من رد کنم اینجا رو؟
رزولوشن بیار روی پایین ترین حالت و روی ۴.۳ تصویر ست کن راحت ردش میکنینقل قول:
اینکار و هم کردم نمیشه. دیگه از این پایین تر نمیاد رزولوشن. راه حل دیگه ای هم هست؟نقل قول:
یعنی رزولوشن در پایین ترین حالت و تصویر ست شده روی ۴.۳نقل قول:
تمامی تنظیمات روی low بازم افاقه نکرد:n36:
من رو سیستم دوستم همین روش راحت اون مرحله رد کرد
سرچ میکنم اگه چیزی پیدا کردم میزارم
قسمت اول مبارزه و رد می کنم ولی قسمت دومش رد نمیشه . دیگه از این low تر هم نمیشه اورد. مرسی که دنبال راه حل هستید ، تو اینترنت راه حل cheat engine و پیشنهاد کرده بودند که اون هم جواب ندادنقل قول:
اگه مرحله اول دکمه E عمل میکنه تا اونجا که خاطرم هست در دفعات بعد باید همراه دکمه E کلیک سمت راست موس رو هم همراهش بزنی در بعضی صحنه ها تو اون مبارزه فقط زدن دکمه E برای دفاع کردن کفایت نمیکنهنقل قول:
نقل قول:
اگه سیو مربوط به نسخه ریلودد بازی داری
برام بفرست تو یاهو اگهID داری( ایدیم تو پروفایلم هست)
من بازی دوباره نصب کنم این مرحلش برات رد کنم
نمیدونم چرا برا تو جواب نداد:n35:
همین الان امتحان کردن کلیک راست موس هم جواب نمیده. هرچقدر e میزنم فایده نداره و بلیک هم ناجوانمردانه شمشیر و در قلب فرو میبره و می کشه :n03:نقل قول:
آقا رد شد بالاخره! با cheat engine 6.4 سرعت بازی و روی 0.2 کم کردم و خیلی راحت با زدن یکی دو تا e همه ی مبارزه رد شد!! قبلا با cheat engine نشد چون تو خود مرحله hac- speed و فعال می کردم و بازی stop working میداد ولی باید وقتی بازی اجرا میشد تو منوی اصلی چیت و فعال می کردم. واقعا ازت ممنونم که پیگیر بودینقل قول:
با این سیستم میشه بازی کرد؟نقل قول:
amd phenome IIx4 945
ram 4 ddr2
grafic 5850 twin frozer II
برای اجرای اساسین یونیتی حدافلش ۶ گیگ رم میخوادنقل قول:
تنظیمات گرافیک بازی بیار پایین تا حدی که بتونی روان اجراش کنینقل قول:
رمت هم برا اجرای بازی کمه- بازی سنگینیه سیستم قوی برا اجراش میخواد
تو اجرا مشکل دارم بی نهایت کنده خیلی کند .watch dog راحت اجرا شد اما اینو موندمنقل قول:
بازی واچ داگ مگه پایینه که سیستم می کشه. می گم عجیب غریب کنده خیلی عجیبنقل قول:
سلام..
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید..
توو نسخه بلک فلگ (تایپیک خودش رو پیدا نکردم) به جایی رسیدم که دیگه نمیتونم کشتی رو آپدیت کنم و تجهیزات جدید براش بخرم..
با اینکه هم پوول دارم و هم چوب و فلز و ... میشه راهنمایی کنید چه جوری میتونیم کشتیم رو بزرگتر کنم و تجهیزاتش رو ارتقا بدم؟؟؟:n28:
ممنون
سلام دوستان
آقا من با این سیستم روی بدترین تنظیمات هم لگ دارم ، سیستمم کافی نیست برای این بازی؟
CPU Intel Core i5 4690
Graphic GT 730 2GB
RAM 8GB
باید نقشه هارو پیدا کنی هر نقشه گج که پیدا میشه 1 قابیلت برات باز میشهنقل قول:
شما گرافیکتون ضعیفه وبدرد این بازی نمیخورهنقل قول:
ولی پردازنده ورمتون فوله برا بازی
شما یه کد تقلب دانلودکن اول بازی تمامیه امکانات کشتی و باتمامی قدرتاش بهت میده همون اول بازی وبازی که سیو میشه دیگه نیاز به کد تقلب ندارید دیگه قدرت کشتی ارتقاء پیداکرده :n02:این بازی رو تا اخرش روهم بری به هیچ جانمیرسه کشتیت..نقل قول:
تا اخر عمرت هم بشینی گنج براحتی پیدانمیشه
سلام
من توی بازی تا چند مرحله جلو رفتم ، دقیقا نمی دونم کدوم مرحله هستم ولی overal کل بازی رو می زنه 2% ، یعنی من تا 2% کل بازی رو جلو رفتم
ولی دیگه جلو تر نمی تونم برم و یهو بازی کرش میشه و می پره بیرون! :n03:
در ضمن نسخه ی بازی من Reaload هست و فقط آپدیت 1.4 رو نصب کردم,,,, حالا چه جوری این مشکل رو حل کنم ؟؟
مرسی خیلی زیاد:n16:
موقع نصب اپدیت ۱.۴ زمانی که نصبش تمام شد تیک patch.bat برداشتی؟نقل قول: