پارسال مثبت نبود کنکور 93 هم به صورت قطعی اعمال شده بود.نقل قول:
Printable View
پارسال مثبت نبود کنکور 93 هم به صورت قطعی اعمال شده بود.نقل قول:
دوستان اینم لطفا جواب بدید ممنون.نقل قول:
کسی لینک خرید کارت های اعتباری رو داره؟
فرقش چیه؟ مثبت منفی و ...نقل قول:
فرقش اینکه که دوسال قبل که مثبت بود بعد از کنکور دوتا نمره داشتیم یکی با اعمال 25 درصد نمره کتبی دیگری فقط نمره خود کنکور بود و سنجش هم اونی که بالاتر بود را اعمال میکرد (یعنی مثبت را)نقل قول:
اما الان منفی را هم اعمال میکند(یعنی نمره کتبی پایین تر ممکنه رتبه را در کنکور پایین بیاورد به اندازه 25 درصد)
دوستان من الان میخوام کنکور ثبت نام کنم،و میخوام هم در سراسری و هم پیام نور و آزاد شرکت کنم الان چطوری؟نمیشه که همزمان 2 تا کارت اعتباری رو خرید چکار کنم پس؟
بعد یه سوال دیگه،این وضعیت سوابق تحصیلی رو باید جی بزنم؟!من امسال چهارم هستم باید کدام گزینه رو بزنم؟!
کارت ها رو یکی یکی باید بخریدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این سایت کد سوابق تحصیلی تون رو دریافت کنید:n01:
میدونم باید از این سایت دریافت کنم منظورم این بود 2 تا گزینه داشت یکیش نوشته بود دیپلم سال 83 یکیش 84 منظورشون 93،94 هست؟نقل قول:
'نقل قول:
دیپلم 84 به بعد رو باید بزنید
منظورش دیپلم نظام قدیم هست یا نظام جدید
دوستان دانشگاه های افسری خوبن؟
جو شون چه جوریه؟
خوبه بریم ارتش؟
کلن اگه اطلاعاتی تو این ضمینه داریم بگید ممنون می شم.
اصلا خوب نیستن و جشونم خوب نیست. کارکردن توی سازمان های نظامی هم با روحیات همه سازگار نیست. بیخیال اینجور جاها بشین و درس بخونین تا دانشگاه های معملی قبول شین خیلی بهترهنقل قول:
سلام...
هر سال باید بگیم دریغ از پارسال ...
چند ماه دیگه کنکور هست و این تاپیک فقط 30 صفحه رفته جلو...
باز پارسال بهتر بود ... دو سال پیش که خیلی بهتر بود...
امیدوارم بچه ها در حال درس خوندن باشن که کم سر میزنن به سایت...:n01:
شماره سریال کنکور زبان از کجا باید بگیرم ؟
سلام کسی هست در مورد کنکور انسانی رشته حقوق راهنماییم کنه؟
من مهندسم و 82 فارغ التحصیل شدم وقت کمی دارم میخوام پیام نور اطراف اصفهان حقوق قبول شم میخوام در مورد رتبه و تراز و رتبه علمی و ...که لازمه تا قبول شم بدونم و اینکه با وقت کمی که برا کنکور 94 دارم چه درسایی را سرمایه گذاری کنم و چه درسایی را رها کنم؟
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش با اشاره به اینکه به دنبال ایجاد فرایندی برای اصلاح سوابق تحصیلی هستیم، گفت: پیشنهاد دادهایم با توجه به اینکه در حال حاضر سه سال سابقه تحصیلی برای دانشآموزان لحاظ میشود، تاثیر سوابق تحصیلی دروس پیشدانشگاهی افزایش یابد.علی زرافشان در گفتوگو با ایلنا در پاسخ به این سوال که با توجه به حذف کنکور تا ۴ سال آینده و تاثیر سوابق تحصیلی، آیا قرار نیست؛ تجدیدنظری در روند برگزاری امتحانات نهایی شود، گفت: ما در جلساتی که در شورا داشتیم، پیشنهادمان این بوده که با توجه به اینکه در حال حاضر سه سال سابقه تحصیلی برای دانشآموزان لحاظ میشود، تاثیر سوابق تحصیلی دروس پیشدانشگاهی افزایش پیدا کند.سیستم تصحیح اوراق امتحانات نهایی تغییر میکندمعاون متوسطه آموزش و پرورش ادامه داد: نکته دوم؛ در ارتباط با شیوه تصحیح اوراق امتحانات نهایی است. ما در حال حاضر با استفاده از تجربیاتی که در آموزش و پرورش در حوزه آزمون تیمز و پرلز وجود دارد، در حال تولید نرمافزاری هستیم که با استفاده از سیستم کدگذاری بتوانیم؛ دقت تصحیح را افزایش دهیم.اصلاح «سوابق تحصیلی» امکان پذیر میشودزرافشان خاطرنشان کرد: نکته سوم؛ ایجاد فرصت برای اصلاح نمرات است. به طور مثال هر ساله کوچکترین و بزرگترین داوطلب را در کنکور داریم و آن داوطلب بزرگتر، سوابق تحصیلیاش را نداریم و یا اگر داریم؛ علاقهمند است که سوابقش اصلاح شود.وی در ادامه اضافه کرد: لذا ما در حال حاضر به دنبال ایجاد فرایندی برای اصلاح سوابق تحصیلی هستیم.افزایش ۱۰ درصدی سوابق تحصیلی در ۴ درس پیش دانشگاهیمعاون متوسطه آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مطابق قانون هر سال تاثیر سوابق تحصیلی باید افزایش پیدا کند، گفت: در قانون ذکر شده که در سال اول ۲۵ درصد تاثیر سوابق تحصیلی لحاظ شود و به تدریج سالهای آینده این درصد افزایش یابد. ما پیشنهادمان افزایش ۱۰ درصدی سوابق تحصیلی برای ۴ درس در دوره پیشدانشگاهی است.زرافشان در پاسخ به این سوال که این ۴ درس شامل چه دروس عمومی و تخصصی میشود، گفت: در دروس عمومی؛ زبان فارسی و علوم و معارف دینی، در دروس تخصصی در رشته ریاضی؛ دیفرانسیل و فیزیک، رشته تجربی؛ زیستشناسی و فیزیک و در رشته انسانی؛ عربی و ادبیات فارسی پیشنهاد شده است.
دوستان یه سوال ، طریقه کار با این کتابای جمع بندی چیه ؟
یعنی از همین عید دیگه کتاب آموزشا رو آدم بذاره کنار و اینارو بخونه(مثلا فیل شیمی) یا فعلا با منابع سابق بره و یک ماه آخر از اینا استفاده کنه ؟ یا وقتی سوالای کنکورو خواست زمان دار بزنه ، موقع رفع اشکال از همینا فقط استفاده کنه که سریع تره خوندنشون ؟
سلام
واسه کنکور انسانی
دفترچه سوالات دروس ریاضی و اقتصاد آیا جداست؟!
توی مقدمه همه کتابها طریقه استفادشون رو نوشته مخصوصا کتابهای جمع بندی مخصوصا جمع بندی شیمی.نقل قول:
جمع بندی هم زمان نداره هروقت هر درسی رو تموم کردی شروع کن جمع بندیش کن. البته نه اینکه تا اول خرداد صبر کنی و کلا 20 روز جمع بندی داشته باشی ! حداقل سعی کن نهایت از اواسط اردیبهشت جمع بندیو شروع کنی.
توکلی در گفتوگو با فارس خبر داد :
اعلام زمان دقیق برگزاری آزمون سراسری برای ۵ گروه آزمایشی
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه مهلت مجدد ثبتنام آزمون سراسری از فرداست، گفت: آزمون سراسری سال ۹۴ در ۵ گروه آزمایشی، روزهای ۲۱ و ۲۲ خرداد ۹۴ برگزار میشود.
حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس اظهار داشت: به منظور فراهم کردن تسهیلات بیشتر برای داوطلبان متقاضی ثبتنام و شرکت در آزمون سراسری سال 94 برای دورههای روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمهحضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و همچنین کدرشتههای تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی و دانشگاه فرهنگیان که در مهلت مقرر موفق به دریافت کد سوابق تحصیلی نشده از فردا یکشنبه 17 اسفندماه 93 منحصرا از طریق سایت سازمان سنجش آغاز میشود و در پایان روز چهارشنبه 20 اسفندماه پایان مییابد.
توکلی تصریح کرد: داوطلبان ضرورت دارد با توجه به اطلاعیه این سازمان درباره اعلام زمان مجدد برای ثبتنام، در صورت واجد شرایط بودن برای ثبتنام در آزمون سراسری سال 94 به شرح مندرج در اطلاعیه این سازمان که امروز بعدازظهر بر روی سایت سازمان قرار میگیرد و در نشریه پیک سنجش هجدهم اسفندماه نیز منتشر میشود نسبت به تکمیل تقاضانامه اینترنتی اقدام کنند.
وی اضافه کرد: آن دسته از داوطلبانی که قبلا در آزمون ثبتنام کردهاند فقط میتوانند با مراجعه به سایت سازمان و وارد کردن اطلاعات درخواستی، نسبت به مشاهده اطلاعات ثبتنامی و در صورت لزوم ویرایش اطلاعات خود بر اساس دستورالعمل بند الف اطلاعیه اقدام کنند. این دسته به هیچ وجه مجاز به ثبتنام مجدد نیستند.
توکلی گفت: آزمون سراسری سال 94 برای داوطلبان گروههای آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح پنج شنبه 21 خرداد ، گروه آزمایشی هنر در بعدازظهر پنج شنبه 21 خرداد، برای داوطلبان
گروه آزمایشی علوم تجربی صبح جمعه 22 خرداد و برای زبانهای خارجی بعدازظهر جمعه 22 خرداد 94 برگزار میشود.
انتهای پیام/
با سلام دوستان ، لطفا سریع تر جواب بدین ، ممنون میشم ، من دیپلمم ریاضیه اما دارم از گروه آزمایشی دیگه ای کنکور شرکت می کنم ، برای من پیامک اومده و گفته عنوان دیپلم شما با گروه آزمایشی تان مغایرت دارد و در صورت آگاهی شماره 1 رو به همون شماره پیامک کنم ، من شماره 1 رو براش فرستادم حالا سوالم اینجاست اگه پیامک رو نمیفرستادم آیا مشکلی پیش میومد؟! برام مهمه مرسی.
پ.ن : اینجا هم اشاره کرده بودین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مشکلی پیش نمیومد شما ثبت نام کردی رفته دیگه. سازمان مثلا نمیاد بگه که شما جواب ندادین و کنکورتون لغوه ! از کجا میدونه شما پیامک رو دیدین تا بهش جواب بدین؟؟
فکرت رو با این چیزها اشغال نکن سعی کن فضای ذهنت رو به تست زدن اختصاص بدی
ببخشید یه سوال ضایع من الان ثبتیدم اونوقت مثل قدیما کارت می دن بریم سرجلسه امتحان! چجوریه؟!
متوجه نشدم منظورتونو ؟؟؟نقل قول:
چندماه دیگه تو سایت سنجش کارت ها میاد ... اون رو پرینت میگیری میری کنکور میدینقل قول:
سلام دوستان
من کتاب تست سالهای قبل به همراه پاسخ های تشریحی رو میخوام واسه هر درس تهیه بکنم.
لطفا راهنمایی بکنین که چی بخرم.
مرسی
فقط تست های کنکور؟نقل قول:
اگه منظورتون تست های کنکور هم گاج داره هم کانون ،کتاب گاج دور دنیا در 4 ساعت یا 8 ساعتِ :D
اگه به تست های بیشتری نیاز داشتین انتشارات کانون یه کتاب هایی داره 30 دوره آزمون سراسری داخلشه (عمومی و تخصصی واسه هر رشته جداس) داخل این کتاب ها سی دی هم قرار داره تو اونم کلی سوال هست.
ولی اگه غیر از تست های کنکور میخواستین تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگین بهتر راهنماییتون میکنن دوستان
واسه تست های سال های گذشته سی دی هم وجود داره؟
اگه هوشمند باشه که چه بهتر یعنی قابلیت آزمون دادن و محاسبه نمره هم داشته باشه!
اکثر سی دی های آ»وزشی تست های سال های گذشته رو هم بررسی کردن. ولی اینکه صرفا تست سال های گذشته حل کنن من ندیدم.نقل قول:
دوستان برنامه سنجش کجاست ؟! هر جا میرم فقط مباحث آزمون اول رو زده . میخوام مباحث 3 تای دیگه رو هم بدونم .
کنکور ارشد ناپیوسته ازاد کی هست ؟ من ثبت نام کردم ولی نمیدونم زمان برگزاریش چه ماهیه .احیانا اگر کسی میدونه چه ماهی برگزار میشه اعلام کنه تا از نگرانی دربیام :n03:
حدود 10 خرداد دقیقشو نمیدونم شاید دو سه روز اینور اونورنقل قول:
اگه کتاب 6 سال کنکور کانون رو بگیرین یه سی دی داره همراهش هم میشه با سی دی ازمون داد هم سوالات رو دارهنقل قول:
تخمین رتبه و اطلاعات رشته هارو هم داره ولی من توصیه نمیکنم من دور دنیا گاج رو توصیه میکنم
برای تخمین هم از سایت کانون استفاده کن
خب سه تا آزمون دیگه جامع هستن دیگهنقل قول:
94/2/11
94/2/25
94/3/15
سه آزمون جامع سنجش برگذار میشه
یعنی از 11 اردیبهشت کل مباحث کنکوره ؟!نقل قول:
فکر می کردم دو تای آخر جامع واقعی باشن .
آره همینطوره، ازمون هایی هم که با موسسه های دیگه همزمان میشه سنجش برین چون همه میان سنجش.نقل قول:
چقدر اینجا خلوت شده ... سال های قبل چقدر بچه ها بودن..
دوستان برنامه ای برای عید میخواستم..برای کسی که اصلا درس نخونده!:n28:
سال های قبل بچه ها تا دو سه سال قب کنکورشونم میومدن اینجا . الان اینجا هرکی کنکورش تموم میشه میره پشت سرشم نگاه نمیکنه تگش هم کنی به تاپیکا سر نمیزنه. تعداد پیام خصوصی هایی که بچه های تجربی برای مسال مختلف کنکوری به من فرستادن چیزی حدود تعداد پستای همین تاپیکه.نقل قول:
قبلا این فروم و باشگاه مهندسان تنها جایی تو نت بودن که کلی کنکوری توش در مورد کنکور خرف میزدن الان همه با گوشیشون میرن تو انستاگرام و لاین و ... دیگه کسی نمیاد اینجا.
فرزندان فرهنگیان برای دانشگاه فرهنگیان سهمیه خاصی دارن؟
فک نکنم من که نداشتم
sent from my android phone
دقیقانقل قول:
====
سعی کنین به هیچ وجه آزمون های جامع موسسات دیگر رو شرکت نکنین. به چند دلیل
اول اینکه بقیه آزمون های جامع سایر موسسات هم تقلید شده و نمونه برداری شده از همین سنجش هستن.
سنجش فضاش خیلی شبیه تر و نزدیکتر به کنکور هست. آزمون های جامع سنجش در بسیاری از شهرها در همون حوزه ای برگزار میشه که قراره توش کنکور بدین. خودم سال اول که کنکور میدادم دومین آزمون جامع سنجش توی دانشگاه آزاد بود و کنکورم هم همونجا برگزار شد. سال دومم هم دانشگاه پیام نور بود و کنکورم هم همونجا همون ساختمون و همون طبقه برگزار شد. در مورد خیلی های دیگه هم این اتفاق افتاده.
بسیار دیده شده که آزمون جامع سنجش سوالش عینا در کنکور سراسری تکرار بشه. مخصوصا در دروس عمومی.
مباحث کنکور سراسری معمولا مشابه سنجش هست. مثلا در مقاطع مخروطی اگه آزمون سنجش در 3تا آزمونش از دایره و هذلولی بیشتر سوال داده باشه در کنکوکر هم این دوتا مبحث میان. اگر سنجش روی توزیع دوجمله ای بیشتر کارکرده باشه حتما ازش سوال میاد.
بی خیال بابا ما که زمان خودمون همه مباحثو میخوندیم اصلا کاری تداشتیم از چی میاد از چی نمیاد
sent from my android phone