هر هشت سال ميريم جام جهاني كه تبليغات ببينيم ديگه
اصلاً زنگ بزن به باباي شبكه سه
ساده اي ؟
صداي ما رو هيچكس نميشنوه
برنامه ي ٢٠١٤ هم فقط خودش رو ميبينه و از حق ما دفاع نميكنه
Printable View
هر هشت سال ميريم جام جهاني كه تبليغات ببينيم ديگه
اصلاً زنگ بزن به باباي شبكه سه
ساده اي ؟
صداي ما رو هيچكس نميشنوه
برنامه ي ٢٠١٤ هم فقط خودش رو ميبينه و از حق ما دفاع نميكنه
هیچ چیزی جالبتر از سانسورهاشون نیست!واقعاً هیچ مورد منشوری(به قول آقایون) ندارن این تماشاگرا.99 درصدشون تیشرت تیم ملیشون رو پوشیدن.به خدا ما روزانه توی خیابونهای خودمون 10 برابر پیشرفته تر(!)از اینا می بینیم!ولی واقعاً ظلم می کنن با این کارشون چون واقعاً شات های فوق العاده زیبایی می گیرن از تماشاگرها.دیروز گل اول بلژیک رو از یک زاویه ی جالب بین تماشاگرهای پشت دروازه الجزایر تصویر گرفتن که من به شخصه فوق العاده لذت بردم(نمیدونم این رو شبکه 3 پخش کرد یا نه؟).بازی مکزیک-برزیل هم دیشب یه جو فوق العاده بین تماشاگرها داشت ولی متاسفانه باز هم صدای ورزشگاه رو شبکه 3 کم کرده بود تا بلکه فیض وافرتری از گزارش پیر طریقت این حرفه استاد جواد خیابانی ببریم.
از اونجایی که فردوسی پور همه کاره ی ۲۰۱۴ هست میتونیم مطمئن باشیم که اگه احساسش نسبت به ما بدتر نباشه، بهتر نیست.نقل قول:
اما خب یه تهیه کننده در برابر سیاست شبکه چیکار میتونه بکنه ؟ چه اعتراضی میتونه داشته باشه ؟
حالا گفتید موقع خوندن سرود ملی .. نمیدونم صداوسیما نشون داد یا نه ولی ما از ماهپاره دیدیم موقع خوندن سرود ایران دوربین تا رفت روی اندرانیک تیموریان خنده اش گرفت . :n08: یعنی فاجعه ای رقم خورد .
اگه دانلود منیجر idm داری افزونه idm cc رو نصب کن تا با فایرفاکس مچ بشهنقل قول:
بعدش همه لینک ها رو میشناسه !! و بالای هر ویدئو لینک دانلودش رو میده
بعد جالبه یکی هست که همه رو درست پیش بینی میکنه و بیشترین امتیاز رو واسه بردن ماشین داره !! :n13:نقل قول:
دقیقا .......نقل قول:
صحنه بسیار حساس زیر نویس سایز بزرگ پخش میکنن. اصلا نمیشه دیگه بازیکن و توپ رو دید .
مداوم یک صحنه اهسته مسخره رو تکرار میکنن .
زمانی ه میخوان بازی رو با پاس شروع کنن . میره این بانک لعنت شده رو تبلیغ میکنه .... توبیابون همه جمعیت داره میره سر قبر بانک پارسیان .
ای کاش تکرار میکردننقل قول:
مداوم یک صحنه اهسته مسخره رو تکرار میکنن .
ولی اون صحنه هایی که تکرار میشه همشون صحنه هایی هست که سانسور میکنن و بعد مجبورن تکرار کنن !! :n02:
تا دوربین میره سمت تماشاگرا اینا هم سانسور میکنن !!
دیشب 100 بار موج مکزیکی تو ورزشگاه رو نشون داد !! (( هر دفعه سانسور میکردن موج مکزیکی به جاش پخش میشد !! :n02: ))
تو یکی از بازی ها صحنه های قبل شروع بازی رو وسط بازی میذاشتن !! نمیدونم چندتا بازی رو اینطوری کردن!:n15:
تو بازی ایران-نجریه شبکه 3 سوتی داد و برای 0.1 ثانیه صحنه ای از kiss دادن دو زوج ایرانی رو نشون داد (اینو من دیده بودم ولی شک داشتم، بعد یه جا تو نت خوندم مطمئن شدم براش پیج هم باز کردن :|)
مزدک میرزایی عازم برزیل شد
خدا رو شکر من از شبکه های بلاد کفر بازی ها را میبینم و از این بحث ها که دوستان انجام میدن به دورم :n02:
واقعا دیدن بازی از رسانه ملی خیلی اعصاب خورد کن و ملال انگیزه دیشب بازی برزیل خیلی تماشاگرا را نشون میدادند و من همش به فکر عزیزانی بودم که بازی را از رسانه ملی ضرغامی می بینند
جالب میشه تصویر را 10 ثانیه دیر پخش میکنند اما صدا مزدک جلوتره علاوه بر صحنه آهسته باید صدای جلو و خروسی مزدک را هم تحمل کرد :n13:نقل قول:
مزدک میرزایی عازم برزیل شد
خوب شاید صدای مزدک رو هم 10 ثانیه دیرتر پخش کنننقل قول:
در واقع صدا و تصویر دریافتی رو همزمان پخش کنن
من که از شبکه های خارجی نگاه میکنم و فقط قبل از بازی و بین دو نیمه میزنم شبکه 3 که اونم همش تبلیغات پخش میکنه
به نظرم به مخاطب و حتی کسایی که به عنوان کارشناس میارن دارن توهین میکنن
وقتی واسه برنامه اسپانسر گرفتید دلیلی واسه تبلیغات وجود نداره
شبکه دولتی هم که هست و داره از پول بیت المال میره
جالبه خودشون میان از بازیکن ها انتقاد میکنن که پول بیت المال حروم میکنن ولی خودشون .....
آدرس پیج لطفا ...نقل قول:
مثلا به قول خودشون میان یه کارشناس رو دعوت میکنن که بین دو نیمه تیم ها رو تحلیل کنه از 15 دقیقه ماشاالله 14 دقیقه تبلیغاته،30 ثانیه سوال نظرسنچی برای پیش بینی.کلا 30ثانیه میمونه که توش 10.15 ثانیه ش رو عادل و یارو دیگه چرت و پرت میگن.کلا 10.15 ثانیه باقی ممونه برای کارشناس بیچاره.از نظر من این کار واقعا توهین به شعور بیننده و کارشناسه.....
+
بطور مثال والیبال ایران تو لیگ جهانی که پخش میشه میزنن شبکه 3 قمرواره رو کنفیکون میکنن.بین هر ست شبکه 3 کلا تبلیغات میذاره ولی شبکه جام جم 2 که من از توش والیبال های ایران رو نگاه میکنم از موقعی که سوت پایان یک ست زده میشه تا سوت شروع ست بعدی ، مجری ساکت وامیسته تا 2 تا کارشناسی که کنارش هستن بازی رو تحلیل کنن.شبکه 3 هم باید اینجوری باشه....واقعا احساس تاسف دارم برای اینا...
من این دکتر صدر رو میبینم یاد ژاک گلیفینکیس می افتم..:n02:
نه خوب صدا و تصویر باهم میاد با هم 10 ثانیه تاخیر میخورهنقل قول:
یه بار یه فاجعه در سطح گزارشگری اتفاق افتاد یادم نیست مربوط به چه بازی بود، یوسفی با تلفن (!!!!) گزارش میکرد و صداش هم جلوتر بود یعنی :n21:
پ.ن : Clean Sheet اینجوری نوشته میشه ، اونی که شما نوشتی معنی منفی داره :n09:
عادل گفت کسایی که دستگاه گیرنده دیجیتال دارن میتونن با کیفیت HD بازی ها رو ببینن !!
واقعا HD هست ؟؟
اونایی که دستگاه رو دارن رزولیشن الان چنده ؟؟
یا فقط نسبت تصویر رو به 16:9 تغییر دادن میگن HD شده ؟؟؟:n02:
HD 720p نیست . 576i هست اگه اشتباه نکنم. نسبت تصویر هم 16 به 9 هست.نقل قول:
تو تاپیک شبکه های پخش خوندم گویا شبکه 3 نیستنقل قول:
ولی شبکه HD TEST داره بازی رو 1080 پخش میکنه مثل بازی والیبال
یا باید با آنتن بشقابی بگیرید (( ماه**واره ))
یا تو تهران باشید و با گیرنده دیجیتال بگیرید !!
این ایرانسل دیگه گندشو در اورده ده تا پیامک دادم برا مسابقه نرفت تا بازی شروع شد اخه این پولا حلاله یه مشت دزد[emoji35]
تو این برنامه هر مهمان خارجی که میارن،تیم کشورش به فنا میره :n02:
بجز هسلر
یکی به این صدر بگه جون مادرت لباساتو عوض کن:n03:
جاودانی اسم از تویتر آورد، لو دادن که خودشونم از چیز شکن استفاده میکنن ولی یه تماشاچی مونث میاد صحنه گلو تکرار میدن.
برنامه خیلی جالبیه . بعد کلی تبلیغ میان داخل استودیو و به کارشناس برنامه میگن خیلی سریع و توی 30 ثانیه یا یک دقیقه یا توی یک جمله نظرتون رو در مورد تیم فلانی یا بازی بگین !!!
الان من نمیدونم کجای این میشه بحث کارشناسی ؟!
نکته خنده دارش اینه که تصاویر کارشناسی و تحلیل جزئیات بازی که مربوط به کانال های دیگه مثل اسکای هست رو میدزدن و پخش میکنن ولی خودشون هم نمیدونن در چه مورده !
جاودانی صحنه ها رو می بینه و هی میگه بله - بله ...
کانال های دیگه مو به مو کل بازی رو زیر و رو میکنن و آمار میدن بعد مال ما 90% تبلیغه . انصافن دیدن بازی ها از شبکه ملی ظلم به فوتباله . لذت بازی همه جوره از دست میره .
البته من خودم از دستگاه شیطانی برای دیدن مسابقات استفاده میکنم ولی برای تحلیل ها میزنم ایران که خوشبختانه هر دفعه همون سبک و سیاق گذشته دیده میشه .
جاودانی هم یک تکیه کلام ثابت داره ... [همکارانمون اعلام کردن که باید بریم پخش] ... دقیقن هر روز داریم این جمله رو به صورت مکرر میشنویم .
فقط این برنامه یک نکته جالب برای من داره ... اون هم شخصیت جدی دکتر صدر هست ... هیچ وقت به تکه هایی که مجریان و کارشناسان میندازن و صحبت های دور همی اونا که میگن و میخندن واکنش نشون نمیده و اصلن ندیدم که بخنده .
هر وقت هم یک تحلیل سطحی از مجریان به خصوص جاودانی که استاد این جور تحلیل هاست ارائه میشه سریع واکنش نشون میده و برگی از تاریخ رو براشون رقم میزنه و دیدن چهره جاودانی در ادامه و در هنگام پاسخ صدر به ایشون بسیار لذت بخشه .
در کل تنها نکته مثبت و قابل اتکای این برنامه دکتر صدر هست به نظر من . واقعن اطلاعات خوبی داره و یک سر و گردن از نظر کیفی با همه حاضران اونجا متفاوته و یک فلسفه جداست برای خودش .
مزدک رو آخر هر جور شده فرستادن .نمیدونم چه اصراریه ؟؟؟نقل قول:
صدر انسان با فراستي هست و صد البته متفاوت:n12:
بیچاره چیکار کنه ؟؟؟نقل قول:
جاودانی هم یک تکیه کلام ثابت داره ... [همکارانمون اعلام کردن که باید بریم پخش] ... دقیقن هر روز داریم این جمله رو به صورت مکرر میشنویم .
صدا و سیما مذخرف داره از همین راه پول در میاره !!!
اینا اگه این حرفا رو نزنن راحت اخراج میشن !!
تاسف به حال اون صدا و سیما که دولتی هست و پیام بازرگانی داره از سر و کولش بالا میره !!! :n23:
این صدا سیما خراب شده تو برنامه عمو پورنگم واسه بچه ها چیپس و پفک تبلیغ میکنن!!!!
لازم بود یک نفر بره حتی اگر اون یک نفر خیابانی بود!نقل قول:
خبرنگار نفرستادن که این لاش خورا برن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلأ یک تیم درست و حسابی خبری اعزام نکرده بودن بعد باند شریفی نیا رفته بودن! حالا چه فایده ای برای فوتبال داشتن ما که نمیدونیم!
باز خوبه مزدک رفت
این افراد اطلاعاتی توی سینما تا تونستن به کیفیتش ضربه زدن حالا قراره توی فوتبال هم اثرشون رو ببینیم .
حالا خوبه مثل جام جهانی قبلی دسته های مداحی روضه خونی نفرستادن که توی اتوبوس ها همراه بازیکنان باشه .
درسته،اینها از شبکه های دیگه بازیهارو میگیرن بعد میگن ما حق چخش ریدیم.اگه توجه کرده باشید،scoreboad یا همون قسمت نمایش ساعت و نتیجه،باز هم کاور شده وگرنه چه لزومی به کاور کردن بود؟نقل قول:
دکتر صدر یه ضعفی که داره اینکه تحلیلهای فنی رو روی تصویر اصلا نتونست توضیح بده حالا شاید واقعا نمیتونست واضح ببینه.همون تصاویری که پخش میکنن و طرف باید در یک لحظه هم حدس بزنه و هم تحلیل کنه !!
اما در کل تحلیل های متفاوتی داره این دکتر صدر،همیشه از زوایایی به ضیه نگاه میکنه که آدم لذت میبره.
البته به نظر من اون تصاویر ابتدایی که اونا میفرستن کاملا گویا هست دیگه چیزی نیست که بخوان بگننقل قول:
دکتر صدر یه ضعفی که داره اینکه تحلیلهای فنی رو روی تصویر اصلا نتونست توضیح بده
تازه بدتر از اون ، کسیکه 10 تا بازی رو پیش بینی کنه و هر 10تا پیش بینیش اشتباه بشه امتیازش میشه 20نقل قول:
اما کسیکه فقط 1 بازی رو پیشبینی کنه و همون یکی رو دقیق و درست انجام بده امتیازش میشه 10 !!
چرا اصلا کارشناسی داوری ندارن تو برنامشون؟
تو 90 داوران ایرونی رو سلاخی میکنه فردوسی پور ولی اینجا اصلا تا حالا حتی یک کارشناس داوری هم نیاورده و کوچکترین تحلیلی درباره اشتباهات داوری نداشته
کلا برنامش به نظر من زیاد جذاب نیست.با اینکه خیلی فردوسی پور رو دوست دارم ولی این برنامه اش تا حلا خوب نبوده
اینطوری که شما میگی امتیازدهی فیفا هم مشکل داره چون اگر مثلا امشب 1-0 بشه آرژانتین 6 امتیازی میشه و اگر 0-1 بشه ایران 4 امتیازی! خوب معلومه وقتی یک گل جابجا بشه نتیجه بازی عوض میشه!!!:3:نقل قول:
تبلیغات زیاد بود
همه ايتم ها نصفه نيمه و ناقص پخش ميشه مردشور اين تبليغات خزشونو ببرن . شرمنده اعصاب ندارم...
کانال IRIB HD test خیلی حرفه ای تر از شبکه سه بازی ها رو پخش میکنه. به جز کیفیت فول اچ دی، از یه ربع قبل بازی تا10 دقیقه بعد بازی رو بدون هیچ تبلیغی پوشش میده. البته قول میدم اینم رسمی بشه پخشش شاهد تبلیغات خواهیم بود مثل شبکه سه
تایید میشهنقل قول:
ما که دستمون به کانالای HD اون ورِ آب نرسید
اما این کانال با کیفیتِ بالا بدون تبلیغ و چیزِ اضافی بازی رو پخش کرد.
(بعضی وقتا بعضی کانالا اونقدر موقعِ تست خوبن و خوب کار میکنن که آدم دلش میخواد رو همین حالت بمونن و رسمی نشن :دی )
برنامه عادل هم که اصن تعریفی نداشت.
به جا گل محمدی میتونست یکی دیگرو بیاره اما باز کاریش نمیشه کرد.
امیدوارم برا بعد از مرحله گروهی برنامه داشته باشن
این جاودانی مجبوره خالی ببنده؟؟؟
(با مزدک میرزایی تماس تلفنی گرفتن) برگشته به مزدک میگه: خیلی خوب گزارش کردی و ...
دقیقا زدی به هدف !!!!!!!!نقل قول:
صبر کن این شبکه از حالت test در بیاد بعدش 2 برابر شبکه 3 پیام بازرگانی پخش میکنه !!! :n02:
میدونی چرا ؟؟
چون hd هست و میگن هزینه زیاده !!
خدا رحم کنه !!
فقط پیام بازرگانی فکر کنم ازش پخش بشه !!:n02: